משתמש |
חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.  |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 27/04/2012 : 11:53:26
|
בשורה התחתונה הדיון פה הוא בין כאלה שבעד האיחוד לבין אלה שמתנגדים
לא הפררוצדורה ולא השיטה ולא סיפורי סבתא. אפשר לתמוך בעידו ואפשר להתנגד עד כמה שאני מכיר את כל הקשר ביננו לבין סאסי אני מעריך שמעולם לא היינו כל כך קרובים כמו בחודש האחרון למה זה קרה ? בזכות היוזמה ? בזכות המחנק הכלכלי ? בזכות הייאוש מלמממן קבוצה לבד ?
מה זה משנה בכלל אבי ? היינו קרובים להגשים חלום ואולי עדיין זה לא נגמר.
אני באיחוד מוכן לחיות עם זה ששם עמותת האוהדים ושם הקבוצה הינם הפועל ירושלים.
למיטב זכרוני זו הסיבה בשבילה הקמנו את קטמון |
ירון |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 27/04/2012 : 22:08:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
סלח לי ירון אבל זו שטות מוחלטת...תגדיר לי בבקשה איחוד מהו? אין פה אחד שלא רוצה קבוצה אדומה חזקה אחת בעיר. הוויכוח הוא על האמצעים, הדרכים והמחיר להשגת התוצאה. איחוד הוא מיזוג שתי הקבוצות? איחוד הוא רכישה של של אחת הקבוצות על ידי השנייה? איחוד הוא התפרקות של אחת הקבוצות וקיבוץ הקהל סביב הנותרת? ומה המחיר של אותו איחוד. ישיבה בצוותא עם סאסי בבעלות\הנהלה משותפים? כיסויי חובות עד 4\5\8 מליון שקל? פירוק עמותת קטמון? שינוי שם? שאלתי אותך ואת קלי בפורום הזה, לפני חצי שנה האם סילוקו של סאסי מכל נגיעה בקבוצה הוא תנאי מקדים. שניכם התחמקתם ובחרתם לא לענות. האם קבוצה נקייה מסאסי ויונה לא הייתה גם היא בין המטרות שלשמה הוקמה קטמון? אחד הלך גם השני יילך, היו לפניו ונקווה שאנחנו נהייה אחריו. אני באמת מתקשה להבין על מה יש פה עוד לדון אחרי הקשבה לראיון עם האיש.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 16:07:45
|
בלי גינוני טקס מיותרים אני פשוט אגיד את זה ישירות: פותח האשכול, אתה לא מפסיק לזיין בשכל. אתה טרחן. סליחה אדוני הנעלה, שלא שיתפו אותך בכל הפרטים הקטנים ביותר. ככה זה, יוזמות כאלו לא יכולות להיות גלויות. ואני אוהד פשוט מהיציע. אז חלאס לחפור ותעזוב את כולם כבר. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 17:39:05
|
רבותי: ההתקפות האישיות גסות הרוח כאן על פותח הדיון – ששיאן בהודעה האחרונה של "החולצה האדומה" – קצת נמאסו. מותר לכול אחד לדון במה שכואב לו, באיזה פירוט וניסיון לשכנע שבא לו. ומתי שבא לו: התשובות האוטומטיות (כמו של ירון), שכורכות – ולא בפעם הראשונה – "התנגדות לאיחוד" (שלא היתה ולא נבראה) עם "שמאלנות" מדויינת ועם נטייה להידבק ל "קבוצת אוהדים" בכל מחיר נמאסו גם הן. אני מכיר אנשים שמחזיקים בכל קומבינה של הדיעות האלה, ואני מכיר אנשים שחושבים כמו טמקין על ה"יוזמה" והעצומה שלה.... אז די עם הדיון הלא-ענייני. ודי לחלק ציונים כמו "חופר" ו"טרחן" – ראשית, כי אף אחד לא שאל אותך וביקש שתחלק ציונים, שנית, כי כאן זה אינטרנט ואתה לא חייב לקרוא כל דבר, ושלישית, כי אין דבר כזה לחפור בנושא שנראה לך קריטי כמו גורלה של הקבוצה.
דעתו של טמקין היתה מנומקת ומפורטת: לגיטימי לחשוב שהדרך לאיחוד אינה עוברת ביוזמה, וזה לא אומר שלא רוצים איחוד, אלא שרוצים באיחוד בדרך אחרת ובהנהלות הגונה, נראית לעין, ופתוחה לדיון. לגיטימי לבחור באסטרטגיה של בניית קבוצה, מחלקת נוער, ליגת שכונות, וקהילת אוהדים תוססים והמתנה סבילה לפניות רציניות מהחלק השני או להתרסקותו – בעיקר לאור ניסיוננו בעבר. לגיטימי לחשוב שבקבוצת אוהדים התובעת שקיפות וגילוי - יוזמות חשאיות מזיקות ומכשילות את העמותה ונציגיה הנבחרים. לגיטימי לחשוב שהיוזמה כללה ביקורת על שרצקי בעצם הסימטריה שיצרה בין הקבוצות וההנהלות (גם כאן מישהו השווה את טמקין וסאסי, כאילו אפשר בכלל להשוות קולו של אוהד בודד אחד בעמותת אוהדים דמוקרטית לקולו של בעלים השולט ומחליט לבד בקבוצתו. מה, היכולת של טמקין למנוע איחוד, כביכול, שווה ליכולת של סאסי???). בקיצור, אפשר לחלוק על דעתו של טמקין, אבל היא לגיטימית לחלוטין, ואינה מצדיקה תשובות אישיות, תוקפניות, סלפניות, או גסות רוח...
בהחלט אפשר לחלוק על דעתו של טמקין (ובוודאי לחשוב שהדיון היה צריך להיות בפורום חברי עמותה!) מפני שמה שהוא כתב זה אוסף של שטויות: היוזמה והעצומה (שתמכתי בה) היתה פעולה וולונטרית שנועדה לשפר אוירה בין אוהדים, גם כדי ליצור אקלים נוח יותר לטובת איחוד, גם כדי לאפשר חיים משותפים אחרי איחוד, וגם בגלל החשש מהתקבעות נצחית בתודעה של שתי קבוצות נפרדות (במיוחד כשעוד היה מי שחשב על דרבי בשנה הבאה). ככזו, היא היתה יוזמה מבורכת. נכון, הדרך שלנו להשפיע על התנהלות הקבוצה היא גדולה יותר מהחברים מעבר לכביש – לנו יש מנגנוני עמותה כמו אספת חברים, בחירה והשפעה על נציגים. אבל היזומה ביקשה לפעול על השטח ומהשטח. הלואי שאפשר היה לחושב שיוזמה כזו – או כל דעת אוהדים אחרת - היתה משפיעה על סאסי. לצערנו זה לא המצב, וצריך להיות קצת פרנואיד כדי לחשוב שהיזומה מלאה איזה שהוא תפקיד במשא ומתן (?) האחרון. כוונתה היתה רצויה, השפתה היתה מעטה (אינני יודע ברמת אוהדי סאדר), ולהאשים אותה זה טפשי כמו להאשדים את טמקים שאינו רוצה איחוד....
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 19:31:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
סלח לי ירון אבל זו שטות מוחלטת...תגדיר לי בבקשה איחוד מהו? אין פה אחד שלא רוצה קבוצה אדומה חזקה אחת בעיר. הוויכוח הוא על האמצעים, הדרכים והמחיר להשגת התוצאה. איחוד הוא מיזוג שתי הקבוצות? איחוד הוא רכישה של של אחת הקבוצות על ידי השנייה? איחוד הוא התפרקות של אחת הקבוצות וקיבוץ הקהל סביב הנותרת? ומה המחיר של אותו איחוד. ישיבה בצוותא עם סאסי בבעלות\הנהלה משותפים? כיסויי חובות עד 4\5\8 מליון שקל? פירוק עמותת קטמון? שינוי שם? שאלתי אותך ואת קלי בפורום הזה, לפני חצי שנה האם סילוקו של סאסי מכל נגיעה בקבוצה הוא תנאי מקדים. שניכם התחמקתם ובחרתם לא לענות. האם קבוצה נקייה מסאסי ויונה לא הייתה גם היא בין המטרות שלשמה הוקמה קטמון? אחד הלך גם השני יילך, היו לפניו ונקווה שאנחנו נהייה אחריו. אני באמת מתקשה להבין על מה יש פה עוד לדון אחרי הקשבה לראיון עם האיש.
בתחילתו של הדיון הזה ציינתי את הדרך שאני רואה איחוד. זוהי עמדתי הפרטית והיא איננה מייצגת שום קבוצה / דיון / יוזמה / הנהלה |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-28/04/2012 19:33:00 |
 |
|
עדש
95 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 21:18:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
המו"מ הרלוונטי היחיד שהתנהל מול משפחת סאסי הוא זה של נציגי האוהדים. הם היחידים שיכולים להציג מתווה של התחייבויות, חובות, ערבויות וכו'.
כל השאר, עם כל הרצון הטוב, לא נחשב באמת. לא על ידי הסאסים, לא על ידינו, לא על ידי הרשויות והמוסדות. צר לי, אבל זו המציאות.
הדיון פה הוא פשוט דיון על אוויר חם.
כל מה שצריך יוצג באסיפה, אליה מוזמנים רק חברי העמותה. נקודה.
חג שמח, ולהתראות מחר.
למה שלא יגיעו, ידברו, ואחכ נמשיך כרגיל? למה לא לתת לדבר? אז יארך הדיון ב10 דקות. לא יקרה כלום.
נשמע כאילו מפחדים ממה שיש להם להגיד. |
 |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 21:24:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדש
ציטוט: נשלח במקור על ידי הנהלה
המו"מ הרלוונטי היחיד שהתנהל מול משפחת סאסי הוא זה של נציגי האוהדים. הם היחידים שיכולים להציג מתווה של התחייבויות, חובות, ערבויות וכו'.
כל השאר, עם כל הרצון הטוב, לא נחשב באמת. לא על ידי הסאסים, לא על ידינו, לא על ידי הרשויות והמוסדות. צר לי, אבל זו המציאות.
הדיון פה הוא פשוט דיון על אוויר חם.
כל מה שצריך יוצג באסיפה, אליה מוזמנים רק חברי העמותה. נקודה.
חג שמח, ולהתראות מחר.
למה שלא יגיעו, ידברו, ואחכ נמשיך כרגיל? למה לא לתת לדבר? אז יארך הדיון ב10 דקות. לא יקרה כלום.
נשמע כאילו מפחדים ממה שיש להם להגיד.
לא ניראה לי שמישהו מפחד. ניראה לי שפשוט יש דברים יותר חשובים שצריך לדון בהם בכנס. הרי במילא, לצערנו, לא יצא מזה כלום.
למה לא לארגן בהזדמנות אחרת מפגש לכל מי שרוצה לשמוע עוד פרטים על היוזמה? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 28/04/2012 : 22:11:20
|
מסתבר שיוסף כנראה אוהב את המודל של קטמון או לחלופין באמת נגמר לו הכסף, כי הוא מציע לאוהדים של סאדר לקנות מניות בקבוצה תמורת 1000 שקל. אמיתי לגמרי. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 09:03:39
|
יש לך מקור?
אם הם קונים הם באמת פתאים שקשה להבין. זה פשוט - בואו שימו לי כסף בכיס, ואני אמשיך להתעלם מכם ולזיין לכם את התקווה. ועל הדרך אזרוק כמה משפטים חסרי שחר ואבכה על זה שחייבים להעלים את קטמון. |
נערך על ידי - יוחנן728 ב-29/04/2012 09:04:35 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 29/04/2012 : 09:34:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוחנן728
יש לך מקור?
אם הם קונים הם באמת פתאים שקשה להבין. זה פשוט - בואו שימו לי כסף בכיס, ואני אמשיך להתעלם מכם ולזיין לכם את התקווה. ועל הדרך אזרוק כמה משפטים חסרי שחר ואבכה על זה שחייבים להעלים את קטמון.
http://www.jerusalemnet.co.il/article/42332
ומספיק עם הפיקפוק וההערות המגעילות לגבי סאסי. מתברר שהוא השתנה. הוא בכל מאודו רוצה איחוד, ואם הוא לא יצליח אז לכל הפחות הוא מעוניין לחלוק בסמכויות הניהול עם האוהדים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
יוחנן728
342 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 10:10:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ומספיק עם הפיקפוק וההערות המגעילות לגבי סאסי. מתברר שהוא השתנה. הוא בכל מאודו רוצה איחוד, ואם הוא לא יצליח אז לכל הפחות הוא מעוניין לחלוק בסמכויות הניהול עם האוהדים...
קשה לי להאמין שהוא לא יתהפך על האוהדים ויסלק אותם ברגע שהוא ירגיש שוב על הרגליים. ואם הוא באמת מציע משהו קונקרטי עם ירידה בסמכויות שלו על פני כמה שנים עד לעזיבתו המוחלטת, אז מה טוב.
בכל מקרה דעתי האישית היא שלא צריך ללכת איתו, לא משנה מה הוא מבטיח - זה רק מילים. וכמו שזה מוצג בכתבה, זה רק פיתוי לאנשים לבוא ולשים כסף, עם הבטחה ל"סמכויות". לא מפורט מה ומי וכמה ואיך. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 10:29:01
|
אגב, אם לא היה ברור, ההודעה שלי נכתבה בציניות. לצערנו, כולנו מכירים את סאסי ויודעים שאין מצב שהוא חושב לרגע על האוהדים או על טובת הקבוצה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 30/04/2012 : 16:52:03
|
אני מוכן לקנות מניה בסאדר בתנאי אחד. שיהיה ברור כמה מניות יש למכירה וכמה מהם סאסי יחזיק. אם בסופו של דבר סאסי יחזיק בפחות מניות מהאוהדים אז אני בהחלט מוכן לשקול לקנות ממנו את הקבוצה ב100 אלף ש"ח.
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 01/05/2012 : 08:45:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני מוכן לקנות מניה בסאדר בתנאי אחד. שיהיה ברור כמה מניות יש למכירה וכמה מהם סאסי יחזיק. אם בסופו של דבר סאסי יחזיק בפחות מניות מהאוהדים אז אני בהחלט מוכן לשקול לקנות ממנו את הקבוצה ב100 אלף ש"ח.
אה, הבנתי, יחזיק בפחות מניות והשליטה תהיה אצלך....פשוט גאוני! איך לכל הרוחות לא חשבו על זה קודם?! פיצחת את השיטה! עלית על זה! הארת את עינינו ואור חדש עלה מהאופק.
אתה צוחק נכון? |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.  |
|
|
|