משתמש |
חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.  |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 07/05/2012 : 16:45:09
|
ירון
התסכול מרמת המעורבות הנמוכה היחסית של רבים מחברי העמותה מובן ומוצדק
אין כמובן חפיפה בין מעורבות ובין העמדה כלפי היוזמה, או סוגי האיחוד. יש מכל הקומבינציות
לכן אפשר וכדאי היה לפתוח אשכול נפרד לשאלה זו - כיצד נגרום ליותר אנשים להיות מעורבים ולתרום מזמנם וממרצם לקבוצה...
וגם באשכול הנוכחי כדאי להוריד את המתח. כמו שכתבתי לטמקין בתגובתי הראשונה - טוב היה שלא היה נפתח כלל
|
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/05/2012 : 16:47:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צנטרפולד
ציטוט: ההערה הצינית שלי מסתובבת סביב התחושה הסבוייקטיבית שלי שרבים מאיתנו חיים טוב עם המצב הקיים לא מחפשים את הדרכים והשיטות להגיע למטרה לשמה הוקמה קטמון ולא חיים את הבעיות היומיות בקיומה של קבוצת אוהדים לאורך זמן התחושה הקשה הזו נובעת גם בגלל הפער הגדול שיש בין תחושת הזחיחות וההנאה מהמצב הקיים מחד מול אי ההבנה כמה קשה לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן. קבוצת אוהדים זה מבנה שאומר שיש הרבה מאוד אנשים שפועלים למען הצלחת הקבוצה. לצערי יש יחס הפוך בין גודל ההתנגדות או אי התמיכה במיזוג לבין קוטן הסיוע שאוהדים וחברי עמותה מוכנים להקדיש לקבוצה. אני יודע שאני מרגיז פה כמה אנשים אבל אני פועל למען הקבוצה הזו שעות רבות בשבוע ומרשה לעצמי להיות בעל עמדה בנושא עתיד הקבוצה. אני מתקשה לקבל את ההתלהמות ואת הציונים שכולם כאן מחלקים לכולם על רקע קוטן התרומה של מרבית חברי העמותה לחיזוקה של קבוצת קטמון
יש לי תחושה שההודעה הזו שלך היא בסופו של יום, יריית פתיחה לקמפיין לבחירות לועד המנהל. ירייה ראויה וליגיטימית אבל שטוב היה אם הייתה נאמרת בקונטקסט הראוי.
אין כל קשר בין האיחוד לבין התרומה של חברי העמותה לניהול. ביום שאחרי האיחוד, אם נשמור על מבנה הניהול הנוכחי שלנו, חברי הועד המנהל שלנו יצטרכו להמשיך ולעשות ימים כלילות כדי לקיים את קבוצת האוהדים. גם אם יש הקצבות בליגה שמעלינו, אנחנו לוקחים עלינו חובות של הטינופת ועל מנת לפצות על כך נצטרך להמשיך ולגייס כספים ואנשי הועד המנהל ועובדי המועדון יצטרכו להמשיך ולירוק דם. כך שמה שהיה הוא שיהיה.
אם זו דרכך לדבר שוב על תרומתך הראויה והחשובה לקבוצה ולעמותה כחלק מהקמפיין שלך אז זה מצויין וראוי, אבל טוב תעשה אם תגיד זאת בלי להתכסות באיצטלות מאיצטלות שונות.
אני באמת עסוק כל הזמן בלספר לך מה אני עושה רק אתה היית חסר לי תנסה להבין את העקר: אי אפשר לקיים קבוצת אוהדים לאורך זמן ללא התגייסות של אוהדיה. אני מרשה לעצמי לכתוב אבל אני עושה את זה כי אני מקדיש זמן להלצחת הקבוצה. כן אני רוצה להיבחר לועד המנהל. אני מקווה שלא צריך להתבייש ברצון לתרום לקבוצה. גם אם לא איבחר אפעל למען הקבוצה במלוא הקיטור. |
ירון |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 07/05/2012 : 16:55:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
ירון
התסכול מרמת המעורבות הנמוכה היחסית של רבים מחברי העמותה מובן ומוצדק
אין כמובן חפיפה בין מעורבות ובין העמדה כלפי היוזמה, או סוגי האיחוד. יש מכל הקומבינציות
לכן אפשר וכדאי היה לפתוח אשכול נפרד לשאלה זו - כיצד נגרום ליותר אנשים להיות מעורבים ולתרום מזמנם וממרצם לקבוצה...
וגם באשכול הנוכחי כדאי להוריד את המתח. כמו שכתבתי לטמקין בתגובתי הראשונה - טוב היה שלא היה נפתח כלל
אין חפיפה אבל יש קשר: מי שעושה - מבין את הקשיים מי שמבין את הקשיים - לא חי בחלום ומחפש פתרון
מי שלא עושה - לא מבין את הקושי מי שלא מבין את הקושי - חולם שאפשר לקיים את הגוף הזה כמות שהוא כשלושה אנשים קורעים את התחת כל היום וכל הלילה ( אני לא ביניהם )
|
ירון |
 |
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 07/05/2012 : 16:55:03
|
ציטוט: כן אני רוצה להיבחר לועד המנהל.
מצויין.
עכשיו כשהכל פתוח וידוע, אפשר להמשיך בדיון.
ואמשיך ואומר שאין שום שוני בין קבוצת אוהדים של הפועל קטמון לקבוצת אוהדים מאוחדת מבחינת העבודה הקשה שיצטרכו להשקיע אנשי הועד המנהל ומבחינת הצורך במחוייבות של חברי העמותה.
אז נא להסיר את הנושא הזה מהדיון על האיחוד, כי מקומו לא כאן. |
 |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 07/05/2012 : 18:38:42
|
כמעט כולם רוצים איחוד, השאלה היא רק המחיר. יש כאלו שלא הכירו את הפועל ירושלים ומבחינתם הכי חשוב זה שתהיה קבוצה בבעלות האוהדים ועל זה הם לא מוכנים לוותר. יש כאלו שהשם הפועל ירושלים זה הכי חשוב. יש כאלו שהכי חשוב זה שסאסי יהיה בחוץ ועל זה הם לא מוכנים לותר. יש כאלו שהכי חשוב להם זה איחוד ומוכנים לבלוע גם צפרדעים בשביל זה. אם זה היה מגיע לדיון אמיתי על המחיר שמוכנים לשלם אז אולי היינו יכולים באמת לדון במחיר. אבל זה כנראה נפל עוד לפני כן. לצערנו אנחנו לא בוחרים את מי שמנהל את המו"מ מהצד השני. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
אדום עולה ביחד
5 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 15:32:55
|
המערה החשמלית הייתה בשיפוצים אבל חזרנו בכוחות מחודשים: חסמב"ה חסמב"ה חסמב"ה |
 |
|
שאלתי
22 הודעות |
נשלח - 21/05/2013 : 10:28:06
|
[quote]נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בחייאת, אבי, האם באיזה שהוא שלב בחייה הקצרים של "יוזמת האיחוד" לקחת אותה ברצינות? אני מקווה שמופע האימים השנתי של סאסי, בחסות רדיו ירושלים, ישכנע את זקן וכפיר וגרונר ושאר החבר'ה השפויים שנשארו חצויים ועוד חולמים על איחוד שתאוות הבצע ויצר הנקם של הדיקטטור מוליכים את הפועל ירושלים אל הקבר. אני מקווה שבסוף הם יבינו שהשפעה אמיתית על גורלה של הקבוצה שלנו יש רק למי שקונה מנייה, למי שמרים את היד באסיפות החברים. יומו של הסאסי קרב, היום שבו תהיה רק קבוצה אחת אדומה בירושלים שהבעלים שלה הם האוהדים המסורים ביותר שידע הכדורגל הישראלי. אפשרות אחרת היא שנרים ידיים ונחזור להיות נתינים אימפוטנטים של הוד מעלתו המלך סאדר מענתות. פנטזיות על אופציה שלישית הם בסך הכל אוויר חם, מלל חסר טעם וחסר משמעות.
מכל עשרות אלפי המילים שקראתי כאן בימים האחרונים אלו החכמות מכולן. האיש המת המהלך שנקרא אדון סאדר מנצל את אהבתם הטהורה של חלק מהאוהדים שלנו למועדון העלוב שלו ומנסה לגרור אותנו איתו לקבר בחסות נציגיו האלימים וראש העיר ההזוי. יומו של הסאסי קרב, והדרך היחידה להעיף אותו מהחיים שלנו היא לרכוש מניה לעונת המשחקים הבאה.
|
 |
|
חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.  |
|