משתמש |
מיגרשים שלא נתגעגע לחזור אליהם  |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 10:52:23
|
הנה הרשימה שלי של מיגרשי ליגה א' שאשמח לא לראות יותר: 1. ווסרמיל - מגרש מחורבן וטראומטי כאחד. ראוי להריסה 2. חולון, שני המיגרשים. לא אוהב אותם. אחד מהם התחזה להיות מגרש ביתי שלנו 3. שכונת התקוה - טראומה 4. שעריים, מרמורק - היציעים קטנים עלינו 5. סירקין, ערד. דיר חזירים ודיר גמלים, בהתאמה.
בסימן שאלה: אילת - אני מסרב להפנים את המשחק ההוא כטראומה. הניגוד בין הגיהנום ביציעים להיכל הקרח ממול מוסיף לו חן ביזארי.
מיגרשים בלאומית: 1. המושבה! נתניה! רשל"צ! 2. רעננה - זאת דילמה בסיגנון של לראות את חמותך מתרסקת עם המכונית החדשה שלך. האם אנחנו מעדיפים שרעננה תעלה ליגה או להגיע למקום המקולל? מבחינתי עדיף שיעלו. התבוסה הצפויה שלנו שם היא מעבר לכוחותי. 3. נצרת עילית - רחוק, אבל שילוב של המסעדות המופלאות של נצרת, וזכרונות טובים משם מעונת רעננה מנצח. 4. משחק חוץ בטדי - לא יודע מה לחשוב על זה. מלבד הבעייתיות הברורה יש גם העניין של הכנסת כסף לכיסו של סאסי. מצד שני זה בעצם עוד משחק בית.
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 11:09:30
|
מרמורק דווקא היה מגרש נחמד ויש להם אחלה אוהדים. חולון באמת נהיה מאוס, בתור מגרש הבית הגנרי של כל קבוצות המרכז שאין להן מגרש נורמלי (יפו, לוד, אזור). קרית גת וקרית מלאכי (אחרי השיפוץ) - סבבה לגמרי. כפר יונה - יש משהו חינני במקום, אם מתעלמים מבני הנוער המקומיים.
ולגבי הלאומית: משכונת התקווה לא נפרדת עדיין... בני לוד מארחת שם. וינטר (הכח) זה מקום די מיותר. תוסיף את האיצטדיונים של הרצליה ושל נס ציונה (אם היא לא תרד ו/או אם יבנה תמשיך לארח בו) שיש בהם תנאי צפייה לא רעים. אני לא מכיר את עילוט (אחי נצרת) אבל די נהניתי מהמגרש של אום אל פחם.
|
 |
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 11:39:44
|
וינטר אחלה אחלה של איצטדיון- התגעגעתי אליו.. על האיצטדיון של נס ציונה שמעתי דברים טובים (מגרש האימונים של הנבחרת) כל שאני מקווה שזו תהיה הפתעה נעימה. גם המגרש באשקלון מעורר הרבה זכרונות עבר (במו עיני ראיתי את ג'ון דה וולף כובש לשערו הוא אחרי שספג יריקה מאברהמי או דנינו) משחק מול הפועל פתח תקווה יהיה גם חוייה נעימה, ואולי נחליף את קשרי הידיות שלנו עם יפו הבכיינית בקבוצה חדשה. מישהו יודע איפה בית"ר ת"א/רמלה משחקים?
|
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 11:46:43
|
אאל"ט וסרמיל אכן מועמד להריסה ואמור להיות מוחלף ב 2015. זה עלה בדיון שעסק במגרשים חדשים שמנחסים קבוצות ביתיות ומורידים אותם ליגה טדי והפועל המושבה והפתח תיקוואיות נתניה - ו....נתניה כשהחרב מתהפכת מעל ראשן של ב"ש והחיפאיות. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-08/05/2013 11:47:56 |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 12:45:16
|
בית"ר ת"א/רמלה אירחו בתחילת העונה בשכונת התקווה ואחר כך עברו לארח בווינטר. בינתיים הם עוד לא הבטיחו הישארות בליגה. |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 15:20:45
|
חולון בית קברות. נקווה שהמגרש הזה יקבר בזכרוננו יחד עם יפו. וסרמיל (לפחות עד ליגת העל. קרית גת. למרמורק ושעריים דווקא היה חן מסויים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 08/05/2013 : 23:24:52
|
אני לא מבין למה אנשים כל כך סולדים משכונת התקווה. השנה ניצחנו שם במשחק מרגש במיוחד.
ובכלל, זה אחלה מגרש. הייתי מוכן שכל משחקי החוץ יערכו שם. |
 |
|
Frida
51 הודעות |
|
יאיר האדום
25 הודעות |
נשלח - 20/05/2013 : 15:54:59
|
דווקא כפר סבא היה טוב
|