פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא
עמוד: מתוך 5

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  11:43:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי יקר,

למרות שאני מעריך הרבה מהעבודה שאתה עושה בהקשר של הפועל וגם מסכים עם חלק ניכר מדעותיך כלפי סאסי ושות', אני חושב שאתה עושה נזק רב (לעצמך ולנראות של הפועל) כאשר אתה נוקט עמדות קיצוניות ואם יורשה לי לומר לרוב לא ליבלרליות במהותן.

רק לצורך דוגמה של עיוות הדברים, ולא בשביל לפתוח וויכוח עמוק על העניין, אתה כותב
ציטוט:

ירון כותב שלו, בניגוד אלי, יש אמון מלא באורי שרצקי. זה גרם לי לחייך, כי כל המהות של העצומה המפורסמת, המוטיבציה של מי שיזם אותה, והמניע של הפעולות שננקטו על ידם היה אי אמון בהנהלת הפועל קטמון ובמיוחד אורי. הטענה הייתה שההצעה של הפועל קטמון לסאסי לפני שנה מקורה ברצון לטרפד איחד מראש, ונשעתה מאוחר מדי בכוונה תחילה. לנו נאמר, כי הנהלת הפועל קטמון תהיה עסוקה מדי בבניית קבוצה בקיץ, ולכן צריך גורם שיבוא ויניע תהליך.

אתה מציג את זה שמהותה של העצומה היא אי אמון באורי בתור עובדה ולא בתור פרשנותך האישית. אתה מגניב לתוך הטקסט את עניין ה'כוונה תחילה' - זאת כבר ממש דמגוגיה במיטבה.

פרשנות אחרת לדברים שנעשו יכולה להיות (אבל לא בהכרח ככה) שאנשי היוזמה, ראו שבפעמים הקודמות המשא ומתן כשל, דבר שבאופן מובן כאב להם.
הם אולי חשבו שהסיבה שהמשא ומתן הקודם נכשל לא קשור רק בכוונות של האנשים אלא גם בתנאים המוקדמים. לדוגמה, נניח מנקודת המבט של עמותת האוהדים קטמון, חלון הזמן הקצר למשא ומתן שנכפה ע"י תאריך סיום הליגה ותאריך התחלת ההכנות לעונה הבאה, ועוד הרבה סיבות והסברים אחרים.
אנשי היוזמה אולי חשבו שהם יכולים לגשר על פערים כמו זה בתור צד שלישי.

בכל מקרה, למרות שזה קשה לעכל, ולמרות שאני חושב שהם לא תקשרו את מעשיהם בצורה טובה מספיק (לא משנה מאיזה סיבות), הכישלון (או יותר נכון "אי הצלחה" מ.ב.ש. 2008), לא מעיד על זה שהם בחרו באסטרטגיה לא נכונה.
העובדה היא שהדמויות הפועלות ב"יוזמת האיחוד" לא פעלו ממניעים אגואיסטים. ההפך הוא הנכון. לרוב הם עשו את מה שעשו מתוך חשיבה על עתידה של הפועל ירושלים (כן - גם אלו מהצד של סא.ד.ר). אני אומר את זה כי אני מכיר חלק גדול מהם, וכי דיברתי עם חלקם לא פעם על העניין.

בעניין המנדט - מצד אחד, אתה צודק שאף אחד לא מינה אותם. מצד שני, הם לא לקחו על עצמם שום זכויות יתר. הם ישבו וחשבו על רעיונות יצירתיים. הם הציעו הצעות, נפגשו עם אנשי המפתח והציגו אותן. הם לא הכתיבו משא ומתן לאף אחד מהצדדים. בסך הכל הם קיוו שיוכלו הביא למצב שנקודת הפתיחה למשא ומתן בקיץ הזה תיהיה שפויה יותר ומעשית יותר. מזל שלא כל האנשים חושבים כמוך, שכל מי שמציג עמדה או רעיון צרך להיות מוסמך או ממונה בהליך רישמי. אחרת איך לדוגמה דפני ליף (אהובת הקהל) הייתה מנהיגה(?) את מחאת האוהלים?

אני חושב שצריך להודות על כך שיש אנשים טובים שמרימים את הכפפה. מנסים למצוא פתרונות חדשים ומשקיעים ממרצם ומזמנם לטובת הרבים ולא לטובתם האישית.

אה ובעניין הכבוד - נראה לי שאפשר לנשום עמוק ולהירגע.

דני - 2515 תווים בשבילך.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  13:42:38  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום גלעד. הנה אני כותב דברים בעניין זה בפעם האחרונה.

אתה אומר: אתה מציג את זה שמהותה של העצומה היא אי אמון באורי בתור עובדה ולא בתור פרשנותך האישית. אתה מגניב לתוך הטקסט את עניין ה'כוונה תחילה' - זאת כבר ממש דמגוגיה במיטבה.
פרשנות אחרת לדברים שנעשו יכולה להיות (אבל לא בהכרח ככה) שאנשי היוזמה, ראו שבפעמים הקודמות המשא ומתן כשל, דבר שבאופן מובן כאב להם.

פה אתה טועה, לא בפרשנות מדובר אלא בידיעה ממש, ותרשה לא להרחיב בעניין זה כי מדובר שיחות פרטיות. לך תשאל חלק מהנפשות המעורבות ותראה שאני צודק.

אתה אומר: נניח מנקודת המבט של עמותת האוהדים קטמון, חלון הזמן הקצר למשא ומתן שנכפה ע"י תאריך סיום הליגה ותאריך התחלת ההכנות לעונה הבאה, ועוד הרבה סיבות והסברים אחרים

ואני כתבתי שאני רואה את הבעיה וחושב שהיה צריך להיות צוות מו"מ ייעודי מתוך העמותה מנותק מהניהול השוטף. אבל אז מדובר באנשי עמותה עם כתב מינוי מסודר ומוסמך.

אתה אומר: בכל מקרה, למרות שזה קשה לעכל, ולמרות שאני חושב שהם לא תקשרו את מעשיהם בצורה טובה מספיק (לא משנה מאיזה סיבות), הכישלון (או יותר נכון "אי הצלחה" מ.ב.ש. 2008), לא מעיד על זה שהם בחרו באסטרטגיה לא נכונה.

בעניין "מבחן התוצאה" כמו שזה מכונה בידי עמיתי הפרשנים.
1. סאסי טיפס על העץ של ביטול העמותה כתנאי מוקדם, אולי (אני מודה שאני פה מנחש) כי הוא נפגש עם אנשים שאמרו לו שהם לא מהפועל קטמון, ופירש זאת בפשוטו, שאפשר לוותר על העמותה בניהול מו"מ. איך שלא יהיה, בהכירנו את סאסי, אפשר להניח שהוא לא יירד מהעץ הזה אלא לאחר זמן רב ומאמצים מרובים.
2. "וויתרנו" על השם קטמון ופגענו בעצמנו לשווא, בחינם. הפכנו את השם הפועל קטמון ירושלים ממותג, מסמל בעיני אוהדים חדשים, למשהו זמני, בעל טווח חיים מוגבל. מה קיבלנו עבור זה? כלום. נאדה. גורנישט. אם זה לא מראה לך למה צריך מחשבה תחילה קולקטיבית, דיון מסודר והחלטה מוסמכת, אני לא יודע מה כבר ישכנע אותך.
3. ה"אסטרטגיה הייתה נכונה" אבל החולה מת. עכשיו לא יהיה מו"מ לפחות לשנתיים ואז לך תדע מה יקרה. זה צריך להרגיז את מי משתוקק לאיחוד עכשיו, במיוחד כי הייתי משוכנע שיש תנאים אובייקטיבים להצלחה הקיץ ואפילו אמרתי זאת לחלק מהמשתתפים בפורום העצומה. לא נוכל לדעת מה היה קורה אילו היינו הולכים בדרכי הקיצונית של מו"מ מסודר, עם צוות, עם כתב מינוי וכו'. אבל נדמה לי שיותר גרוע מהמצב הנוכחי לא היינו מגיעים.

.

אתה אומר: בעניין המנדט - מצד אחד, אתה צודק שאף אחד לא מינה אותם. מצד שני, הם לא לקחו על עצמם שום זכויות יתר. הם ישבו וחשבו על רעיונות יצירתיים. הם הציעו הצעות, נפגשו עם אנשי המפתח והציגו אותן".´

אז בשביל מה יש קבוצת אוהדים? בשביל מה יש דמי חבר, ותקנון ומוסדות? לשם מה כל זה, אם בעניין המכריע של רכישת סאד"ר מידי משפחת סאסי אנו לא סומכים על עצמנו? האם מי שפורש מהעמותה מסיבותיו הוא, יכול ליטול לעצמו הזכות להציע הצעות? אנו את תקופת "דפני ליף" שלנו עברנו לפני שש שנים, וכפי שנאמר בפורום זה עד אין סוף "אנו קבוצת כדורגל, לא תנועה חברתית". תנועה חברתית יכולה לחיות בלי מוסדות, בלי תקנון ובלי בחירות. אנו לא כאלה. אם לא נלך בדרך של ניהול דמוקראטי ---וזה אומר מוסדות ותקנות—נתרסק מהר מאד.....ואם זה נשמע לך קיצוני, אז אני קיצוני. ולעניין זה אני מפנה אותך שוב למבחן התוצאה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-26/04/2012 13:47:01
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  14:40:13  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי,
בחיי שאני לא מצליח להבין אותך..
מה כואב לך שאנשים רוצים להציע הצעות ולעזור להפועל?
הם כפו עליך או עלינו משהו? מה הבעיה שינסו לגשר, להציע הצעה ואז אותה הצעה תעלה בהצבעה באסיפה שלה הסמכות להכריע? אם האסיפה תסרב להצעה אז לא קרה כלום אם תאושר ההצעה אז ייתכן שהאסיפה החליטה שההצעה טובה.. אז מה הבעיה?
אף אחד לא מכריח אותך להסכים לכלום ולא כופה עליך איחוד או ביטול השם קטמון.. אם וכאש התנאים יבשילו, תהיה הצבעה ואתה כמוני וכמו כל בעלי המניות יכריעו לגביה..
ישבו פה אנשים (אני לא מביניהם) חודשים כדי לנסות לעשות מעשה כדי לעזור להפועל, צריך להצדיע להם על כך לא לכעוס עליהם...
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  15:17:39  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני מתקשה להבין מה אתה רוצה.בסופו של דבר את עמדתה של קטמון במו"מ בין אם אותם אנשים היו והשפיעו על התהליך ובין אם לא רק נציגי קטמון קבעו(בדיוק כמו כל שנה) ואת האישור הסופי רק העמותה וחבריה היו קובעים(וגם זה בדיוק כמו כל שנה),אז מה לעזאזל הבעיה שלך?

ומבחן התוצאה שאתה נאחז בו.נדמה לי שמבחן התוצאה של מו"מ ב 5 שנים האחרונות הוא גם כישלון אחר כישלון,אז מישהו ניסה לשנות גישה ועד כמה שאני ניזון מהתקשורת ולא מיידע יחסית היו הכי קרובים לעזיבת סאסי(ובכלל לפי התקשורת זה יוזמה של סאסי עצמו),אז מה אתה מוכיח?
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  15:44:47  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים
השקעתי חצי שנה מחיי בניסיון לעשות משהו שאני מאמין בו בכל ליבי. כמות המידע שיש ברשותכם הוא קטן מאד ורוב הדברים הם פרשנויות. כדי למנוע מצב של ויכוח מיותר בין אנשים שיודעים דברים וכאלה שלא אני מציע ומבקש להגיע לאסיפה האוהדים הקרובה ולספר על המהלך מנקודת מבטה של היוזמה.
אני יותר ממשוכנע שאחרי שתשמעו על המהלך תבינו הכל
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  15:55:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמע, אתה יכול להגיד שהעבודה שהם עשו גרועה, שהרעיונות מטופשים. אפשר להטיל ספק בעניין החשאיות (שגם אני לא בטוח אם הייתה הכרחית) וגם לגחך על החסמב"היות. זה לגיטימי. אני אישית לא אוהב את זה שאתה מדבר על איזה סוג של חתרנות וניסיון מכוון לפגוע בקטמון. אתה צודק לגבי זה שהדבר היה צריך להעשות ע"י מוסדותיה של הפועל קטמון. הלוואי שהיתה ועדה כמו שהצעת שתתכנן אסטרטגיה למו"מ, ועדה שהייתה מתחילה את עבודתה בספטמבר האחרון, אבל לא הייתה ועדה כזאת וחבורת חסמבה נכנסה לוואקום שנוצר.
חוץ מחסרונות היו לה גם יתרונות מסויימים. בין היתר העובדה שישבו אוהדים (שפויים) משני הקהלים. כאלה שניסו לייצג את הרגישויות השונות, החששות ושאר שיקולים שעולים מכל אחד מהקהלים.
לדעתי לא כדאי לזלזל ביתרונות כאלה.

כמו שכבר כתבו אחרים, מבחן התוצאה במקרה הזה לא מעיד כלל על היוזמה חוצמזה שהיא לא שינתה את מה שציפינו שיקרה.

ואם כבר אתה מתעקש כל-כך על כבוד, אני חושב שזה חשוב גם לתת אותו ולא רק לדרוש אותו. בין היתר לאוהדים שנשארו בסאדר אבל מקפידים לדבר בקול שפוי ומכבד (למרות שאני לא מבין את הטיעונים שלהם ללמה להישאר שם) וגם לעדו גרונר (למרות שאני חושב שהוא עשה טעות בזה שהוא פרש מחברות בעמותה ועוד יותר שהוא עשה את זה בצורה פומבית ומוחצנת).

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  16:13:23  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

חברים יקרים
השקעתי חצי שנה מחיי בניסיון לעשות משהו שאני מאמין בו בכל ליבי. כמות המידע שיש ברשותכם הוא קטן מאד ורוב הדברים הם פרשנויות. כדי למנוע מצב של ויכוח מיותר בין אנשים שיודעים דברים וכאלה שלא אני מציע ומבקש להגיע לאסיפה האוהדים הקרובה ולספר על המהלך מנקודת מבטה של היוזמה.
אני יותר ממשוכנע שאחרי שתשמעו על המהלך תבינו הכל

עדו,
זה שכמות המידע שברשותנו היא קטנה זה באשמתכם הישירה, וחבל שכך. עם זאת, מבחינתי עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, ואשמח אם חברי העמותה ייענו לבקשתך לבוא ולהציג את התמונה המלאה.

עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  16:20:27  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המו"מ הרלוונטי היחיד שהתנהל מול משפחת סאסי הוא זה של נציגי האוהדים. הם היחידים שיכולים להציג מתווה של התחייבויות, חובות, ערבויות וכו'.

כל השאר, עם כל הרצון הטוב, לא נחשב באמת. לא על ידי הסאסים, לא על ידינו, לא על ידי הרשויות והמוסדות. צר לי, אבל זו המציאות.

הדיון פה הוא פשוט דיון על אוויר חם.

כל מה שצריך יוצג באסיפה, אליה מוזמנים רק חברי העמותה. נקודה.

חג שמח, ולהתראות מחר.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  16:26:56  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אז בשביל מה יש קבוצת אוהדים? בשביל מה יש דמי חבר, ותקנון ומוסדות? לשם מה כל זה, אם בעניין המכריע של רכישת סאד"ר מידי משפחת סאסי אנו לא סומכים על עצמנו? האם מי שפורש מהעמותה מסיבותיו הוא, יכול ליטול לעצמו הזכות להציע הצעות? אנו את תקופת "דפני ליף" שלנו עברנו לפני שש שנים, וכפי שנאמר בפורום זה עד אין סוף "אנו קבוצת כדורגל, לא תנועה חברתית". תנועה חברתית יכולה לחיות בלי מוסדות, בלי תקנון ובלי בחירות. אנו לא כאלה. אם לא נלך בדרך של ניהול דמוקראטי ---וזה אומר מוסדות ותקנות—נתרסק מהר מאד.....ואם זה נשמע לך קיצוני, אז אני קיצוני. ולעניין זה אני מפנה אותך שוב למבחן התוצאה.

זו, לדעתי, הנקודה המהותית בטיעון שאבי מעלה.
הריטואל בשנים האחרונות היה: "נמתין לסיום העונה ואז בבליץ של פחות מחודש נראה מה קורה".
ונניח שבאסיפת חנוכה או אולי בדרך אחרת הנהלת קטמון היתה באה ואומרת, רשמית לחברי העמותה ומקבלת את אישורם: אנו רוצים לקיים מו"מ מסודר עם הצד השני. כלקח משנים עברו החלטנו שאת המו"מ בפועל ינהל/ו מי שאינם מנהלים בפועל את העמותה ומי שהמעורבות הרגשית שלהם נמוכה דיה כדי שיהיה בידם לנהל מו"מ ענייני. אנו מציעים שהמו"מ יתקיים במשך 3 חודשים תחת שרביטו של XY שהוא מגשר ידוע וחסר פניות.

כל עוד פעילי היוזמה קיימו שיחות, לא מו"מ, עם אוהדי הצד השני - סחתיין.
אבל כאשר מדובר במו"מ עם גורמים בעלי תפקיד בצד השני - לא זה הדרך, מנקודת ראותה של עמותת הפועל קטמון ירושלים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  20:03:03  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שלום גלעד. הנה אני כותב דברים בעניין זה בפעם האחרונה.

אתה אומר: אתה מציג את זה שמהותה של העצומה היא אי אמון באורי בתור עובדה ולא בתור פרשנותך האישית. אתה מגניב לתוך הטקסט את עניין ה'כוונה תחילה' - זאת כבר ממש דמגוגיה במיטבה.

פה אתה טועה, לא בפרשנות מדובר אלא בידיעה ממש, ותרשה לא להרחיב בעניין זה כי מדובר שיחות פרטיות. לך תשאל חלק מהנפשות המעורבות ותראה שאני צודק.

אתה אומר: נניח מנקודת המבט של עמותת האוהדים קטמון, חלון הזמן הקצר למשא ומתן שנכפה ע"י תאריך סיום הליגה ותאריך התחלת ההכנות לעונה הבאה, ועוד הרבה סיבות והסברים אחרים

ואני כתבתי שאני רואה את הבעיה וחושב שהיה צריך להיות צוות מו"מ ייעודי מתוך העמותה מנותק מהניהול השוטף. אבל אז מדובר באנשי עמותה עם כתב מינוי מסודר ומוסמך.

אתה אומר: בכל מקרה, למרות שזה קשה לעכל, ולמרות שאני חושב שהם לא תקשרו את מעשיהם בצורה טובה מספיק (לא משנה מאיזה סיבות), הכישלון (או יותר נכון "אי הצלחה" מ.ב.ש. 2008), לא מעיד על זה שהם בחרו באסטרטגיה לא נכונה.

בעניין "מבחן התוצאה" כמו שזה מכונה בידי עמיתי הפרשנים.
1. סאסי טיפס על העץ של ביטול העמותה כתנאי מוקדם, אולי (אני מודה שאני פה מנחש) כי הוא נפגש עם אנשים שאמרו לו שהם לא מהפועל קטמון, ופירש זאת בפשוטו, שאפשר לוותר על העמותה בניהול מו"מ. איך שלא יהיה, בהכירנו את סאסי, אפשר להניח שהוא לא יירד מהעץ הזה אלא לאחר זמן רב ומאמצים מרובים.
2. "וויתרנו" על השם קטמון ופגענו בעצמנו לשווא, בחינם. הפכנו את השם הפועל קטמון ירושלים ממותג, מסמל בעיני אוהדים חדשים, למשהו זמני, בעל טווח חיים מוגבל. מה קיבלנו עבור זה? כלום. נאדה. גורנישט. אם זה לא מראה לך למה צריך מחשבה תחילה קולקטיבית, דיון מסודר והחלטה מוסמכת, אני לא יודע מה כבר ישכנע אותך.
3. ה"אסטרטגיה הייתה נכונה" אבל החולה מת. עכשיו לא יהיה מו"מ לפחות לשנתיים ואז לך תדע מה יקרה. זה צריך להרגיז את מי משתוקק לאיחוד עכשיו, במיוחד כי הייתי משוכנע שיש תנאים אובייקטיבים להצלחה הקיץ ואפילו אמרתי זאת לחלק מהמשתתפים בפורום העצומה. לא נוכל לדעת מה היה קורה אילו היינו הולכים בדרכי הקיצונית של מו"מ מסודר, עם צוות, עם כתב מינוי וכו'. אבל נדמה לי שיותר גרוע מהמצב הנוכחי לא היינו מגיעים.

.

אתה אומר: בעניין המנדט - מצד אחד, אתה צודק שאף אחד לא מינה אותם. מצד שני, הם לא לקחו על עצמם שום זכויות יתר. הם ישבו וחשבו על רעיונות יצירתיים. הם הציעו הצעות, נפגשו עם אנשי המפתח והציגו אותן".´

אבי היקר
מאחר ועדיין אין לך חצי מושג על מה אתה כותב אני שב ומוחל לך על השטויות שכתבת.

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  20:24:46  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט מגוחך כל האשכול הזה שכולו ויכוח וירטואלי רק בגלל דמיון מפותח של מישהו

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  22:13:05  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי
רק על נקודה אחת שלך אני רוצה להגיב.
ממה שהבנתי, לא מדובר באוהדי קטמון שמייצגים את הקבוצה. מדובר בגוף מגשר שאיננו שייך לאף אחת משתי הקבוצות המעוניין ביצירת קבוצה אחת. הגוף המגשר "היוזמה" מנסה למצוא דרך להביא את שני הצדדים לשולחן פעם נוספת. כמו שאוהדי סאדר אינם מייצגים את סאסי (נהפוכו הוא), כך גם אוהדי קטמון אינם מצייגים את שרצקי את הנהלת האוהדים, או את האוהדים. הם מייצגים רק את עצמם. אם הייתה מתגבשת הצעה מוצלחת, או אז היו מביאים זאת לשני הצדדים. בצד של סאדר זה היה בארוחת שבת במשפחת סאסי ובצד של קטמון לאסיפת האוהדים. באף שלב לא התיימרו לייצג את קטמון. אתה וההנהלה צודקים שאף אחד לא מינה את היוזמה לייצג אותם. ברגע שהיה על מה לדבר פנה ראש העיר לנציגים הרשמיים.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  09:30:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברכות לחסמב"ה, ולכל אחד שעושה מה שלדעתו טוב להפועל.

רק ניצחון היום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  10:12:46  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

רק ניצחון היום.

מצדי הת'רד הזה מסתיים בכישלון, ולראיה המשפט המצוטט פה. מה זה אומר שכל אחד עושה מה שלדעתו טוב להפועל? אז בשביל מה יש עמותת אוהדים עם כללים, ובחירות?
אתם כל הזמן חוזרים לעניין הכוונות, ואותי הכוונות לא מעניינות כי אני לא יודע לקרוא מחשבות. אני כל הזמן מדבר על פרוצדורה, על האיך עושים מה. לכן אני כתבתי עוד בהתחלה בצורה מאד ברורה מה מפריע לי: אם הדרך עקומה התוצאה עקומה, ואכן עקומה היא אם בסוף היום היעד לא הושג לשנים לא מעטות.
קלי מאשים אותי שוב ושוב ב"דמיון" או ב"בורות". ואני מוצא את עצמי מסכים לחלוטין איתו....העניין הוא שכולנו, גם חברי עמותה, בורים ולא ממש יודעים מה נעשה על ידי אותה קבוצה, ומכאן שאין לי כל דרך לשפוט אם היה משהו במעשיהם שהניע את סאסי להגיע לאן שהגיע. אז אם במקום לקרוא לי בשמות, יועילו קלי ועידו לפרסם דין וחשבון פומבי, כולנו נצא נשכרים.
הטענה השניה היא אל עצמנו, אוהדי הקבוצה וחברי עמותה. המזל שלנו הוא שהנהלת הקבוצה תפקדה בצורה נכונה ביותר, ובעניין זה נראה לי יש הסכמה כללית. אבל אנחנו, כל אחד מאיתנו, אפשרנו ועודדנו גוף אנונימי, בלי מנדט ברור, לנהל מגעים עם גורמים שונים, בלי שידענו מה נאמר על ידם, בלי שידענו מה הפרמרטרים של פעולתם, ובעצם עד היום אנו בחושך. בבפועל נתנו לגוף חיצוני לנהל מערכה על יעד שמוגדר אסטרטגי על ידי רוב האוהדים, בלי שהייתה לנו מידה מזערית של פיקוח על דרך פעולתו. תשאלו בבקשה את מר בן רימוז של התרד הזה אם כך מתנהל לו גישור....
בעצם בן רימוז צריך לשאול את עצמו את אותה שאלה. האם כך באמת מתנהל לו גישור? על יד גוף אנונימי, שלא שאל מראש מה היא מסגרת פעולתו, ובלי כתב מינוי, ושדיבר רק עם צד אחד של הסכסוך בתהליך עבודתו? תחשוב לבד אם זו הדרך המתאימה לעשות דברים.
אחרון אחרון מבחן התוצאה. נכון, היא לא שונה ממה שהייתה בחמש שנים האחרונות. אממה, בארבע השנים הקודמות לא היו התנאים שנוצרו הקיץ, לכן כל השוואה לעבר לא רלבנטית. הדרך, הצורה, האופן בו העניין התגלגל הם שהובילו אותנו עד הלום.

קצת עריכה כי את זה שכחתי...
פלג נתנאל, שלהבנתי הוא חלק מאלה שמינו את עצמם למגשרים, כותב כך בהמשך למאמרו של עידו

4
24/04/2012 בשעה 09:21

מאת פלג נתנאל

עכשיו או לעולם לא.

אם האיחוד לא יקרה עכשיו הוא לא יקרה לעולם האוהדים רוצים לחזור להיות יחד רוצים קבוצה אחת, הבטחת שתעשה הכל למען כלל האוהדים ועד עכשיו לא קיימת. יוסי, כולם כבר יודעים שהכל בידים שלך. אם קטמון אומרים שעמותה לא ניתן לפרק באופן מיידי שיחתמו על זה. ממה אתה מפחד זה מסמך משפטי לא? השם קטמון יעלם, אף אחד אינו רוצה בו. כולנו רוצים ביחד לחזור להיות הפועל ירושלים.

בתרגום חופשי שלי: יוסי, קטמון יוותרו על השם, ובהמשך גם על עמותה, אז מה איכפת לך אם הם יחתמו עכשיו? אם זה מה שנאמר בכתב, מה נאמר בעל פה ליוסי סאסי? ומה יכול סאסי להסיק ממשפטים כאלה? שוב,,,,מישהו יכול לענות על שאלות אלה?

ובזה סיימתי.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-27/04/2012 11:27:15
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 27/04/2012 :  11:38:16  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

רק ניצחון היום.

מצדי הת'רד הזה מסתיים בכישלון, ולראיה המשפט המצוטט פה. מה זה אומר שכל אחד עושה מה שלדעתו טוב להפועל? אז בשביל מה יש עמותת אוהדים עם כללים, ובחירות?
אתם כל הזמן חוזרים לעניין הכוונות, ואותי הכוונות לא מעניינות כי אני לא יודע לקרוא מחשבות. אני כל הזמן מדבר על פרוצדורה, על האיך עושים מה. לכן אני כתבתי עוד בהתחלה בצורה מאד ברורה מה מפריע לי: אם הדרך עקומה התוצאה עקומה, ואכן עקומה היא אם בסוף היום היעד לא הושג לשנים לא מעטות.
קלי מאשים אותי שוב ושוב ב"דמיון" או ב"בורות". ואני מוצא את עצמי מסכים לחלוטין איתו....העניין הוא שכולנו, גם חברי עמותה, בורים ולא ממש יודעים מה נעשה על ידי אותה קבוצה, ומכאן שאין לי כל דרך לשפוט אם היה משהו במעשיהם שהניע את סאסי להגיע לאן שהגיע. אז אם במקום לקרוא לי בשמות, יועילו קלי ועידו לפרסם דין וחשבון פומבי, כולנו נצא נשכרים.
הטענה השניה היא אל עצמנו, אוהדי הקבוצה וחברי עמותה. המזל שלנו הוא שהנהלת הקבוצה תפקדה בצורה נכונה ביותר, ובעניין זה נראה לי יש הסכמה כללית. אבל אנחנו, כל אחד מאיתנו, אפשרנו ועודדנו גוף אנונימי, בלי מנדט ברור, לנהל מגעים עם גורמים שונים, בלי שידענו מה נאמר על ידם, בלי שידענו מה הפרמרטרים של פעולתם, ובעצם עד היום אנו בחושך. בבפועל נתנו לגוף חיצוני לנהל מערכה על יעד שמוגדר אסטרטגי על ידי רוב האוהדים, בלי שהייתה לנו מידה מזערית של פיקוח על דרך פעולתו. תשאלו בבקשה את מר בן רימוז של התרד הזה אם כך מתנהל לו גישור....
בעצם בן רימוז צריך לשאול את עצמו את אותה שאלה. האם כך באמת מתנהל לו גישור? על יד גוף אנונימי, שלא שאל מראש מה היא מסגרת פעולתו, ובלי כתב מינוי, ושדיבר רק עם צד אחד של הסכסוך בתהליך עבודתו? תחשוב לבד אם זו הדרך המתאימה לעשות דברים.
אחרון אחרון מבחן התוצאה. נכון, היא לא שונה ממה שהייתה בחמש שנים האחרונות. אממה, בארבע השנים הקודמות לא היו התנאים שנוצרו הקיץ, לכן כל השוואה לעבר לא רלבנטית. הדרך, הצורה, האופן בו העניין התגלגל הם שהובילו אותנו עד הלום.

קצת עריכה כי את זה שכחתי...
פלג נתנאל, שלהבנתי הוא חלק מאלה שמינו את עצמם למגשרים, כותב כך בהמשך למאמרו של עידו

4
24/04/2012 בשעה 09:21

מאת פלג נתנאל

עכשיו או לעולם לא.

אם האיחוד לא יקרה עכשיו הוא לא יקרה לעולם האוהדים רוצים לחזור להיות יחד רוצים קבוצה אחת, הבטחת שתעשה הכל למען כלל האוהדים ועד עכשיו לא קיימת. יוסי, כולם כבר יודעים שהכל בידים שלך. אם קטמון אומרים שעמותה לא ניתן לפרק באופן מיידי שיחתמו על זה. ממה אתה מפחד זה מסמך משפטי לא? השם קטמון יעלם, אף אחד אינו רוצה בו. כולנו רוצים ביחד לחזור להיות הפועל ירושלים.

בתרגום חופשי שלי: יוסי, קטמון יוותרו על השם, ובהמשך גם על עמותה, אז מה איכפת לך אם הם יחתמו עכשיו? אם זה מה שנאמר בכתב, מה נאמר בעל פה ליוסי סאסי? ומה יכול סאסי להסיק ממשפטים כאלה? שוב,,,,מישהו יכול לענות על שאלות אלה?

ובזה סיימתי.

חבל שאתה מאוהב כל כך באמצעי עד ששכחת מה המטרה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07