פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא
עמוד: מתוך 5

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  11:10:50  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה אני מפר הבטחה לעצמי, ואני כותב פה בענייני ה"איחוד" המיוחל. חשבתי לעשות זאת בפורום העמותה, אך מכיוון שחלק מהמכותבים העדיפו שלא להצטרף השנה, למרות שמאד רצו להשפיע על גורלה, אני רושם פה את הדברים.

מהעיתונות אני לומד בימים האחרונים כי בשנה האחרונה פעלה מעין "מחתרת איחוד" אשר לקחה לעצמה מנדט לנסות לקדם איחוד בין שתי הקבוצות. אם אני מבין נכון הכוונה הייתה לפעול על סמך 1000 חתימות על אותה עצומה מפורסמת, אם כי בפועל חתמו 700 איש בלבד.

למה מחתרת? כי מאותה עיתונות אני מבין שהם החליטו, מסיבותיהם הם, לפעול במעין חשאיות, בלי לפרסם לא שמות, לא הצעות ולא רעיונות. עד כאן, סבבה. הם לא חייבים לי דבר, ואני אינני חייב דבר להם. הבעיה מתחילה, מבחינתי, כאשר אני קורא שהיו פגישות, לפחות עם יוסי סאסי לפי מה שגרונר כותב. אני מניח שהיו אנשים נוספים שהם פגשו.

למה זה בעיה? כי מטבע הדברים באותן פגישות הועלו הצעות ורעינות, שלא אני, ולא רבים מחברי העמותה היינו שותפים להם. בעוד אנו עסוקים בתקנון, באסיפות חברים, בריבים בין דני צור לירון על הצעות הועדה למבנה הקבוצה, יש מי מתכנן את עתיד הפועל קטמון בחדרי חדרים.

מי למשל העלה ראשון את ההצעה לבטל את המילה "קטמון" משם הקבוצה? עניין סמלי וקטן? מה פתאום, הפעול קטמון זה מותג, הוא שווה כסף. לפתע העניין הזה הופך לו משהו "מובן מאליו" ואני בכלל לא יודע מי הציע זאת, בשם מי ולשם מה. אילו הדברים היו נעשים באופן גלוי, היה נערך בפורום זה, ובפורום העמותה, דיון בנושא, בו כל אחד היה מביע את דעתו, כולל אותם חברים אשר באו ישר להפועל קטמון ולא ידעו את נפלאות סאסי יונה. כך לפחות לא מגיעים למצב בו מציגים לנו את הסיפור הזה כחלק מה"פשרות הכואבות" שצריך לקבל כי "אין ברירה".

באותו עניין סיפור החובות. בסופו של דבר נאלץ לשלם חלק מהם, או קיי. השאלה היא כמה. מישהו יכול להגיד לי האם היו, או הסתובבו, הצעות על היקף חובות שאנו נאלץ לספוג? מי העלה אותן? בשם מי? דיון פתוח, גלוי, כאשר אנשי המחתרת מתייצבים ואומרים "זה מה שאנו חושבים בעניין החובות" היה אולי מציב גבולות ברורים מראש, בהתאם למה שאנו חושבים שאנו מסוגלים. הוא גם היה מבהיר למשפחת סאסי שעניין פתיחת הספרים הוא תנאי מוקדם לכל מהלך. בדיקת נאותות קודמת לכל מו"מ מעשי, כך זה בכל מקום וכך צריך שיהיה פה.

שוב אני מבהיר. מה שמרתיח את דמי זה עניין החשאיות, ההליכה מאחורי גבי, הדיבור שאמור לחייב אותי בלי שאני בכלל הייתי מודע לו. אני מצדי מודיע פה, את השם קטמון לא מסירים משם הקבוצה אם זה תלוי בי. מה שחשוב יותר, כל מו"מ עתידי עם משפחת סאסי צריך להיות מותנה בפתיחת ספרים, ובהבהרה שמי שרוכש את זכויות יוסי סאסי זו עמותת "קטמון מועדון חברים".

ועניין אחרון, אישי. אני מבין שעידו גרונר מזמין את סאסי לשבת ביציע איתנו. אני לכשעצמי לא אשב בשום יציע בו האיש הזה יהיה נוכח. בעניין הזה כבודה של הפועל ירושלים מכתיב לי עם מי אני מסוגל לשבת ביציע.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-24/04/2012 11:39:38

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  11:51:26  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחייאת, אבי, האם באיזה שהוא שלב בחייה הקצרים של "יוזמת האיחוד" לקחת אותה ברצינות?
אני מקווה שמופע האימים השנתי של סאסי, בחסות רדיו ירושלים, ישכנע את זקן וכפיר וגרונר ושאר החבר'ה השפויים שנשארו חצויים ועוד חולמים על איחוד שתאוות הבצע ויצר הנקם של הדיקטטור מוליכים את הפועל ירושלים אל הקבר. אני מקווה שבסוף הם יבינו שהשפעה אמיתית על גורלה של הקבוצה שלנו יש רק למי שקונה מנייה, למי שמרים את היד באסיפות החברים.
יומו של הסאסי קרב, היום שבו תהיה רק קבוצה אחת אדומה בירושלים שהבעלים שלה הם האוהדים המסורים ביותר שידע הכדורגל הישראלי. אפשרות אחרת היא שנרים ידיים ונחזור להיות נתינים אימפוטנטים של הוד מעלתו המלך סאדר מענתות. פנטזיות על אופציה שלישית הם בסך הכל אוויר חם, מלל חסר טעם וחסר משמעות.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  12:11:38  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טעית שלא פירסמת את הדברים בפורום חברי העמותה.

דיון על דמותה של העמותה ועתידה צריך להתקיים שם.

מבקש במחילה שתעביר את הדיון לשם.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  19:07:32  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי
אני חושב שאתה עושה ערבוביה מכמה דברים שלא בהכרח קשורים:
עידו גרונר ( גילוי נאות - חבר שלי ) יזם מהלך של איחוד בין שתי הקבוצות
אני יודע שיש ביננו מי שמפחד מזה ומי שמתנגד לזה
דעתי ידועה ולכן אני חושב שאני מברך כל בן אדם שרוצה לקרב את קץ הסכסוך. ובכלל אבי השכנת שלום היא בין המיצוות הגדולות ביהדות.
במקביל - עם קשר ובלי קשר - פרסם מנהלנו האהוב אורי הודעה בפורום העמותה על המגעים המסורתיים השנתיים עם סאסי
אני בניגוד אליך סומך על מה שאורי יעשה בשם קטמון ובגלל זה בחרתי בו לועד המנהל.
עוד:
אני אחד מ - 700.
אני מוכן לוותר על השם קטמון כשיש איחוד מלא בבעלות האוהדים - כל האוהדים כולל אלה שאוהדים היום את המקורית
אני מוכן שעם גילוי נאות של החובות ובתנאי שאנו מעריכים שיש לנו את היכולת לנהל את החובות הללו - וסאסי משחרר אותנו מעולו - אני אשמח למיזוג בתנאים הללו

ירון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  19:13:57  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד משהו
אנילא רב עם דני
אני מכבד אותו מספיק בשביל לא לריב איתו ואני מקווה שזה הדדי
יש ביננו חילוקי דעות מהותיים על ביקורת, דרך הבעתה
מחשבות אסטרטגיות ועוד
וטוב שכך
אני לא מחפש אחידות בדמויות שמרכיבות את קטמון

ירון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  19:18:18  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

הנה אני מפר הבטחה לעצמי, ואני כותב פה בענייני ה"איחוד" המיוחל. חשבתי לעשות זאת בפורום העמותה, אך מכיוון שחלק מהמכותבים העדיפו שלא להצטרף השנה, למרות שמאד רצו להשפיע על גורלה, אני רושם פה את הדברים.

מהעיתונות אני לומד בימים האחרונים כי בשנה האחרונה פעלה מעין "מחתרת איחוד" אשר לקחה לעצמה מנדט לנסות לקדם איחוד בין שתי הקבוצות. אם אני מבין נכון הכוונה הייתה לפעול על סמך 1000 חתימות על אותה עצומה מפורסמת, אם כי בפועל חתמו 700 איש בלבד.

למה מחתרת? כי מאותה עיתונות אני מבין שהם החליטו, מסיבותיהם הם, לפעול במעין חשאיות, בלי לפרסם לא שמות, לא הצעות ולא רעיונות. עד כאן, סבבה. הם לא חייבים לי דבר, ואני אינני חייב דבר להם. הבעיה מתחילה, מבחינתי, כאשר אני קורא שהיו פגישות, לפחות עם יוסי סאסי לפי מה שגרונר כותב. אני מניח שהיו אנשים נוספים שהם פגשו.

למה זה בעיה? כי מטבע הדברים באותן פגישות הועלו הצעות ורעינות, שלא אני, ולא רבים מחברי העמותה היינו שותפים להם. בעוד אנו עסוקים בתקנון, באסיפות חברים, בריבים בין דני צור לירון על הצעות הועדה למבנה הקבוצה, יש מי מתכנן את עתיד הפועל קטמון בחדרי חדרים.

מי למשל העלה ראשון את ההצעה לבטל את המילה "קטמון" משם הקבוצה? עניין סמלי וקטן? מה פתאום, הפעול קטמון זה מותג, הוא שווה כסף. לפתע העניין הזה הופך לו משהו "מובן מאליו" ואני בכלל לא יודע מי הציע זאת, בשם מי ולשם מה. אילו הדברים היו נעשים באופן גלוי, היה נערך בפורום זה, ובפורום העמותה, דיון בנושא, בו כל אחד היה מביע את דעתו, כולל אותם חברים אשר באו ישר להפועל קטמון ולא ידעו את נפלאות סאסי יונה. כך לפחות לא מגיעים למצב בו מציגים לנו את הסיפור הזה כחלק מה"פשרות הכואבות" שצריך לקבל כי "אין ברירה".

באותו עניין סיפור החובות. בסופו של דבר נאלץ לשלם חלק מהם, או קיי. השאלה היא כמה. מישהו יכול להגיד לי האם היו, או הסתובבו, הצעות על היקף חובות שאנו נאלץ לספוג? מי העלה אותן? בשם מי? דיון פתוח, גלוי, כאשר אנשי המחתרת מתייצבים ואומרים "זה מה שאנו חושבים בעניין החובות" היה אולי מציב גבולות ברורים מראש, בהתאם למה שאנו חושבים שאנו מסוגלים. הוא גם היה מבהיר למשפחת סאסי שעניין פתיחת הספרים הוא תנאי מוקדם לכל מהלך. בדיקת נאותות קודמת לכל מו"מ מעשי, כך זה בכל מקום וכך צריך שיהיה פה.

שוב אני מבהיר. מה שמרתיח את דמי זה עניין החשאיות, ההליכה מאחורי גבי, הדיבור שאמור לחייב אותי בלי שאני בכלל הייתי מודע לו. אני מצדי מודיע פה, את השם קטמון לא מסירים משם הקבוצה אם זה תלוי בי. מה שחשוב יותר, כל מו"מ עתידי עם משפחת סאסי צריך להיות מותנה בפתיחת ספרים, ובהבהרה שמי שרוכש את זכויות יוסי סאסי זו עמותת "קטמון מועדון חברים".

ועניין אחרון, אישי. אני מבין שעידו גרונר מזמין את סאסי לשבת ביציע איתנו. אני לכשעצמי לא אשב בשום יציע בו האיש הזה יהיה נוכח. בעניין הזה כבודה של הפועל ירושלים מכתיב לי עם מי אני מסוגל לשבת ביציע.

גם אני נדרתי נדר לא להגיב אבל מול גיבובי תיאורי המחתרת והשטויות שנכתבו על ידך(מלאי בורות בנוסף אבל מה זה משנה) יש לי לומר רק דבר אחד -בין אנשיפ קיצונים כמוך לבין סאסי יש הרבה מאד מן המשותף ,ניצחתם -חבל רק שהרוב הפסידו.הלוואי שהיו אלפי אנשים יקרים כמו עדו גרונר על כל אחד כמוך
עכשיו תמשיך לחגוג

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  21:30:30  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי, בסך הכל אתה רמי תמר. אתה לא מקלל כמוהו, אתה גם תרמת הרבה מאוד לקטמון, אי אפשר לקחת את זה ממך. אבל כמוהו, גם אתה מוכן לעשות הכל כדי לטרפד את מה שרוב האוהדים האדומים רוצים. והפרסום של הפוסט הזה בפורום הכללי נועד אך ורק כדי לטרפד. יותר מדי אנשים דיברו כאן בעד האיחוד, אז היית חייב לזרוק את זה: לא נוותר על השם, לא רוצים איחוד. כדי שמי שבצד השני לא רוצה איחוד יוכל מיד להיתלות בזה.

מקומו של הדיון הזה הוא בפורום הסגור. בואו נשמור אותו שם.
עבור לתחילת הדף

עדש עדש מנותק

95 הודעות

נשלח - 24/04/2012 :  22:13:12  הצג פרופיל שלח ל- עדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש בעיה שלאנשים יותר מדי נוח בנישה של קטמון.

אנחנו הפועל ירושלים. אל תשכחו את זה.
ללא קטמון לא היה לנו את ליגת השכונות וכדומה, זה בלי שום צל של ספק שווה את זה, אבל בסוף אנחנו צריכים להיות הפועל ירושלים. לא קטמון.

החשאיות צריכה להישאר כדי שלא יטרפדו את המהלך, בשביל לשמוע את כל מה שהאחראים למומ הצליחו להשיג והאם מסכימים לאותם דברים, יש אסיפת חברים.

לא טוב לך? תשלם על חברות בעמותה, ותנסה להרים מהלך כזה או אחר שאתה חפץ בו. זה היופי פה, אין כאן טביב שיגיד אל תכנסו אם לא טוב לכם

עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 25/04/2012 :  11:11:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שעמדתי בנושא ידועה. ובכל זאת.
אנשים השקיעו פה ממיטב זמנם ומרצם למעשה שנראה להם ראוי ונכון,ואני לא מוצא טעם בלהתנצח מה היה קורה אילו.
אני רק יכול לקוות שחילחלה ההבנה באופן סופי ומוחלט שרק חיזוק והעצמה של הפועל קטמון ירושלים, יביאו בסופו של דבר לקבוצה אדומה אחת בעיר.
אם הגמגומים של עמוס סאסי מחד ומופע האיימים של יוסי סאסי מאידך, לא עשו לכם את זה אז אני לא יודע מה כן.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 25/04/2012 :  12:16:13  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

אני רק יכול לקוות שחילחלה ההבנה באופן סופי ומוחלט שרק חיזוק והעצמה של הפועל קטמון ירושלים, יביאו בסופו של דבר לקבוצה אדומה אחת בעיר.

בדיוק!

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

447 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  09:19:40  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתנצל מראש על האורך של הפוסט הזה, אבל נאמרו פה דברים שחייבים הסבר ותשובה, וחשוב יותר, צריך ללמוד ממה שקרה. לטובת מי שאלרגי לפוסטים ארוכים מדי הנה תמצית מנהלים: לא רק שאני בעד קבוצה אדומה אחת, אני גם חושב שזה יקרה כי אובייקטיבית יש צורך בכך. אבל כאשר דברים נעשים בדרך עקומה, בניסיון למנוע דיון פתוח, התוצאה היא עקומה בעצמה, והנזק שנגרם גדול יותר ממה ש"קיצוני" כמוני יכול להשיג.

אנד נאו פור די פול ורשיון....

ירון כותב שלו, בניגוד אלי, יש אמון מלא באורי שרצקי. זה גרם לי לחייך, כי כל המהות של העצומה המפורסמת, המוטיבציה של מי שיזם אותה, והמניע של הפעולות שננקטו על ידם היה אי אמון בהנהלת הפועל קטמון ובמיוחד אורי. הטענה הייתה שההצעה של הפועל קטמון לסאסי לפני שנה מקורה ברצון לטרפד איחד מראש, ונשעתה מאוחר מדי בכוונה תחילה. לנו נאמר, כי הנהלת הפועל קטמון תהיה עסוקה מדי בבניית קבוצה בקיץ, ולכן צריך גורם שיבוא ויניע תהליך.

פה אני מגיע לנקודה השניה שלי, והיא "איך עושים מה" כלקח לעתיד. בדיעבד ברור היום כי אם הייתי בעמדה שאת המו"מ יש להאיץ במנותק מניהול השוטף של הקבוצה, הייתי פועל בצורה אחרת לחלוטין. מבקש באופן רשמי להעלות בכנס חנוכה של העמותה הצעה להקים צוות מו"מ נפרד מהנהלת הקבוצה, ומקבל מנדט להציג עמדות שונות לגורמים המעורבים באיחוד, כל זאת בתאום עם ההנלה.

מה זה מנדט? כתב המינוי של אותו צוות היה צריך להיות מוסכם על רוב חברי העמותה לאחר דיון גלוי, והצבעה מסודרת. נושאים כמו שם הקבוצה, היקף חובות, מהות העמותה, מקומו של סאסי לאחר רכישת סאד"ר וכו'. הכל היה נדון באופן מסודר וגלוי, וכל כל הצדדים היו יודעים למה לצפות, ומה נחשב בעיננו למהותי.

בפועל, אותם חברים החליטו לפרוש מהעמותה, ולהקים פורום לדיונים עם חלק מאוהדי סאד"ר בעניין האיחוד. נגד זה אין לי כל טענה, כי זה לגיטימי לחלוטין. באותו פורום, כך אני מנחש, נולד הרעיון של העצומה אשר הייתה צריכה לתת להם מנדט לכפות עלינו, ועל סאסי, מו"מ. אני לא אהבתי את זה, אבל עדיין בגדר של סביר.

אלא שאותה קבוצה פעלה בחצי חשאיות, או חשאיות גמורה, וזה מקור ה"בורות" שקלי מייחס לי. אני מודה באשמה. אני בור בעניינים אלה, מסיבה אחת פשוטה, כי איש לא תיאר מה המהלכים שננקטו, האם היו פגישות עם סאסי ו/או ברקת ומה היה תוכן הדברים, האם הועברו הצעות. אז קלי, לא רק שאתה צודק שאני בור, זו כל מהות תלונתי. האם הועלו דברים בפגישות עם סאסי? האם בין חברי הקבוצה נדונו הצעות שנוותר על השם כדי להשביע את סאסי ואת אוהדי סאד"ר? תאיר את עיני שמוליק, ועיני כולנו. מה היה שם, אם בכלל, כי בעתיד הקבוצה אנו מתעסקים.

עניין השם הוא חשוב כי הוא מדגים את מה שאני אומר. יש אוהדים וחברי עמותה אשר הגיעו להפועל קטמון בלי שידעו את סאסיונה. מה גודל קבוצה זו? אינני יודע, אבל הניחוש שלי היא שמדובר כבר במשהו משמעותי. האם להם השם קטמון חשוב? האם יש בין האוהדים הוותיקים אנשים כמוני שלא מוכנים לוותר בעניין זה? אם הדיון היה מתקיים מראש, בצורה גלויה, בתוך העמותה, והיה רוב לעניין הוויתור, הייתי כועס, אבל מקבל את החלטת הרוב. אבל צריך להיות לאנשים כמוני, ולאותם אוהדים חדשים, האפשרות לשמוע ולהשמיע, ומה שחשוב יותר הזכות להנחות את מי שמנהל מו"מ בשמם מה דרגות החופש שלו.

מה קרה במקום זאת? אולי מי סאסי חשב שאם מוותרים על השם קטמון נהיה מוכנים גם לוותר על העמותה כולה? אין לי דרך לדעת, כמו שאין לי דרך לדעת עוד דברים רבים שקרו שם. אבל זה מה שקורה כאשר הולכים בדרך עקומה. העיקרון שצריך מו"מ, שצריך לנתק את הניהול השוטף מניוהל מו"מ עם סאסי הם עקרונות נכונים, אבל הדרך שנבחרה הובילה אותנו לתוצאה בדיוק הפוכה. אני שתקתי כל הזמן, אך בדיעבד הדבר מקנה לי זכות מוסרית להגיד שהתוצאה הסופית היא שאנו רחוקים יותר מאיחד ממה שהיינו לפני כמה חודשים. נכון, סאסי נושא באחריות לכך, אבל התוצאה הייתה להיות אחרת, אולי, אם דרך הפעולה הייתה אחרת. שקיפות, סדר, ופעולה בתוך העמותה,,,יהיה זה הלקח של כולנו בעניין זה.

אני שוב מתנצל על האורך.

he will come to

נערך על ידי - avitemkin ב-26/04/2012 09:28:16
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  10:05:42  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי,
בלי להגיב יותר מדיי למה שכתבת על אף שאני לא מסכים עם שום מילה..
למה אתה לא עושה את הדיון הזה בפורום חברי עמותה?
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  10:32:06  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי מאחר ואין לך חצי מושג על מה אתה כותב אני מוחל לך על השטויות שכתבת.
המשך יום מעולה.
עבור לתחילת הדף

447 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  10:42:03  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אייל, תודה רבה. מהרגע שאני יודע שאתה מוחל לי, הוקל לי מאד מאד, וזה אכן יעזור לי לחוות יום מוצלח. אני מודה שאין לי מושג, ומבקש, מתחנן, שברוב חכמתך, וטוב ליבך, תאיר את עיני....אולי אתה יודע דברים שנסתרים ממני, ומרבים אחרים....אנא, מחילה זה נמחד, אבל שתף אותי בכל היתר.

he will come to
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  10:53:41  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי,
הדור של הפייסבוק, הטוויטר והמיסרונים מתקשה לקרוא יותר מ- 140 תווים

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/04/2012 :  11:08:00  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבי היקר
אנסה לתמצת וזה יהיה קשה:
אני פעיל בקטמון מאז הקמתה. אינני חבר הנהלה למרות שהוצע לי להיות. אני מנתב את הפעילות שלי למספר תחומים:
קירוב אוהדים אדומים לקטמון בעקר בני גילי שהינם אנשי עסקים
קירוב חברת מסחריות לקטמון ולקהילה שלה.
במסגרת זו גייסתי 6 חברות מסחריות שאחראיות על חלק מתקציבה של הקבוצה. אני נמצא בקשר מתמשך עם עוד עשרה גופים שאני מאין שחלקם יצטרפו לקהילה שלנו.
אני חלק מהצוות שבוחן את עתיד הקבוצה
אני משתדל להביא אוהדים בוגרים וילדים מבתי ספר למשחקי הקבוצה.
ככל שאני פועל לחזק את הקבוצה אני מחפש את הדרך לסיום הסכסוך.
ברור לי שאין נוסחה פשוטה לכך
במסגרת זו נרתמתי גם למהלך שגרונר מוביל יוזמה לסיום הסכסוך.
בכלל זה פגשתי ואני נפגש עם אוהדים אדומים שעדיין אוהדים את המקורית. אני מוצא שם אנשים מדהימים שרוצים לא פחות ממני וממך לסיים את הפרשה.
אנחנו מחפשים דרכים לפתרון
ייתכן וגם ייתכן שלא היוזמה הובילה למשא ומתן האחרון מכאן והלאה הכדור אצל ההנהלה
נראה לי שזה כל המידע שיש לי לתת
בשורה התחתונה אני לא מאמין בקיום של שתי קבוצות נפרדות לאורך זמן
לכן אמשיך לפעול למען חיסול הסכסוך
אם כל מה שכתבתי איננו לטעמך אבי אתה מוזמן לארגן הצבעה של חברי העמותה ולהרחיק אותי משורותיה

ירון

נערך על ידי - yarond ב-26/04/2012 11:38:47
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם חסמב"ה בהפועל קטמון ירושלים. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07