פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נפרדנו משרקט ומפרנקו:

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נפרדנו משרקט ומפרנקו:
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אבנר זקן אבנר זקן מנותק

36 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  12:30:13  הצג פרופיל שלח ל- אבנר זקן הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיבקש מכפיר מלול שיעור או שניים איך להתאושש מבקורת בפורום...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  12:57:13  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עצה קטנה לשחקנים שקוראים בפורום -
אם אתם חושבים שהפורום הזה משפיע על החלטות מקצועיות, אתם כנראה לא בכיוון.
הכותבים בפורום אוהבים מאוד כדורגל, אבל אין לנו ממש מושג (למרות שדעות יש לנו בהחלט). כדורגל הוא מן משחק מיסטי שכזה. לפעמים מנצחים ולפעמים מפסידים ולא תמיד ברור למה. האם זה המגרש, ההגנה, ההתקפה, המאמן, המזל? בדיעבד תמיד יש תשובות.
למזלנו יש לנו מאמן שאפשר לסמוך עליו. אפשר גם לסמוך שהוא לא ממש מושפע מהדעות הלא מקצועיות כאן.

לגבי פרנקו - הוא קיבל כאן יחס לא יותר גרוע משחקנים אחרים. מצד שני, זה לא שהוא איבד סבלנות. הוא פשוט שוחרר.

ולגבינו - צריך לזכור שהשחקנים מגיעים לכאן. מילה שלנו משפיעה. יש לנו כח גם לדפוק ביטחון של שחקן. צריך לקחת את זה בחשבון. וליאור צריך גם לעבוד עם השחקנים על הפן הזה של קבוצת אוהדים.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  14:14:05  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר עברנו את הדיונים האלה בעבר, כולל בקשה של ההנהלה לזכור שהשחקנים נכנסים לפורום.
האמת, אני לא כל כך יודע איך להתייחס לזה.
מצד אחד, אלה חבר'ה שרובם משחקים כדורגל בשביל הכיף, בחינם או חצי-חינם, במעין חצי-מקצוענות כזו.
מצד שני, חלאס, אתם בליגה א', אתם אמורים לשחק לעיני מאות או אלפי צופים מדי שבוע, אז מילת ביקורת מאיזה אוהד אלמוני זה מה שישבור אתכם? אם אתם לא עומדים ב"לחץ" כזה, איך תעמדו בלחץ של משחק עליה (הלואי טפו טפו טפו חמסה חמסה) מול עפולה לעיני 5000 איש?
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  14:37:40  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

כבר עברנו את הדיונים האלה בעבר, כולל בקשה של ההנהלה לזכור שהשחקנים נכנסים לפורום.
האמת, אני לא כל כך יודע איך להתייחס לזה.
מצד אחד, אלה חבר'ה שרובם משחקים כדורגל בשביל הכיף, בחינם או חצי-חינם, במעין חצי-מקצוענות כזו.
מצד שני, חלאס, אתם בליגה א', אתם אמורים לשחק לעיני מאות או אלפי צופים מדי שבוע, אז מילת ביקורת מאיזה אוהד אלמוני זה מה שישבור אתכם? אם אתם לא עומדים ב"לחץ" כזה, איך תעמדו בלחץ של משחק עליה (הלואי טפו טפו טפו חמסה חמסה) מול עפולה לעיני 5000 איש?

א. אתה צודק. זה התפקיד של ליאור/הנהלה לעבוד על זה
ב. אל תזלזל בחשיבות שהשחקנים מייחסים (ובצדק) להיותם חלק מקטמון. זאת אולי עבודה שהיא חצי מקצוענית, אבל היא מוקפת בתקשורת ואוהדים, והחשיפה היא לא כמו בקבוצות כמו השיקמה.
ג. המשמעות שהשחקנים מייחסים להשפעת האוהדים/בעלים היא מעבר למה שקורה בקבוצה רגילה. כאמור, זה לא ממש מוצדק. אבל זה המצב.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  14:47:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שאני משווה את ליאור למירו, אבל באסיפה שאליה הגיע מירו לדבר איתנו בתום העונה הראשונה הוא פתאום הבין שהייתה לו אפשרות לבקש עזרה מהאוהדים ולהיעזר בהם בתחום הפסיכולוגי, ושהוא לא עשה את זה..

אם ליאור צריך, אני משוכנע שיש כמה אנשים ביציע שמסוגלים לסייע בפן הפסיכולוגי. עדיף להזכיר את זה עכשיו מאשר בסוף העונה כשלא נבין איך זה הגיוני שסיימנו במקום השני.

עכשיו נצטרך למצוא תירוץ אחר למיקום שלנו בסוף העונה.. :)

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  16:30:40  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

לא שאני משווה את ליאור למירו, אבל באסיפה שאליה הגיע מירו לדבר איתנו בתום העונה הראשונה הוא פתאום הבין שהייתה לו אפשרות לבקש עזרה מהאוהדים ולהיעזר בהם בתחום הפסיכולוגי, ושהוא לא עשה את זה..

אם ליאור צריך, אני משוכנע שיש כמה אנשים ביציע שמסוגלים לסייע בפן הפסיכולוגי. עדיף להזכיר את זה עכשיו מאשר בסוף העונה כשלא נבין איך זה הגיוני שסיימנו במקום השני.

עכשיו נצטרך למצוא תירוץ אחר למיקום שלנו בסוף העונה.. :)

מצטרף בהסכמה.
אין בכך כל בושה - אישית או מקצועית. הדבר מקובל גם בקסוצות גדולות ומקצועניות.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  17:28:40  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להיפך,צריך להתגאות בכך שיש לנו אוהדים עם קצת ניסיון בכדורגל,אולי קצת הרבה.
אני מניח שרוב האוהדים הותיקים פה שעברו את מקרה רעננה מלאים בניסיון.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  21:05:56  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי אהרון בראיון ,קצת על פרנקו ובכלל
http://www.UpFile4u.Net/Files/3l4f4c.amr

וטוב לשמוע אותך שי שאתה חוזר ומדגיש שכל הצלחה או כישלון של אחת משתי הקבוצות לא משנה את העובדה -המצב היום הוא בלתי נסבל

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-10/11/2011 22:57:12
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  11:14:57  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

וטוב לשמוע אותך שי שאתה חוזר ומדגיש שכל הצלחה או כישלון של אחת משתי הקבוצות לא משנה את העובדה -המצב היום הוא בלתי נסבל

האובססיה של קלי לניתוחים והקלטות של ראיונות ברדיו ירושלים (שרוב המרואיינים וגם המראיינים בו שוכחים שהם התקיימו בשניה שהם הסתיימו), מעבר לכך שהיא קצת מדאיגה מבחינה אישית, מזכירה את האובססיה עליה דנים כאן בהקשר להתעסקות של חלק מהשחקנים בדברי שטות שנכתבים בפורום. לא ככה?

ומי שכתב שמשחקים בקטמון בחינם או בחצי חינם, הוא בכלל מנותק מהמציאות (אבל אם המציאות, כמו במקרה של קלי, מבוססת על ראיונות ברדיו ירושלים - אז אולי אשריו וטוב לו). פוגלמן, אסוס, אהרון, איזה שלושה מאמנים, עומרי נווה, כפיר...

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  12:00:38  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלאמה ,מילא הצורך המתמיד שלך לתקוף אנשים בכל הודעה(אם כבר מדברים על אובססיביות),אבל לפחות תתחשב באנשים מחוץ לעיר כמוני שנהנים ששמים להם קישורים למקומונים,ראיונות וכו'
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  13:17:15  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולנושא: שרקט היה חלש מאד מפתיחת העונה. חורים בלתי פוסקים, חוסר הבנה של תפקיד המגן. חייבים תחליף.
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  13:32:07  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אובססיה? אני תמיד שמח לשמוע את ההקלטות האלה שלא תמיד יוצא לי לשמוע בחי.
לא הבנתי איזו מטרה ההתקפות האישיות האלה משרתות. סוג של אובססיה?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  13:37:25  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה
ומי שכתב שמשחקים בקטמון בחינם או בחצי חינם, הוא בכלל מנותק מהמציאות

אני כתבתי ואני עומד מאחורי דבריי.
חלק די משמעותי מהסגל שלנו (כמובן לא השחקנים הבכירים) משחק בחינם.
חלק משמעותי נוסף משחק תמורת סכום שלהערכתי הוא 3000-5000 ש"ח לחודש, שזה "חצי חינם" אם מדברים על שחקני כדורגל "מקצוענים".
תזכור שהקונטקסט היה אם ניתן לצפות מהשחקנים למקצוענות בהקשר להתעלמות מדעות של אוהדים בפורום.
ברור שאין הדברים מיוחסים לשי אהרון, שידוע שהוא מקבל משכורת "אמיתית", והוא כנראה היחיד.
עם זאת, אתה כידוע נהנה להשתמש בביטויים כמו "מנותק מהמציאות", "אובססיבי" וכו', ולי אישית זה ממש לא מפריע. אני, להבדיל מחלק מהשחקנים כנראה, לא אפרוש מהקבוצה בגלל דעות של אוהדים אנוניממים בפורום...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  18:25:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

האובססיה של קלי לניתוחים והקלטות של ראיונות ברדיו ירושלים (שרוב המרואיינים וגם המראיינים בו שוכחים שהם התקיימו בשניה שהם הסתיימו), מעבר לכך שהיא קצת מדאיגה מבחינה אישית, מזכירה את האובססיה עליה דנים כאן בהקשר להתעסקות של חלק מהשחקנים בדברי שטות שנכתבים בפורום. לא ככה?

ומי שכתב שמשחקים בקטמון בחינם או בחצי חינם, הוא בכלל מנותק מהמציאות (אבל אם המציאות, כמו במקרה של קלי, מבוססת על ראיונות ברדיו ירושלים - אז אולי אשריו וטוב לו). פוגלמן, אסוס, אהרון, איזה שלושה מאמנים, עומרי נווה, כפיר...

איש יקר ומלא אהבה לזולת.הראיונות עולים לאור העובדה שהרבה אנשים מקטרים בפניי לאור הפסקת סריקת המקומונים ,אז מצאתי דרך יותר נוחה להתחשב באחרים בקבלת מידע.אבל אם טרחה בשביל אחרים לדעתך זוהי הגדרת אובססיה וזה מעיק עליך אשתדל להתחשב ברגשותיך.
בינתיים כמו רגל עץ(להבדיל מהשחקנים?) אני מניח שאשרוד את הודעותיך ואת חוסר חיבתך
ערב מקסים לך

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  18:28:23  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לא, זה סבבה, במיוחד ראיונות עם שי. והאובססיה על עולים למגרש היא לא רק של קלי...

אגב, שימו לב לפעולתה של תקשורת. בראיון עם ליאב פרנקו, הוא אמר שהאוהדים לא אהבו אותו. אצל שי אהרון, אסף אפל כבר הגדיר את זה כ"אוהדים קיללו אותו".

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07