פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חומר על הפועל באנגלית

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חומר על הפועל באנגלית
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם חומר על הפועל באנגלית נושא הבא  

נועה158 נועה158 מנותק

15 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  08:33:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של נועה158 שלח ל- נועה158 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,

יוצא לי לדבר על הפועל קטמון די הרבה, גם עם חברים מחו"ל, וחשבתי שיהיה נחמד להפנות אותם לאיזשהו אתר/דף עם מידע על הפועל.
הערך בויקיפדיה לא רע, השאלה היא אם יש משהו גם במסגרת האתר הזה, עדיף עם תמונות או סרטונים.
נראה לי שהכי אפקטיבי זה להראות כמה קליפים (הם מדהימים), הבעיה היא שאין להם שום כיתוב באנגלית, נניח בתיאור הקליפ ביוטיוב, אז קצת קשה לשלוח לינק בלי להסביר כל סרטון וסרטון, וזה כבר נהיה מסובך מדי.

אולי אפשר לעשות במסגרת האתר דף כללי על הפועל באנגלית, ולצרף עוד דף של הפניה לתמונות ולסרטונים מכל משחק, עם תיאור קצר, נניח תאריך ותוצאה?

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  11:17:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נועה158

שלום לכולם,

יוצא לי לדבר על הפועל קטמון די הרבה, גם עם חברים מחו"ל, וחשבתי שיהיה נחמד להפנות אותם לאיזשהו אתר/דף עם מידע על הפועל.
הערך בויקיפדיה לא רע, השאלה היא אם יש משהו גם במסגרת האתר הזה, עדיף עם תמונות או סרטונים.
נראה לי שהכי אפקטיבי זה להראות כמה קליפים (הם מדהימים), הבעיה היא שאין להם שום כיתוב באנגלית, נניח בתיאור הקליפ ביוטיוב, אז קצת קשה לשלוח לינק בלי להסביר כל סרטון וסרטון, וזה כבר נהיה מסובך מדי.

אולי אפשר לעשות במסגרת האתר דף כללי על הפועל באנגלית, ולצרף עוד דף של הפניה לתמונות ולסרטונים מכל משחק, עם תיאור קצר, נניח תאריך ותוצאה?

רעיון מעולה! את יכולה לקחת על עצמך לרכז פרויקט כזה?

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  11:27:53  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש חוברת של קטמון באנגלית - מי שרוצה קובץ PDF שייתן את המייל שלו פה או בפרטי

ירון
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  16:08:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש איזו סיבה שהחומר לא יעלה לאתר?

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 20/11/2011 :  16:14:28  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

יש איזו סיבה שהחומר לא יעלה לאתר?

אין לי מושג קלוש
קיבלתי מאורי לטובת פעילות מול ספונסרים
תן לי מייל לשלוח אליך
ושאל את אורי אם יש בעייתיות בהעלאה לאתר

ירון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם חומר על הפועל באנגלית נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07