פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נפרדנו משרקט ומפרנקו:

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נפרדנו משרקט ומפרנקו:
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא
עמוד: מתוך 5

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  13:24:05  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שליאור עדיקה (יבדל"א) הוא חלוץ, אבל לא נראה לי שבונים עליו לככב השנה.
בקיצור, אשמח אם טפרה ו/או וורנר יקבלו את ההזדמנות ויוכיחו שהם ראויים לה. לגבי עמדת המגן השמאלי, קשה לי להאמין שהצוות המקצועי יסתפק במציאת פתרונות מתוך הסגל הקיים. אבל, כמו יתר הכותבים כאן, ולאור השנתיים האחרונות, אני סומך עליהם ב-100%.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  14:19:17  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יפתח, איך נסתדר עם הסגל הקיים? מי ישחק מגן שמאלי?
ליאור חוג'ה לא כשיר כרגע, ובכל מקרה כנראה פחות מוערך משרקט, אחרת היה משחק לפני שנפצע. ותיק הזכיר את ג'וני, מה שנשמע לי קצת הזוי, גם כי ג'וני מעולם לא שיחק בשמאל אלא רק בימין, וגם כי עם כל האהדה אליו, הוא בקושי שיחק בליגה ב' אז למה שפתאום יתאים לליגה א'? אפילו חזי פנחס, שהיה יומיים בסגל שלנו, נעלם ממנו וצץ בגבעת זאב. ולוריא הוא בלם ולא מגן.
גם בהתקפה, השחרור של פרנקו מותיר אותנו עם מחסור אחד מאוד ספציפי - מהירות. שי וכפיר בודאי לא יספקו את זה, וורנר אולי.
עם זאת, אני משוכנע שליאור יודע מה הוא עושה, ושהשיקולים כנראה היו "מקצועיים" במובן של התאמה לקבוצה, או לרוח המועדון. אני גם מעריך (מקווה...) שיש תחליפים (לא יקרים) על הכוונת.

קודם כל - אולי אתה צודק, אני לא מבין גדול.
לגבי פרנקו - יש את טפרה ואיסלם שהם מהירים ובוודאי את וורנר כשיחזור.
לגבי שרקט - אז חוג'ה כשיבריא הוא כמובן האופציה כרגע. ג'וני - בעיני אפשרות סבירה. אולי לוריא למרות היותו בלם יכול להתאים, ואולי ליאור זאדה בדק אופציות מתוך הסגל הקיים לתפקיד וראה כי טוב..
יש את איציק (?) עדיקא שאני לא יודע מה התפקיד שלו..

חברי כאח לי יפתח הרשה לי לחלוק עליך ,אם השחרור הוא על רקע כלכלי/משמעתי קטונתי אבל אם הוא על רקע מקצועי זוהי טעות ב 2 התפקידים. זה לא שבני או פרנקו הרשימו במיוחד אבל לדעתי הם הטובים ביותר לעמדה שהם משחקים בה כרגע. פרנקו שחקן מהיר מאוד וכל תחליף שתביא הוא רק ירידה בקצב המשחק (ועד לחזרתו של וורנר לכושר משחק מלא חזון למועד)איסלאם וטפרה הם לא חלוצים...אותו דבר לגבי שרקט אף אחד מהשמות המוזכרים כמחליפים לא טוב ממנו - ג'וני? לטעמי לא מגן שמאלי וגם לא מוכשר בכלל לשחק בליגה א' ,לוריא? בלם כבר אמרנו..

בקיצור שחרורים לא ברורים לחלוטין.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  19:06:13  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליאב פרנקו רואיין לפני כמה דקות ברדיו המקומי.
מהראיון עולה שככל הנראה השילוב החברתי שלו בקבוצה לא היה כל כך טוב.
לטענתו אנחנו האוהדים לא אהבנו אותו, למשל בדברים שנכתבו בפורום, ושהיתה לזה השפעה על ההחלטה שהתקבלה.
אין לו טענות אישיות מקצועיות כנגד מאן דהוא.
לדבריו הוא כנראהיעבור לשחק בשקמה, מה שאומר שיכול להיות שנפגוש אותו ב- 30.12 במשחק חוץ.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-09/11/2011 19:07:18
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  19:19:27  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שנקרא, ביקורת עצמית גבוהה.

ובכל מקרה, נראה לי שעדיף לעשות את הדיון הזה בפורום הסגור. אין שום סיבה לעשות את זה כאן.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  19:57:56  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ובכל מקרה, נראה לי שעדיף לעשות את הדיון הזה בפורום הסגור. אין שום סיבה לעשות את זה כאן.

מסכים עם מלכה..
אני חושב שביקורת על שחקנים, מאמן וכו' עדיף שייעשו בפורום של חברי עמותה, הרי, טוטח ואחרים נכנסים פה לפורום כולל שחקנים שלנו.. נראה לי עדיף שביקורת מקצועית, במיוחד כזו שעלולה לפגוע בשחקן ו/או לעזור לקבוצה יריבה עדיף שיתבצע בפורום סגור לאלו ששמו 1000 ש"ח
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  20:35:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

נדמה לי שליאור עדיקה (יבדל"א) הוא חלוץ, אבל לא נראה לי שבונים עליו לככב השנה.
בקיצור, אשמח אם טפרה ו/או וורנר יקבלו את ההזדמנות ויוכיחו שהם ראויים לה. לגבי עמדת המגן השמאלי, קשה לי להאמין שהצוות המקצועי יסתפק במציאת פתרונות מתוך הסגל הקיים. אבל, כמו יתר הכותבים כאן, ולאור השנתיים האחרונות, אני סומך עליהם ב-100%.

סליחה, אכן טעות לא נעימה שלי. הכוונה לליאור כמובן יבדל"א והוא שחקן כנף..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  20:36:21  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

יפתח, איך נסתדר עם הסגל הקיים? מי ישחק מגן שמאלי?
ליאור חוג'ה לא כשיר כרגע, ובכל מקרה כנראה פחות מוערך משרקט, אחרת היה משחק לפני שנפצע. ותיק הזכיר את ג'וני, מה שנשמע לי קצת הזוי, גם כי ג'וני מעולם לא שיחק בשמאל אלא רק בימין, וגם כי עם כל האהדה אליו, הוא בקושי שיחק בליגה ב' אז למה שפתאום יתאים לליגה א'? אפילו חזי פנחס, שהיה יומיים בסגל שלנו, נעלם ממנו וצץ בגבעת זאב. ולוריא הוא בלם ולא מגן.
גם בהתקפה, השחרור של פרנקו מותיר אותנו עם מחסור אחד מאוד ספציפי - מהירות. שי וכפיר בודאי לא יספקו את זה, וורנר אולי.
עם זאת, אני משוכנע שליאור יודע מה הוא עושה, ושהשיקולים כנראה היו "מקצועיים" במובן של התאמה לקבוצה, או לרוח המועדון. אני גם מעריך (מקווה...) שיש תחליפים (לא יקרים) על הכוונת.

קודם כל - אולי אתה צודק, אני לא מבין גדול.
לגבי פרנקו - יש את טפרה ואיסלם שהם מהירים ובוודאי את וורנר כשיחזור.
לגבי שרקט - אז חוג'ה כשיבריא הוא כמובן האופציה כרגע. ג'וני - בעיני אפשרות סבירה. אולי לוריא למרות היותו בלם יכול להתאים, ואולי ליאור זאדה בדק אופציות מתוך הסגל הקיים לתפקיד וראה כי טוב..
יש את איציק (?) עדיקא שאני לא יודע מה התפקיד שלו..

חברי כאח לי יפתח הרשה לי לחלוק עליך ,אם השחרור הוא על רקע כלכלי/משמעתי קטונתי אבל אם הוא על רקע מקצועי זוהי טעות ב 2 התפקידים. זה לא שבני או פרנקו הרשימו במיוחד אבל לדעתי הם הטובים ביותר לעמדה שהם משחקים בה כרגע. פרנקו שחקן מהיר מאוד וכל תחליף שתביא הוא רק ירידה בקצב המשחק (ועד לחזרתו של וורנר לכושר משחק מלא חזון למועד)איסלאם וטפרה הם לא חלוצים...אותו דבר לגבי שרקט אף אחד מהשמות המוזכרים כמחליפים לא טוב ממנו - ג'וני? לטעמי לא מגן שמאלי וגם לא מוכשר בכלל לשחק בליגה א' ,לוריא? בלם כבר אמרנו..

בקיצור שחרורים לא ברורים לחלוטין.

טוב, אמרתי שאני לא מבין גדול.. אבל השחרור הוא לא על רקע כלכלי.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  21:02:10  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיון עם פרנקו
http://www.UpFile4u.Net/Files/1y4s5w.amr

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  21:18:51  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:

מסכים עם מלכה..
אני חושב שביקורת על שחקנים, מאמן וכו' עדיף שייעשו בפורום של חברי עמותה, הרי, טוטח ואחרים נכנסים פה לפורום כולל שחקנים שלנו.. נראה לי עדיף שביקורת מקצועית, במיוחד כזו שעלולה לפגוע בשחקן ו/או לעזור לקבוצה יריבה עדיף שיתבצע בפורום סגור לאלו ששמו 1000 ש"ח

יש לי בעייה עם גישת החסמ"בה של שני השלומי.
אחרי כל משחק מתקיים דיון, ברובו מעניין, שבו המשתתפים בפורום הפתוח מביעים את דעתם על המשחק, על שחקנים, על העידוד, על ניהול המשחק וכו' וכו'.
לא זוכרות לי התבטאויות בוטות כלפי שחקן זה או אחר. יש מקום לביקורת, אפילו נוקבת, ובלבד שתהיה בשפה ראוייה [ע"ע הדיון על אוהדי יבנה] ועניינית.
הטענה שאם הדיון היה במסגרת פורום סגור ה"פגיעה" בקבוצה, בשחקנים, בצוות המקצועי תהיה פחותה תהיה פחות מזיקה אינה מקובלת עלי. וכי אם תהיה השתלחות במאן דהוא במסגרת הסגורה יותר היא לא תצא "החוצה"?
גם הטענה ש"האוייב קורא בפורום" - חלשה. החשיפה לבעיות שיש לעיתים במשחקה של הקבוצה קיימת באתרי האינטרנט השונים, בקליפים מהמשחקים, בראיונות פומביים שמתפרסמים.
החוזק של הפועל קטמון ירושלים הוא גם בקיומו של שיח פתוח בין כלל האוהדים, לאו דווקא ולא רק בקרב חברי העמותה בלבד.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  21:45:34  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי עכשיו את הראיון, הזוי ביותר, לא יודע מה יש לבחור הזה בראש, לא מבין.
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  22:48:22  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:

מסכים עם מלכה..

יש לי בעייה עם גישת החסמ"בה של שני השלומי.
אחרי כל משחק מתקיים דיון, ברובו מעניין, שבו המשתתפים בפורום הפתוח מביעים את דעתם על המשחק, על שחקנים, על העידוד, על ניהול המשחק וכו' וכו'.
לא זוכרות לי התבטאויות בוטות כלפי שחקן זה או אחר. יש מקום לביקורת, אפילו נוקבת, ובלבד שתהיה בשפה ראוייה [ע"ע הדיון על אוהדי יבנה] ועניינית.
הטענה שאם הדיון היה במסגרת פורום סגור ה"פגיעה" בקבוצה, בשחקנים, בצוות המקצועי תהיה פחותה תהיה פחות מזיקה אינה מקובלת עלי. וכי אם תהיה השתלחות במאן דהוא במסגרת הסגורה יותר היא לא תצא "החוצה"?
גם הטענה ש"האוייב קורא בפורום" - חלשה. החשיפה לבעיות שיש לעיתים במשחקה של הקבוצה קיימת באתרי האינטרנט השונים, בקליפים מהמשחקים, בראיונות פומביים שמתפרסמים.
החוזק של הפועל קטמון ירושלים הוא גם בקיומו של שיח פתוח בין כלל האוהדים, לאו דווקא ולא רק בקרב חברי העמותה בלבד.

אז אני מתנצל.. אם זה לא מקובל עליך, אז אני חוזר בי..
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  22:52:21  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

שמעתי עכשיו את הראיון, הזוי ביותר, לא יודע מה יש לבחור הזה בראש, לא מבין.

מצד אחד זה באמת מופרך, דווקא ליאב קיבל הרבה תמיכה בפורום.
מצד שני, טוב שהוא אמר את זה, כי זה נותן לנו מבט אל החשיבות שלנו בעיני השחקנים, והאחריות שלנו כלפי שחקנים חדשים, שלא מרגישים את עצמם בבית על המקום, בטח כשיש סביבם שחקנים (כולל חדשים) שזוכים לכמויות של אהבה. למישהו חדש וחסר סבלנות, הקרב הזה על אהבת הקהל יכול להיות מייאש.

באופן כללי, כמו שלא כדאי לעוף על שחקנים חדשים יותר מדי, גם אסור לעוף נגדם.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 09/11/2011 :  23:41:16  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל שחקן כדורגל שמאשים פורום של כמה זקנים משועממים (לרבות הח"מ) וכמה ילדים שעוד לא קרעו זוג נעליים בכך שהוא לא מצליח לשים את הכדור בין שתי הקורות ומתחת למשקוף כנראה שלעולם לא יהיה שחקן כדורגל.

הפורום הזה שהצליח להתבטל בפני אלון אסרף, מגדולי הטינופות, גרם למר פרנקו לחוסר ריכוז מול השער. נו באמת.

שילך לשיקמה, יעבור בכפר שלם ויגמור אצל בן גיגי. שלום ולא להתראות.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  06:14:22  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, גם לי נדמה שפרנקו קיבלח כאן הרבה הערכה ועידוד.

שנית, נראה לי שהוא (ואנחנו בעקבותיו) מערבב סיבה ותוצאה. זה לא שהוא עוזב בגלל הפורום, זה שיש לו בעיות חברתיות והוא לא התחבר טוב לקבוצה (קורה) ולכן כל מה שנכתב בפורום נראה לו נגדו. יש רגעים כאלה בחיים

וחוץ מזה, צריך להיזהר בפורום. אפשר לבקר, אבל לא לקטול על בסיס מקצועי
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 10/11/2011 :  07:58:04  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ראשית, גם לי נדמה שפרנקו קיבלח כאן הרבה הערכה ועידוד.

שנית, נראה לי שהוא (ואנחנו בעקבותיו) מערבב סיבה ותוצאה. זה לא שהוא עוזב בגלל הפורום, זה שיש לו בעיות חברתיות והוא לא התחבר טוב לקבוצה (קורה) ולכן כל מה שנכתב בפורום נראה לו נגדו. יש רגעים כאלה בחיים

וחוץ מזה, צריך להיזהר בפורום. אפשר לבקר, אבל לא לקטול על בסיס מקצועי

ע"ע הכותרת האובייקטיבית של השרשור "ג'רי אסוס הפרחח"

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07