פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נפרדנו משרקט ומפרנקו:

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נפרדנו משרקט ומפרנקו:
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא
עמוד: מתוך 5

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  21:50:31  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
אגב, שימו לב לפעולתה של תקשורת. בראיון עם ליאב פרנקו, הוא אמר שהאוהדים לא אהבו אותו. אצל שי אהרון, אסף אפל כבר הגדיר את זה כ"אוהדים קיללו אותו".

אפל כנראה מורגל לכך שכאשר לאוהדים של קבוצה יש ביקורת על שחקנים אזי האוהדים מקללים את השחקנים.
לטובת הלא ירושלמים, להלן ציטוט מ"כל העיר" בידיעה היום על קטמון.
לגבי פרנקו:
"הקשר שוחרר עקב שילוב של חוסר שביעות רצון מהשתלבותו החברתית ותרומתו המקצועית. שרצקי מסביר: "ליאב היה בהלם להגיע לקבוצה כמו קטמון. הוא אמנם שיחק במכבי בת ים בלאומית, אבל הוא אמר לי בעצמו שקשה לו אצלנו". פרנקו: "באתי כדי לתת יותר, לא הלך. אני גם דתי, הנסיעות לירושלים פגעו לי בשיעורי תורה. בקטנון יש אנשים טובים נהניתי מכל רגע".

באשר לבני שרקט, הרי שהוא נותן, באותה ידיעה, "נימוק" אחר, מוזר משהו: "לא ציפיתי לעזוב. אני כמעט בטוח ששוחררתי בגלל שהיו לי תקריות עם עמית שמש. הוא דיבר אלי לא יפה, כולל במשחק האחרון, אז קיללתי אותו. בהנהלה שמעו שקיללתי וכנראה שזאת הסיבה". עמתי שמש מצוטט כאומר: "אני המום. אמנם במשחק נגד עמישב הערתי לבני כל הזמן אבל אני לא מבין מה זה קשור לעזיבה שלו. שיהיה בריא".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/11/2011 08:04:41
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  22:41:55  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז הראשון עזב כי אוהדים קיללו אותו.והשני עזב,כי הוא עצמו קילל. עכשיו זה מסתדר לי לוגית.

עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 11/11/2011 :  23:39:17  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חזרתי עכשיו מהמשמרת שלי בבית הקפה, בה אני עובד ב"חצי חינם" (סביבות 4000 ש"ח נטו בחודש), או שאולי הסכום הזה הוא בעצם "חינם", כי זו העבודה היחידה שלי כסטודנט, ולבוסים שלי אין הרבה מסים לשלם עלי.

אני רואה שרבים ממשתמשי הפורום מרותקים לפיסות המידע המועלות כאן על ידי המשתמש קלי מכלי התקשורת הנחות ביותר שאני מכיר בארץ, ואני עוד שומע גם לא מעט תחנות בערבית.
מעניין. אבל בעצם, התמכרות לזבל היא צרה עולמית שהולכת ומתפשטת.

רק שלא יעשו לי עכשיו מה שעשו למשתמש קלי בפורום של האנשים שהוא כל כך מתגעגע אליהם.

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/11/2011 :  07:15:41  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה
רק שלא יעשו לי עכשיו מה שעשו למשתמש קלי בפורום של האנשים שהוא כל כך מתגעגע אליהם.

בתור צרכן איכות בלבד מרשימה בקיאותך בפורום זבל ,וידיעתך אחרי הקורה שם למשתמש לא איכותי כמוני.
אתה בגדול צודק(אם כי געגוע לאנשים ספציפים זה לא העניין המדויק)הרצון שלי אחרי 5 שנים לראות קבוצה אדומה אחת לא מפוצלת שבה מרוכזים כל השחקנים מגיל הילדים,נוער,בוגרים,משאבים,אנרגיות,מגרשי אימונים וכן גם אוהדים(כולל אלה שבבית), יימשך גם אם ביציע יהיו כמה שקיללו וחסמו בפורום בצד אחד,וכמה כמוך שלא מאוהבים בי מצד שני,בדיוק כפי שאתה מקריב ויושב אתי ביציע.
מעייני נתונים למועדון כדורגל שאני אוהד מגיל 0,לא למועדון למציאת חברים .

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/11/2011 :  11:56:00  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]

ממתי לאוהדי קטמון יש סכסוך עם אוהדי הפועל ירושלים ?
הבעיה שלנו היתה סאסי יונה - עכשיו היא רק סאסי.
לי אין שום בעיה עם שום אוהד ירושלמי אדום
ההפך
אני מחכה ליום שכולם יישבו יחד באותו יציע כולל אלה שיושבים על הגדר

ירון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/11/2011 :  08:31:00  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי קלי צריך לקבל איזה פרס זכויות אדם או משהו

הוא הולך לפורום של אוהדי סאדר לדבר ולשכנע - מקללים אותו (ואת האמא שלו). הוא בא לפה - רבים איתו ותוקפים אותו. והוא ממשיך בדרכו כמו איזה צדיק מסיפורי חסידים

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/11/2011 :  12:45:26  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואני דורש לחשוף את מקורות המימון של קלי. לא אתפלא אם ממשלת תאילנד מנסה לבחוש בסצינת הכדורגל הירושלמית.

ולענייננו - כדאי שהפועל דווקא תהיה מועדון לחיפוש חברים\ות. מצד שני, לא צריך חברים להתגעגע אליהם במקורית כדי להבין שיש פה מצב בעייתי עם שתי קבוצות אדומות. האם יש פיתרון למצב? זה כבר דיון ארוך ומצ'עמם.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  07:05:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול בועדת המשמעת של ההתאחדות:
בני שרקט, שחקנה של הפועל קטמון, הואשם באי קיום החלטות מוסד משפטי כאשר לא שילם את שכר טרחתו של הבורר, ישעיהו רייזנברג, ונקנס שוב ב-500 ₪ בפועל. בנוסף, הורחק שרקט מכל פעילות עד אשר יוכח כי שילם את שכר הטרחה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  11:13:09  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השניים חתמו שקמה רמת חן
ישחקו השבוע מול יבנה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  12:28:59  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וסמיר אלעוברה חזר למבשרת
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/11/2011 :  16:12:18  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"המו"מ עם אדם לם תקוע"
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/307/401.html?hp=54&cat=869

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 21/11/2011 :  16:26:05  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיר כהן (זוכרים אותו?), מאמן כפר-יונה כיום, אומר על אדם לם: ""קודם כל אף אחד לא פנה אלינו. אדם לא דומה לעצמו בשבועיים האחרונים. אם הוא רוצה ללכת שיגיד לי. אנחנו לא מחזיקים אף אחד בכוח."
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4269

עם זאת, קשה להתייחס במלוא הרצינות לדבריו כשבאותה כתבה הוא מספר שאימן את תומר עיוון (שכנראה עובר מכפר סבא לכפר יונה) בקטמון/מבשרת. כזכור, עיוון שיחק אצלנו בתחילת העונה הראשונה, וכהן אימן (הגדרה קצת מחמיאה...) אותנו באמצע העונה השניה.
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 21/11/2011 :  17:09:52  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממה שאני מבין את השחרור הוא יקבל רק הוא צריך לסגור עם ההנהלה שלנו
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 21/11/2011 :  18:01:39  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ
עם זאת, קשה להתייחס במלוא הרצינות לדבריו כשבאותה כתבה הוא מספר שאימן את תומר עיוון (שכנראה עובר מכפר סבא לכפר יונה) בקטמון/מבשרת. כזכור, עיוון שיחק אצלנו בתחילת העונה הראשונה, וכהן אימן (הגדרה קצת מחמיאה...) אותנו באמצע העונה השניה.

לא זוכר אם מאיר כהן אימן אצלנו את תומר עיוון, אבל אם הוא מצליח להסתדר עם גילי חג'ג' הוא יסתדר עם כל אחד.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/11/2011 :  22:06:50  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, מה קרה לראיונות?

האם זו הביקורת מהפורום, או שרדיו ירושלים הפסיקו לסקר אותנו?
נראה לי קצת מזה וקצת מזה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם נפרדנו משרקט ומפרנקו: נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07