משתמש |
נפרדנו משרקט ומפרנקו: |
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/11/2011 : 21:50:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי אגב, שימו לב לפעולתה של תקשורת. בראיון עם ליאב פרנקו, הוא אמר שהאוהדים לא אהבו אותו. אצל שי אהרון, אסף אפל כבר הגדיר את זה כ"אוהדים קיללו אותו".
אפל כנראה מורגל לכך שכאשר לאוהדים של קבוצה יש ביקורת על שחקנים אזי האוהדים מקללים את השחקנים. לטובת הלא ירושלמים, להלן ציטוט מ"כל העיר" בידיעה היום על קטמון. לגבי פרנקו: "הקשר שוחרר עקב שילוב של חוסר שביעות רצון מהשתלבותו החברתית ותרומתו המקצועית. שרצקי מסביר: "ליאב היה בהלם להגיע לקבוצה כמו קטמון. הוא אמנם שיחק במכבי בת ים בלאומית, אבל הוא אמר לי בעצמו שקשה לו אצלנו". פרנקו: "באתי כדי לתת יותר, לא הלך. אני גם דתי, הנסיעות לירושלים פגעו לי בשיעורי תורה. בקטנון יש אנשים טובים נהניתי מכל רגע".
באשר לבני שרקט, הרי שהוא נותן, באותה ידיעה, "נימוק" אחר, מוזר משהו: "לא ציפיתי לעזוב. אני כמעט בטוח ששוחררתי בגלל שהיו לי תקריות עם עמית שמש. הוא דיבר אלי לא יפה, כולל במשחק האחרון, אז קיללתי אותו. בהנהלה שמעו שקיללתי וכנראה שזאת הסיבה". עמתי שמש מצוטט כאומר: "אני המום. אמנם במשחק נגד עמישב הערתי לבני כל הזמן אבל אני לא מבין מה זה קשור לעזיבה שלו. שיהיה בריא". |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-12/11/2011 08:04:41 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 11/11/2011 : 22:41:55
|
אז הראשון עזב כי אוהדים קיללו אותו.והשני עזב,כי הוא עצמו קילל. עכשיו זה מסתדר לי לוגית.
|
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 11/11/2011 : 23:39:17
|
חזרתי עכשיו מהמשמרת שלי בבית הקפה, בה אני עובד ב"חצי חינם" (סביבות 4000 ש"ח נטו בחודש), או שאולי הסכום הזה הוא בעצם "חינם", כי זו העבודה היחידה שלי כסטודנט, ולבוסים שלי אין הרבה מסים לשלם עלי.
אני רואה שרבים ממשתמשי הפורום מרותקים לפיסות המידע המועלות כאן על ידי המשתמש קלי מכלי התקשורת הנחות ביותר שאני מכיר בארץ, ואני עוד שומע גם לא מעט תחנות בערבית. מעניין. אבל בעצם, התמכרות לזבל היא צרה עולמית שהולכת ומתפשטת.
רק שלא יעשו לי עכשיו מה שעשו למשתמש קלי בפורום של האנשים שהוא כל כך מתגעגע אליהם.
|
סאסי - אני מאמין לו! |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 12/11/2011 : 07:15:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה רק שלא יעשו לי עכשיו מה שעשו למשתמש קלי בפורום של האנשים שהוא כל כך מתגעגע אליהם.
בתור צרכן איכות בלבד מרשימה בקיאותך בפורום זבל ,וידיעתך אחרי הקורה שם למשתמש לא איכותי כמוני. אתה בגדול צודק(אם כי געגוע לאנשים ספציפים זה לא העניין המדויק)הרצון שלי אחרי 5 שנים לראות קבוצה אדומה אחת לא מפוצלת שבה מרוכזים כל השחקנים מגיל הילדים,נוער,בוגרים,משאבים,אנרגיות,מגרשי אימונים וכן גם אוהדים(כולל אלה שבבית), יימשך גם אם ביציע יהיו כמה שקיללו וחסמו בפורום בצד אחד,וכמה כמוך שלא מאוהבים בי מצד שני,בדיוק כפי שאתה מקריב ויושב אתי ביציע. מעייני נתונים למועדון כדורגל שאני אוהד מגיל 0,לא למועדון למציאת חברים . |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 12/11/2011 : 11:56:00
|
רק שלא יעשו לי עכשיו מה שעשו למשתמש קלי בפורום של האנשים שהוא כל כך מתגעגע אליהם.
[/quote]
ממתי לאוהדי קטמון יש סכסוך עם אוהדי הפועל ירושלים ? הבעיה שלנו היתה סאסי יונה - עכשיו היא רק סאסי. לי אין שום בעיה עם שום אוהד ירושלמי אדום ההפך אני מחכה ליום שכולם יישבו יחד באותו יציע כולל אלה שיושבים על הגדר
|
ירון |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/11/2011 : 08:31:00
|
לדעתי קלי צריך לקבל איזה פרס זכויות אדם או משהו
הוא הולך לפורום של אוהדי סאדר לדבר ולשכנע - מקללים אותו (ואת האמא שלו). הוא בא לפה - רבים איתו ותוקפים אותו. והוא ממשיך בדרכו כמו איזה צדיק מסיפורי חסידים
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/11/2011 : 12:45:26
|
ואני דורש לחשוף את מקורות המימון של קלי. לא אתפלא אם ממשלת תאילנד מנסה לבחוש בסצינת הכדורגל הירושלמית.
ולענייננו - כדאי שהפועל דווקא תהיה מועדון לחיפוש חברים\ות. מצד שני, לא צריך חברים להתגעגע אליהם במקורית כדי להבין שיש פה מצב בעייתי עם שתי קבוצות אדומות. האם יש פיתרון למצב? זה כבר דיון ארוך ומצ'עמם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 07:05:32
|
אתמול בועדת המשמעת של ההתאחדות: בני שרקט, שחקנה של הפועל קטמון, הואשם באי קיום החלטות מוסד משפטי כאשר לא שילם את שכר טרחתו של הבורר, ישעיהו רייזנברג, ונקנס שוב ב-500 ₪ בפועל. בנוסף, הורחק שרקט מכל פעילות עד אשר יוכח כי שילם את שכר הטרחה.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 11:13:09
|
השניים חתמו שקמה רמת חן ישחקו השבוע מול יבנה |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/11/2011 : 12:28:59
|
וסמיר אלעוברה חזר למבשרת
|
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 16:26:05
|
מאיר כהן (זוכרים אותו?), מאמן כפר-יונה כיום, אומר על אדם לם: ""קודם כל אף אחד לא פנה אלינו. אדם לא דומה לעצמו בשבועיים האחרונים. אם הוא רוצה ללכת שיגיד לי. אנחנו לא מחזיקים אף אחד בכוח." http://www.doublepass.co.il/story.php?id=4269
עם זאת, קשה להתייחס במלוא הרצינות לדבריו כשבאותה כתבה הוא מספר שאימן את תומר עיוון (שכנראה עובר מכפר סבא לכפר יונה) בקטמון/מבשרת. כזכור, עיוון שיחק אצלנו בתחילת העונה הראשונה, וכהן אימן (הגדרה קצת מחמיאה...) אותנו באמצע העונה השניה.
|
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 17:09:52
|
ממה שאני מבין את השחרור הוא יקבל רק הוא צריך לסגור עם ההנהלה שלנו |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 18:01:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ עם זאת, קשה להתייחס במלוא הרצינות לדבריו כשבאותה כתבה הוא מספר שאימן את תומר עיוון (שכנראה עובר מכפר סבא לכפר יונה) בקטמון/מבשרת. כזכור, עיוון שיחק אצלנו בתחילת העונה הראשונה, וכהן אימן (הגדרה קצת מחמיאה...) אותנו באמצע העונה השניה.
לא זוכר אם מאיר כהן אימן אצלנו את תומר עיוון, אבל אם הוא מצליח להסתדר עם גילי חג'ג' הוא יסתדר עם כל אחד.
|
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 21/11/2011 : 22:06:50
|
קלי, מה קרה לראיונות?
האם זו הביקורת מהפורום, או שרדיו ירושלים הפסיקו לסקר אותנו? נראה לי קצת מזה וקצת מזה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
נפרדנו משרקט ומפרנקו: |
|
|
|