פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא
עמוד: מתוך 8

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  21:59:45  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחצי הראשון, היה הרכב איטי שנכנס עם הראש בקיר וניסה דרך האמצע לחדור את ההגנה ללא משחק אגפי כמעט ,וכל איבוד כדור שלנו באמצע הביא למתפרצת מסוכנת מהצד השני.בחצי השני ועם החילופים המאד מדוייקים של ליאור ה-מאמן ! הפועל התחילה לשחק גם יותר מהר ובעיקר עיקר משח' דרך האגפים מה שהפך אותנו להרבה יותר מסוכנים ואותם הרבה פחות.
מסכים מאד עם ההערה לגבי ארטום .ההבדל בין ליגה ב' לליגה א' הוא עצום והוא עמד היום מול שחקנים מהירים ממנו שלוחצים הגנה והוא לרוב לא הסתדר עם זה ומהלחץ העיף כדורים לשום מקום.
מעבר למצטיינים שהוזכרו כבר ,אני מאד אהבתי את גרי אסוס היום.נושך ,מכרסם ,בועט ולא מבתר בנקל.תענוג.

עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  22:00:47  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר להתעלם מהעובדה שאנחנו מנצחים משחקים בעשר הדקות האחרונות. זה אומר שיש לנו קבוצה אם אופי ומחויבות. וזה גם מעיד כנראה על עבודת טרום עונה על כושר גופני. אין מילים.
אולי לשם שינוי גם נעלה סיבוב בגביע ?
אני מציץ לא' צפון. נראה לי ששם החזקות חזקות והחלשות חלשות באופן מובהק יותר מאצלנו. אם זה ככה, זה רק לטובה, אבל די לצרה בשעתה....
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  22:04:08  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

אני מאד אהבתי את גרי אסוס היום.נושך ,מכרסם ,בועט ולא מבתר בנקל.תענוג.

אסוס דווקא מבתר ומתקל בנקל. הוא כמובן לא מוותר בנקל.
(באהבה - לאבי מלר)
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  22:07:23  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את הסיפור של ארטיום אפשר לסכם בשתי מילים. יבגני גופמן. הוא עשה את ארטיום למה שהוא היה עונה שעברה, וחבל שוויתרנו כל כך בקלות. בלם ותיק, שהשרה על כל ההגנה ביטחון, עם הכוח, הניסיון והמהירות שלו. ארטיום ויבגני היו מתואמים בעיניים עצומות, ויקח זמן, אם הם בכלל יצליחו, עד שעומרי וארטיום יגיעו לרמת התיאום הזאת. יבגני בהגנה בשלבים האלה היה חוסך לנו הרבה התקפי לב ופחדים במהלך המשחק

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  22:15:50  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

את הסיפור של ארטיום אפשר לסכם בשתי מילים. יבגני גופמן. הוא עשה את ארטיום למה שהוא היה עונה שעברה, וחבל שוויתרנו כל כך בקלות. בלם ותיק, שהשרה על כל ההגנה ביטחון, עם הכוח, הניסיון והמהירות שלו. ארטיום ויבגני היו מתואמים בעיניים עצומות, ויקח זמן, אם הם בכלל יצליחו, עד שעומרי וארטיום יגיעו לרמת התיאום הזאת. יבגני בהגנה בשלבים האלה היה חוסך לנו הרבה התקפי לב ופחדים במהלך המשחק

מסכים. וזאת לפני שנזכרים בתרומה ההתקפית של גופמן. הגול שלו בראש נשאר לי חרוט כמו הגול של כפיר נגד שעריים.
כל זה מאחורינו, צריך להסתכל קדימה. ובסה"כ יש לנו היום המון קלפים טובים ביד, וזאדה אחד שיודע לערבב נכון.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  22:20:34  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.co.il/story.php?id=3903

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  23:55:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אצלנו. באתר הבית:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=965

ויש תמונות מעולות של גיא.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  06:52:55  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי לקבוע מספרי 1 במגרש
השנה (וגם שנה שעברה) יש לנו שוער שמביא נקודות.
אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שיש לנו כזה שוער מאז רוני ג'רבי בעונה הראשונה שלו.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  06:53:49  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

חד משמעית, המאמן הכי טוב שהיה להפועל ירושלים מאז 1985 לפחות. הוא כנראה רוח הקודש. אין מילים. איזה מלך.

נינו ברגיג?
עבור לתחילת הדף

taldo42 taldo42 מנותק

106 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  08:44:27  הצג פרופיל שלח ל- taldo42 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשמעו פשוט תענוג לשמוע את זה... פשוט מתסכל שבגלל הצבא הפסדתי את שלושת המשחקים הראשונים של העונה, אבל אין דבר יותר משמח בשבת שאתה סוגר באיזה חור בשטחים מאשר לשמוע על ניצחון של הפועל! יאללה שתגמר כבר הפגרה הזאת ושהמשחק הבא יצא כשאני אצא הביתה, גם אם הוא היה באילת, הייתי נוסע.
תענוג להיות חלק מהדבר הזה, גם אם עד עכשיו העונה זה רק חלק וירטואלי.

הפטיש המגל והערק שאזל
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  09:00:30  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין אתכם.
שיחקנו חושך לגמריי כל המחצית הראשונה וחלקים נרחבים מהמחצית השנייה.
שחקנים עמדו ולא זזו וכל ניסיון התקפה של קרית מלאכי הסתיים בבעיטה לשער.
כל מסירה ארוכה של קרית מלאכי הגיעה ליעד וההגנה שלנו הייתה גרועה מאוד.
ב20 הדקות האחרונות התחלנו להניע כדור והתחלנו בעצם לשחק.
הראנו שהכושר הגופני שלנו הרבה יותר טוב משל הקבוצות האחרות וזה דבר שיכול לנצח לנו משחקים. הראנו אופי ווינריות ומלחמה.
בנתיים זה מספיק אבל מתי גם תגיע היכולת?
כמובן:
שי שמש ופוגלמן היו אדירים
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  09:03:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אוהב את השמחה בקבוצה. רואים בתמונות כמה השחקנים שמחים אחרי הגולים ובסוף המשחק. זה רק מעיד על הפירגון שקיים בין השחקנים ועל החיבור ביניהם ולקהל. מרגש לראות את התמונות.

זאת תמונה שבכלל מרגשת - מוטי מזרחי בן-אדם ענק.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  09:08:04  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועליסט- כמה שאתה טועה!! הגענו למלאכי למשחק חוץ קשה. התחלנו רע אבל מחצית שניה נהדרת עם שליטה מוחלטת שלנו ורצון לנצח. די להיות חזירים וביקורתיים בניצחונות זה כבר מגעיל!!!!!!!!
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  09:39:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט

אני לא מבין אתכם.
שיחקנו חושך לגמריי כל המחצית הראשונה וחלקים נרחבים מהמחצית השנייה.
שחקנים עמדו ולא זזו וכל ניסיון התקפה של קרית מלאכי הסתיים בבעיטה לשער.
כל מסירה ארוכה של קרית מלאכי הגיעה ליעד וההגנה שלנו הייתה גרועה מאוד.
ב20 הדקות האחרונות התחלנו להניע כדור והתחלנו בעצם לשחק.
הראנו שהכושר הגופני שלנו הרבה יותר טוב משל הקבוצות האחרות וזה דבר שיכול לנצח לנו משחקים. הראנו אופי ווינריות ומלחמה.
בנתיים זה מספיק אבל מתי גם תגיע היכולת?
כמובן:
שי שמש ופוגלמן היו אדירים

מכל הקלישאות הממוחזרות דווקא הקטע של הכושר הגופני העדיף, הכי פחות נכון בהקשר של מלאכי. לא יודע מה מצבם הנוכחי אבל אני זוכר את אוהד יוסף, יניב אופיר, והחננים בתור שחקנים שרצים 90 דקות ולא מתעייפים. גם שי סבג זכור בתור שחקן יציב אפילו אחרי הניתוח שעבר. לא רק על הנייר, אלא גם על המגרש, כנראה שמדובר באחת הקבוצות החזקות בליגה. אם השחקנים שלהם יתחברו, אז בסוף הסיבוב הניצחון הזה יצבע בצבעים אחרים. לדעתי היה משחק מצויין שלנו. במיוחד במרכז המגרש. אחרי הדקה ה-12 כמעט כל ההתקפות של המשמעותיות של מלאכי הגיעו מכדורים ארוכים. בעניי, אחרי הדקות הראשונות ובעיקר במחצית השניה, ההגנה שלנו הייתה בסדר גמור. ארטום לרוב התגבר על חנן פדידה בצורה יפה, גם עמרי נווה היה טוב. לוריא, למרות שנראה מפוחד מדי פעם, לא עשה טעויות קשות. מרכז המגרש היה ללא ספק שלנו. פוגלמן (ענק) ואסוס עם רגליים מפלדה. גם אלזנטי נתן עבודה.

חוצמזה איש המשחק הוא עמית שמש.

אה וגם חנן פדידה יצור דוחה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  10:25:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להוריד את הכובע בפני ליאור והשחקנים על המלחמה של אתמול, במיוחד הטריו המצטיין של אתמול. תודה.

הדרך עוד ארוכה. יש הרבה לתקן, ההגנה שלנו הייתה ממש מפחידה לרגעים, במיוחד בחצי שעה הראשונה.

יאללה הפועל, גביע.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07