פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

תודה רבה!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  תודה רבה!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם תודה רבה! נושא הבא
עמוד: מתוך 2

הפועליסט חיפה 1924 הפועליסט חיפה 1924 מנותק

2 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  20:54:23  הצג פרופיל שלח ל- הפועליסט חיפה 1924 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל אוהדי הפועל ירושלים היקרים.
עוד תשעה ימים יתקיים לראשונה טורניר קבוצות האוהדים בכלל ובכדורסל בפרט.
(הפועל חיפה, הפועל תא, הפועל פתח תקווה והפועל רמת גן)
אני בשם העמותה שלנו ובשם אוהדי הפועל חיפה (ובעתיד גם הספורט הישראלי)
חב לכם תודה על זה שהייתם מספיק אמיצים והצלחתם להרים דבר כל כך יפה ועם ששמתם לב או בלי ששמתם לב הייתם הר אשונים למהפכה הספורטיבית בישראל שהולכת ורוקמת עור וגידים. קבוצה אחריי קבוצה. זה עוד מעט יגיע לקבוצה ה10.
בתור אחד שגייס אוהדים עשיתם לנו "עבודה קלה" שאחריי ששאלו איך זה עובד ישר ידענו להגיד הפועל קטמון,הפועל אוסישקין.. ואנשים התלהבו.
אז רק ככה למי שעוד לא ידע על הקבוצות האלה שתדעו.
תודה ושנה טובה שתהיה לנו(:

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  21:24:48  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במה יש להפועל חיפה קבוצת אוהדים?. בכדורסל?.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

הפועליסט חיפה 1924 הפועליסט חיפה 1924 מנותק

2 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  23:44:12  הצג פרופיל שלח ל- הפועליסט חיפה 1924 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 19/09/2011 :  23:59:25  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט חיפה 1924

חב לכם תודה על זה שהייתם מספיק אמיצים והצלחתם להרים דבר כל כך יפה ועם ששמתם לב או בלי ששמתם לב הייתם הר אשונים למהפכה הספורטיבית בישראל שהולכת ורוקמת עור וגידים. קבוצה אחריי קבוצה. זה עוד מעט יגיע לקבוצה ה10.
בתור אחד שגייס אוהדים עשיתם לנו "עבודה קלה" שאחריי ששאלו איך זה עובד ישר ידענו להגיד הפועל קטמון,הפועל אוסישקין.. ואנשים התלהבו.

1. בהצלחה.
2. אני חושב שאנחנו צריכים לדרוש דיבידנד.
3. תן עוד פרטים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  10:10:51  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיהיה לכם בהצלחה. על פי ההתרשמות שלי הרבה יותר קל להרים ולהחזיק קבוצת כדורסל מאשר כדורגל, אבל עדיין צפויה לכם עבודה קשה וגם רגעי משבר.

ואחד החלומות שלי זה להפוך גם את הפועל ירושלים בכדורסל לקבוצת אוהדים, אבל אני ריאלי ומעריך שהסיכויים שזה יקרה הם נמוכים מאוד. כמעט בלתי אפשרי להרים קבוצת אוהדים כאשר קבוצת האם קיימת ומצליחה (באופן יחסי). לכל הפחות אין לזה עדיין תקדים בארץ. בחו"ל יש כל מיני דוגמאות של אוהדים שמאסו בהתנהלות של קבוצת אם מצליחה (לדוגמה, מנצ'סטר יוניטד וקבוצת האוהדים שלה). ועדיין קשה לי להאמין שאנחנו מסוגלים לעשות את זה, למרות שגם לנו יש מספיק סיבות למאוס בהתנהלות של הנהלת הכדורסל בראשותו של דני קליין.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  11:05:24  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יונייטד אוף מנצ'סטר היא דוגמא טובה מאד לקושי שבלהרים קבוצת אוהדים כשהקבוצה המקורית שלך מצליחה כל כך. אחרי שיחה עם מחזיקת מנוי לאולד טראפורד כבר 20 שנה שלא מכירה אף אחד שעבר לקבוצת האוהדים בדקתי את העניין, ומתברר שב-2010 היו במשחקי קבוצת האוהדים המנצ'סטרית רק 1900 צופים בממוצע במשחק. קבוצת האוהדים של וימבלדון, שהוקמה אחרי שהעבירו את קבוצתם המקורית לעיר חדשה בשם מילטון קיינס וגם שינו לה את השם ל"מילטון קיינס דונס", ממוקמת שלוש ליגות מעל יונייטד אוף מנצס'טר ומצליחה להביא כמעט מספר כפול של אוהדים:
http://www.mikeavery.co.uk/AllTeamAttendance2011Average.htm

בקיצור, אם רוצים להרים קבוצת אוהדים מצליחה צריך לוודא שהמצב בקבוצת האם יהיה מזעזע במיוחד,שיש לך בעלים כדוגמת סאסיונה ושאול אייזנברג, או שהקבוצה שלך בכלל חדלה מלהתקיים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  12:13:54  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

יונייטד אוף מנצ'סטר היא דוגמא טובה מאד לקושי שבלהרים קבוצת אוהדים כשהקבוצה המקורית שלך מצליחה כל כך. אחרי שיחה עם מחזיקת מנוי לאולד טראפורד כבר 20 שנה שלא מכירה אף אחד שעבר לקבוצת האוהדים בדקתי את העניין, ומתברר שב-2010 היו במשחקי קבוצת האוהדים המנצ'סטרית רק 1900 צופים בממוצע במשחק. קבוצת האוהדים של וימבלדון, שהוקמה אחרי שהעבירו את קבוצתם המקורית לעיר חדשה בשם מילטון קיינס וגם שינו לה את השם ל"מילטון קיינס דונס", ממוקמת שלוש ליגות מעל יונייטד אוף מנצס'טר ומצליחה להביא כמעט מספר כפול של אוהדים:
http://www.mikeavery.co.uk/AllTeamAttendance2011Average.htm

בקיצור, אם רוצים להרים קבוצת אוהדים מצליחה צריך לוודא שהמצב בקבוצת האם יהיה מזעזע במיוחד,שיש לך בעלים כדוגמת סאסיונה ושאול אייזנברג, או שהקבוצה שלך בכלל חדלה מלהתקיים.

ואלו הנתונים שמופיעים באתר של FCUM - הקבוצה ממנצ'סטר.
שימו לב לשקיפות.
http://www.fc-utd.co.uk/records3.php

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-20/09/2011 12:16:03
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  14:58:33  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהצלחה לחברים מחיפה

סיבה טובה להתנער מדני קליין היא הנזקים שהוא עושה כיום בפועל לקבוצה שלנו (לאחר תמיכתו בשנים הראשונות), הקיץ למשל הוא הצליח להעביר את החסות שחברת אנג'ל עמדו לתת לנו אל הקבוצה שמנהל גיסו (אח של יוסי). אם הוא לא עוזר, שלפחות לא יפריע, ולתשומת ליבם של בחורינו האמיצים שאחראים על העידוד במשחקים שלו. לא מוגזם לבוא בדרישות לבעל הבית שמה.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  15:05:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

בהצלחה לחברים מחיפה

סיבה טובה להתנער מדני קליין היא הנזקים שהוא עושה כיום בפועל לקבוצה שלנו (לאחר תמיכתו בשנים הראשונות), הקיץ למשל הוא הצליח להעביר את החסות שחברת אנג'ל עמדו לתת לנו אל הקבוצה שמנהל גיסו (אח של יוסי). אם הוא לא עוזר, שלפחות לא יפריע, ולתשומת ליבם של בחורינו האמיצים שאחראים על העידוד במשחקים שלו. לא מוגזם לבוא בדרישות לבעל הבית שמה.

אוהדי הפועל כדורסל לא ימחאו כנגד דני קליין בחיים. הוא סוג של אלוהים במלחה. קשה לי לראות מישהו יוצא נגדו לצערי הרב. הרבה מאובדות הזהות של הפועל כדורסל הוא בגללו, רק חבל שהאוהדים שפוקדים את מלחה מסרבים לראות זאת. אני כבר מזמן הספקתי לקוות שמשהו בהתנהלות ישתנה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-20/09/2011 15:05:42
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  15:20:43  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

בהצלחה לחברים מחיפה

לצערי, אוהד הפועל ממוצע, לא צריך להתאמץ במיוחד כדי למצוא סיבות להתנער מדני קליין. רק כמה דוגמאות קטנות שעולות לי לראש: דרכון צ'כי (הרשעה), פפי, ארקדי, גומא, רענן כץ, והמעודדות. ויש עוד הרבה דברים נוספים לפני שמגיעים ליחס שלו לקטמון.

יחד עם זאת, לדעתי אין טעם לבוא לבעל הבית שם בדרישות, כי בעל הבית לא משתין על הדרישות של האוהדים וכי תמיד יהיו מספיק אוהדים שימשיכו להגיע גם אם היחס של דני קליין לקטמון ישאר שלילי. אני מתכוון להמשיך להגיע לא בגלל דני קליין אלא למרות דני קליין, כי זאת הקבוצה שלי. מכיוון שקבוצת אוהדים בכדורסל בי-ם היא לא אופציה ריאלית, ואת דני קליין אני לא מאמין שאפשר לשנות, אז האופציה הנוספת היחידה שיש לי היא להישאר בבית. והאופציה הזאת הולכת ומתקרבת כל עונה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  15:43:12  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון אני לא תומך נלהב בלהפוך את קבוצת הכדורסל לקבוצת האוהדים (עד שלא מסיימים עם המהלך של הכדורגל) אבל מה ההבדל בין להפוך עכשיו את הפועל כדורסל לבין מה שעשינו לפני 5 שנים? גם אז לא היה אפשר לשנות את ויקטור וסאסי והאופציה הריאלית היחידה היתה להישאר בבית.....
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  15:48:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

ירון אני לא תומך נלהב בלהפוך את קבוצת הכדורסל לקבוצת האוהדים (עד שלא מסיימים עם המהלך של הכדורגל) אבל מה ההבדל בין להפוך עכשיו את הפועל כדורסל לבין מה שעשינו לפני 5 שנים? גם אז לא היה אפשר לשנות את ויקטור וסאסי והאופציה הריאלית היחידה היתה להישאר בבית.....

1) אני לא מת על דני קליין, אבל להשוות בין הנזק שהוא עשה ועושה לקבוצה ולאוהדים, לבין הנזק שעשו הסאסיונות, זה קצת מוגזם, על גבול הדמגוגי.

2) לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד. זה לגיטימי לשבת בבית כשאתה לא מוכן לקבל את צורת הניהול של הקבוצה. דני קליין עדיין לא עבר את הקוים האדומים שלי, וברגע שהוא יחצה אני לא אחשוב פעמיים ואשאר בבית. ואם הרבה לא יסכימו עם דרך הניהול אז אולי אפשר לחשוב על הקמת קבוצת אוהדים (או מודל כלשהו של הכנסת נציג של אוהדים להנהלה). ואם זה לא יקרה, אז נשב בבית. ממש לא סוף העולם לדעתי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  18:37:13  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הפועליסט חיפה 1924

תודה על הברכות. כמו הכותבים מעליי אני די סקפטי לגבי זה שזה יקרה "קבוצה אחרי קבוצה", אבל טוב לדעת שלפחות לנו ולעוד כמה חבר'ה הרעיון של קבוצות אוהדים עושה טוב.

אתה מוזמן לקפוץ למשחק בהזדמנות. המון הצלחה

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-20/09/2011 18:38:00
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  18:44:13  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היום בידיעות כתוב שקבוצת בטיס המפתיעה (שאני מאוד מחבב) בספרד היא כעת בבעלות "קבוצת אוהדים". מישהו יודע על זה משהו?
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  22:20:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר התחילו להזיז את הת'רד לכיוון אחר לגמרי, אז אני אגיב גם ואגיד שאני מאוד לא מבין את היחס הזה לדני קליין.
משני הכיוונים, אגב.
לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כאילו הוא אלוהים ומגינים עליו בכל מחיר, אבל גם לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כנזק מהלך, משתין על אוהדים וכו'.
מצד אחד, כן, הוא אחראי ללא מעט מחדלים ובעיות בקבוצה. מצד שני, לא הייתי מחליף אותו בבעלים-יחיד אחר, כי כשאני מסתכל על מה שקורה בקבוצות אחרות... לא טריוויאלי למצוא יותר טוב ממנו.
ונכון, להקים קבוצת אוהדים על חשבון קבוצת הכדורסל זה פתרון לא הכי ריאלי, אבל אני חושב ששילוב אוהדים בתוך ההנהלה הנוכחית, או אפילו תהליך של החלפת ההנהלה בקבוצת ניהול מטעם האוהדים, זה כן משהו שיכול לקרות.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 20/09/2011 :  23:00:14  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

אם כבר התחילו להזיז את הת'רד לכיוון אחר לגמרי, אז אני אגיב גם ואגיד שאני מאוד לא מבין את היחס הזה לדני קליין.
משני הכיוונים, אגב.
לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כאילו הוא אלוהים ומגינים עליו בכל מחיר, אבל גם לא מבין את אלו שמתייחסים אליו כנזק מהלך, משתין על אוהדים וכו'.
מצד אחד, כן, הוא אחראי ללא מעט מחדלים ובעיות בקבוצה. מצד שני, לא הייתי מחליף אותו בבעלים-יחיד אחר, כי כשאני מסתכל על מה שקורה בקבוצות אחרות... לא טריוויאלי למצוא יותר טוב ממנו.
ונכון, להקים קבוצת אוהדים על חשבון קבוצת הכדורסל זה פתרון לא הכי ריאלי, אבל אני חושב ששילוב אוהדים בתוך ההנהלה הנוכחית, או אפילו תהליך של החלפת ההנהלה בקבוצת ניהול מטעם האוהדים, זה כן משהו שיכול לקרות.

מסכים לכל מילה.
ועוד משהו, ביחס לרוב אוהדי קטמון בסך הכל רצינו ניהול אחר
והנאה מכדורגל וקבלנו, קבוצת אוהדים היתה האמצעי ולא המטרה.
אם הבעלים של הפועל היה יעקב שחר לא הייתה מוקמת קטמון
כלל.אם הקבוצה הייתה פחות כושלת לא הייתה מוקמת קבוצת אוהדים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם תודה רבה! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07