משתמש |
מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים  |
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 10:44:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד מרכז המגרש היה ללא ספק שלנו. פוגלמן (ענק) ואסוס עם רגליים מפלדה. גם אלזנטי נתן עבודה.
צודק גלעד. מרב התלהבות מפוגלמן שכחתי לציין את אסוס שנתן משחק מצויין. הבן אדם הוא כמו בולדוג, כל הזמן מסתובב סביב הקרסוליים של היריב, ומוציא לו את החשק לשחק. גם אתמול, וגם ביום שני, במחציות השניות אסוס גם התחיל לדחוף קדימה והיה חלק פעיל מההתקפות. המשחק שלו אתמול היה באופן כללי מאוד נקי, ולכן חבל על הצהוב שלו שהוא קיבל אחרי שריקה על עבירה, ולא במהלך המשחק עצמו. ופוגלמן? תענוג לראות אותו. רואים שהוא כל הזמן חושב מהלך קדימה, לא רק על חילוץ הכדור אלא גם מה יעשה בו ברגע שיהיה ברגליו. אני לא זוכר מקרה ששחקן יריב עבר אותו עם הכדור. ומעבר ליכולת הטכנית, וליכולת לשחק במספר תפקידים, הילד בסה"כ בן 21 וכבר מנהיג על המגרש. |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 11:04:03
|
אחרי צפייה בתקציר: שני השערים הראשונים (של מלאכי ושלנו) קרו כתוצאה מיציאה לקויה להתקפה, איבוד (במקרה שלנו - חטיפה מעולה של פוגלמן) שמוצא הגנה לא מוכנה.
פנדל לא נראה לי שהיה, אבל לא יכול להיות שפדידה מפרפר ככה את ארטיום.
לא יודע על הגול של ציון, אבל בפריצה המעולה של עוז לקראת סוף המשחק, שליאב חטף לו ובעט החוצה, לא היה אופסייד. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-24/09/2011 11:05:10 |
 |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 11:12:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אחרי צפייה בתקציר: שני השערים הראשונים (של מלאכי ושלנו) קרו כתוצאה מיציאה לקויה להתקפה, איבוד (במקרה שלנו - חטיפה מעולה של פוגלמן) שמוצא הגנה לא מוכנה.
פנדל לא נראה לי שהיה, אבל לא יכול להיות שפדידה מפרפר ככה את ארטיום.
לא יודע על הגול של ציון, אבל בפריצה המעולה של עוז לקראת סוף המשחק, שליאב חטף לו ובעט החוצה, לא היה אופסייד.
|
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 11:31:30
|
עוד נקודה חשובה - יתרון הקהל. אתמול בדקה ה-80 בערך היתה תחושה שהשחקנים גמורים ומשלימים עם תיקו. באותו רגע שהתחיל עידוד מסיבי ראיתי את השחקנים מסתכלים ליציע ומסמנים אחד לשני משהו שנראה כמו "יאללה, בואו ניתן פוש אחרון". מאותו רגע ועד לגול ישבנו על השער שלהם. קבוצת אוהדים במלוא מובן המילה. |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 12:34:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
עוד נקודה חשובה - יתרון הקהל.
עד עכשיו באמת אפשר רק להתמוגג מהתצוגות שלנו, אבל חשוב שנהיה מוכנים נפשית גם להפסדים שעוד יגיעו. אם ניזכר בעונות הקודמות בליגה א', זה סיפור אחר. לא נראה תוצאות אסטרונומיות, לא נראה דריסות. כל המשחקים יהיו כמו פתיחת העונה. הניצחונות יבואו בשיניים. חשוב שנדע לקבל גם הפסדים, ולתמוך בקבוצה ובשחקנים גם אחריהם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:05:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
עוד נקודה חשובה - יתרון הקהל. אתמול בדקה ה-80 בערך היתה תחושה שהשחקנים גמורים ומשלימים עם תיקו. באותו רגע שהתחיל עידוד מסיבי ראיתי את השחקנים מסתכלים ליציע ומסמנים אחד לשני משהו שנראה כמו "יאללה, בואו ניתן פוש אחרון". מאותו רגע ועד לגול ישבנו על השער שלהם. קבוצת אוהדים במלוא מובן המילה.
אין ספק, ואם יורשה גם מידיעה אישית, שהשפעת הקהל שלנו על השחקנים החדשים היא בלתי רגילה. אחת הסיבות שהם החליטו לבוא לשחק אצלנו היא הקהל התומך והגדול שמגיע למשחקים.
ואנקדוטה: השבוע לפני אחד האימונים ביקש ממני אחד מהשחקנים החדשים שהקהל ישיר יותר את השיר לפי "אנא בכוח". היה צריך להסביר לו בפירוט מהן הנסיבות שבהן "מותר" לשיר את השיר... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:12:45
|
רק לי הוידאיו של "דאבל פס" לא עובד, ונתקע על הפרסומת המעצבנת הזו? |
 |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:19:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
רק לי הוידאיו של "דאבל פס" לא עובד, ונתקע על הפרסומת המעצבנת הזו?
כבר שעתיים שאני מנסה לראות תתקציר הזה באיזה חור באינטרנט הקפה הדבר היחיד שאני רואה זה את הגן אירועים המחורבן הזה שמישהו יעשה משהו שיגרום לזה לפעול!
תודה. |
 |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:20:40
|
נראה לי שהוידאו של דאבל פס עובד רק באקספלורר |
 |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:24:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גיא ברוכים
נראה לי שהוידאו של דאבל פס עובד רק באקספלורר
|
 |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:28:04
|
אם מישהו יכול להעביר את הודיאו לאתר של קטמון תודה. ומזה האקספלורר הזה |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:37:26
|
תנסו באקספלורר באמת. זאת הדרך היחידה שזה עובד. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-24/09/2011 13:37:49 |
 |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 24/09/2011 : 13:45:58
|
יש ברשותי שלושה דפדפנים: אקספלורר, פיירפוקס וגוגל כרום.
באף אחד מהם הסרטון לא עולה.
 |
 |
|
מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים  |
|