פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא
עמוד: מתוך 8

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  17:33:18  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי אהרון היה מעל כולם, לא רק בגלל הגולים. גם פוגלמן היה מעולה. ההגנה היתה חלשה מאוד במחצית הראשונה, בעיקר צד שמאל של שרקט, עם קצת פחות מזל המשחק היה יכול להיגמר שם. אחרי החילוף שליאור עשה במחצית הענינים השתפרו גם שם. מלאכי נראו טוב אבל בעשרים הדקות האחרונות הלכו אחורה. לפחות 300 אוהדים שלנו ובערך אותה כמות שלהם.
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  17:39:09  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מספיק גארבג' טיים בליגה א' השנה.
זה גם לא טוב ללב, וגם עשוי להפיל את השרתים של טוויטר.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  17:51:17  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
350-400 אדומים צובעים את קרית מלאכי באדום, רק בשביל זה היה שווה לנסוע, מאז משחק החוץ נגד שעריים בעונה שעברה לא נהנתי ככהתודה לך הפועל.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:29:32  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק חוץ ראשון שלי !!!תענוג מדהים והנאה צרופה. קבוצה עם לב רחב. אוהדים ענקים. אוהדי מלאכי באו לראות משחק אנחנו בנו לשיר.
בחיים לא ראיתי מאמן שבמשחק חוץ משחק בתיקו עם אדיר פרנקו ושי עוז וציון קיצוניים ויובל וגרי דוחפים מאחורה. איז אומץ, ניצחון ענק. שי ויובל דרגה מעל. שמש מלך. גם נווה ולוריא היו נהדרים. ציון במשחק טוב. איסלם וגרי כרגיל. איזה אושר
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:35:05  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הופעה מרשימה של הקהל !
לא מגיע לקרית מלאכי איזה שניים שלושה רדיוס על
השלכת חפצים על אוהדי קבוצה אורחת ?!
ותיק תן פרשנות

ירון
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:35:36  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמית שמש הציל אותנו מהפסד. אם לא הוא כבר היה מפסידים את המשחק הזה. ההגנה שלנו פשוט נוראית.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:36:08  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ותיק יכתוב שמלול היה חלש... הקדמתי אותו
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:46:06  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי דווקא היה משחק חלש, לא הגענו להרבה מצבים בעיקר בגלל הצפיפות שהיתה במרכז המגרש, ומה שהיה הכי חסר לאור הצפיפות זה בעיטות מבחוץ, כשבעטנו מבחוץ 2 נכנסו, אחת של מלול היתה מעל המשקוף.
וכמובן, שי היה 5 דרגות מעל כולם, בעיקר בדקות הסיום.
בקרית מלאכי בלטו בעיקר אקס קטמון: שי סבג שהיה טוב. אוהד יוסף הזכור לטוב שכרגיל היה מצויין בהגנה, אלקיים שהיה בסדר וכמובן, יניב אופיר שלא מפסיק לרוץ ולהטריד את ההגנה.
המפגן הכי טוב היה של הקהל שלנו, הרבה אמצעי עידוד, שירה צעקות וגם כמה בקבוקים שנזרקו לעברנו.
למעט כמה דפוקים בקהל של מלאכי, הם היו בסדר בעיקר ביחס לביקור הקודם שלנו שם (למה עם עברו מצהוב שחור לכתום???), הביאו תופים דגלים, סחתיין.
חבל רק שהשוטר היחיד שהיה שם, לא עצר את אלה שזרקו... טוב, בטח חברים שלו..
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:51:21  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהניצחון הזה הראה למה הקבוצה מסוגלת.
אחרי הדקה ה-12 התחלתי לדמיין סרטים עד שעמית שמש בא ועצר את הפנדל.
לגבי הההגנה-שני המגנים היו נוראיים,ציון ובני עשו חורים עצומים בהגנה.
לגבי טרטיאק-בהתחלה לא הסתדר עם פדידה עד הדקה ה-40 והיה זה היה פשוט נוראי,כולל שער ופנדל,אבל מאז פדידה לא עבר אותו פעם אחת.
עמרי נווה היה פשוט ענק!
יובל וגרי-הכל ידוע.
איסלם ועוז- היו מצוינים!
שי וכפיר-כפיר היה די טוב ושי- הוא שי מאלוהים.
מחליפים:
פרנקו-הראה כמה ניצוצות.
אדיר מעודה=כנ"ל.
רפאל לוריא-היה בסדר.
בסך הכל ניצחון אדיר! עשו לי את השבוע.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:52:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניראה לי שזה מסוג המשחקים שאפשר לומר שניצחנו למרות שלא ממש הגיע לנו. אבל על הזין שלי. העיקר הנצחון. לגבי הדרך, יש עוד זמן להשתפר, ועדיף לעשות את זה אחרי נצחונות ולא אחרי הפסדים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  18:56:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיוון שידוע שהציבור צמא לשמוע את התרשמותי אז הנה:
הנצחון רשום על שמם של שלושה: עמית שמש שנתן תצוגה מרהיבה מעצירת הפנדל והלאה, אם כי היו לו כמה עצירות-הדיפות שהיה בהן פוטנציאל מסוכן.
השבוע הזה היה שבוע מעולה של עמית

השני הוא יובל פוגלמן, שהיום שיחק בלא פחות משלוש עמדות ובכולן היה טוב מאד [כידוע הציון מעולה לא יכול להינתן]. יובל שוב הפגין משחק שקט, יעיל עם ראיית משחק.

והשלישי הוא, כמובן, שי. היום, ובעיקר במחצית השנייה, שי תיפקד כעושה משחק ועשה מלאכה טובה מאד. הוא ידע להזין כדורים ולדחוף את הקבוצה לכיוון הרחבה של מלאכי.
בשער השני של שי ניתן היה לראות לא רק כיצד הוא מכוון, אלא כיצד הוא מתכוון ויודע בדיוק לאן לבעוט.

ברכת השתתפות במשחק רשמי ראשון לרפאל לוריא שהציג משחק שקט ובטוח.

ועדיין - אחרי כל הסיפוק והשמחה על 3 נצחונות, 9 נקודות מלאות, הבעיות בהגנה עדיין קייימות ויש להתמודד איתן.

שבת שלום ושנה טובה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-23/09/2011 18:57:06
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  19:20:10  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ניראה לי שזה מסוג המשחקים שאפשר לומר שניצחנו למרות שלא ממש הגיע לנו. אבל על הזין שלי. העיקר הנצחון. לגבי הדרך, יש עוד זמן להשתפר, ועדיף לעשות את זה אחרי נצחונות ולא אחרי הפסדים.

שטויות, היינו יותר טובים נקודה.
היו שלושה טובים מאד, שמש, שי ופוגלמן. ההבדל הגדול היה היום שפוגלמן שיחק קצת יותר קדימה. הבעיה הגדולה היא כמובן בהגנה. אבל יש עוד בעיה, יש הרבה פחות תנועה לעומק ממה שצריך. כשיש שני חלוצים איטיים הקשרים חייבים לעשות את זה ומשום מה זה לא קורה. זה במיוחד מעצבן עם אסלאם, שפשוט לא מבין את הקונספט.
אבל שטויות, מחצית שניה טובה מאד, ניצחון ענק, יאללה הפועל.
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  20:51:50  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה הערות:

פוגלמן - פשוט שחקן נפלא. אם יהיה אצלנו בעוד חמש שנים זה יהיה הסימן הראשון שאנחנו עושים משהו בסדר.

מיסטר זאדה - לראשונה זה שנים רבות יש לנו מאמן שמשחק שחמט. מכיר את היריבות, מזהה נקודות תורפה לפני המשחק וגם תוך כדי המשחק. החילופים שלו הם פשוט מופת, כמו שאמר שי, מפחיד הפוטנציאל שלו.

ארטיום - פטור בלי כלום אי אפשר. הוא מפחיד. מבין את הרצון לראות בו בלם עתיד ולבנות אותו אט אט, אבל היום, הוא פשוט מפחיד. להיות בלם זה לא לעשות גליץ' הירואי בתוך הרחבה. להיות בלם זה פשוט לסגור את השחקן ביעילות ובשקט. ע"ע אוהד יוסף. מקווה שאתבדה, אבל נראה שהוא פשוט לא מספיק טוב.
עבור לתחילת הדף

אסי טובי אסי טובי מנותק

124 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  21:44:53  הצג פרופיל שלח ל- אסי טובי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיכום שלי עכשיו,(וסליחה על החפירה הצפויה..) ברשותכם. קודם כל, אני פשוט לא מבין את מי שאומר ששיחקנו חלש. פשוט לא מבין. לא היינו מעולים, אבל הניצחון הגיע לנו.
במחצית השנייה היינו יותר טובים ובחצי השעה האחרונה ביטלנו אותם לגמרי.
המשחק באופן כללי היה טוב, קצבי, מעניין ומעל הרמה הכללית של ליגה א.
קריית מלאכי קבוצה מצויינת. כשאלי ביטון ושניר גואטה ישובו מהפציעות שלהם קשה לי לראות אותם מאבדים הרבה נקודות.
אני אומר משפט לא הגיוני בעליל. שי, יובל ועמית היו מספר 1 על המגרש..
כמה שזה נשמע טיפשי, שלושתם היו מספר 1. פשוט נפלאים. ההתעקשות של ליאור "והחלום" לראות את יובל בשורותינו כפי שהוא אמר באחד מהראיונות מוכיחים שהוא צדק בגדול. מייד אשוב לליאור, אני אחזור לשחקנים עכשיו.
ציון היה נפלא. פשוט מצויין. תקף, תמך, היה מחוייב וחכם כרגיל. יסלחו לי אלו שחושבים אחרת. עמרי היה טוב, איסלאם וגרי נלחמו, שרקט היה חלש (קורה, לא נורא..)ולוריא מלבד טעות אחת היה אחלה. ארטיום פתח גרוע(כמעט כרגיל)אבל במחצית השנייה היה טוב. עוז היה טוב מאוד ואפילו מילא משימות הגנתיות.
כפיר היה סביר ועוד נראה ממנו הרבה, גם מאדיר ופרנקו.
נחזור לליאור. המהלך שבו הוציא את בני והכניס את לוריא היה מופת של חשיבה ואומץ. בכלל, מאמן אדיר לטעמי, פשוט נכס שלנו, ועוד אוהד מושבע..
תזכרו את הפתיחה המהוססת בעונה הקודמת(עד גבעת זאב) ואיך נלחצנו ותראו אותנו היום..
ולבסוף, אנחנו, הקהל. נהדרים, אם תתנו לי להשתפך על עצמנו.. עידוד מצויין, פשוט חוויה.
בכלל, 3 שנים של חוויה..
הפועל קטמון ירושלים. מי היה מאמין.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  21:45:12  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חד משמעית, המאמן הכי טוב שהיה להפועל ירושלים מאז 1985 לפחות. מאמן שמכיר את היריבות ובעיקר, מגיב בזמן אמת.
בחצי הראשון ארטיום ושקרט היו גרועים ביותר. ארטיום לא הסתדר עם החלוץ שלו, שרקט פשוט חור אחד גדול.
ליאור הבין את זה ופשוט שינה טקטיקה ותפקודי שחקנים. החליט לעבור לשחק עם שלושה בלמים (יופי לוריא!), הסיט את פוגלמן לקו והעביר את איסלאם, שהיה חלש בחצי הראשון, לשחק בקישור האחורי. העביר את שי להיות סוג של פליימייקר, והחליט לשחק עם החלוצים המהירים מקדימה (פרנקו ומעודה). ואיזה הבדל!
יש לנו מאמן עצום, הלוואי ונצליח לשמור עליו עוד שנים רבות. פשוט אושר עילאי לראות אותו, והוא אחד משלנו, מאמן את הקבוצה.

עמית שמש היה מעולה, כפי שהוא מתחילת העונה הזו. אסוס היה ענק, תענוג לעיניים. גם פוגלמן.

יש לנו בעיה קשה בהגנה, מסכים עם חזום לגבי ארטיום. וגם מאוד מודאג לגבי המגינים שלנו שנראה שלא עומדים ברמה של ליגה א.

ומה שמראדונה היה לארגנטינה, דל פיירו ליובנטוס, טוטי לרומא וגיגס ליונייטד - זה שי להפועל ירושלים. אם גולה הוא אלוהים, שי הוא כנראה רוח הקודש. אין מילים. איזה מלך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם מכבי עירוני קרית מלאכי - הפועל קטמון ירושלים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07