פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חייבים להקשיב ולהפיץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חייבים להקשיב ולהפיץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חייבים להקשיב ולהפיץ נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/09/2011 :  17:50:57  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

הויכוחים והספקנות מעשירים את הדיון. חרף הטון הפולומוסי החריף אני מבחין דווקא בקונסנזוס: הקמת ישות אדומה אחת היא המטרה האסטרטגית; הצלחת קטמון היא היעד הטקטי. לכן עלינו להתרכז בקטמון, לשפר את היחסים עם סאדר ולתת לתהליכים לעשות את שלהם. למען האמת, ואת זה קלי חייב להבין, יש גם תאריכי תפוגה לתהליכים כאלה. רבים מאיתנו (גם אני) התאהבו בקטמון, בקהל, באווירה, במאמן ובשחקנים (למרות התחלופה הגבוהה). חלק גדול מההקהל שלנו, בעיקר הצעירים והצעירים מאוד, מכירים רק את האגודה שהקמנו. קצב ההתרחשויות עשוי לשנות לגמרי את הקונסנזוס בקרב האוהדים. יאללה קטמון

ומי אמר לך שאני לא מבין את זה?בדיוק בגלל זה אני מודאג ומבין שבקרוב (אם לא כבר) זה ייהפך לדיון שלא יעניין חצי מהאנשים וחצי אחר(הצעירים) כבר לא יבין מה הנושא כי הם לא מכירים משהו אחר.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  11:14:54  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

שימו לב: תוך יום וחצי שי חלף בהשמעות על כל הראיונות הגדולים מהעבר - ליאור, שרצקי, גולה ושיינפלד (כולם גם מאוד מומלצים, למי שלא שמע).

ועדיין, חשוב שהרבה יותר מ-190 איש יקשיבו לאיש הזה. אנא הפיצו.

למרות הקומפלימנטים שהוא חלק לו, שי עקף אתמול את מישל ועלה לראש מדרג ההשמעות בפודקאסט. אל תחמיצו את החלק השני של הראיון.

לשמיעת שאר התוכניות: http://www.icast.co.il/hapoel

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  20:20:19  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי כתב:
"מי אמר לך שאני לא מבין את זה?בדיוק בגלל זה אני מודאג ומבין שבקרוב (אם לא כבר) זה ייהפך לדיון שלא יעניין חצי מהאנשים וחצי אחר(הצעירים) כבר לא יבין מה הנושא כי הם לא מכירים משהו אחר."

זה תהליך בלתי נמנע וחיובי בעיניי. כל יום שעובר, על עונה שחולפת, כל נצחון גדול שנכנס לפולקלור שלנו (העלייה של שתי ליגות ברצף, הנצחון בשעריים, ק. מלאכי אתמול, יפו בפתיחה, 10:0 והשער של גולה ועוד ועוד) מקרבים את זה.
כל פעילות יחודית של המועדון הזה (טורניר אוהדים, יוזמה חברתית, בחירת תלבושת על ידינו, תקנון עמותה ועוד...) מעצימה ומקבעת את זה.
ובעינני לפחות, טוב שכך. יש פה תהליך הדרגתי לחלקינו טראומטי לאחרים מבורך ויש שיגידו גם וגם.
הדבר היחיד שאני עוד מקווה לו בכל הקשור לסאדר זה התפורות והתאדות מהירות ככל הניתן.
אני מבין שבתור אוהד הפועל אתה חייב לדאוג ממשהו...חבל על הדאגה הזו דווקא , תשלים עם זה.
אולי תצליח להנות אפילו יותר.
שנה טובה

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-24/09/2011 20:22:10
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  20:26:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

מי אמר לך שאני לא מבין את זה?בדיוק בגלל זה אני מודאג ומבין שבקרוב (אם לא כבר) זה ייהפך לדיון שלא יעניין חצי מהאנשים וחצי אחר(הצעירים) כבר לא יבין מה הנושא כי הם לא מכירים משהו אחר.

זה תהליך בלתי נמנע וחיובי בעיניי. כל יום שעובר, על עונה שחולפת, כל נצחון גדול שנכנס לפולקלור שלנו (העלייה של שתי ליגות ברצף, הנצחון בשעריים, ק. מלאכי אתמול, יפו בפתיחה, 10:0 והשער של גולה ועוד ועוד) מקרבים את זה.
כל פעילות יחודית של המועדון הזה (טורניר אוהדים, יוזמה חברתית, בחירת תלבושת על ידינו, תקנון עמותה ועוד...) מעצימה ומקבעת את זה.
ובעינני לפחות, טוב שכך. יש פה תהליך הדרגתי לחלקינו טראומטי לאחרים מבורך ויש שיגידו גם וגם.
הדבר היחיד שאני עוד מקווה לו בכל הקשור לסאדר זה התפורות והתאדות מהירות ככל הניתן.
אני מבין שבתור אוהד הפועל אתה חייב לדאוג ממשהו...חבל על הדאגה הזו דווקא , תשלים עם זה.
אולי תצליח להנות קצת יותר אפילו.
שנה טובה

פשוט נפלא
לא צריך יותר מזה
לא להגיע למטרה
להתאהב בדרך
להצדיק את הטענות של כל מי שאמר את זה
פשוט לא יודע מה לעשות
מהודעות כאלה בא לי למות
חירבנת לי את כל שמחת הניצחון, למרות שאני יודע שזה בלתי נמנע
אותי הודעות כאלה מרחיקות מהקבוצה
חיים, הטאקטיקה אצלנו גברה על האסטרטגיה, אם לא שמת לב, הגולם קם על יוצרו. כל דיון זה חוזר, הגישה של "תתרגל, זה דווקא טוב"
מה זה "תתרגל" ? מה זה, הפועל ירושלים זה תבשיל קינואה ? באמת אבל באמת שיש לי בחילה.
דומה כי הגישה של "אני לא יכול לעשות מה שלא תלוי בי", היא בעצם ," אני יודע, מציק לכמה מכם, לא בדיוק מזיז לי, אני נהנה מכל רגע".
לא יודע איפה העתיד שלי כאוהד עם 2 קבוצות במצב פרמננטי.

נערך על ידי - קראנקו ב-24/09/2011 20:55:45
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  20:35:38  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

קלי כתב:
"מי אמר לך שאני לא מבין את זה?בדיוק בגלל זה אני מודאג ומבין שבקרוב (אם לא כבר) זה ייהפך לדיון שלא יעניין חצי מהאנשים וחצי אחר(הצעירים) כבר לא יבין מה הנושא כי הם לא מכירים משהו אחר."

שנה טובה

גידעון
לא מתכוון להתנצל בפני אף אחד על הרגשות שלי.אחד ייקרא לי ילדותי,שני יקרא לי אנרכוניסטי,יכול להיות שכולם צודקים אבל אף פעם לא אשלים עם קיומם של שתי קבוצות הפועל י-ם-ואולי הגיע הזמן שאתם תשלימו שיש כאלה שעוד זוכרים איך ולמה התחלנו עם כל הסיפור הזה.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  21:11:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

מי אמר לך שאני לא מבין את זה?בדיוק בגלל זה אני מודאג ומבין שבקרוב (אם לא כבר) זה ייהפך לדיון שלא יעניין חצי מהאנשים וחצי אחר(הצעירים) כבר לא יבין מה הנושא כי הם לא מכירים משהו אחר.

אולי תצליח להנות קצת יותר אפילו.
שנה טובה

פשוט נפלא
לא צריך יותר מזה
לא להגיע למטרה
להתאהב בדרך
להצדיק את הטענות של כל מי שאמר את זה
פשוט לא יודע מה לעשות
מהודעות כאלה בא לי למות
חירבנת לי את כל שמחת הניצחון, למרות שאני יודע שזה בלתי נמנע
אותי הודעות כאלה מרחיקות מהקבוצה
אם זה העתיד שאתה רואה אז אני לא בתוכו, תבלה

קצת מוגזמת התגובה שלך, לא קרנקו? הודעה אחת הרסה לך את שמחת הניצחון הגדול? פעם ראשונה אתה שומע דעה כמו של גדעון?
האם זה מה שמונע את האיחוד? האם זה שיש לנו כמות גדולה של אוהדים חדשים שלא גדלו על תא שמע וסינגל היא חדשות טובות או רעות? האם זה מה שימנע את האיחוד כשזה יהיה רלבנטי?
סליחה על כמות סימני השאלה בהודעה הזאת (מחווה לעמי גרינפלד?)
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  21:23:48  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

קלי כתב:

שנה טובה

גידעון
לא מתכוון להתנצל בפני אף אחד על הרגשות שלי.אחד ייקרא לי ילדותי,שני יקרא לי אנרכוניסטי,יכול להיות שכולם צודקים אבל אף פעם לא אשלים עם קיומם של שתי קבוצות הפועל י-ם-ואולי הגיע הזמן שאתם תשלימו שיש כאלה שעוד זוכרים איך ולמה התחלנו עם כל הסיפור הזה.

מישהו קרא לך להתנצל?
נראה לי שאתה וקראנקו קצת היסטרים ללא סיבה: אני משוכנע שרוב האוהדים הפעילים - קרי, רוב חברי העמותה ורוב אלו שמגיעים למשחקים יודעים טוב מאוד למה קמה קטמון ומה המטרה. היות וכרגע האפשרות לאיחוד היא נמוכה, מטבע הדברים לא כל כך מדברים על זה ואתם ישר מסיקים ש"אף אחד כבר לא זוכר למה וכו"... תנו קצת קרדיט לאוהדים ולהנהלה של הפועל... אני משוכנע שכאשר תעלה אפשרות ריאלית לאיחוד, רוב האוהדים יהיו בעד.
אבל זה באמת יכול לקחת שנים וזה הסיכון שלקחתם כשהצטרפתם.. לכל בחירה יש מחיר.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  23:34:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

קלי כתב:

שנה טובה

גידעון

קלי,
מעולם לא בקשתי ממך או ממשהו להתנצל. ואל תגיד לי "אתם". הקפדתי להתנסח בצורה ברורה שאני מייצג אותי בלבד.

כפיר,
לא מבין על מה הזעקה, אתה עצמך אומר כי:
" למרות שאני יודע שזה בלתי נמנע..." לא אמרתי משהו אחר.

אין עתיד לשתי קבוצות הפועל בעיר. כמוכם כמוני רוצה רק קבוצה אחת. ואני כתבתי שאני מייחל להתאדות של השנייה במהרה. איפה פה התהום והשבר?
אני מכיר בזה שזה תהליך ארוך...זה שראיתי את מרילי במגרש בקטמון, או את ה רבעיה של בסון ב 6:0 נגד ר"ג או את ליאון פנסו מחרבן לי על הנשמה הופך אותי לאוהד ראוי או נאמן יותר ממי שסוחב דגלים, מארגן הסעות, נוסע לרהט ולא ראה החטאה של אסייג מימיו??
שטויות במיץ.
הילדים שלי ראו רק משחקים של קטמון ואין בי שום תקווה או צורך שזה ישתנה.
לא מעניין אותי יותר סאסי, שמאסי ושאסי. מדובר ברעש רקע מבחינתי.
לא מאוהב בשום דרך, במחינתי קיבלתי שדרוג+ רילוקיישן. לא מסתכל אחורה לא בזעם ולא בגעגוע.
בסוף תשאר רק קבוצה אחת. מקווה שזו תהיה הקבוצה שלי.
לצערי אתם יכולים להיות רגועים בנושא "האיחוד" החמקמק.
למייטב זכרוני בפעם האחרונה שזה עלה להצבעה כ 400 היו בעד ו23 נגד.

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-24/09/2011 23:43:09
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  00:09:08  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבלי לפגוע במי מן המתדיינים המכובדים, נראה לי שבשלב הזה של העונה אפשר לחכות קצת עם הדיונים הלוהטים והקביעות הפטאליסטיות.

לא צריך לקחת כל דעה או הודעה ולהתייחס אליה כאילו הנה הגיע הרגע שקרע אותנו סופית מהמגרש בקטמון ומעלי עותמאן.

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  00:46:51  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי babiji

מבלי לפגוע במי מן המתדיינים המכובדים, נראה לי שבשלב הזה של העונה אפשר לחכות קצת עם הדיונים הלוהטים והקביעות הפטאליסטיות.

לא צריך לקחת כל דעה או הודעה ולהתייחס אליה כאילו הנה הגיע הרגע שקרע אותנו סופית מהמגרש בקטמון ומעלי עותמאן.

+1
אשרינו שיש על מה להתעצבן

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-25/09/2011 00:47:27
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  01:27:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

קלי כתב:

שנה טובה

גידעון

קלי,
מעולם לא בקשתי ממך או ממשהו להתנצל. ואל תגיד לי "אתם". הקפדתי להתנסח בצורה ברורה שאני מייצג אותי בלבד.

כפיר,
לא מבין על מה הזעקה, אתה עצמך אומר כי:
" למרות שאני יודע שזה בלתי נמנע..." לא אמרתי משהו אחר.

אין עתיד לשתי קבוצות הפועל בעיר. כמוכם כמוני רוצה רק קבוצה אחת. ואני כתבתי שאני מייחל להתאדות של השנייה במהרה. איפה פה התהום והשבר?
אני מכיר בזה שזה תהליך ארוך...זה שראיתי את מרילי במגרש בקטמון, או את ה רבעיה של בסון ב 6:0 נגד ר"ג או את ליאון פנסו מחרבן לי על הנשמה הופך אותי לאוהד ראוי או נאמן יותר ממי שסוחב דגלים, מארגן הסעות, נוסע לרהט ולא ראה החטאה של אסייג מימיו??
שטויות במיץ.
הילדים שלי ראו רק משחקים של קטמון ואין בי שום תקווה או צורך שזה ישתנה.
לא מעניין אותי יותר סאסי, שמאסי ושאסי. מדובר ברעש רקע מבחינתי.
לא מאוהב בשום דרך, במחינתי קיבלתי שדרוג+ רילוקיישן. לא מסתכל אחורה לא בזעם ולא בגעגוע.
בסוף תשאר רק קבוצה אחת. מקווה שזו תהיה הקבוצה שלי.
לצערי אתם יכולים להיות רגועים בנושא "האיחוד" החמקמק.
למייטב זכרוני בפעם האחרונה שזה עלה להצבעה כ 400 היו בעד ו23 נגד.

בהתייחס ל"אין עתיד לשתי קבוצות הפועל בעיר וכו'. אתה כותב את זה כאילו זה ברור, אני טוען שיש עוד קולות של "לא מזיז לי מה יקרה, אנחנו כאן ונהנים ממה שיש וכל השאר לא תלוי בנו".
מעבר לכך, אני בחיים, אבל בחיים לא אמרתי שמישהו אוהד יותר או פחות כי ראה את בסון מישל וכו'. אתה יכול לבדוק אחורה בכל הפורומים. אם תמצא אני עושה לך ספונג'ה במשך רבעון על בסיס שבועי.
מעבר לכך, לצערי אני לא יודע אם אין עתיד לשתי קבוצות כל עוד מדברים על זה בקול רם. האם תסריט של הפועל קטמון ירושלים חזקה בריאה ומצליחה בליגת העל עוד 5 שנים, מושתת על שיתוף בין קבוצת אנשי עסקים ועמותת האוהדים, נטועה חזק בעיר ומייצרת שחקנים, רחמנא ליצלן -אפילו מנצחת דרבים, ובו בזמן הפועל סאדר ירושלים קיימת אי שם במרכז טבלה בליגה השנייה או השלישית על טהרת שחקני בית ללא רכש (ובעל בית שלא מוציא כסף כי הוא ממילא כבר "הפסיד" ועקפנו אותו בכל פרמטר, אבל אחרי כל זה הוא לא ימכור בחיים) יכול לקרות ? לגמרי הזוי ? לא בטוח.
וההצבעה ההיא הייתה לפני שנתיים, כשניצבנו בתחתית הבור אחרי כשלונות חובות ומה לא, כשמראש האלטרנטיבה של להירשם בליגה ג' לא סתרה את השתיים האחרות והובאה באותה האסיפה כברירת מחדל מוסכמת שיחלו ברישומה מיידית. אני לא יודע מה תהיינה תוצאות של הצבעה כזאת עוד שלוש-ארבע שנים.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  08:08:36  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
יכול לקרות ? לגמרי הזוי ? לא בטוח.

לגמרי הזוי? לא בטוח. אבל לגמרי תאורטי? בטח ובטח.
אז להרוס (לעצמך) את ההווה הנהדר שלנו בגלל סיטואציה עתידית שלא נראית באופק, זה נראה מחוץ לפרופורציות.
ומה החמיצות הזאת משיגה? נהיית פולני?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  08:47:31  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אז להרוס (לעצמך) את ההווה הנהדר שלנו בגלל סיטואציה עתידית שלא נראית באופק, זה נראה מחוץ לפרופורציות.

פולני ? לא יודע אם לא תמיד הייתי. בגיל מאוחר ההכרה בזה הגיעה בצורת חוזה חלומי ב"בני לודג'". אבל לאור ההופעה המזוויעה שלי בטורניר האחרון, ולאור העובדה שדודו ביטון תפס את עמדת שוורצע המחמד בתודעה הפולנית נכון לעכשיו, אני לא יודע מה עתידי בתחום. לפי דעתי היו"ר המושחת יחתוך אותי לטובת זר אחר, למרות שכבר הייתי בדרך לקבל דרכון.

נערך על ידי - קראנקו ב-25/09/2011 08:49:37
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  09:51:17  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא הבנתי מרילי למה זה פולניות להתבעס?קיומם של שתי קבוצות בוגרים זה בהווה או בעתיד?קיומם של שתי מחלקות נוער זה בהווה או בעתיד?קיומם של מחלקות ילדים רבות בהפועל י-ם שאיננה חלק מאיתנו זה בהווה או בעתיד?
כל זה כבר הווה של 5 שנים ועוד היד נטויה.מי שזה מפריע לו אז זה מפריע לו ומי שלא, לא.ותעריך לפחות שזה לא תלוי תוצאות.זה מפריע כשקטמון נכשלת בליגה א' ומתחילה מחדש בליגה ג' וזה מפריע גם אחרי שתי עליות ומקום ראשון ,וכשהפועל י-ם מדשדשת.אני לא אחכה להווה גרוע או להצלחות של הפועל י-ם כדי "להיזכר" שזה מפריע לי

נערך על ידי - קלי ב-25/09/2011 09:53:58
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  11:26:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא הבנתי מרילי למה זה פולניות להתבעס?קיומם של שתי קבוצות בוגרים זה בהווה או בעתיד?קיומם של שתי מחלקות נוער זה בהווה או בעתיד?קיומם של מחלקות ילדים רבות בהפועל י-ם שאיננה חלק מאיתנו זה בהווה או בעתיד?
כל זה כבר הווה של 5 שנים ועוד היד נטויה.מי שזה מפריע לו אז זה מפריע לו ומי שלא, לא.ותעריך לפחות שזה לא תלוי תוצאות.זה מפריע כשקטמון נכשלת בליגה א' ומתחילה מחדש בליגה ג' וזה מפריע גם אחרי שתי עליות ומקום ראשון ,וכשהפועל י-ם מדשדשת.אני לא אחכה להווה גרוע או להצלחות של הפועל י-ם כדי "להיזכר" שזה מפריע לי

קלי, דבריך אינם ריקים בעניי, הנקודה על מחלקות הילדים נכונה, אבל היא, יותר מכל דבר אחר תלויית הצלחה מקצועית ותודעתית של הפועל קטמון ירושלים. אני מאמין ומקווה שתוך 3 שנים המאזניים ייטו לכיון קטמון גם בדגזרת הילדים והנוער. הזרעים שג'רסי וחבריו זורעים בעמל כה רב ישאו פרי בעתיד הנראה לעין. המתקן המרשים במבט והמחויובות וההשקעה של המאמנים וההנהלה לא לחינם המה. האם כל הפעילות הזו, גם היא פסולה בעינך?
כתבת שאתה מודאג שאנשים לא זוכרים מה המטרה לשמה הוקמה קטמון, "דור שלא ידע את יוסף" ולא יבין על מה המהומה. לדעתי יש דור שלם שידע גם ידע את יוסף (סאסי) ובגלל שידע אין לו עניין באיחוד.
המטרה הצלת הפועל ירושלים, מתי היה להפועל ירושלים כלכך הרבה קהל בכלל וצעיר בפרט?
מתי כלכך הרבה אוהדים תרמו מזמנם ומכיסם בכדי לקיים את הפועל ירושלים?
מתי לאחרונה הפועל ירושלים נחשבה לאימת הליגה והצלחה מקצועית מסחררת?
מתי לאחרונה הפועל ירושלים הייתה מאוזנת תקציבית?
מה כל אילו אם לא הצלת הפועל ירושלים?
אז יושב לו איזה דגנראט עם סיגר ונאחז בקרנות המזבח של איזה צל-צילו, של שמץ ורמץ שהיה פעם חלק ממך? שיבושם לו.
אני מבין שמפריע לך, לי לא מפריע.
גם אם התחזית של כפיר נכונה, וסאסי בחיים לא ימכור=יודה בכשלון, עדיין בעניי מדובר בעניין של זמן,גם " בחיים" שלו זה זמני, אפשר לקדם עניינים ולשלוח לו עוד סיגרים לעשן ומזונות עטירי קולסטרול ונוטפי שמן....
קיוותי מאוד שהעונה של סאדר בליגה א' נטולת ההקצבות תשבור אותם. טעיתי והתאכזבתי. אבל לא אבדתי את הסבלנות.

מתנצל בפני כל מי שמוצא את הדיון הזה פוגעני\ מיותר\ מקדים זמנו...אתם לא חייבים אתם יודעים...
שנה טובה

לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-25/09/2011 11:27:35
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חייבים להקשיב ולהפיץ נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07