משתמש |
חייבים להקשיב ולהפיץ |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 14:08:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אל תעז להשוות בין שי לילדה הנרקסיסטית הזאת
לדעתי אפשר בהחלט להשוות... ואתם יכולים לא להסכים. |
I am City till I cry |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 15:03:48
|
סיימתי לכתוב מאמר ארוך על מדיניותה הכלכלית-חברתית של הממשלה, חשתי שאני חייב לעצמי איזה פינוק, מעבר לכוס הקפה הרביעית בבוקר אחד, וישבתי מול המחשב כדי להקשיב לשי אהרון. כמעט שעה וחצי של האזנה נינוחה, אבל מאוד נרגשת. הבנתי שאני יכול ללמוד המון גם ממישהו שצעיר ממני בעשרות שנים. זה היה תענוג צרוף, ממש כמו הניצחון על שעריים בעונה שעברה.
|
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 18:31:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אמירה בניחוח סקסיסטי כבד?
לא. דפני היא ילדה לא יותר מדי חכמה, שרוב העיסוק שלה בנאומים וביומיום היה איך היא עומדת עוד על הבמה או מתראיינת בעוד מקום. היא והחברים שלה נאבקים למען אינטרס מאוד מובהק שלהם, ולא מסתכלים על התמונה הרחבה של המאבק. היא הפכה את עצמה לסמל. שי הוא סמל. הוא לא מחפש את זה, הוא לא מחפש את טובתו האישית, הוא מעצים את כל מי שמסביבו. הוא האנטיתזה לדפני |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 18:34:30
|
שימו לב: תוך יום וחצי שי חלף בהשמעות על כל הראיונות הגדולים מהעבר - ליאור, שרצקי, גולה ושיינפלד (כולם גם מאוד מומלצים, למי שלא שמע).
ועדיין, חשוב שהרבה יותר מ-190 איש יקשיבו לאיש הזה. אנא הפיצו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 18:36:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
שי אהרון הוא הדפני ליף של הכדורגל.
יש פה שורה ארוכה של ציטוטים כל כך טובים שקשה לבחור מהם. מה שבטוח זה שהוא שכנע אותי בפעם האלף (מה לעשות, אני צריך כל הזמן חיזוקים) שהקיום של קטמון הוא הכרחי ושאין מה לחזור להפועל של סאסי ("הכל תלוי בגחמה של איש אחד"). התיאור שלו של הקבוצה של העונה שעברה כל כך מרגש.
שי באמת מגלם את כל מה שאתה רוצה בשחקן כדורגל.
דפני ליף היא חתיכת דפ"רית שלא מהעולם הזה. זה עלבון לאינטליגציה של שי להשוות אותו אליה. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 18:44:43
|
לא. דפני היא ילדה לא יותר מדי חכמה, שרוב העיסוק שלה בנאומים וביומיום היה איך היא עומדת עוד על הבמה או מתראיינת בעוד מקום. היא והחברים שלה נאבקים למען אינטרס מאוד מובהק שלהם, ולא מסתכלים על התמונה הרחבה של המאבק. היא הפכה את עצמה לסמל. שי הוא סמל. הוא לא מחפש את זה, הוא לא מחפש את טובתו האישית, הוא מעצים את כל מי שמסביבו. הוא האנטיתזה לדפני
עזוב את הדעה האישית שלך עליה. זה לגיטימי.
הקטע הזה של לקרוא לנשים מבוגרות (יותר ממך גם) "ילדה" או "בובה" הוא מאפיין של חשיבה סקסיסטית ומפגרת. גם אם אתה לא מתכוון לזה, זו דרכן של חברות לבטל נשים מאז ומתמיד. ראה אגב השיר הפותח את הפודקאסט... השאלה היא בעצם האם היית מכנה גם בחורים "ילד". ואללה יש אנשים שהרבה יותר רלבנטיים לפורום הזה, ופי מיליון יותר מזיקים לנו מדפני, ועדיין אתה לא קורא פה שכותבים "אבי לוזון יא ילד מטומטם" או "יוסי סאסי הוא ילדון מסריח". |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 19:42:26
|
לא. דפני היא ילדה לא יותר מדי חכמה, שרוב העיסוק שלה בנאומים וביומיום היה איך היא עומדת עוד על הבמה או מתראיינת בעוד מקום. היא והחברים שלה נאבקים למען אינטרס מאוד מובהק שלהם, ולא מסתכלים על התמונה הרחבה של המאבק. היא הפכה את עצמה לסמל. שי הוא סמל. הוא לא מחפש את זה, הוא לא מחפש את טובתו האישית, הוא מעצים את כל מי שמסביבו. הוא האנטיתזה לדפני
הקטע הזה של לקרוא לנשים מבוגרות (יותר ממך גם) "ילדה" או "בובה" הוא מאפיין של חשיבה סקסיסטית ומפגרת. גם אם אתה לא מתכוון לזה, זו דרכן של חברות לבטל נשים מאז ומתמיד. ראה אגב השיר הפותח את הפודקאסט... השאלה היא בעצם האם היית מכנה גם בחורים "ילד". ואללה יש אנשים שהרבה יותר רלבנטיים לפורום הזה, ופי מיליון יותר מזיקים לנו מדפני, ועדיין אתה לא קורא פה שכותבים "אבי לוזון יא ילד מטומטם" או "יוסי סאסי הוא ילדון מסריח".
א. אני לא בטוח שאני מסכים איתך, אבל זה כבר נתון לפרשנות ב. היא לא גדולה ממני, היא בגיל שלי, וגם לעצמי אני מתייחס כילד. אז אין בזה שום חשיבה סקסיסטית משום צורה. היא ילדה, כי בגיל 25 אתה לא מבוגר. אתה ילד. הדבר העצוב ביותר הוא לאבד את רוח הנעורים בגיל הזה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 20:02:20
|
הקטע הזה של לקרוא לנשים מבוגרות (יותר ממך גם) "ילדה" או "בובה" הוא מאפיין של חשיבה סקסיסטית ומפגרת. גם אם אתה לא מתכוון לזה, זו דרכן של חברות לבטל נשים מאז ומתמיד. ראה אגב השיר הפותח את הפודקאסט... השאלה היא בעצם האם היית מכנה גם בחורים "ילד". ואללה יש אנשים שהרבה יותר רלבנטיים לפורום הזה, ופי מיליון יותר מזיקים לנו מדפני, ועדיין אתה לא קורא פה שכותבים "אבי לוזון יא ילד מטומטם" או "יוסי סאסי הוא ילדון מסריח".
http://www.youtube.com/watch?v=hUBAx8jbYNs&feature=related
ובלי קשר, מה לעזאזל הקשר בין החלוץ שלנו לבחורה שנגמר לה החוזה והלכה לגור עם החברים באוהל בשדרה? (כבודה, וכבודו, במקומם מונח כמובן) |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 20:13:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
http://www.youtube.com/watch?v=hUBAx8jbYNs&feature=related
ובלי קשר, מה לעזאזל הקשר בין החלוץ שלנו לבחורה שנגמר לה החוזה והלכה לגור עם החברים באוהל בשדרה? (כבודה, וכבודו, במקומם מונח כמובן)
וכבודנו!
רגע, לא שמעת את הראיון? גם לו נגמר החוזה והוא הצטרף למחאה עם החברים. |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 19/09/2011 : 22:12:02
|
ילדה או לא ילדה, היא אוהדת שלנו וגם היתה בכמה משחקים |
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 15:38:35
|
אני קצת מבולבל, יכול להיות מצב שיש שני אלוהים? |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 16:16:12
|
יש פה שורה ארוכה של ציטוטים כל כך טובים שקשה לבחור מהם. מה שבטוח זה שהוא שכנע אותי בפעם האלף (מה לעשות, אני צריך כל הזמן חיזוקים) שהקיום של קטמון הוא הכרחי ושאין מה לחזור להפועל של סאסי ("הכל תלוי בגחמה של איש אחד")
ואם אפשר לחזור לנושא הקצת יותר חשוב מהאם דפני ליף היא ילדה מתבגרת או אישה ילדותית. יפתח-אתה מוכיח בפעם המיליון את הנושא של שמיעה סלקטיבית והצלחת ללקט בכשרון ציטוטים שמתאימים לך.אני שאני בעל יכולות שמיעה סלקטיביות אחרות מוצא המון חיזוקים (אם כי עם כל הכבוד לשי בנושא הזה אני נאמן רק לעצמי) למדוע השארת המצב הנוכחי הוא גרוע גם אם קטמון בפני עצמה מצליחה,כמה דברים ותפישות צריכים להשתנות פה בהנחה ורוצים לפתור את המצב,ובכלל כיאה לשי ביקורת עצמית לצד שבו הוא כרגע(ביקורת ששנואה כאן כל כך,מזל ששי משמיע אותה)
לסיכום -תחי השמיעה הסלקטיבית!!! |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 21/09/2011 : 19:27:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
יש פה שורה ארוכה של ציטוטים כל כך טובים שקשה לבחור מהם. מה שבטוח זה שהוא שכנע אותי בפעם האלף (מה לעשות, אני צריך כל הזמן חיזוקים) שהקיום של קטמון הוא הכרחי ושאין מה לחזור להפועל של סאסי ("הכל תלוי בגחמה של איש אחד")
ואם אפשר לחזור לנושא הקצת יותר חשוב מהאם דפני ליף היא ילדה מתבגרת או אישה ילדותית. יפתח-אתה מוכיח בפעם המיליון את הנושא של שמיעה סלקטיבית והצלחת ללקט בכשרון ציטוטים שמתאימים לך.אני שאני בעל יכולות שמיעה סלקטיביות אחרות מוצא המון חיזוקים (אם כי עם כל הכבוד לשי בנושא הזה אני נאמן רק לעצמי) למדוע השארת המצב הנוכחי הוא גרוע גם אם קטמון בפני עצמה מצליחה,כמה דברים ותפישות צריכים להשתנות פה בהנחה ורוצים לפתור את המצב,ובכלל כיאה לשי ביקורת עצמית לצד שבו הוא כרגע(ביקורת ששנואה כאן כל כך,מזל ששי משמיע אותה)
לסיכום -תחי השמיעה הסלקטיבית!!!
לא חושב שהשמיעה שלי סלקטיבית. בהחלט שמעתי את מה ששי אמר לגבי ביקורת על קטמון, כולל הביקורת על האיחוד עם מבשרת ועל איך כדאי לפנות לסאסי אם רוצים שהמהלך יצליח: לא לסלק אותו מהזירה בבושת פנים, לתת לו כבוד (כיצד עושים זאת, זו שאלה אחרת). אני אפילו די מסכים לחלק מהדברים ואני בוודאי לא "מזועזע" מהביקורת. למה החלטת שאני סלקטיבי? אם אני בעצמי מודה שאני צריך חיזוקים לגבי הצעד הזה של קטמון, אז כנראה יש לי גם את היכולת להבין את "הצד השני".. אבל - הדברים שבאמת חדרו ללבי היו קשורים לחיוניות של המהלך הקטמוני.. |
I am City till I cry |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 23/09/2011 : 13:10:18
|
הויכוחים והספקנות מעשירים את הדיון. חרף הטון הפולומוסי החריף אני מבחין דווקא בקונסנזוס: הקמת ישות אדומה אחת היא המטרה האסטרטגית; הצלחת קטמון היא היעד הטקטי. לכן עלינו להתרכז בקטמון, לשפר את היחסים עם סאדר ולתת לתהליכים לעשות את שלהם. למען האמת, ואת זה קלי חייב להבין, יש גם תאריכי תפוגה לתהליכים כאלה. רבים מאיתנו (גם אני) התאהבו בקטמון, בקהל, באווירה, במאמן ובשחקנים (למרות התחלופה הגבוהה). חלק גדול מההקהל שלנו, בעיקר הצעירים והצעירים מאוד, מכירים רק את האגודה שהקמנו. קצב ההתרחשויות עשוי לשנות לגמרי את הקונסנזוס בקרב האוהדים. יאללה קטמון |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 23/09/2011 : 17:46:33
|
ראיון מדהים מאיש מדהים. זהו גם המקום להוריד את הכובע לפני מחאיי ושומר על הראיון וההנחייה. גם על הפלטפורמה בכלל של הפודקאסט! שאפו |
|
|
חייבים להקשיב ולהפיץ |
|
|
|