פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

די לאלימות הפושעים במדים!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  די לאלימות הפושעים במדים!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם די לאלימות הפושעים במדים! נושא הבא  

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  01:17:09  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשעה 12 בלילה אבא שלי היתקשר ושאל אם אני יכול לבוא לכחת אותו מתחנת המישטרה. הוא נעצר בהפגנה ליד ביתו של השר אטיאס והשוטרים פשות כיסחו לו ת'צורה. זאת ממש לא הפעם הרישונה שהם משתמשים באלימות בלתי מרוסנת נגד אזרחים וחיבים לשים לזה סוף. אני זוכר מיכרה שבמישחק שאוהדי יפו היזמינו אותנו אני חושב ליפני שנתיים השוטרים תקפו אוהד שלנו. היום זה אבא שלי מחר חבר מהיציע ואין לזה סוף חייבים לעסות משהוא.
no justice no peace
all caps are bastard
fuke the police!!!

avanti livorno

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  01:57:12  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט לא להשבר ולהמשיך להפגין. כל הכבוד לאבא שלך.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  10:23:32  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לצערי, ברוב המקרים שיצא לי להיתקל במשטרה הבנתי שיש הרבה מהאמת באימרה שמי שהלך להיות שוטר זה רק בגלל שהוא לא יכול להיות שום דבר אחר...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

liav431 liav431 מנותק

106 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  11:00:32  הצג פרופיל שלח ל- liav431 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
A.C.A.B
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  19:05:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלאות, נגד הפגנות קטנות אין להם בעיה באלימות מוגזמת. צריך להסביר לאנשים שביחד אנחנו חזקים!
לא יתכן שהממשלה תדכא מחאות באלימות! לא זורקים פה חזיזים או אבנים כמו חוליגנים סתם מברביצים בשביל לפזר את האנשים! זה דמוקרטיה?!

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם די לאלימות הפושעים במדים! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07