פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חייבים להקשיב ולהפיץ

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חייבים להקשיב ולהפיץ
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם חייבים להקשיב ולהפיץ נושא הבא
עמוד: מתוך 4

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  11:28:45  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

פולני ? לא יודע אם לא תמיד הייתי. בגיל מאוחר ההכרה בזה הגיעה בצורת חוזה חלומי ב"בני לודג'". אבל לאור ההופעה המזוויעה שלי בטורניר האחרון, ולאור העובדה שדודו ביטון תפס את עמדת שוורצע המחמד בתודעה הפולנית נכון לעכשיו, אני לא יודע מה עתידי בתחום. לפי דעתי היו"ר המושחת יחתוך אותי לטובת זר אחר, למרות שכבר הייתי בדרך לקבל דרכון.
[/quote]

אמנם אומרים אצלנו שחשוב להשאיר את השחקנים בערפל (ועדיף ביער) כדי לקבל מהם מחוייבות ואמון, אבל הסר דאגה מליבך, כל עוד בני לודג׳ קיימת אתה שייך לסגל שלה, וגם אם תתחיל מלחמת עולם אתה לא תקבל שחרור.
על ההרכב תצטרך להיאבק. זה כן.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-25/09/2011 11:29:50
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  11:31:41  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
יכול לקרות ? לגמרי הזוי ? לא בטוח.

לגמרי הזוי? לא בטוח. אבל לגמרי תאורטי? בטח ובטח.
אז להרוס (לעצמך) את ההווה הנהדר שלנו בגלל סיטואציה עתידית שלא נראית באופק, זה נראה מחוץ לפרופורציות.
ומה החמיצות הזאת משיגה? נהיית פולני?

לא הבנתי מרילי למה זה פולניות להתבעס?קיומם של שתי קבוצות בוגרים זה בהווה או בעתיד?קיומם של שתי מחלקות נוער זה בהווה או בעתיד?קיומם של מחלקות ילדים רבות בהפועל י-ם שאיננה חלק מאיתנו זה בהווה או בעתיד?
כל זה כבר הווה של 5 שנים ועוד היד נטויה.מי שזה מפריע לו אז זה מפריע לו ומי שלא, לא.ותעריך לפחות שזה לא תלוי תוצאות.זה מפריע כשקטמון נכשלת בליגה א' ומתחילה מחדש בליגה ג' וזה מפריע גם אחרי שתי עליות ומקום ראשון ,וכשהפועל י-ם מדשדשת.אני לא אחכה להווה גרוע או להצלחות של הפועל י-ם כדי "להיזכר" שזה מפריע לי

בוא אני אסביר לך מה זאת פולניות. פולניות זה להתבאס דווקא כשיש סיבה לשמחה (למשל כשלידס יונייטד לא הפסידה כבר 3 מחזורים ואף כובשת בצרורות ) בגלל שאולי פעם נגיע לצמתי החלטה לא פשוטים.

בשביל מה הקמנו את קטמון?
1. בשביל להעיף את הקבלנים, כשיתאפשר
2. בשביל שתהיה לנו קבוצה שלנו שתהיה פלטפורמה להפועל העתידית. וגם שתחזיר לנו את שמחת האהדה שנגזלה מאיתנו.
אתם מתרכזים בסעיף הראשון ומבכים את הזמן שעובר למרות שאין לנו שליטה על כך, ואני מעדיף להתרכז בסעיף השני ובאושר הגדול שהקבוצה נותנת לנו (נצחונות, וינריות, מחויבות, שי אהרון, ליאור זאדה...)

אני מתחבר לצד הכורדי שלי (שאין לי) ואתם לצד הפולני (שיש לכם). שיהיה בכיף. כל מה שאני אומר זה שהחמיצות הזאת לא מקדמת את המטרה שאתם (ואחרי הכל גם אני) מייחלים לה.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  11:44:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסדר מרילי ,קיבלתי את מה שאתה אומר.יש כל עונה שעתיים וחצי בין סיום העונה לבין ההכנות לעונה החדשה שבה אתה מוצא טעם וזה הגיוני בעיניך להתעסק בנושא.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-25/09/2011 11:47:31
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  12:03:13  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בסדר מרילי ,קיבלתי את מה שאתה אומר.יש כל עונה שעתיים וחצי בין סיום העונה לבין ההכנות לעונה החדשה שבה אתה מוצא טעם וזה הגיוני בעיניך להתעסק בנושא.

תתעסק בזה כל השנה כמה שאתה רוצה. חלק גדול חושב שההתעסקות הזאת בסיטואציה הנוכחית היא לא אפקטיבית. שתי העמדות לגיטימיות.
רק אל תהיה מבואס אחרי שלושה נצחונות גדולים. מה זה מוסיף?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  12:10:28  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

תתעסק בזה כל השנה כמה שאתה רוצה. חלק גדול חושב שההתעסקות הזאת בסיטואציה הנוכחית היא לא אפקטיבית. שתי העמדות לגיטימיות.

מה זה מוסיף לשמאל בעסה מזה שאין שלום במזרח התיכון?התעסקות בשלום אפקטיבית?היא הופכת את הפרטנר לחביב?צריך להנות ממה שהמדינה משיגה וזהו,נכון?
בקיצור אין קשר בין הדברים.ניתן להנות מהנצחונות ולחוש תסכול מהמצב

יאללה מיצינו-נתקדם

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-25/09/2011 12:11:21
עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  12:28:40  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מה זה מוסיף לשמאל בעסה מזה שאין שלום במזרח התיכון?התעסקות בשלום אפקטיבית?היא הופכת את הפרטנר לחביב?צריך להנות ממה שהמדינה משיגה וזהו,נכון?
בקיצור אין קשר בין הדברים.ניתן להנות מהנצחונות ולחוש תסכול מהמצב

יאללה מיצינו-נתקדם

אכן מיצינו ואין ביננו שום ויכוח. רק התייחסתי למה שגוסטבו כתב.
דבר אחד משמח- אתה הולך בדרכי הסמול.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  22:41:25  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם בעצם מסכימים על עמדות היסוד (קמנו כדי להציל את הפועל ירושלים- המטרה הסופית שלנו היא קבוצה אדומה אחת- לא יהיה איחוד כל עוד יונה וסאסי שם- עד שהם ייעלמו נמשיך ונהנה מהפועל קטמון ירושלים) ובכל זאת מצליחים לייצר ויכוח פיקטיבי לוהט. זה מרשים כל פעם מחדש.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  23:21:48  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם נחזור לכותרת, אז אני מאמץ כל מילה ששי אהרון אמר על הדרך לאיחוד. אפשר בחוכמה וצניעות שמאפיינים כל כך את קטמון לתת לסאסי כבוד תמורת הקבוצה שלו. אם משהו עם קצת פחות כבוד מהקבלן ינהל איתו מו"מ שלא דורש הדחה בנוסח מובארק או קדאפי אלא משהו הדרגתי, אפשר להגיע לאיחוד. רק צריך דרכים עם דמיון ומלאות גישור. אין ספק ששי אהרון יכול היה לעשות זאת אלמלא היה שחקן פעיל. לצערי על פי הכושר הנוכחי שלו, נצרך לחכות הרבה מאד זמן עד שהוא יואיל בטובו להיות מנג'ר על ויביא לאיחוד. בקיצור, אני מקווה שיגיע משהו אחר שיוכל לפעול על פי הפילוסופיה הקטמונית של שי אהרון הרבה לפני ששי אהרון יפרוש.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  01:26:13  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

ואם נחזור לכותרת, אז אני מאמץ כל מילה ששי אהרון אמר על הדרך לאיחוד. אפשר בחוכמה וצניעות שמאפיינים כל כך את קטמון לתת לסאסי כבוד תמורת הקבוצה שלו. אם משהו עם קצת פחות כבוד מהקבלן ינהל איתו מו"מ שלא דורש הדחה בנוסח מובארק או קדאפי אלא משהו הדרגתי, אפשר להגיע לאיחוד. רק צריך דרכים עם דמיון ומלאות גישור. אין ספק ששי אהרון יכול היה לעשות זאת אלמלא היה שחקן פעיל. לצערי על פי הכושר הנוכחי שלו, נצרך לחכות הרבה מאד זמן עד שהוא יואיל בטובו להיות מנג'ר על ויביא לאיחוד. בקיצור, אני מקווה שיגיע משהו אחר שיוכל לפעול על פי הפילוסופיה הקטמונית של שי אהרון הרבה לפני ששי אהרון יפרוש.

האמת שהייתי מצפה ממי שמאמץ את הפילוסופיה של שי אהרון בקשר לאיחוד, שיבחר בדרך שבה שי בחר: לתמוך אקטיבית בצד של רוב האוהדים עד אשר תיווצר ההזדמנות להשיג את האיחוד המיוחל. אבל, כמו שכבר כולנו יודעים, אתה חזק רק בדיבורים, אבל חלש מאוד ברגע שזה מגיע למעשים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  08:22:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

כולם בעצם מסכימים על עמדות היסוד (קמנו כדי להציל את הפועל ירושלים- המטרה הסופית שלנו היא קבוצה אדומה אחת- לא יהיה איחוד כל עוד יונה וסאסי שם- עד שהם ייעלמו נמשיך ונהנה מהפועל קטמון ירושלים) ובכל זאת מצליחים לייצר ויכוח פיקטיבי לוהט. זה מרשים כל פעם מחדש.

למרות שהדיעה שלי הפוכה לזו של כפיר וקלי, אני מבין אותם הרבה יותר מאשר את העמדה שלך,של שומר ושל אחרים שיוצאים נגד הויכוח עצמו.(בין אם זה נעשה במישרין ובין אם זה נעשה בצורה "פולנית" מעודנת....טוב נו בני לודג')
ראשית, לא מדובר בדיון פקטיבי, אלא תיאורטי וכשכזה הוא יכול להיות גם עקרוני.
מעבר לזה, וחשוב לא פחות, פה זה פורום אוהדים לא? פה אוהדים מחליפים דעות ורשמים בכל הקשור לקבוצה האם חרגנו חלילה מהגדרה זו.
אף אחד לא מקלל, לא מאיים, לא שובר את כללי הדיון. יש חילוקי דיעות ומעלים אותם.
איפה פה הבעייה?

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  09:54:03  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

אולי אפשר בפעם הראשונה כאן להעביר גם ביקורת על דברי שי. הוא אמר שלהגיע לאיחוד זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים והסביר שסה"כ צריך אחד או שניים שיקחו את זה על עצמם ולתת הרבה כבוד לסאסי.
אז או שההנהלה שלנו מפגרת וחסרת יכולת לחלוטין, או שאין את האחד שניים האלה שיקחו את זה על עצמם (זוכרים, בגלל זה הקמנו קבוצת אוהדים עם מאות חברים ששמים כל אחד קצת).
ובנושא סאסי שי בעצמו הסביר מיד אחרי שאמר שזה פשוט שסאסי איש מבריק אבל בלתי צפוי לחלוטין ואי אפשר להבין אותו. יכול להיות שהדוגמא למו"מ איתו לפני שנתיים שהתפוצץ והצורה שבה סחט אותנו, האוהדים, על "דמי ההשבחה" של שי בעונה שעברה הן הוכחה לכך (150,000 ש"ח לפי המקומונים, 150 מניות!).
אז אולי זה לא כל כך פשוט, אפילו קשה, יש שיגידו בלתי אפשרי.

אבל ההבדל בין שי לך "אלי" זה ששי נותן את כל החיים שלו למען המועדון הזה שנקרא הפועל קטמון ירושלים, ואתה אפילו לא קונה מניה.

http://www.katamon.co.il/join/

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 26/09/2011 :  10:45:16  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, אני מכיר הרבה מאוד אנשים שמכירים את סאסי אישית ומקרוב, כולל בני משפחה שלו (ושל אשתו). הרעיון שיש דרך התנהלות שלא ניסינו, ושעשויה להוביל לאיחוד, רחוק מאוד מהתמונה שהם מציירים (אגב - במהלך השיחות לפני שנתיים הצענו לסאסי להיות נשיא כבוד לכל החיים של הפועל ירושלים!). כפי שנאמר כאן, סאסי הוא בן אדם בלתי צפוי בכלל, ועם אובססיה בעניין קטמון בפרט

בקיצור, אני דוחה מכל וכל את הרעיון שההתנהלות שלנו בעניין האיחוד היתה שגויה. אינני מכיר מאמץ יותר כנה, ותרני, בוגר, לא-נקמני, ומכוון-מטרה מהצעותינו והתנהלותנו לפני שנתיים (טוב, אולי חוץ מההצעות של ליברמן לאבו-מאזן.... בצחווווווווווק!!!!). עורך הדין שלו ואשתו חשבו שהוא צריך לחתום, אבל הסריטה, הסריטה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חייבים להקשיב ולהפיץ נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07