| משתמש |
שעריים -קטמון  |
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 22:01:56
|
משחק ענקי! רגע מכונן... 650 אדומים ביציע. יבגני ענק. יחיא מלך. מלול תותח. על שי אין מה להוסיף. עוז ממש, אבל ממש מתאמץ, ועושה הכל טוב עד שהוא עומד מול השער. עדי נשמה. רק אלוהים חסר... פירגון מאוהדי שעריים ששאלו אותי ביציאה אם אנחנו הפועל תל-אביב או ירושלים, כי זה נראה כמו קבוצת ליגת על (מבחינת קהל ורמת משחק, אני מניח)... למרות שהייתי חולה אחולמרטוטה היה אחד המשחקים הכי כייפים שאני זוכר.
יאללה הפועל קטמון ירושלים! |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 10:35:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה ת'אמת שיחסית יש פה אחלה תקציר של המשחק, חבל רק שלא שומעים את הקהל בכלל.
דווקא תקציר מפוספס בעיני. יש להם כמובן איכות וידאו שאף אחד לא יכול להתחרות בה, אבל התקציר כולל רק את שני השערים ואת ההרחקה השניה. היו עוד כמה וכמה מהלכים שווי-צפייה. |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 10:55:14
|
רואים נפלא את השערים? אנחנו בליגה ב' ויש שידור ישיר באתר? אני מעדיף את חצי הכוס המלאה. גדול! כיוון שהטור שלי בכל העיר לא הופיע באתר אני מפנה אתכם אליו, בעיקר בגין הדגש על פעילות האוהדים בראשות לירן בליגת השכונות |
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 13:09:25
|
| אמנם עברו כבר יומיים, אבל קשה להפסיק לחשוב על המשחק המרגש הזה. אני מודה, שזו בעצם הפעם הראשונה מאז ימי הפועל המקורית שהתרגשתי כ"כ לקראת משחק, תוך כדי שיחוקו ואחריו. היה פשוט תענוג-הקהל, האווירה, ומעל הכל הקבוצה, שמשלבת רוח לחימה, קבוצתיות, אינטיליגנציה וכדורגל מסוג שנדיר לראות במחוזותינו, בוודאי שבליגות הנמוכות. מזמן לא הרגשתי כזו הזדהות של כל העוסקים בקבוצה, החל כמובן מהבעלים, השחקנים וכמובן האוהדים. רק שלא ייגמר. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 26/12/2010 : 19:24:57
|
| שעריים תעמוד השבוע לדין משמעתי בשל הקריאות הגזעניות כלפי שופט המשחק. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 27/12/2010 : 11:53:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
שעריים תעמוד השבוע לדין משמעתי בשל הקריאות הגזעניות כלפי שופט המשחק.
בדיוק ראיתי את תקציר המשחק של ערוץ הספורט ותהיתי אם יעמידו אותם לדין משמעתי, הקללות בסוף עברו את גבול הטעם הטוב..
ומילה טובה ליניב - איזה גבר איך הוא קפץ בסוף ליציע! זה היה מדהים! |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
|
שעריים -קטמון  |
|