| משתמש |
שעריים -קטמון  |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 17:54:49
|
איתמר היה פשוט ענק היום, חבל שאין לשחקנים צ'יפים בנעלים כמו בליגת האלופות שאפשר היה לראות כמה הוא רץ היום, פשוט היה בכל מקום וחילץ אין ספור כדורים. חוץ מזה, נראה שהמעבר לאמצע עשה לו רק טוב, יכול להיות שיש לנו קשר אמצע כמו שצריך?
וחוץ מזה (עוד) משחק ענק של כל הקבוצה, ויותר ממילה טובה ליבגני על העבודה הגדולה שעשה על ירימי.
וסחטיין על כל הקהל שהגיע היום, בהחלט כמות מפתיעה לטובה. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-24/12/2010 18:04:11 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 17:55:50
|
מצטרף למחמאות, כולם טובים, אם זה איתמר שפשוט שורף שטחים כמו משוגע, או יבגני שכמעט בכל מאבק על הכדור מנצח. הוא ממש תיסכל את החלוצים של שעריים, לא נתן להם כלום.
מגיעה להם אהבה  |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:06:00
|
600 אוהדים אדומים שלרגע, אבל לרגע לא הפסיקו לעודד.
תודה מגיעה לבריגדה על תפאורה גדולה בשריקת הפתיחה ושידרוג היציע בעשרות דגלים אדומים.
מזמן לא נהנתי ככה במשחק של קטמון, כולל משחקי בית.
היה מדהים ! יאללה הפועל קטמון ! |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:12:19
|
ברכות חמות למאמן ולשחקנים! קבוצה טובה ומענגת, בנויה היטב ומשחקת בשכל. רק תיקון קטן באשר לתקרית הדקירה: היא היתה בשנת 1975 ולא בשעריים. שחקן מכבי רחובות, מוטי קינג, נרצח בדקירת סכין על ידי אוהד מטורף (קליני) של מכבי כפר גבירול, קבוצת פרברים של רחובות. לפי בקשת שר החינוך אהרן ידלין הופסקו המשחקים לשבת אחת. טרגדיה נוראית שנוכחותו של אחיו התאום של קינג על כר הדשא עוד העצימה אותה. במשחק המפורסם נגד שעריים לפני 24 שנים לא היו תקריות אלימות. פשוט, לא הצלחנו לנצח או אפילו להוציא נקודה ונשארנו בליגה השנייה. הקבוצה של היום לא מאכזבת אותנו, ולכן אוהדים ותיקים לא יודעים את נפשם. אנ יודע שמדובר רק בליגה ב', אבל הקבוצה נהדרת וכל התקוות שתלינו בשי מתקיימות בגדול. |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:14:34
|
קינד
והוא היהה שחקן מכבי שעריים בעברו |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:14:37
|
מי שלא בא הפסיד אירוע מכונן בתולדות הקבוצה עכשיו יתחיל הדיון הקבוע על כמות האוהדים ההנהלה צתה ל 200-300 אם המגרש הזה מכיל 1000 מקומות אז היינו לפחות 650-700 ירושלמים |
ירון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:23:39
|
חיים, רון, לא דיברתי על מוטי קינד, את הסיפור הזה אני מכיר טוב. אני מדבר על סיפור של דקירה בין אוהדים במשחק בשעריים ב 87. איציק באלי הגדול אמר לי בשבוע שעבר שהוא מכיר את הסיפור הזה ושלא היה כלום אז, זו סתם אגדה. עד כאן להערת הביניים הזאת, אני עובר להתמקד באופוריה העמוקה שפוקדת אותי בשעות האחרונות, שאובחנה רשמית ע"י יוסי פסיכולוג במחצית. |
נערך על ידי - קראנקו ב-24/12/2010 18:26:05 |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 24/12/2010 : 18:49:20
|
כיף גדול!! באמת, משחק ענק של יחיא.. של מאהר, ובאמת של כולם.. הגנה חזקה, כיף גדול לראות את טרטיאק שהוא הפתעה נעימה מאוד, כמו גם את חוג'ה.. על ציון וגופמן כבר לא צריך לדבר, כי הם פשוט משחקים מעולה כל משחק. עדי עם המון המון שקט בקישור האחורי, עוז שעושה עבודה טובה באגף - אפילו אם הוא לא משחרר כדור בזמן, הוא פשוט ענק.. וכמובן שני החלוצים שלנו שאמנם לא כבשו היום (מלבד הפנדל) - אבל צריך לדעת לנצח גם משחקים כאלה.. כיף לי עם העובדה שציינתי, אם אני לא טועה, את כל שחקני השדה שלנו - ואני שמח שאני לא צריך להזכיר אפילו את שמש.. היה פשוט כיף היום, הקהל, השחקנים והחיבור הנפלא והמחוייבות שלהם למועדון
אני באמת חושב שזה צריך להיות ההרכב הקבוע שלנו, אולי אזרזר במקום חוג'ה, אבל לא קריטי לדעתי..
מזל טוב לליאור ולנשוי הטרי - ושבת שלום |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:05:31
|
התרגשתי מאוד לקרוא שהאליל שלי אייל גולן כיבד בנוכחותו את היציעים של קבוצת נעוריו.
אני רוצה רק להגיד לו מעל במה צנועה זו: הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות...
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:51:20
|
| אני לא מצליח להפסיק לחשוב על המשחק הזה. תנו לנו עוד, סרטונים, הגיגים, ניתוחים, בדיחות, רק עוד מהדבר הקסום הזה שקרה אתמול. |
 |
|
|
ילוביץ
103 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 11:51:46
|
לא לא,חדל אייל גולן,מזכיר יותר מידיי את אסון רעננה "חלומות של אתמול הם ..."
היה מרגש ברמות שאי אפשר לתאר! הראש בעננים רגליים על האדמה,כמה שיותר אוהדים שבוע הבא! יאלה הפועל! |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 12:01:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אני לא מצליח להפסיק לחשוב על המשחק הזה. תנו לנו עוד, סרטונים, הגיגים, ניתוחים, בדיחות, רק עוד מהדבר הקסום הזה שקרה אתמול.
רגע משעשע מאתמול(טוב לא בטוח שמשעשע מבחינתה) אתמול הייתי בתפקיד של מעדכן לאמא של עדי מרציאנו שאני מכיר ממקום העבודה ונבצר ממנה להגיע.עדכנתי אותה ב sms לכשנכבשו 2 השערים. במחצית השנייה לא קרה כלום ולכן לא עדכנתי.דקה 75 אני מקבל טלפון ממנה ובגלל הרעש לא שמעתי כלום ולא הייתי בטוח שהיא שומעת אז צרחתי "עדיין שתיים ,שתיים" מהצד השני שמעתי צרחה "מה 2:2 ?????????????"  
ולגבי עדי היקר -השירה שלו על הגדר הוכיחה שהרווחנו שחקן גדול,אבל הפסדנו זמר גדול |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-25/12/2010 12:03:11 |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 18:40:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אני לא מצליח להפסיק לחשוב על המשחק הזה. תנו לנו עוד, סרטונים, הגיגים, ניתוחים, בדיחות, רק עוד מהדבר הקסום הזה שקרה אתמול.
רגע משעשע מאתמול(טוב לא בטוח שמשעשע מבחינתה) אתמול הייתי בתפקיד של מעדכן לאמא של עדי מרציאנו שאני מכיר ממקום העבודה ונבצר ממנה להגיע.עדכנתי אותה ב sms לכשנכבשו 2 השערים. במחצית השנייה לא קרה כלום ולכן לא עדכנתי.דקה 75 אני מקבל טלפון ממנה ובגלל הרעש לא שמעתי כלום ולא הייתי בטוח שהיא שומעת אז צרחתי "עדיין שתיים ,שתיים" מהצד השני שמעתי צרחה "מה 2:2 ?????????????"  
ולגבי עדי היקר -השירה שלו על הגדר הוכיחה שהרווחנו שחקן גדול,אבל הפסדנו זמר גדול
עדי לקח את הכישרון של הכדורגל אחיו לקח את כישרון השירה. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 25/12/2010 : 18:40:50
|
| אפשר לבקש מידידנו שעובד בערוץ הספורט שידאג לכך שנוכל לראות תקציר של המשחק ששודר באתר ספורט 5 ? |
 |
|
שעריים -קטמון  |
|
|
|