פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הקרן החדשה עושים עלינו ג'סטה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הקרן החדשה עושים עלינו ג'סטה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הקרן החדשה עושים עלינו ג'סטה נושא הבא  

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:17:44  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004214,00.html
כתבה מפרגת על ליגת השכונות, אבל מפרגת לקרן החדשה בעוד שאנחנו סתם איזה גוף משני בתוכנית הזאת.
אגב אין לי שום דבר נגד הדעות של הקרן החדשה. אני שמאלני גאה אבל זאת פשוט חוצפה מה שהם עשו עם ליגת השכונות.
בגלל השלט שהם מימנו עכשיו כל הפרויקט הנהדר הזה שייך להם.
גם בכתבה בוואלה ספורט התייחסו לנושא ולא ציינו את השם הםועל קטמון ירושלים אפילו פעם אחת!
אז נכון, בכתבה בויינט הם קצת יותר אוביקטיבים אבל עדיין, לפי דעתי צריך להפציץ בטוקבקים ולהסביר להם של מי הפרויקט הזה ואולי גם הודעה מהנהלת הקבוצה למערכת של ווינט ספורט שישנו קצת את תוכן הכתבה

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:52:48  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העניין הובא כרגע לידיעתו ועיונו המחודש של עורך הספורט של ווינט. פרטים, אם יהיו, בהמשך.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  16:55:39  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחי קצת נסחפת... אי אפשר להשוות את זה לכתבה בוואלה. ולקרן יש חלק חשוב ביום הזה. זאת כתבת יח"צ לא רעה בכלל, וגם מתלכלכים על ביתר. רק טוב יצא לך מזה. אגב לפני מה שהבנתי ממשיכים לחפש ספונסרים לטורנירים הבאים אז אני מציע את העצבים להוציא לכיוון הזה.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-26/12/2010 16:56:09
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  17:09:03  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב להגיד שבשבועיים האחרונים אנו נהנים מתקשורת תומכת ומפרגנת כמעט כמו בתחילת הדרך
התקשורת באה בעקבות פעילויות ותוצאות ולאו דווקא בגלל שהם התאהבו בנו
לכן
הייתי שמח בשלב הזה עם כל מילה שנתכתב / נאמרת / נראית על קטמון בכל אמצעי תקשורת ולא מתרגש מהתוכן עצמו יתר על המידה.

אני לקחתי את הלינק של הכתבה הזו - יחד עם לינקים של תמונות מהמשחק ברחובות
והעברתי אותם לאלה שעדיין יושבים על הגדר

בואו נשקיע אנרגיה בהבאת שיא שנתי חדש לטדי ביום ששי !!!

ירון

ירון
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  18:35:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי הכתבה עכשיו קצת יותר נאמנה למציאות ?!
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  18:43:17  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו. קיפוד אתה גאון. עכשיו צריך לבקש למחוק את הטוקבקים הזועמים של האוהדים שלנו...
קבוצת עיתונאים

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  19:21:30  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב אם כל אחד מהקוראים כאן שולח את הלינק הזה ל5 חברים (או עושה SHARE בפייסבוק) זה יכול להיות מקפצה מעולה גם לפרסום שלנו בחבר'ה אבל בעיקר יכול לעזור בגיוס של ספונסרים עתידיים שיראו שהם יכולים להגיע דרכנו לווינט, לוואלה ולאתר ערוץ הספורט בהשקעה שהיא יחסית בכלל לא גבוהה.
יאללה להפיץ.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  21:20:53  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין למה אתה מקבל הרגשה משנית פה? המשפט השני בכתבה הוא " ילדים, יהודים וערבים השתתפו בטורניר כדורגל, בו נכחו כדורגלנים ואנשי תקשורת ביוזמה של הפועל קטמון ירושלים, אליה חברה גם 'הקרן החדשה לישראל'." אחר כךך הם ממשיכים "אירוע הפתיחה של השנה החדשה של פרויקט 'ליגת השכונות' אותו מפעילה הפועל קטמון זו השנה השנייה." "האירוע החל בגן סאקר בבירה כשהילדים, ממזרח ומערב העיר, שיחקו יחד כדורגל בנוכחות כוכב הקבוצה שי אהרון ומישל דיין - מגדולי השחקנים והסמלים של הפועל ירושלים."
יש פה המון איזכורים שלנו. אני יצאתי עם הרגשה מעולה מלקרוא את הכתבה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  21:23:59  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

שאפו!

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  09:03:46  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

ציטוט:

שאפו!

יכול להיות שקראתי את הכתבה רק אחרי התיקון אבל היא נראית לי ממש על הכיפאק. חוצמזה, אני חושב שמאז ימי ההקמה העליזים, לא היה שבוע שהופענו בכל האתרים הגדולים, בטח ובטח בהקשר של היוזמה החברתית שלנו. למרות התלונות על הקרן החדשה, סה"כ זה מצויין לנו.

חוצמזה, איזה כיף זה נכון?

יש עוד תמונות בגלריה
http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=93&gp=1

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  11:19:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גלעד וגולה - אכן קראתם את הכתבה אחרי שהיא עודכנה. תצטרפו למברכים ונסגור עניין... גלעד - תמונות מקסימות ביותר !
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  14:15:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

ציטוט:

שאפו!

מוריד את הכובע

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הקרן החדשה עושים עלינו ג'סטה נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07