פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כרטיסי הזמנה לילדים וכרזות למשחק מול שדרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כרטיסי הזמנה לילדים וכרזות למשחק מול שדרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם כרטיסי הזמנה לילדים וכרזות למשחק מול שדרות נושא הבא  

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  23:06:33  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כהרגלנו נפזר השבוע הזמנות וכרזות כאשר המודל משתכלל:
השגרירים העקריים שלנו יהיו הפעם ילדי ליגת השכונות שיפזרו את ההזמנות בבתי ספר שלהם - 12 במספר וביבואו כמובן בעצמם
זאת במקביל לפעילות הקבועה של הצוות הייחודי שיפזר בבתי ספר אחרים, תנועות נוער, מתנ"סים
וכן נתלה כרזות בכל מקום בעיר.
בנוסף יישלח במייל לקבוצה של 80 איש כרזה שניתן להדפיס ולתלות אצלכם במקום העבודה, בבית על המקרר או בכל מקום אחר,
מי שרוצה לקחת איזה שהוא חלק במאמצים מוזמן ליצור קשר בהודעות הפרטיות:
1. תליית כרזות
2. פיזור כרטיסים
3. קבלת קובץ להדפסה ביתית

בואו נמלא את טדי ביום ששי במאות אנשים חדשים !!!

ירון

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 26/12/2010 :  23:43:07  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון כדאי להתעדכן עד הדפסת ההזמנות במזג האוויר בינתיים צפוי גשם מקומי..
ומנסיון של שנים קודמות כשמזג האוויר לא מאיר פנים היציעים לא מתמלאים וכל ההשקעה תלך לשווא - פשוט צריך להתעדכן
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  00:52:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

ירון כדאי להתעדכן עד הדפסת ההזמנות במזג האוויר בינתיים צפוי גשם מקומי..
ומנסיון של שנים קודמות כשמזג האוויר לא מאיר פנים היציעים לא מתמלאים וכל ההשקעה תלך לשווא - פשוט צריך להתעדכן

בין אם גשם שלג או חמסין, ההזמנות יכולות רק להועיל

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  08:55:13  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באיזה שעה יהיה המשחק?
12:30 או 13:30?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  09:51:06  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

באיזה שעה יהיה המשחק?
12:30 או 13:30?

12:30!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  10:20:38  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים

להלן רשימת המקומות בהם נפזר כרטיסים וכרזות - אם מי מכם רוצה להתנדב ולחלק / לתלות במקומות אחרים - יבורך ויכתוב לי בפרטי:

בתי ספר - קשת, בית צפאפה, שועפאט, גונן, הניסויי, ראיס אל חמיס, עיר גנים, נווה יעקב, כי"ח חרשים, דו לשוני, פסגת זאב, גילה, הרטמן, הימפלרב, ממ"ד הרובע, לידה, אגרון, ארגנטינה, בויאר, זיו

שכונות - צור הדסה, בית הכרם, פסגת זאב, מרכז העיר, קטמון

קמפוס הר הצופים,
אוניברסיטת תל אביב

650 אדומים בשעריים - כמה נביא בירושלים ?

ירון
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  13:11:53  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בקמפוס בגבעת רם.
יש לך את המייל שלי?
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  13:15:07  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם תוכל, נא תעלה את הקובץ לאתר הקבוצה כמו בפעם הקודמת. אני אדביק כמה כרזות במתנ"ס גילה. תודה
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  13:52:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קובץ הכרזה יעלה כמובן לאתר באדיבותו של אוריה - אני מקווה שמחר לקראת צהריים יהיה באתר
OFFAIR אין לי את המייל שלך
אנא תן לי אותו בפרטי או פה - האם אתה לא רוצה כרזות מודפסות מוכנות אדומות בשלות יפות ?

ירון
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/12/2010 :  19:14:47  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
שכונות - צור הדסה

זו לא שכונה :)
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם כרטיסי הזמנה לילדים וכרזות למשחק מול שדרות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07