פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שעריים -קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שעריים -קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שעריים -קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  00:12:14  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ואולי עמוס לקראת המשחק ישתף אותנו בסיפור מענין משלו (רמז: אלון קיפר..).

אחי - אני מתלבט; אף אחד לא זוכר את השם הזה, אז אולי חלמתי

טוב, קיפר בטח זוכר, לא?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  09:58:36  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מה שחשוב הוא דווקא המשחק אחרי שעריים. האם נצליח להתאושש מההפסד הכואב ולא להקלע למשבר?
המשחק נגד שדרות הוא לא קל בכלל. הם יגיעו לטדי אחרי ארבעה נצחונות רצופים, ועם ג'ניה רפפורט בכושר שיא. יכול להיות שכדאי לנו לעלות בהרכב הגנתי יותר, ולהסתפק בתיקו שיבטיח את הישארותנו במקום הראשון, ולו בהפרש שערים. את הניצחונות נחפש במעלה אדומים ונגד רמלה.

רגע,המשחק נגד מעלה אדומים הוא מוקש. מומלץ לפתוח בשלושה בלמים. והמשחק נגד רמלה הוא מוקש נעל. מכינים להם הגנה מיוחדת: 10 שחקנים שלנו יעמדו כתף אל כתף בשער והשוער שוכב למעלה. ככה יש סיכוי שנעצור את ההתקפה הקטלנית שלהם....

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  11:09:24  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו זקן

ציטוט:

רגע,המשחק נגד מעלה אדומים הוא מוקש. מומלץ לפתוח בשלושה בלמים. והמשחק נגד רמלה הוא מוקש נעל. מכינים להם הגנה מיוחדת: 10 שחקנים שלנו יעמדו כתף אל כתף בשער והשוער שוכב למעלה. ככה יש סיכוי שנעצור את ההתקפה הקטלנית שלהם....

המונח "משחק מוקש" הוא שם קוד ל-
"על הנייר אנחנו צריכים לגמור את המשחק עם חמישיה, אבל נסתפק בשלוש אפס קטן".
משחק כמו נגד שעריים שעל הנייר אנחנו בלי ספק צריכים לנצח, אבל בשיניים ועם הרבה דפיקות לב, אף אחד לא יקרא לו משחק מוקש.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  11:39:51  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חותם על תיקו.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  12:15:09  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הקרוב הוא לא משחק מוקש, הוא משחק עונה: מוקש מפתיע אותך ונושך אותך בעקב כשאתה כולך שאנן והולך באחו תוך כדי שריקת שיר עליז. משחק עונה הוא אירוע רציני שבו בתחילת השבוע אתה תולה את התמונה של הקבוצה השניה על לוח הקליעה למטרה בחדר ההלבשה, וביום חמישי מצייר לכולם פסים שחורים מתחת ללחיים כמו בפוטבול. מלחמת עולם שלמעשה התחילה עם שריקת הסיום של המשחק שלשום.

צריך לנסוע לשם, ולנצח שם.

או בקיצור, מה שמרילי אמר

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-19/12/2010 12:17:32
עבור לתחילת הדף

522 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  12:47:42  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שבטוח הוא שהמלחמה הפסיכולוגית בעיצומה. שלטים להכין לקראת המשחק:
1) 1986-1987 לא נשכח,לא נסלח!
2) מרמורק יש רק אחת
3)בירושלים גם הג'חנון יותר טוב
4) הפועל קטמון ירושלים-נבקיע לפחות שעריים
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  12:49:20  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין ספק שזה משחק העונה או לפחות משחק הסיבוב, כי מי יודע מה טומן בחובו הסיבוב השני.
כשכזה, אני קונה תיקו. הפסד יכול להפוך את המומנטום. אם בדקה 80 אנחנו ב0-0 אין לי בעיה עם עוז צבאג יכדרר בפינת המגרש וגולה יחזיר לשוער מ50 מטר.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  12:54:12  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

אני חותם על תיקו.

אני עם השטן לא עושה עיסקאות. למרות זאת הייתי חותם עכשיו על אחד אפס לנו
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  14:07:35  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זאת לא הרוח של להוביל 2 אפס ולדעת בוודאות שבעשר דקות האחרונות אנחנו מקבלים שיוויון כואב כשאחד הגולים עמוק בתוספת הזמן.

אנחנו בתקופה אחרת!
אנחנו עם רוח אחרת!
אני מאמין בקבוצה וביכולת-לא חותם על כלום מלבד ניצחון!
אני לא מבין איך אפשר להגיד את הצירוף "אני חותם על תיקו"
באים בכל הכוח בשביל לנצח ולהראות לשעריים ולכל לליגה מי זאת הפועל קטמון!

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  14:33:55  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"טראוומת שעריים יש רק אחת"

"טראוומת שעריים לא קונים ב -20 שקל"

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

522 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  15:05:43  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

"טראוומת שעריים יש רק אחת"

"טראוומת שעריים לא קונים ב -20 שקל"

מצוין! עוד אחד:"ברחובות יש רק את מרמורק!"
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  15:24:47  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הנה משהו מומצא אבל מסכם את הדיון
יש אוהד של שעריים שהוא בן דוד של פנסו, גר ברעננה וסינוור את דנינו עם לייזר מהיציע לפני הפנדל בגביע נגד חיפה....

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-19/12/2010 15:43:28
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  18:13:03  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
[i]נשלח במקור על ידי יפתחמ
טוב, קיפר בטח זוכר, לא?

טוב, על פי דרישת הקהל ובקיצור. כל מילה אמת:

סוף שנות השמונים. אני מראיין בוגר טרי במדעי המחשב לעבודה בהיי-טק. בחור מבריק ונעים הליכות, ציונים גבוהים, הכל טוב - רק מה, השם שלו, אלון קיפר, מצלצל לי מוכר.

מנסה לברר מאיפה. מסתכל בקורות חיים ורואה שהוא מרחובות, ילד-טוב-מכון-וייצמן, רק שב"עבודות קודמות" כתוב גם "כדורגלן, שעריים".

אני שואל אותו, לאט לאט, אם הוא שיחק בשעריים. כן, מגן ימני, עד שנפצע בשתי הברכיים. אני שואל אותו אם הוא זוכר איזה משחק אחד נגד הפועל ירושלים. כן, בטח, הוא עונה. הוא חושב שזה היה אחד המשחקים הכי טובים שלו. והוא נראה מאוד שמח לפגוש איש הייטק שמתעניין בכדורגל, לשם שינוי.

אני סוגר את התיק שלו לאט. ואני אומר: "אני מאוד מצטער. אני אוהד הפועל ירושלים. ומבחינתי הראיון הסתיים", ויוצא מהחדר.

בחוץ תופס אותי סמנכ"ל הפיתוח, אוהד ביתר אז ועתה - רק שעתה הוא גם בהנהלה של הפועל כדורסל, שמו גרליץ - ואני מסביר לו לאט שהמצפון שלי לא נותן לי לקבל אותו. "אם אתה רוצה תראיין אותו ותקבל אותו אתה", אני אומר לו, "אבל לא על המצפון שלי".

טוב, הוא ראיין אותו וקיבל אותו. אבל לא על המצפון שלי... התגלה כבחור סימפטי וכישרוני, הכלב הבן-אלף-זונות משעריים

נערך על ידי - amos ב-19/12/2010 18:16:59
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 19/12/2010 :  22:14:49  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה תיקו, מה?. לא תיקו ולא נעליים. נצחון, לא פחות, וככה נתחיל לברוח מהליגה המגעילה הזו.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 20/12/2010 :  11:46:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

ציטוט:
[i]נשלח במקור על ידי יפתחמ
טוב, קיפר בטח זוכר, לא?

טוב, על פי דרישת הקהל ובקיצור. כל מילה אמת:

סוף שנות השמונים. אני מראיין בוגר טרי במדעי המחשב לעבודה בהיי-טק. בחור מבריק ונעים הליכות, ציונים גבוהים, הכל טוב - רק מה, השם שלו, אלון קיפר, מצלצל לי מוכר.

מנסה לברר מאיפה. מסתכל בקורות חיים ורואה שהוא מרחובות, ילד-טוב-מכון-וייצמן, רק שב"עבודות קודמות" כתוב גם "כדורגלן, שעריים".

אני שואל אותו, לאט לאט, אם הוא שיחק בשעריים. כן, מגן ימני, עד שנפצע בשתי הברכיים. אני שואל אותו אם הוא זוכר איזה משחק אחד נגד הפועל ירושלים. כן, בטח, הוא עונה. הוא חושב שזה היה אחד המשחקים הכי טובים שלו. והוא נראה מאוד שמח לפגוש איש הייטק שמתעניין בכדורגל, לשם שינוי.

אני סוגר את התיק שלו לאט. ואני אומר: "אני מאוד מצטער. אני אוהד הפועל ירושלים. ומבחינתי הראיון הסתיים", ויוצא מהחדר.

בחוץ תופס אותי סמנכ"ל הפיתוח, אוהד ביתר אז ועתה - רק שעתה הוא גם בהנהלה של הפועל כדורסל, שמו גרליץ - ואני מסביר לו לאט שהמצפון שלי לא נותן לי לקבל אותו. "אם אתה רוצה תראיין אותו ותקבל אותו אתה", אני אומר לו, "אבל לא על המצפון שלי".

טוב, הוא ראיין אותו וקיבל אותו. אבל לא על המצפון שלי... התגלה כבחור סימפטי וכישרוני, הכלב הבן-אלף-זונות משעריים

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם שעריים -קטמון נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07