| משתמש |
שעריים -קטמון  |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 11/12/2010 : 20:07:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
רגל-אף אחד לא דיבר על ברצלונה.בשורה התחתונה יש כאן שילוב של משחק מול מקום שני + קישור לאירוע הסטורי קשה שבו היינו פיבורטים ברורים ולא עלינו,דבר שקורה בספורט ,נראה לי מספיק להתרגשות.
קלי, ראה תגובתי הקודמת לשלומי מלכה. אין לי שום ויכוח איתך - המשחק בשעריים ראוי להתרגשות ואף סומן על-ידי ככזה ברגע שפורסם לוח המשחקים. רק אל תקרא לי "דור חדש וצעיר"... הייתי שמח אמנם להיות כזה אבל זו זכות ששמורה כעת לילדיי... |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 11/12/2010 : 22:39:50
|
קלי היקר, שמעתי אותך מספר את סיפור שעריים כבר ארבע פעמים לפחות ובכל פעם הוא מצליח לרגש אותי מחדש. אתה תנין אמיתי! |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 12/12/2010 : 22:33:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
רגל עץ אני מבין שנהיה טרנד דיי מגניב בפורום להראות לכולם שאנחנו לא מאמינים בנאחס ואנחנו הכי טובים ואנחנו בטוח עולים ואנחנו בטוח מנצחים וכו'.
חשוב להבדיל בין שני דברים - נאחס ושאננות. הפחד מהנאחס זו תופעה מיותרת, משתקת, שלדעתי נובעת מזה שלרוב האוהדים אין ממש השפעה על הקבוצה שלהם ועל הנעשה על המגרש, אז הם מחפשים את האחריות בכל מיני דברים שוליים ומשעשעים לעיתים. לנו יש ועוד איך השפעה, אולי לא ישירה אבל היא שם. אז אפשר להשתחרר מהפחד (מי שרוצה), ולהתעסק במה שחשוב. לדעתי גם אתה (שרק לאחרונה אישרת לי לבוא עם חולצה נאחסית למשחק) מסכים עם זה.
השאננות, לעומת זאת, היא איום מפחיד ואמיתי. כמו שעוז אמר בראיון הנחמד בכל העיר, נשארו לנו כמה יריבות רציניות שעוד לא פגשנו. עשינו 27 נקודות מתוך 30, ועדיין שעריים די קרובים אלינו, שדרות ומעלה אדומים עושים רושם של קבוצות רציניות, וכולנו יודעים מה יצ'לאל יכולים לעשות כשהם מתחילים לרוץ. אם ניכנס לזלזול ושאננות, נשלם בגדול. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 09:21:47
|
יאללה,שיתחיל כבר צפוי מזג אוויר טוב ,חייבים להביא קהל רב הפעם |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 17:13:18
|
לטעמי האישי, ולגמרי האישי, למעשה חולון הם אלו שגמרו אותנו אז. סך הכל הבקענו 4 דקות לסיום (שלומי מלכה, לא?) והיינו ממש קרובים. בשעריים אפילו לא הבקענו. אגב, לגבי המשחק נגד חולון. בעמוד האחורי של עיתון "חדשות" שהיה תמיד מוקדש לספורט היתה מרוחה תמונת ענק של שייע מנסה להגיע (להתנפל?) לשריר שכידוע סירב לאפשר לו לעשות חילוף.. עד היום מהדהדות זעקותיו של שייע באזניי (מהטלוויזיה) "תוסיף זמן, אבל תן לעשות חילוף..".. אבל בהחלט - שעריים גם היא נחקקה עמוק בארון הטראומות.. ואולי עמוס לקראת המשחק ישתף אותנו בסיפור מענין משלו (רמז: אלון קיפר..). |
I am City till I cry |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 17:36:29
|
וכך מופיע אותו משחק באתר של שעריים: "עונת 1986/87, מכבי שעריים – הפועל ירושלים 0-1 הפועל ירושלים של שייע פייגנבוים מגיעה במחזור האחרון לשעריים בליווי של 4000 אוהדים במטרה לנצח ולהעפיל לליגה הלאומית. שעריים שרק ירדה מהלאומית חייבת לנצח בכדי להינצל מירידה לליגה א'. יצחק צבי כובש את שער הניצחון בנגיחה, מחסל את חלום העלייה להפועל ירושלים ומשאיר את שעריים בליגה הארצית. 5000 צופים בשעריים".
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 18:06:01
|
| מה שחשוב הוא דווקא המשחק אחרי שעריים. האם נצליח להתאושש מההפסד הכואב ולא להקלע למשבר? |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 18:37:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מה שחשוב הוא דווקא המשחק אחרי שעריים. האם נצליח להתאושש מההפסד הכואב ולא להקלע למשבר?
המשחק נגד שדרות הוא לא קל בכלל. הם יגיעו לטדי אחרי ארבעה נצחונות רצופים, ועם ג'ניה רפפורט בכושר שיא. יכול להיות שכדאי לנו לעלות בהרכב הגנתי יותר, ולהסתפק בתיקו שיבטיח את הישארותנו במקום הראשון, ולו בהפרש שערים. את הניצחונות נחפש במעלה אדומים ונגד רמלה.
|
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 18:43:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מה שחשוב הוא דווקא המשחק אחרי שעריים. האם נצליח להתאושש מההפסד הכואב ולא להקלע למשבר?
המשחק נגד שדרות הוא לא קל בכלל. הם יגיעו לטדי אחרי ארבעה נצחונות רצופים, ועם ג'ניה רפפורט בכושר שיא. יכול להיות שכדאי לנו לעלות בהרכב הגנתי יותר, ולהסתפק בתיקו שיבטיח את הישארותנו במקום הראשון, ולו בהפרש שערים. את הניצחונות נחפש במעלה אדומים ונגד רמלה.
השאלה היא האם אחרי המשחק בשישי עדיין יהיה לנו הפרש שערים שנוכל להסתמך עליו? |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 18:57:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה השאלה היא האם אחרי המשחק בשישי עדיין יהיה לנו הפרש שערים שנוכל להסתמך עליו?
בכל זאת, הפרש השערים שלנו טוב ב-12 מזה של שעריים, והנחתי שאנחנו מתכוננים להפסד טראגי ולא לתבוסה. מצד שני, הפרש שערים הוא חסר משמעות בליגה ב'...
|
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 19:21:31
|
אפשר יהיה לשפר את הפרש השערים השלילי באחד או שני נצחונות 1:0 קטנים מיד אחרי סוף שלושת משחקי הבלהות הקרובים, ואז שלושה או ארבעה תיקו אפס ונישאר בדבוקה של 5 הראשונים לקראת הפלייאוף. מי ייתן. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 19:52:50
|
בדף הפייסבוק של "מכבי שעריים-הפועל קטמון" תמצאו גם את התגובה "חייבים להשקיע. הם באים 30-40 איש למשחקי חוץ! עם תופים ודגלים!" מזמן לא פרגנו לנו ככה... |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 18/12/2010 : 23:02:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ואולי עמוס לקראת המשחק ישתף אותנו בסיפור מענין משלו (רמז: אלון קיפר..).
אחי - אני מתלבט; אף אחד לא זוכר את השם הזה, אז אולי חלמתי
|
 |
|
שעריים -קטמון  |
|