פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שעריים -קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שעריים -קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שעריים -קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 8

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  16:21:59  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן זה רק עוד שבועיים ויש עוד משוכה חשובה שצריך לעבור מול קרית גת.אבל ברמה האישית כבר יש לי צמרמורת, מהחזרה הצפויה למקום שבו חוויתי אונס ספורטיבי ושבו עוצבה לעד אישיותי הספורטיבית הממורמרת והפסימית,ועוד למשחק עונה!!!....מרגש

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  19:16:13  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה חושב ששמריה השמן ויצחק צבי הנאלח יבואו גם?
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  20:51:40  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני מקווה ששעריים יעבירו את המשחק ליבנה (לא שיש רעיון כזה) ותהיה הצגה כפולה עם המשחק יבנה - קביליו.
4000 איש מתאים במרתון כזה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  21:09:45  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סבבה, "משחק עונה" וכל זה, אבל בואו לא ניסחף ולא נהפוך את שעריים לאיזו אימפריה.
אני רק רוצה להזכיר ששעריים שיחקה עד כה 7 משחקי בית ורק 3 משחקי חוץ. היא הפסידה בבית למרחבים (כן, כן) 0-3 ולשיכון המזרח 1-2.
אז מה אם יש להם את ארז ירימי (8 שערי ליגה)? לנו יש את כפיר מלול (8 שערי ליגה). וגם איזה אחד בשם שי אהרון (6 שערים).
בכלל, אני לא אופתע אם עד המשחק בעוד שבועיים תאבד שעריים עוד 2-3 נקודות במשחק החוץ מול צעירי רהט, שנמצאת בתנופה מאז הניצחון ההרואי בדרבי הרהטי שנערך ב...רחובות.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  22:48:33  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

לא לזלזל בירימי, אני מבקש. הוא שלח בעונה שעברה קבוצה לשמינית גמר גביע. "וזהו ירימי שמהמם כאן את קרית שמונה". שידר אוהד קטמון.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 10/12/2010 :  23:00:22  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כשאתה חוזר מיבנה, תבדוק אם אתה מאתר את ירימי אי-שם עמוק בכיס של יבגני גופמן.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  10:24:20  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

כשאתה חוזר מיבנה, תבדוק אם אתה מאתר את ירימי אי-שם עמוק בכיס של יבגני גופמן.

אותכם לפאולי רוסי
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  10:42:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אתה חושב ששמריה השמן ויצחק צבי הנאלח יבואו גם?

שמריה הבטיח לבוא אם שייע יגיע לפגישת מחזור וישחזר את סצינת הדמעות מהמשחק מול חולון.

רגל עץ -גישתך הרציונאלית והנבונה ידועה.לדעתך אין עונה,אין משחקי עונה,אין מתחרות,יש רק טיול בירוקרטי עד לסיום העונה המוצלח.
אבל למי שהיה ב1986/7 ביציעי ימק"א הדחוסים בתוספת הזמן מול חולון ,ביתרון 6 נקודות מעל חולון, כשנותרו שניות ספורות לסיום המשחק + טיול שבוע אח"כ מול יוסי שמריה השמן וחבורתו המגוחכת משעריים,כנראה שלעולם לא יהיה טיול.

הבשורה המשמחת שעכשיו זה דור חדש וצעיר "שלא ידע את יוסף" (שמריה) שממלא את היציעים ודואג לשינוי.

עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  11:02:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
את המשחק הזה אני ואתה קלי לא מפספסים.המעגל חייב להיסגר .

עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  14:01:50  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

הבשורה המשמחת שעכשיו זה דור חדש וצעיר "שלא ידע את יוסף" (שמריה) שממלא את היציעים ודואג לשינוי.

קלי, אני מקווה שאתה לא מתייחס אלי כאל "דור חדש וצעיר". אמנם לא הייתי בשעריים, אבל זה פשוט כי הייתי בצבא באותה שבת. לעומת זאת, במשחק הירידה בפתח-תקווה ב-1979, כשאברהם קליין הרחיק את יעקב בוזגלו ועלי עותמן ואז הוברח ע"י ניידת משטרה משער צדדי, הייתי גם הייתי.

עם זאת, יש גבול להימנעות האובססיבית מלהגיד דברים כי זה יוצר "נאחס". אנחנו טובים מכל הליגה הזו בכמה רמות, והדבר היחיד שיכול לעצור אותנו זו מכת פציעות אימתנית. אני לא אומר את זה בשחצנות או ביהירות, ואני עומד על כך שנתייחס לכל משחק וכל יריבה בכבוד ראוי, אבל בואו לא נהפוך את שעריים לברצלונה ואת קרית-גת (המוקש הקרוב) לארסנל.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  14:54:08  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה מעיק ומציק. קלי אמר בדרך שלא משתמעת לשתי פנים שהמשחק נגד שעריים הוא מרגש ומזכיר נשכחות בגלל אותה עונה פעם מזמן (איך צבי שריר לא נתן לעשות חילוף, איך?).
אז די, הבנו שאתה לא סופר את שעריים ושהם לא היריבה שלנו. בסדר. עכשיו תן למי שהמשחקים נגד צפרירים ושעריים עשו להם צלקת לכל החיים להתרגש לקראת המשחק הממשמש ובא.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  16:02:27  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:

אתה מעיק ומציק. קלי אמר בדרך שלא משתמעת לשתי פנים שהמשחק נגד שעריים הוא מרגש ומזכיר נשכחות בגלל אותה עונה פעם מזמן (איך צבי שריר לא נתן לעשות חילוף, איך?).
אז די, הבנו שאתה לא סופר את שעריים ושהם לא היריבה שלנו. בסדר. עכשיו תן למי שהמשחקים נגד צפרירים ושעריים עשו להם צלקת לכל החיים להתרגש לקראת המשחק הממשמש ובא.

בקשר לחילוף, נראה לי שאתה מבלבל עם המשחק הטראומטי לא פחות בשבוע לפני כן בימקא עם צפרירים. ראיתי ממרחק של שני מטר את פנסו תוקע את הראש הארור שלו וקובר אותנו. והבכי קורע הלב של שייע הפך לקאלט לדורות. למשחק בשעריים לא יכולתי לכהגיע ונדמה לי שבשירים ושערים לא דיווחו על התוצאות בגלל הוראה מוזרה של ההתאחדות. אני זוכר את הרגע שהתוצאה דווחה ואת ההרגשה הברורה שזה גורלנו שנקבע מראש. העונה הבאה היתה עונת עליה מדהימה, אבל כמובן שאותה הדחקנו לטובת הטראומות שעליהן אנחנו כ"כ אוהבים להתרפק...

נערך על ידי - האחים מרילי ב-11/12/2010 19:03:39
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  16:30:12  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אתה מבלבל לחלוטין בין שני דברים מאוד שונים זה מזה. אני תומך נלהב בסגירת כל המעגלים וביצוע "תיקונים" על הטראומות, בין אם זה צפרירים, שעריים או שיכון המזרח. אינשאללה, בשנה הבאה נוכל לתקן גם את השיקמה, ובמהרה בימינו גם את רעננה.
בקיצור, בהחלט יש מקום להתרגש בגלל המשמעות ההיסטורית של שעריים עבורנו, וזה הרבה יותר משמעותי בעיני (כמו שהבנת) ממיקומם הגבוה בטבלה, אם כי איני יכול להתכחש לכך שזה מוסיף פיקנטריה למשחק.
אבל רק שלא יעלילו עלי שלא היכרתי את יוסף...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  17:01:39  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל עץ
אני מבין שנהיה טרנד דיי מגניב בפורום להראות לכולם שאנחנו לא מאמינים בנאחס ואנחנו הכי טובים ואנחנו בטוח עולים ואנחנו בטוח מנצחים וכו'.

ונכון, גם עד עכשיו אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה ובברור, אבל מפה ועד ההצהרות שאתה יוצא בהם נראה לי הדרך ארוכה, קשה לי להאמין שראית את שעריים למשל משחקים העונה, וגם אני לא.

אם תשים לב, מתוך החמש קבוצות שמתחתינו שיחקנו רק מול 2, לאחת הפסדנו (פעמיים אפילו, אם תחשיב את הגביע) ואת השנייה ניצחנו, בוא נגיד, עם הרבה מאד מזל, בבית.

אני מסכים שאחרי שני המשחקים האלה בא שיפור ענק ביכולת של הקבוצה ומאז בכל משחק אנחנו נראים בכמה רמות לפחות מעל היריב, אבל בוא קודם כל נעבור את ה3 משחקים מול הקבוצות שכרגע נראות כטובות בליגה חוץ מאיתנו ואז נצא בהצהרות.

וחוץ מזה, לא חסרות דוגמאות לקבוצות ששלטו בליגה כמעט עונה שלמה ללא עוררין ובסוף הפסידו את הבכורה בשניות האחרונות, לא צריך ללכת רחוק, מספיק שתסתכל על ליגת העל בעונה שעברה או שתזכר מה אנחנו עברנו לפני 8 שנים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  17:06:26  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל-אף אחד לא דיבר על ברצלונה.בשורה התחתונה יש כאן שילוב של משחק מול מקום שני + קישור לאירוע הסטורי קשה שבו היינו פיבורטים ברורים ולא עלינו,דבר שקורה בספורט ,נראה לי מספיק להתרגשות.
אגב -בשבילי יש כאן תוספת של מסמך אישי מרגש (נא להכין מטפחות) .אני הייתי חייל קרבי באותה תקופה.בשבוע של חולון בתחנונים ודמעות שכנעתי את חבריי לגרעין שייתנו לי לצאת למשחק העלייה , תמורת הבטחה שאני אשאר שבת שבוע אח"כ .כשליאון פנסו הזונה דחה את החגיגות ועשה לנו תנועות מגונות, הבנתי שאני תקוע ובגדול .הפעם כלום לא עזר וחבריי הכריחו אותי לקיים את ההבטחה ולהישאר בשבת של שעריים.
זו הייתה הפעם היחידה בחיי שחנון כמוני ברח מהצבא למשחק.בזמן שצבי זיין אותי במגרש הייתה ביקורת פתע בצבא ועלו על זה שברחתי.למזלי כשחזרתי ליחידה המפקד שלי שידע על הטירוף בענייני כדורגל, אמר לי בחיוך מרושע שמגיע לי עונש קשה אבל למיטב הבנתו כבר קיבלתי אותו.

אגב -תראו מה מצאתי .הכאב שלנו הנוסטלגיה של הזונות
http://www.maccabi-shaaraim.co.il/?page_id=585

נערך על ידי - קלי ב-11/12/2010 17:15:08
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 11/12/2010 :  19:02:31  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהבתי (את הסיפור, לא את עגמת הנפש).

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

רגל-אף אחד לא דיבר על ברצלונה.בשורה התחתונה יש כאן שילוב של משחק מול מקום שני + קישור לאירוע הסטורי קשה שבו היינו פיבורטים ברורים ולא עלינו,דבר שקורה בספורט ,נראה לי מספיק להתרגשות.
אגב -בשבילי יש כאן תוספת של מסמך אישי מרגש (נא להכין מטפחות) .אני הייתי חייל קרבי באותה תקופה.בשבוע של חולון בתחנונים ודמעות שכנעתי את חבריי לגרעין שייתנו לי לצאת למשחק העלייה , תמורת הבטחה שאני אשאר שבת שבוע אח"כ .כשליאון פנסו הזונה דחה את החגיגות ועשה לנו תנועות מגונות, הבנתי שאני תקוע ובגדול .הפעם כלום לא עזר וחבריי הכריחו אותי לקיים את ההבטחה ולהישאר בשבת של שעריים.
זו הייתה הפעם היחידה בחיי שחנון כמוני ברח מהצבא למשחק.בזמן שצבי זיין אותי במגרש הייתה ביקורת פתע בצבא ועלו על זה שברחתי.למזלי כשחזרתי ליחידה המפקד שלי שידע על הטירוף בענייני כדורגל, אמר לי בחיוך מרושע שמגיע לי עונש קשה אבל למיטב הבנתו כבר קיבלתי אותו.

אגב -תראו מה מצאתי .הכאב שלנו הנוסטלגיה של הזונות
http://www.maccabi-shaaraim.co.il/?page_id=585

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם שעריים -קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07