| משתמש |
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|
חתול פלוס 2
202 הודעות |
נשלח - 05/12/2010 : 20:12:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לא אוהב ולא אהבתי את הלחץ הקבוצתי והדרישה מאחרים לעודד. אני חושב גם שזה לא עובד. לשיטתי עידוד מביא עידוד, רכיבה על המצפון ורגשות אשמה רק מרחיקים. בזמן שאתה צועק על אנשים שלא מעודדים אז אתה , אה, לא מעודד בעצמך. לא שאי אפשר לנוח, אבל עדיף (בתור עיקרון, לדעתי) שכל אחד יבדוק בציציותיו מאשר בצלחת של חברו. חוץ מהשיר צד ימין להתעורר. אותו אני מאוד אוהב.
צודק, זה חסר טעם. מה שכן, צריך שמי שיושב קרוב לתוף יעודד, מבחינתי, צריך להיות גוש שמי שנמצא בו שר. אם יהיה איזור כזה, שבאמת יתעסק בעצמו בלבד, יש סיכוי לא קטן שזה יסחוף.
אז אחרי כל הדיון הארוך על האינפראס הפיתרון די פשוט. גוש אחד, קרוב לתוף, להגיע יותר מ3 דקות לפני שריקת הפתיחה, ולשמור את השיחות חולין וויכוחים על הביצועים למחצית.
נכון. הבעיה היא במימוש. |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 00:57:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
מר מארלי, D: אני מסכים איתך אבל אני חושב שאתה יותר מתכוון שצריך הנהגה בקהל שיהיה מישהו שיבחר את השירים וירים את הקהל שיהיה תחושה של התמסדות ועם זה אני מסכים... תכל'ס איגוד זה כוח אני לא רואה בזה משהו רע
מישהו שיבחר את השירים? ירים את הקהל? איפה אתה יושב בדיוק ביציע תגיד לי? יש אנשים בודדים שמנהיגים את הקהל, חבל שאתה לא מכיר אותם. הבעיה היא לא הנהגה, כי כבר יש כאלו. חלאס לדבר שטויות. |
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 05:58:06
|
אני אמרתי שאין הנהגה בקטמון? אני בסה"כ ניסיתי לעזור לחבר לנסות להסביר את עצמו. כן, אולי זה ישמע לך מוזר אבל הוא בן אדם אמיתי לא אתי שוסטר ודומיהם ואני לא מגיב לעצמי. אבל מה לעשות מהכירות עם מארלי לדעתו לעומת אולטרסים אחרים אין הנהגה כמו שהוא חושב שצריך להיות. בקטמון כשנמאס לשיר שיר יש קריאה כוללת של מישהו שחושב על שיר ואם יש הסכמה יש הסכמה. נכון, בדרך כלל זה בני אדם ספציפים, אבל זה לא אותו דבר כמו אולטרס שיש מישהו אחד שבוחר את השירים וכל המשחק הוא עם הגב למשחק ב5-1 על מ.ס דימונה הייתה תחושה של אולטרס בחגיגות של הגולים האחרונים וזה לדעתי מה שהייתה הכוונה פה.
בנוסף - אני לא אומר שטויות ותפסיקו להגיד את זה אתה יכול לא להסכים עם מה שאני אומר ואתה יכול לקחת את מה שאני אומר לפעמים בהומור או לא להתייחס אבל אל תבזה את הדברים שאני מבטא. זה עולה על העצבים. אני אומר לך שאתה אומר שטויות? לא! אז תפסיק/ו. זה פורום, מותר לי להגיד הכל בגבול המותר ולך אין זכות ואין טיעון לבטל את זה כשאתה אומר שזה שטויות.
|
AVANTI KATAMON! |
נערך על ידי - OrenDf ב-06/12/2010 07:47:15 |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 09:55:45
|
אורן, הרגת אותנו. אני ממליץ לך בחום לצאת לחופש קל מהפורום, להסתכל עליו מבחוץ, להתערות קצת ביציע, ולהבין איך העסק עובד. אחר כך יהיה לך הרבה יותר קל להצטרף פה לשיחות ולהביע דעות, במקום לגרום לכולם לגחך ולעלוב בך (ולצערי די בצדק) בשל חוסר הקשר שבין דבריך לבין המציאות של קבוצה שיש לה הרבה אוהדים, שהם אוהדי הפועל ירושלים, שמשחקת בליגה הישראלית הרביעית כרגע.
צא לחופש אורן. זה רק לטובתך. |
נערך על ידי - דרעי ב-06/12/2010 09:57:51 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 10:40:35
|
| סתם הערה קטנה אורן: בדיוק כמו שלך מותר להגיד מה שאתה רוצה בפורום, מותר לאחרים להגיד שאתה מדבר שטויות. זה שאתה לא מסכים איתם או אולי זה לא נכון, לא אומר שאסור להם לחשוב ככה ולהגיד את זה. חופש הביטוי בפורום הולך לשני הצדדים... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
ירושלים אדומה
92 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 10:48:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי OrenDf
אני אמרתי שאין הנהגה בקטמון? אני בסה"כ ניסיתי לעזור לחבר לנסות להסביר את עצמו. כן, אולי זה ישמע לך מוזר אבל הוא בן אדם אמיתי לא אתי שוסטר ודומיהם ואני לא מגיב לעצמי. אבל מה לעשות מהכירות עם מארלי לדעתו לעומת אולטרסים אחרים אין הנהגה כמו שהוא חושב שצריך להיות. בקטמון כשנמאס לשיר שיר יש קריאה כוללת של מישהו שחושב על שיר ואם יש הסכמה יש הסכמה. נכון, בדרך כלל זה בני אדם ספציפים, אבל זה לא אותו דבר כמו אולטרס שיש מישהו אחד שבוחר את השירים וכל המשחק הוא עם הגב למשחק ב5-1 על מ.ס דימונה הייתה תחושה של אולטרס בחגיגות של הגולים האחרונים וזה לדעתי מה שהייתה הכוונה פה.
בנוסף - אני לא אומר שטויות ותפסיקו להגיד את זה אתה יכול לא להסכים עם מה שאני אומר ואתה יכול לקחת את מה שאני אומר לפעמים בהומור או לא להתייחס אבל אל תבזה את הדברים שאני מבטא. זה עולה על העצבים. אני אומר לך שאתה אומר שטויות? לא! אז תפסיק/ו. זה פורום, מותר לי להגיד הכל בגבול המותר ולך אין זכות ואין טיעון לבטל את זה כשאתה אומר שזה שטויות.
בסדר, רק אל תבכה פה. ואל תעביר לי שיעור באזרחות. לך לאיטליה ולסרביה, תמלא לנו דו''ח איך נראה אולטראס ותחזיר לנו רשמים. ותספר לסרבים על הדרך שאצלנו ''יש מישהו שחושב על שיר ואם יש הסכמה אז שרים'' |
 |
|
|
OrenDf
182 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 18:35:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
סתם הערה קטנה אורן: בדיוק כמו שלך מותר להגיד מה שאתה רוצה בפורום, מותר לאחרים להגיד שאתה מדבר שטויות. זה שאתה לא מסכים איתם או אולי זה לא נכון, לא אומר שאסור להם לחשוב ככה ולהגיד את זה. חופש הביטוי בפורום הולך לשני הצדדים...
התכוונתי שזה לא שווה את השניות שהוא מבזבז בלהעביר את האצבעות על המקלדת. כי להגיד "אל תבכה" ו"זה שטויות" זה שווה ערך ללהגיד אתה טועה ולא להסביר למה אתה טועה. |
AVANTI KATAMON! |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 06/12/2010 : 19:19:48
|
מצטרף לדבריו של דרעי.. אורן ורוברט מארלי היקרים, תלמדו קצת את הפורום, מי נגד מי? מה נגד מה? תבקרו קצת ביציע תחשבו תכתבו תעשו הגהה ותשלחו תגובות הפורום מתמלא לאחרונה בהודעות ספאם וזה מעט מרגיז.. |
 |
|
|
רסקולניקוב
27 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 01:26:16
|
בחיי שאני לא מבין את הגישה של אנשים פה... עלה רעיון להקים ארגון אוהדים. כמו שאני מבין את זה, המטרה הייתה שתהיה איזושהי מסגרת שתעזור לאוהדים שונים לקחת חלק פעיל בתפאורה ובעידוד. ארגון כזה יכול להגדיל את קבוצת האוהדים הפעילים, ולאפשר לאנשים שהם לא חלק מה"חבר'ה" להצטרף. סבבה, לא כולם צריכים להסכים ולחשוב שזה חכם. אבל ברגע ששני אוהדים שאתם לא מכירים תומכים בו, ישר להתנפל ולהשתלח? למה זה טוב? אז איתמר, "ירושלים אדומה" ואחרים, אני מודה שאני לא בקיא גדול בתרבות האולטראז הסרבית. מצד שני, חזרתי לא מזמן מברמן, ואני יכול להגיד ממקור ראשון שקבוצות האולטראז של ורדר הם האוהדים הכי פעילים ואידאולוגים של המועדון - ולא, הם לא מרביצים לזקנות. כך או אחרת, יכולתם להבין די בקלות שהכוונה לא הייתה להקים מועדון חוליגנים, וגם יכולתם לנחש שהאנשים שכותבים פה הם לא בדיוק אלה שילכו לדקור אוהדי מכבי שעריים. נתחיל בחברי הבריגדה שנעלבו. עכשיו, אף אחד פה לא זלזל לרגע בתרומה שלכם לתפאורה ולעידוד - להיפך, כולם מסכימים שבלעדיכם המצב היה עגום. אבל לא נראה לכם הגיוני שבמקום שארגון האוהדים של הכדורסל יהיה זה שצובע את טדי, יהיה ארגון ייחודי לכדורגל? לא הייתם רוצים לקחת חלק במסגרת כזאת? גם אם לא, אתם חייבים להודות שזה לא רעיון מופרך במיוחד. ו"ירושלים אדומה" – בנאדם אומר דברים סבירים לגמרי, ואתה נכנס בו באטרף. הוא בסך הכל ביקש שיתייחסו לגופם של הדברים שלו, ובמקום לעשות את זה אתה קורא לו בכיין. הרעיון להקים את הארגון הנ"ל הועלה לפניו על ידי אוהדים "בולטים" יותר, מה כל כך נורא פה? ועם כל הכבוד, אתה באמת חושב שיש איזשהו קשר לסרביה? אנחנו מנסים לבנות פה מועדון כדורגל – אסור להיות תקועים במנטליות של מועדון חברים. חלק מהמשמעות של קהל בגודל סביר זה שלא כולם יכירו את כולם, וזה שמישהו לא מכיר אותכם לא הופך אותו לאוהד פחות טוב. אז במקום לשלוח אותו להתחכך בברנז'ה, תנסו לחשוב - אולי יש טיפה של הגיון במה שהוא אומר. |
נערך על ידי - רסקולניקוב ב-07/12/2010 01:33:12 |
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 09:46:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רסקולניקוב
בחיי שאני לא מבין את הגישה של אנשים פה... עלה רעיון להקים ארגון אוהדים. כמו שאני מבין את זה, המטרה הייתה שתהיה איזושהי מסגרת שתעזור לאוהדים שונים לקחת חלק פעיל בתפאורה ובעידוד. ארגון כזה יכול להגדיל את קבוצת האוהדים הפעילים, ולאפשר לאנשים שהם לא חלק מה"חבר'ה" להצטרף. סבבה, לא כולם צריכים להסכים ולחשוב שזה חכם. אבל ברגע ששני אוהדים שאתם לא מכירים תומכים בו, ישר להתנפל ולהשתלח? למה זה טוב? אז איתמר, "ירושלים אדומה" ואחרים, אני מודה שאני לא בקיא גדול בתרבות האולטראז הסרבית. מצד שני, חזרתי לא מזמן מברמן, ואני יכול להגיד ממקור ראשון שקבוצות האולטראז של ורדר הם האוהדים הכי פעילים ואידאולוגים של המועדון - ולא, הם לא מרביצים לזקנות. כך או אחרת, יכולתם להבין די בקלות שהכוונה לא הייתה להקים מועדון חוליגנים, וגם יכולתם לנחש שהאנשים שכותבים פה הם לא בדיוק אלה שילכו לדקור אוהדי מכבי שעריים. נתחיל בחברי הבריגדה שנעלבו. עכשיו, אף אחד פה לא זלזל לרגע בתרומה שלכם לתפאורה ולעידוד - להיפך, כולם מסכימים שבלעדיכם המצב היה עגום. אבל לא נראה לכם הגיוני שבמקום שארגון האוהדים של הכדורסל יהיה זה שצובע את טדי, יהיה ארגון ייחודי לכדורגל? לא הייתם רוצים לקחת חלק במסגרת כזאת? גם אם לא, אתם חייבים להודות שזה לא רעיון מופרך במיוחד. ו"ירושלים אדומה" – בנאדם אומר דברים סבירים לגמרי, ואתה נכנס בו באטרף. הוא בסך הכל ביקש שיתייחסו לגופם של הדברים שלו, ובמקום לעשות את זה אתה קורא לו בכיין. הרעיון להקים את הארגון הנ"ל הועלה לפניו על ידי אוהדים "בולטים" יותר, מה כל כך נורא פה? ועם כל הכבוד, אתה באמת חושב שיש איזשהו קשר לסרביה? אנחנו מנסים לבנות פה מועדון כדורגל – אסור להיות תקועים במנטליות של מועדון חברים. חלק מהמשמעות של קהל בגודל סביר זה שלא כולם יכירו את כולם, וזה שמישהו לא מכיר אותכם לא הופך אותו לאוהד פחות טוב. אז במקום לשלוח אותו להתחכך בברנז'ה, תנסו לחשוב - אולי יש טיפה של הגיון במה שהוא אומר.
זה לא ארגון אוהדים של הכדורסל. זה ארגון אוהדים של הכדורגל והכדורסל-ארגון של הפועל ירושלים. אפילו בכדורעף היינו כמה פעמים.
הארגון פעיל בכדורגל בדיוק כמו שהוא בכדורסל וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולעזור בימי העבודה ובהבאת הציוד אם בכך חפצה נפשו. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 11:51:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל זה לא ארגון אוהדים של הכדורסל. זה ארגון אוהדים של הכדורגל והכדורסל-ארגון של הפועל ירושלים. אפילו בכדורעף היינו כמה פעמים.
הארגון פעיל בכדורגל בדיוק כמו שהוא בכדורסל וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולעזור בימי העבודה ובהבאת הציוד אם בכך חפצה נפשו.
ועדיין, כ-90% מחברי הארגון מגיעים רק למשחקי הכדורסל או כמעט ורק למשחקי הכדורסל, שלא נדבר על משחקי חוץ של הכדורגל. וכן, אני מודע לבעייתיות של השעות של המשחקים, ועדיין...
בנוסף, מותר לשאול כמה מחברי הארגון הם גם חברי עמותה? |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 11:52:53
|
כל אחת ואחת מההודעות של מארלי ואורן הייתה הרבה יותר עניינית מההודעה הזאת שלך, דוב. אולי דווקא אתה צריך איזה הפסקה מהפורום, לחשוב קצת על הדברים?
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
מצטרף לדבריו של דרעי.. אורן ורוברט מארלי היקרים, תלמדו קצת את הפורום, מי נגד מי? מה נגד מה? תבקרו קצת ביציע תחשבו תכתבו תעשו הגהה ותשלחו תגובות הפורום מתמלא לאחרונה בהודעות ספאם וזה מעט מרגיז..
|
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 11:58:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל זה לא ארגון אוהדים של הכדורסל. זה ארגון אוהדים של הכדורגל והכדורסל-ארגון של הפועל ירושלים. אפילו בכדורעף היינו כמה פעמים.
הארגון פעיל בכדורגל בדיוק כמו שהוא בכדורסל וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולעזור בימי העבודה ובהבאת הציוד אם בכך חפצה נפשו.
ועדיין, כ-90% מחברי הארגון מגיעים רק למשחקי הכדורסל או כמעט ורק למשחקי הכדורסל, שלא נדבר על משחקי חוץ של הכדורגל. וכן, אני מודע לבעייתיות של השעות של המשחקים, ועדיין...
בנוסף, מותר לשאול כמה מחברי הארגון הם גם חברי עמותה?
כחצי מהגרעין הקשה של הבריגדה(אלה שבאמת חיים את זה ביום יום ועושים הכל..) חברי עמותה. במשחקי בית בכדורגל 20 מתוך ה100 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה. במשחקי בית בכדורסל 40-60 מתוך 150-200 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
נערך על ידי - איתמר ב-07/12/2010 12:06:12 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 12:24:58
|
אם הארגון הוא כולל של הפועל ירושלים למה השם שלו זה השם של האולם של קבוצת הכדורסל?
וחוץ מזה, הבריגדה הוא לא ארגון אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל, יכול להיות שהם מעודדים, שהם תורמים המון, הכל טוב ומבורך, אבל ארגון אוהדי הפועל ירושלים בכדורגל הם לא מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא החליט את זה ואני בטוח שחלק ניכר מהאוהדים לא יהיו מוכנים שלארגון אוהדים יקראו מלחה.
וזה כמובן, שוב, מבלי לגרוע מהתרומה שלהם לקהל (ממה שכותבים פה, אני אישית לא מכיר אותם), כל הכבוד להם, אבל ארגון אוהדים שלנו הם לא. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/12/2010 : 13:12:15
|
מה זה אנחנו? מי זה שלנו? ממי צריך לבקש רשות כדי להיות ארגון אוהדים? מכל האוהדים? מאוהד אחד? זה משנה בכלל? הבריגדה הוא ארגון אוהדים כי הוא מורכב מאוהדים. הארגון הרשמי? הארגון הסמוי? מה אכפת לי? אני מבסוט מזה שיש דגלי פריסה בתחילת המשחק, ועכשיו אני יודע שזה בזכות החברה מהבריגדה, אז סחתיין על המאמץ.
מצד שני, ובלי לזלזל לשניה בחשיבותו של ארגון כמנוף לפעילות מסודרת, אני לא חושב שהבעיה של הקהל שלנו עכשיו היא שהוא לא מאורגן, אלא שהוא לא שר. צבא צריך חיילים, ארגון צריך עסקנים וחברים: לדעתי כרגע אין לנו את מי שירכיב ארגון כזה.
זה יכול להשתנות לדעתי אם נשיר, ונגדל את הדור החדש של הילדים שמסתובבים במגרש במאותיהם לחווית כדורגל כמו שאנחנו הינו רוצים- ואז כשיגדלו יצטרפו וינהיגו שלושה ארגונים מתחרים ויהיה בלגן ומכות ושמח. זה בידים שלנו - ושוב - רק של מי שרוצה. הכדורגל לא יכול להיות עוד אחת מהמסגרות המעיקות והמחייבות שיש לבן אדם בחיים אם הוא לא ממש בעניין.
מי שלא אוהב כדורגל לא צריך לבוא לעודד בכדורגל רק כי הוא חלק מארגון אוהדים, כי אז זה רק ארגון ולא ארגון אוהדים. לשיטתי, אם ספורט מסוים לא מעניין אותך, אתה לא באמת אוהד קבוצה שמשחקת בו: אני מאוד בעד הפועל ירושלים בטניס שולחן - היא ירדה ועלתה ליגות כמה פעמים בשנים האחרונות. לא ישנתי בגלל זה? רבתי עם זוגתי בגלל זה? אם הייתי חייב ללכת למשחקים שלהם ולעודד זה היה נראה לי טפשי, לשון המעטה. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-07/12/2010 13:16:06 |
 |
|
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|
|
|