פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחר משחק!!!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחר משחק!!!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחר משחק!!!! נושא הבא  

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  20:38:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי כמות התגובות בפורום נראה לי אף-אחד לא בא מחר, או שכולם כבר בטדי מחכים. מה קרה לכם? נרדמתם?

Hasta la Victoria Siempre

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:00:29  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

לפי כמות התגובות בפורום נראה לי אף-אחד לא בא מחר, או שכולם כבר בטדי מחכים. מה קרה לכם? נרדמתם?

אנחנו פשוט טרודים מדי בסוגיית החניה בגן סאקר ב-10:00 בבוקר!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:07:47  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטע האירוני הוא שבפורום צ'ה יש יותר הודעות על המשחק מאשר כאן... אני מחכה בקוצר רוח לתצוגת העידוד שמכינה לנו הבריגדה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:24:53  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עזוב גלעד.אחרי קריאת ההודעות של "רגל עץ" בשבועות האחרונים הפנמתי שאין טעם ללכת למשחקים:שעריים לא שווה,מעלה אדומים לא סחורה,יצלאל עלובים,שיכון המזרח אפסים,ושדרות במקלטים ועל האחרות אין טעם להכביר מילים...בקיצור לא מעניין ולא מרגש.
מה כן מרגש?היריבה היחידה של של קטמון שהיא קטמון עצמה, ולכן אני הולך רק לאימונים

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-16/12/2010 21:26:00
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:25:23  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה כיף להתרגש לפני משחק. כבר מחכה למבצע של עוז ,למסירה לכפיר לגול החד לריצה ליציע, לעקב של שי, לגליץ של עדי לסלאלום של מאהר. כיף לחכות.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:54:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אני מקבל את ה"קינטור" שלך באהבה.
בלי לזלזל כמובן במוקש הקרית-גתי, אני חייב להודות שאני בלחץ עצום לקראת המשחק בשעריים, כי אני יודע שאם חלילה נפסיד, כולם בפורום יאשימו אותי!
ובינתיים, נא לקבל במחיאות כפיים סוערות את הילדים בהפסקה מחר, בעיקר את השוער החמוד בחולצה הכתומה.
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  21:55:57  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
על מה אתה מדבר? אי אפשר לחכות.
פשוט אף אחד לא יודע כלום על מ.ס. קרית גת...
יגיעו איזה 2000 +
למרות שההזמנות שחילקתי התקבלו בקרירות בגלל הצום (הידעתם? מחר יום הקדיש הכללי ויום תחילת המצור על י-ם לפני 2000 שנה - 10 בטבת)..

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 16/12/2010 :  22:14:37  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שהצום הזה די מטריד - אני מניח שלא מעט לא יגיעו בגללו..
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/12/2010 :  10:03:24  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יכול לחכות כבר!!

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחר משחק!!!! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07