פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא
עמוד: מתוך 8

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 03/12/2010 :  19:43:11  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

בצפר יסודי.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 03/12/2010 :  19:46:13  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

לא צריך ארגון מורכב ולא צריך בטיח. צריך שמי שעומד באמצע יעודד. זה לא איזו תורה מורכבת או מסובכת שהמציאו ארגונים חתרניים במדינות של הגוש הקומוניסטי לשעבר. מי שבאמצע מעודד ומי שלא רוצה לעודד שיעמוד או ישב במקום אחר. פשוט.

כל מילה. אולטראס שמולטראס. שאנשים יתחילו לשיר במקום לשחק אותה יועצים אירגוניים.

קמע - לא טוב. להתלונן בהנהלה של רהט - לא טוב, צריך להרביץ לילדים. אולטראס - שמולטראס...
קראנקו, אני חושש שאתה נודד ממחוזות הנוסטלגיה למחוזות השמרנות המשתקת. ואתה לא לבד.

עזבו אתכם. הפועל ירושלים 2000 לא הייתה הפועל ירושלים 1990, והפועל ירושלים 2010 בטוח לא תהיה הפועל ירושלים 2000. תמיד יהיו שינויים, תמיד יהיו רעיונות חדשים (חלקם מיותרים). גם על התוף ביציע היה מי שהתלונן בהתחלה, אני אפילו זוכר שהתלוננו על זה שאנשים נעמדים ביציע.

כרגע, אולי רק בשני המשחקים האחרונים, הרבה אנשים ביציע כבר לא שרים. ברור שעדיף שיתחילו. אבל לאורך זמן, ארגון אולטראס - כזה שלוקח על עצמו את הלוגיסטיקה של העידוד, את הציוד, את הסימבוליקה, שמגיע מוקדם למשחקים, שמלהיט את השאר, שמארגן הסעות (כמה זמן כבר לא הוצאנו?), שנפגש גם מחוץ למגרש, שמזרז את ההשתלבות של אוהדים צעירים בחוג האוהדים - הוא שדרוג חשוב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  00:16:16  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחאיי - תתייחס לגופו של עניין ואל תייחס לי שמרנות משתקת, זה סתם פיתרון קל. הרי במיקרה רהט דווקא צידדתי בלא להגיב לילדים. במקומות אחרים הדין שונה, ולטעמי שם סתם בונים תיאוריות ודמגוגיות כדי להסתיר רכרוכיות דוחה ונטייה לקוקסינליות.
עכשיו, לגופו - דווקא בתור מי שהיה שם גם בשנת 90 וגם בשנת 2000 ויודע בוודאות שהעידוד של היום טוב פי 60, אני אומר מה שאומר.
אממה- מה הקשר בין העשייה שאתה מדבר עליה הזאת לבין הקמת אירגון עם שם של אבקת כביסה, רק בלשון רבים בלעז ?
יש עמותה שנקראת "קטמון - מועדון אוהדים".406 חברים בה. אני לא זוכר שהיא עצרה מישהו בענייני לוגיסטיקה ואירגון העידוד. רוצה לעשות - אהלן וסהלן. למה שכבר סופסוף, לאחר 81 שנות קיום, אוהדי הקבוצה הזאת הקימו אירגון אוהדים צריך עוד אחד ? תעשה במסגרת הקיימת, מי מפריע לך ?
הניתוח שלי לעניין גורס ביסודו שהדברים מתחברים לאותו מקום - העניין המקצועי משפיע.קצת פרספקטיבה מרחוק לא תזיק. הכישלון של השנתיים הראשונות נתן מכה אנושה לקהל, בכללו לגוש המעודד.בעונת ההקמה היה גוש מעודד שלא היה כמוהו גם בימק"א ב 1988 , עונה שהבאנו 5000 איש ויותר לכל משחק בית.גוש גדול, איכותי, מסונכרן, צבעוני. לא היה להפועל ירושלים דבר כזה, אין לכולם את היכולת להבין זאת.
אחרי הכישלון וההתחלה בליגה ג' הצטמקנו דראסטית, רק שלא כולם מבינים עד כמה. עכשיו, כשחוזרים לטדי, אתה רואה ומבין איך הגוש נבלע ביציע, ואולי מתחיל להבין את זה נומינאלית. 200 אינם שקולים ל 600. כמה שלא תסובב את זה. רק עכשיו זה גדל ממשחק למשחק. וכמו שהאפקט המקצועי משפיע על הגדילה בכמות, כך גם גול "רגיעון" בדקה ה 15 שמגיע אחרי ממוצע של כמעט 4 גולים למשחק בחודש וחצי שלפני משפיע על האיכות , מכניס לשאננות ורפיון נוח שכזה, יעני הכל אופורי ואפשר להשתזף להנאתנו.בטח ובטח אם חלק מהיציע הוא חבר'ה שחזרו ליציעים בחודש האחרון ולא באו כמו בלאש וג'רסי ל"עבודה".

נערך על ידי - קראנקו ב-04/12/2010 00:19:08
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  14:08:24  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קארנקו אתה מפספס את הנקודה, אירגון אולטראס לא מנוגד בשום צורה ל"קטמון-מועדון אוהדים" הרעיון הוא לעסות סדר בבלאגן : כמו שיש מנהלים שאחראים על משכורות לשחקנים, איצטדיון וכו' צריך להיות אנשים שדואגים לעידוד.

ובאמת שאני לא מבין מה כל כך מפריע לך במילה אולטראס

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  16:41:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

קארנקו אתה מפספס את הנקודה, אירגון אולטראס לא מנוגד בשום צורה ל"קטמון-מועדון אוהדים" הרעיון הוא לעסות סדר בבלאגן : כמו שיש מנהלים שאחראים על משכורות לשחקנים, איצטדיון וכו' צריך להיות אנשים שדואגים לעידוד.

ובאמת שאני לא מבין מה כל כך מפריע לך במילה אולטראס

לי יש המון דברים שמפריעים במילה אולטראס.
תשוטט קצת באינטרנט ותקרא על תרבות האולטראס במזרח אירופה.
יש הבדל בין ארגוני אוהדים למילה "אולטראס" שחלק מארגוני האוהדים בוחרים לשייך לעצמם.

לאולטרס יש חוקי כבוד של העולם הישן... אם לקחת דגל מסכן לקבוצה אחרת והצטלמת איתו אתה מלך. אם גנבת להם שלט גדר הם צריכים לסגור תארגון שלהם, ואם דקרת אוהד שלהם אתה בכלל האלוהים של האולטראסים.

בלי קשר לכל הדיון הזה, הבריגדה היא ארגון שהמטרה היחידה שלו היא לעודד את הפועל ירושלים ולשפר את העידוד ואת כל הסובב אותו.

אולטראס שמולטראס

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  17:19:09  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממש לא איכפת לנו איך יקראו לזה, כן אולטראס לא אולטראס, הנקודה פשוטה וברורה: שיקומו אנשים באופן מאורגן לקחת אחריות על העידוד, התפאורה והציוד. זאת גם לא מערכת סגורה, זה עניין של אווירה: יכול להיות שחיידק העידוד הקבוע יידבק בעוד אנשים במצב כזה. יכול להיות.
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  17:45:33  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיצידי שיקראו לזה אולטראס,בריגדה או אחמדינג'אד ממש לא איכפת לי העיקר שתיפסק עבירת הסיסטה ותתחיל אוירת כדורגל.

ואיתמר שמע חוליגנים מטומטמים יש בכל בלי כשר לאולטראס וממש לא כל אולטראס משתמש באלימות

ultras

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  19:58:43  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שאיתמר כתב, זו לדעתי הסיבה העיקרית שאנשים נרתעים מהרעיון של אולטראס.
נתפס לדבר הזה מוניטין שלילי בגלל שבחלק מהמקומות אולטראס=בלגנים מכות ומהומות.
מסתבר שבחלק מהמקומות האולטראס זה פשוט מונח לארגון אוהדים שיש לו שם משלו וסמל משלו.
בלי חוקים וכבוד ובלגנים.
ז"א, בגדול הבריגדה זה אולטראס.

סה"כ אנחנו קהל די קטן. לא נראה לי שצריך ארגון אוהדים כלשהו, בטח כשכבר יש ארגון אחד שמהווה חלק מהקהל הזה.

אני מסכים עם מה שגלעד כתב: זה שכל המעודדים יתרכזו באותו אזור (האזור שבו שמים את התופים, מן הסתם) ולא יתפזרו כמו שקורה במשחקים האחרונים בטדי.
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 04/12/2010 :  22:23:39  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ווואאאייי אני כל הזמן מנסה להגיד שאנשים לא יבעו סתם ויעודדו עם רצח בעינים בגלל ששני אנשים כותבים בפורום "תבעו לעודד" מזה לא יצה כלום. הדרך היחידה לגרום לאנשים לעודד זה דרך עבודה ביצעים.
כחו לדוגמה את אירגון "אולטראס הפועל" (תל אביב) לא מרביצים לילדים לא גונבים שלטים פה זה לא מזרח אירופה, מה שכן עושים זה לעמוד ביציע וצורחים ומעודדים את הכבוצה, איך הם עושים את זה? פשות מאד בכל פעם שהכהל רק מראה סימני שאננות אנשי הגדר צועקים על הכהל ומזכירים לאוהדים שהם בעו למשחק כורגל לא הצגה לא קונצרט לא סרט.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  10:59:19  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא אוהב ולא אהבתי את הלחץ הקבוצתי והדרישה מאחרים לעודד. אני חושב גם שזה לא עובד. לשיטתי עידוד מביא עידוד, רכיבה על המצפון ורגשות אשמה רק מרחיקים. בזמן שאתה צועק על אנשים שלא מעודדים אז אתה , אה, לא מעודד בעצמך. לא שאי אפשר לנוח, אבל עדיף (בתור עיקרון, לדעתי) שכל אחד יבדוק בציציותיו מאשר בצלחת של חברו.
חוץ מהשיר צד ימין להתעורר. אותו אני מאוד אוהב.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  11:33:23  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מר מארלי, D:
אני מסכים איתך אבל אני חושב שאתה יותר מתכוון שצריך הנהגה בקהל
שיהיה מישהו שיבחר את השירים וירים את הקהל שיהיה תחושה של התמסדות ועם זה אני מסכים... תכל'ס איגוד זה כוח אני לא רואה בזה משהו רע

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  11:51:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ווואאאייי אני כל הזמן מנסה להגיד שאנשים לא יבעו סתם ויעודדו עם רצח בעינים בגלל ששני אנשים כותבים בפורום "תבעו לעודד" מזה לא יצה כלום. הדרך היחידה לגרום לאנשים לעודד זה דרך עבודה ביצעים.
כחו לדוגמה את אירגון "אולטראס הפועל" (תל אביב) לא מרביצים לילדים לא גונבים שלטים פה זה לא מזרח אירופה, מה שכן עושים זה לעמוד ביציע וצורחים ומעודדים את הכבוצה, איך הם עושים את זה? פשות מאד בכל פעם שהכהל רק מראה סימני שאננות אנשי הגדר צועקים על הכהל ומזכירים לאוהדים שהם בעו למשחק כורגל לא הצגה לא קונצרט לא סרט.

לא אלימים? לא מרביצים? פשוט מעודדים?
אולטראס פשוט קהל דוחה. מציירים צלבי קרס על קברים. מרביצים לכל מי שמעיז טיפה להוריד מהכבוד שלהם.
הם גם חרא קהל בכללי.. אל תקח אותם כדוגמא. יש להם את רמת התפאורות הכי טובה בארץ אבל לשיר הם לא יודעים בשיט.
http://www.youtube.com/watch?v=wHHb-8Axiao
זאת דוגמא.. הדליקו להם אבוקה בבית(מה שכנראה פגע להם בכבוד העצמי) אז הם החליטו לרוץ על אוהדינו. הכל טוב ויפה(לא ממש) אבל, הם רצו לעבר הצד של היציע שאכלס בעיקר ילדים קטנים ואוהדים מבוגרים שישבו ונהנו מהמשחק בלי כל קשר לעידוד תוך כדי נסיון לזרוק עליהם עמודים מתכת.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  12:13:11  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לא אוהב ולא אהבתי את הלחץ הקבוצתי והדרישה מאחרים לעודד. אני חושב גם שזה לא עובד. לשיטתי עידוד מביא עידוד, רכיבה על המצפון ורגשות אשמה רק מרחיקים. בזמן שאתה צועק על אנשים שלא מעודדים אז אתה , אה, לא מעודד בעצמך. לא שאי אפשר לנוח, אבל עדיף (בתור עיקרון, לדעתי) שכל אחד יבדוק בציציותיו מאשר בצלחת של חברו.

צודק, זה חסרק טעם. מה שכן, צריך שמי שיושב קרוב לתוף יעודד, מבחינתי, צריך להיות גוש שמי שנמצא בו שר. אם יהיה איזור כזה, שבאמת יתעסק בעצמו בלבד, יש סיכוי לא קטן שזה יסחוף.
עבור לתחילת הדף

658 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  15:58:52  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתמר דבר רישון בסירטון שהבתה לא רואים ממש אלימות כולה שני אוהדים שקפצו מעל הגדר וחזרו תוך שניה, בקשר לצלבי הקרס לא יודעים מי ציר אותם אבל מי שניכה אותם היו אוהדי הפועל אחרים. בקיצור להגיד על האולטראס שהם אלימים ביגלל זה זה פטתי לא פחו מלהגיד עלינו נצים בגלל "צריך לשרוף ת'מזרחי"

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 05/12/2010 :  16:30:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

צודק, זה חסרק טעם. מה שכן, צריך שמי שיושב קרוב לתוף יעודד, מבחינתי, צריך להיות גוש שמי שנמצא בו שר. אם יהיה איזור כזה, שבאמת יתעסק בעצמו בלבד, יש סיכוי לא קטן שזה יסחוף.

אז אחרי כל הדיון הארוך על האינפראס הפיתרון די פשוט. גוש אחד, קרוב לתוף, להגיע יותר מ3 דקות לפני שריקת הפתיחה, ולשמור את השיחות חולין וויכוחים על הביצועים למחצית.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07