פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא
עמוד: מתוך 8

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  14:50:08  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בעד הרחבת מעגל האוהדים והמשך גם בהרחבת המשתמשים בפורום
אני נגד הודעות ספאם.. אני חושב שזה הוגן.

מיכאל לא צריך לעשות להכליל את שני הנושאים תחת מכנה של "שנאת זרים"
לא המלצתי על הפסקה לאף אחד וגם לא נראה לי נחמד שאתה תמליץ לי על הפסקה.

תוחזר השפיות לפורום לאלתר!
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  14:52:55  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
זה לא ארגון אוהדים של הכדורסל.
זה ארגון אוהדים של הכדורגל והכדורסל-ארגון של הפועל ירושלים. אפילו בכדורעף היינו כמה פעמים.

הארגון פעיל בכדורגל בדיוק כמו שהוא בכדורסל וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולעזור בימי העבודה ובהבאת הציוד אם בכך חפצה נפשו.

ועדיין, כ-90% מחברי הארגון מגיעים רק למשחקי הכדורסל או כמעט ורק למשחקי הכדורסל, שלא נדבר על משחקי חוץ של הכדורגל. וכן, אני מודע לבעייתיות של השעות של המשחקים, ועדיין...

בנוסף, מותר לשאול כמה מחברי הארגון הם גם חברי עמותה?

כחצי מהגרעין הקשה של הבריגדה(אלה שבאמת חיים את זה ביום יום ועושים הכל..) חברי עמותה.
במשחקי בית בכדורגל 20 מתוך ה100 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה.
במשחקי בית בכדורסל 40-60 מתוך 150-200 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה.

סבבה, נקודת התחלה טובה. ועדיין, ההרגשה שלי היא שלמרות הרצון הטוב של חלק מחברי הגרעין הקשה, קשה לי לראות בו כארגון של כלל אוהדי הפועל, שהחלק של הכדורגל שבו קרוב לחלק של הכדורסל. סתם דוגמה קטנה שהפריעה לי מהזמן האחרון: זה די צרם לי שהבריגדה מכרו כרטיסים בזמן שמתקיים משחק של הכדורגל, גם אם אותו אדם שמוכר אותם לא הולך למשחק (וזאת זכותו כמובן). יש גם עניין של מראית עין. זה מראה קצת על החשיבות שהארגון נותן למשחקי הכדורגל. לא היה קורה כלום גם אם מי שהיה רוצה לקנות את הכרטיס היה צריך להגיע למשחק בשביל לקבל אותו, או שהיה מגיע לפני או אחרי המשחק.

בנוסף, עוד משהו שהייתי מצפה מארגון של כלל אוהדי הפועל, שכמו שהוא עשה מאמצים למכור מנויים של הכדורסל לאלעד בצורה מאורגנת, הוא היה צריך לעשות מאמצים גם למכור מנויים לכדורגל ו/או חברויות לעמותה. תקן אותי אם אני טועה, אבל לא ניראה לי שזה קרה.

לגבי שלטים, ציוד ועידוד אין לי תלונות. אני לא חושב שיש הבדל בהשקעה בין הכדורסל והכדורגל, אבל זה בעיקר בזכות חברי הגרעין הקשה שקשורים לכדורגל. עדיין יש רוב מוחלט של חברי הבריגדה שלא מגיעים למשחקים של הכדורגל (פחות מעניין אותי היחס שלהם מתוך הגוש המעודד). לגבי השם של הארגון, לי אישית לא מזיז איך קוראים לו, אבל די ברור הקונוטציה שלו לכדורסל.

אני לא חושב שצריך להקים עוד ארגון אוהדים לכדורגל, אבל אני כן חושב שיש עוד הרבה צעדים שיש לעשות כדי שיותר אנשים יוכלו לראות בארגון כמייצג את כל אוהדי הפועל י-ם באשר הם. ואז גם סביר להניח שכתוצאה מכך ישתפרו העידוד והאווירה במשחקי הכדורגל, וגם בכדורסל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  15:12:47  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מה זה אנחנו? מי זה שלנו? ממי צריך לבקש רשות כדי להיות ארגון אוהדים? מכל האוהדים? מאוהד אחד? זה משנה בכלל? הבריגדה הוא ארגון אוהדים כי הוא מורכב מאוהדים. הארגון הרשמי? הארגון הסמוי? מה אכפת לי?
אני מבסוט מזה שיש דגלי פריסה בתחילת המשחק, ועכשיו אני יודע שזה בזכות החברה מהבריגדה, אז סחתיין על המאמץ.

מצד שני, ובלי לזלזל לשניה בחשיבותו של ארגון כמנוף לפעילות מסודרת, אני לא חושב שהבעיה של הקהל שלנו עכשיו היא שהוא לא מאורגן, אלא שהוא לא שר. צבא צריך חיילים, ארגון צריך עסקנים וחברים: לדעתי כרגע אין לנו את מי שירכיב ארגון כזה.

זה יכול להשתנות לדעתי אם נשיר, ונגדל את הדור החדש של הילדים שמסתובבים במגרש במאותיהם לחווית כדורגל כמו שאנחנו הינו רוצים- ואז כשיגדלו יצטרפו וינהיגו שלושה ארגונים מתחרים ויהיה בלגן ומכות ושמח. זה בידים שלנו - ושוב - רק של מי שרוצה. הכדורגל לא יכול להיות עוד אחת מהמסגרות המעיקות והמחייבות שיש לבן אדם בחיים אם הוא לא ממש בעניין.

מי שלא אוהב כדורגל לא צריך לבוא לעודד בכדורגל רק כי הוא חלק מארגון אוהדים, כי אז זה רק ארגון ולא ארגון אוהדים. לשיטתי, אם ספורט מסוים לא מעניין אותך, אתה לא באמת אוהד קבוצה שמשחקת בו: אני מאוד בעד הפועל ירושלים בטניס שולחן - היא ירדה ועלתה ליגות כמה פעמים בשנים האחרונות. לא ישנתי בגלל זה? רבתי עם זוגתי בגלל זה? אם הייתי חייב ללכת למשחקים שלהם ולעודד זה היה נראה לי טפשי, לשון המעטה.

זה בדיוק מה שרשמתי אם לא שמת לב
הבריגדה הם אוהדים, אתה יכול לקרוא להם ארגון אוהדים זה בסדר, אבל הם ארגון בדיוק כמו שאני ואתה וכל מי שרוצה הוא "ארגון אוהדים" הכוונה שלי היא שהוא לא ארגון האוהדים הרשמי.
לא אמרתי שהוא לא תורם, לא שהוא לא עוזר, לא שאני לא נהנה ממה שהוא עושה.

ולשאלה הראשונה שלך, אם רוצים להיות ארגון אוהדים רשמי, לדעתי, זה צריך לעבור בהצבעה של כל חברי עמותה.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  15:27:54  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דוב, לא הבנתי מה קשור הודעות ספאם לעניין - כל ההודעות של אורן ומארלי (אליהם פנית) היו הודעות ענייניות לחלוטין (והביעו עמדות לגיטמיות לגמרי, גם אם שנויות במחלוקת)..
כמובן שאני לא באמת רוצה שתפסיק לכתוב בפורום, רק שלא הבנתי למה מישהו צריך ללמוד קודם "מי נגד מי" (מה זה פה, גיא פינס?) בשביל להביע את דעתו...

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אני בעד הרחבת מעגל האוהדים והמשך גם בהרחבת המשתמשים בפורום
אני נגד הודעות ספאם.. אני חושב שזה הוגן.

מיכאל לא צריך לעשות להכליל את שני הנושאים תחת מכנה של "שנאת זרים"
לא המלצתי על הפסקה לאף אחד וגם לא נראה לי נחמד שאתה תמליץ לי על הפסקה.

תוחזר השפיות לפורום לאלתר!

נערך על ידי - מיכאל ב-07/12/2010 15:29:54
עבור לתחילת הדף

513 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  15:40:26  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיכאל, דעה צריכה להיות מבוססת ובעלת אחיזה במציאות..
דיון על הקמת אולטראס קטמון שלא נתמך בהיכרות עם אופי הקהל
הוא דיון ספאם מבחינתי. ללא קשר לדיון עם נחוץ ארגון שכזה או לא
לזה אני מתכוון שאני מבקש ללמוד מי נגד מי.
זה יהפוך את הדיון למעניין וממצה יותר ואת הפורום לקריא הרבה יותר.

עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  15:51:34  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל למה אתה מניח שהם לא מכירים את אופי הקהל? רק כי הם לא כתבו עד עכשיו בפורום? כי אתה אישית לא מכיר אותם? להבנתי לא מדובר באוהדים חדשים.

ואפילו אם הם כן היו אוהדים חדשים - זה עדיין לא היה הופך את ההודעות שלהם בנושא הזה לספאם. "אופי הקהל" זה לא דבר סטטאטי אלא דינאמי, ואין שום סיבה לא לשמוע את כל הדעות בנושא.

להבנתי, כל ההצעה היא שכל מה שקשור לעידוד יעשה בצורה מאורגנת וממוסדת יותר - אז אפשר להסכים עם זה ואפשר לא להסכים עם זה, אבל בכל מקרה, זאת ממש לא נראית לי עמדה מופרכת, לא משנה מי מעלה אותה (ובאמת שלא נראה לי שצריך ותק של עשרות שנים בקבוצה בשביל שתהיה לך עמדה בנושא).

ציטוט:

מיכאל, דעה צריכה להיות מבוססת ובעלת אחיזה במציאות..
דיון על הקמת אולטראס קטמון שלא נתמך בהיכרות עם אופי הקהל
הוא דיון ספאם מבחינתי. ללא קשר לדיון עם נחוץ ארגון שכזה או לא
לזה אני מתכוון שאני מבקש ללמוד מי נגד מי.
זה יהפוך את הדיון למעניין וממצה יותר ואת הפורום לקריא הרבה יותר.

עבור לתחילת הדף

513 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  16:03:13  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה מבלבל בין התוכן למהות.
על כך שאין זה ראוי לפסול מהותית דעה
של משתמש חדש בפורום אינני חולק עלייך.
על כך שהתוכן בהודעות אלה לפעמים מנותק מהמציאות ומופרך במידת מה
אני מרגיש את שיש להעיר!
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  16:25:14  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראתי שוב את כל ההודעות באשכול הזה ולא מצאתי אף הודעה שעונה על ההגדרה "מנותק מהמציאות". מה עוד, שרוב העמדות שהביעו אורן ומארלי הובעו באשכול הזה גם על ידי אוהדים אחרים, כך שלא ברור לי מה אתה רוצה דווקא מהם.
אגב, גם ההערה על זה שעדיף שהמעשנים יזוזו קצת הצידה כשהם מעשנים, שאני מבין שהרגיזה פה לא מעט אנשים, היא הערה לגטימית לגמרי.

ציטוט:

אתה מבלבל בין התוכן למהות.
על כך שאין זה ראוי לפסול מהותית דעה
של משתמש חדש בפורום אינני חולק עלייך.
על כך שהתוכן בהודעות אלה לפעמים מנותק מהמציאות ומופרך במידת מה
אני מרגיש את שיש להעיר!

נערך על ידי - מיכאל ב-07/12/2010 16:25:37
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  16:37:58  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מציע להעביר את הדיון על מי משמיץ ומתי להעלב לשרשור על הקוד האתי ולהמשיך לדבר כאן על עידוד, במידה ועוד יש צורך - לדעתי ד"ר פנגאלוס למשל עוד לא הציע למי שמעודד שיבוא לעמוד באמצע.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  18:03:14  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רסקולניקוב

בחיי שאני לא מבין את הגישה של אנשים פה...

עלה רעיון להקים ארגון אוהדים. כמו שאני מבין את זה, המטרה הייתה שתהיה איזושהי מסגרת שתעזור לאוהדים שונים לקחת חלק פעיל בתפאורה ובעידוד. ארגון כזה יכול להגדיל את קבוצת האוהדים הפעילים, ולאפשר לאנשים שהם לא חלק מה"חבר'ה" להצטרף.

סבבה, לא כולם צריכים להסכים ולחשוב שזה חכם. אבל ברגע ששני אוהדים שאתם לא מכירים תומכים בו, ישר להתנפל ולהשתלח? למה זה טוב? אז איתמר, "ירושלים אדומה" ואחרים, אני מודה שאני לא בקיא גדול בתרבות האולטראז הסרבית. מצד שני, חזרתי לא מזמן מברמן, ואני יכול להגיד ממקור ראשון שקבוצות האולטראז של ורדר הם האוהדים הכי פעילים ואידאולוגים של המועדון - ולא, הם לא מרביצים לזקנות. כך או אחרת, יכולתם להבין די בקלות שהכוונה לא הייתה להקים מועדון חוליגנים, וגם יכולתם לנחש שהאנשים שכותבים פה הם לא בדיוק אלה שילכו לדקור אוהדי מכבי שעריים.

נתחיל בחברי הבריגדה שנעלבו. עכשיו, אף אחד פה לא זלזל לרגע בתרומה שלכם לתפאורה ולעידוד - להיפך, כולם מסכימים שבלעדיכם המצב היה עגום. אבל לא נראה לכם הגיוני שבמקום שארגון האוהדים של הכדורסל יהיה זה שצובע את טדי, יהיה ארגון ייחודי לכדורגל? לא הייתם רוצים לקחת חלק במסגרת כזאת?

גם אם לא, אתם חייבים להודות שזה לא רעיון מופרך במיוחד.

ו"ירושלים אדומה" – בנאדם אומר דברים סבירים לגמרי, ואתה נכנס בו באטרף. הוא בסך הכל ביקש שיתייחסו לגופם של הדברים שלו, ובמקום לעשות את זה אתה קורא לו בכיין. הרעיון להקים את הארגון הנ"ל הועלה לפניו על ידי אוהדים "בולטים" יותר, מה כל כך נורא פה? ועם כל הכבוד, אתה באמת חושב שיש איזשהו קשר לסרביה?

אנחנו מנסים לבנות פה מועדון כדורגל – אסור להיות תקועים במנטליות של מועדון חברים. חלק מהמשמעות של קהל בגודל סביר זה שלא כולם יכירו את כולם, וזה שמישהו לא מכיר אותכם לא הופך אותו לאוהד פחות טוב. אז במקום לשלוח אותו להתחכך בברנז'ה, תנסו לחשוב - אולי יש טיפה של הגיון במה שהוא אומר.

הביקורת שלי עליו היא לא על הדעות שלו, אלא על צורת ההתנסחות הבעייתית של הבנאדם, ועל העובדה שהוא מדבר על דברים מנותקים מהמציאות, שפשוט מעידות שהוא לא רואה מה קורה ולא קורה ביציע. בערך כמו שאני אגיד ''אנחנו חייבים לעשות שלום עם הפלסטינים, חייבים למצוא מקומות עבודה לכולם, וחייבים למגר את השחיתות במדינה''. תבין שאף אחד לא מנסה לקטול ו'להכנס באטרף' באף אחד. יש דרך להתנסח, גם אם אנחנו ''קבוצת אוהדים''
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  19:01:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
זה לא ארגון אוהדים של הכדורסל.
זה ארגון אוהדים של הכדורגל והכדורסל-ארגון של הפועל ירושלים. אפילו בכדורעף היינו כמה פעמים.

הארגון פעיל בכדורגל בדיוק כמו שהוא בכדורסל וכל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולעזור בימי העבודה ובהבאת הציוד אם בכך חפצה נפשו.

ועדיין, כ-90% מחברי הארגון מגיעים רק למשחקי הכדורסל או כמעט ורק למשחקי הכדורסל, שלא נדבר על משחקי חוץ של הכדורגל. וכן, אני מודע לבעייתיות של השעות של המשחקים, ועדיין...

בנוסף, מותר לשאול כמה מחברי הארגון הם גם חברי עמותה?

כחצי מהגרעין הקשה של הבריגדה(אלה שבאמת חיים את זה ביום יום ועושים הכל..) חברי עמותה.
במשחקי בית בכדורגל 20 מתוך ה100 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה.
במשחקי בית בכדורסל 40-60 מתוך 150-200 של הגוש המעודד עונים לשם בריגדה.

סבבה, נקודת התחלה טובה. ועדיין, ההרגשה שלי היא שלמרות הרצון הטוב של חלק מחברי הגרעין הקשה, קשה לי לראות בו כארגון של כלל אוהדי הפועל, שהחלק של הכדורגל שבו קרוב לחלק של הכדורסל. סתם דוגמה קטנה שהפריעה לי מהזמן האחרון: זה די צרם לי שהבריגדה מכרו כרטיסים בזמן שמתקיים משחק של הכדורגל, גם אם אותו אדם שמוכר אותם לא הולך למשחק (וזאת זכותו כמובן). יש גם עניין של מראית עין. זה מראה קצת על החשיבות שהארגון נותן למשחקי הכדורגל. לא היה קורה כלום גם אם מי שהיה רוצה לקנות את הכרטיס היה צריך להגיע למשחק בשביל לקבל אותו, או שהיה מגיע לפני או אחרי המשחק.

בנוסף, עוד משהו שהייתי מצפה מארגון של כלל אוהדי הפועל, שכמו שהוא עשה מאמצים למכור מנויים של הכדורסל לאלעד בצורה מאורגנת, הוא היה צריך לעשות מאמצים גם למכור מנויים לכדורגל ו/או חברויות לעמותה. תקן אותי אם אני טועה, אבל לא ניראה לי שזה קרה.

לגבי שלטים, ציוד ועידוד אין לי תלונות. אני לא חושב שיש הבדל בהשקעה בין הכדורסל והכדורגל, אבל זה בעיקר בזכות חברי הגרעין הקשה שקשורים לכדורגל. עדיין יש רוב מוחלט של חברי הבריגדה שלא מגיעים למשחקים של הכדורגל (פחות מעניין אותי היחס שלהם מתוך הגוש המעודד). לגבי השם של הארגון, לי אישית לא מזיז איך קוראים לו, אבל די ברור הקונוטציה שלו לכדורסל.

אני לא חושב שצריך להקים עוד ארגון אוהדים לכדורגל, אבל אני כן חושב שיש עוד הרבה צעדים שיש לעשות כדי שיותר אנשים יוכלו לראות בארגון כמייצג את כל אוהדי הפועל י-ם באשר הם. ואז גם סביר להניח שכתוצאה מכך ישתפרו העידוד והאווירה במשחקי הכדורגל, וגם בכדורסל.

פרה פרה. זה לא חוכמה כשמישהו אומר עשינו X ישר ישאלו אותו אבל למה לא עשיתם Y? הבריגדה תורמים הרבה. אפילו המון. עושים עבודה נהדרת! נכון יש עוד הרבה עבודה לוקח זמן לדברים לקבל צורה. כל מי שרוצה להוסיף יכול לעשות את זה בשיתוף פעולה איתם או בלעדיהם.

במקום להתפלסף עדיף לעשות. אני אישית חושב שמי שמרשה לעצמו לא לקחת חלק במשהו שקשור לארגון (לא השם עצם אלה הפעולה), כמו להכין תפאורה, לפרוס ולקפל כל משחק, הסעות, פירסום לפני משחקים + חלוקת הזמנות וכו', יותר טוב שלא יתחיל לבקר ולהציע הצעות... אגב לא חייבים שכל הפעולות האלה יהיו תחת ארגון אחד (השם עצם לא הפעולה) .

ד"א גם אני לא הכי מבסוט שהשם של ארגון הגג של האוהדים נקרא על שם אולם הכדורסל.

מצד שני - איפה עוד ראיתם שקוראים לנו הפועל ירושלים באופן קונסיסטנטי?

http://www.brigade-malcha.com/

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  19:48:58  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שגלעד אמר.
הבריגדה הם חבר'ה מרגשים, יש להם אתר מעולה, והם יכולים להיות בסיס להתארגנות אוהדים (לא רשמית! לא רשמית!) שתגיע בע"ה בימינו. הם עוד לא שם היום, והשם באמת טיפה מבאס, אבל זה לא העיקר.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-07/12/2010 20:19:04
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  21:43:35  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה הגבת בזעם להודעה שלו שבו הוא הביע כמעט בדיוק את אותה עמדה שהביעו פה, באשכול הזה, אוהדים ותיקים ומוכרים, ואפילו בניסוח מאוד דומה. משום מה להם לא אמרת שהם מדברים שטויות (וטוב שכך). לכן כל הטיעון על 'דברים מנותקים מהמציאות' נשמע קצת מוזר..

ציטוט:
הביקורת שלי עליו היא לא על הדעות שלו, אלא על צורת ההתנסחות הבעייתית של הבנאדם, ועל העובדה שהוא מדבר על דברים מנותקים מהמציאות, שפשוט מעידות שהוא לא רואה מה קורה ולא קורה ביציע. בערך כמו שאני אגיד ''אנחנו חייבים לעשות שלום עם הפלסטינים, חייבים למצוא מקומות עבודה לכולם, וחייבים למגר את השחיתות במדינה''. תבין שאף אחד לא מנסה לקטול ו'להכנס באטרף' באף אחד. יש דרך להתנסח, גם אם אנחנו ''קבוצת אוהדים''

נערך על ידי - מיכאל ב-08/12/2010 00:58:34
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/12/2010 :  22:13:48  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מחאיי - תתייחס לגופו של עניין ואל תייחס לי שמרנות משתקת, זה סתם פיתרון קל. הרי במיקרה רהט דווקא צידדתי בלא להגיב לילדים. במקומות אחרים הדין שונה, ולטעמי שם סתם בונים תיאוריות ודמגוגיות כדי להסתיר רכרוכיות דוחה ונטייה לקוקסינליות.
עכשיו, לגופו - דווקא בתור מי שהיה שם גם בשנת 90 וגם בשנת 2000 ויודע בוודאות שהעידוד של היום טוב פי 60, אני אומר מה שאומר.
אממה- מה הקשר בין העשייה שאתה מדבר עליה הזאת לבין הקמת אירגון עם שם של אבקת כביסה, רק בלשון רבים בלעז ?
יש עמותה שנקראת "קטמון - מועדון אוהדים".406 חברים בה. אני לא זוכר שהיא עצרה מישהו בענייני לוגיסטיקה ואירגון העידוד. רוצה לעשות - אהלן וסהלן. למה שכבר סופסוף, לאחר 81 שנות קיום, אוהדי הקבוצה הזאת הקימו אירגון אוהדים צריך עוד אחד ? תעשה במסגרת הקיימת, מי מפריע לך ?

זהו, שאני לא רוצה לעשות במסגרת הקיימת. אני רוצה שיעשו בשבילי.

סתם הגזמתי עם השמרנות. גם אני לא בעד עודף ארגונים. מצד שני, אתה בטוח שיש פה ארגון אוהדים? זה ארגון מאוד רופף, שאפילו לא הצליח להרים כנס פתיחת עונה (אגב, יהיה כנס אמצע?). על הארגון הזה אתה סומך שיארגן לך את העידוד? אתה רוצה לעשות טלמרקטינג לרפי רשף או מי שזה לא יהיה, לשאול אותו על השירים? או לאסוף ככה כסף לתוף חדש?

אני מסכים, אולטראס שמולטראס, שיקראו להם אינפראס מצדי, דווקא אחלה שם, או ציונים הינשופים התנינים, או אפילו מלחה. אבל זה יעזור אם תהיה קבוצת אוהדים שתיפגש גם בין משחקים, ותארגן את העידוד, על הלוגיסטיקה והאטרף שכרוכים בו. כן, כולל הבחור שעומד עם הגב למשחק, ועסוק אך ורק בעידוד, תשעים דקות סטרייט. דווקא בגלל שאני ואתה לא יכולים, ואף אחד לא רוצה לעמוד ולצעוק על אחרים שיעודדו.

הפחד שאחרים הזכירו מזה ש"אולטראס הם חוליגנים" מיותר. אולטראס הם תבנית נוף קבוצתם. קבוצה מגעילה עם נטייה לגזענות תוציא חבורת בבונים גזענים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 08/12/2010 :  03:36:48  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לזה שהשם בריגדה מלחה התחיל אי שם בעונת 2003\2004 כי באמת הוא התחיל בכדורסל, הרעיון לשמור על השם מלחה(תאמינו או לא הדיון הזה עולה הרבה) או למטרת הנצחה כלשהי לאולם המדהים הזה(שבקרוב כבר לא ישמש את הקבוצה עם המעבר לארנה) שמזכיר גם לאלה שלא מגיעים שנים למשחקים עקב אישים כאלה או אחרים ימים יותר יפים של עדי גורדון ופפי תורג'מן.

לזה שכתב על זה שהארגון צריך לעבור הצבעה של חברי העמותה, איפה אתה חי? כל הרעיון של ארגון אוהדים הוא שהוא התארגנות של האוהדים בלי קשר להנהלה(המצב פה קצת הזוי כשחלק מהארגון אוהדים הם ההנהלה) אבל אף אחד לא צריך לעבור שום הצבעה. יש לנו נושאים יותר חשובים להצביע עליהם.

ירון, יש לנו עוד דרך ארוכה מאוד לפנינו. אמנם בתחילת ההודעה הזכרתי שהרעיון של הבריגדה התחיל ב2003, אבל בפועל רק מ2009 הארגון פועל במתכונת מלאה.

וכן יש התפתחויות מX לY, אנחנו מתחילים עכשיו כנראה בחלוקת פלאיירים במשחקי הכדורסל למשחקי הכדורגל ואולי להפך(בשני המקרים יהיו אנשים שייתרגזו מזה, נעשה את זה בצורה הכי פייסנית וטובה שיכולה להיות).

אתה רוצה שמי שלא מעניין אותו המשחק לא יבוא לעודד? אז שתדע שיש אנשים(בכל העולם הם נקראים ארגוני אוהדים ואולטראס) שהרבה פעמים ענף ספורט כזה או אחר של המועדון לא מעניין אותם, אך הם מגיעים גם מאהבה לעידוד ולזהות של המועדון ועל זה אנחנו נשים דגש בפלאיירים שלנו.

אנחנו נמצאים פה בתהליך נורא ארוך ומייגע אך יש אור ענק בקצה המנהרה, והוא מגיע מאנשים כמו גלעד והתגובות שלהם.

עכשיו חלאס לריב, יש תפאורה על הראש להכין למרחבים

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07