| משתמש |
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 14:03:55
|
אגב מעניין אם יש שרשור דומה בפורום של אוהדי ברצלונה אחרי המשחק של אתמול בערב.ובכל זאת, כשכולם יחד שרו את ההמנון בסוף זה היה מאוד מרגש. יחזרו המעודדים לאמצע הגוש! |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 30/11/2010 : 15:31:07
|
התשובה לכל הבעיות נמצאת בסרטון שראיתי היום. עמישב-קטמון מ2007 נראה לי. כולם פשוט צעירים ב4 שנים, וזה ניכר. חסר עוד נוער ביציע. לדעתי, צריך לעשות שיווק רציני במלחה שם יש איזה 200 בני נוער שמעודדים בכל משחק! (אגב, הרעיון של מי שמציע עושה, לא עובד פה כי אני לא בא לכדורסל.) |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 02/12/2010 : 17:00:12
|
יש לבעית העידוד פיטרון פשות: אולטראס!!!!!!!! אם יהיה ארגון טוב זה ישפר בצורה ניכרת את העידוד. ולכל "לא אוהבי האולטראס" תשימו לב להבדלי הרמות בעידוד בין יציעים שונים ואני מביא את בלומפילד לדוגמא: בשער 5 שבו פועל האולטראס יש טירוף, אוירה מחשמלת ממש רועדות הביצים מלעמוד שם, ולעומת זאת בשערים אחרים יש אוירה סבירה מינוס.
נ.ב. אורן תתחיל לעשן |
avanti livorno
|
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 02/12/2010 : 18:35:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
יש לבעית העידוד פיטרון פשות: אולטראס!!!!!!!! אם יהיה ארגון טוב זה ישפר בצורה ניכרת את העידוד. ולכל "לא אוהבי האולטראס" תשימו לב להבדלי הרמות בעידוד בין יציעים שונים ואני מביא את בלומפילד לדוגמא: בשער 5 שבו פועל האולטראס יש טירוף, אוירה מחשמלת ממש רועדות הביצים מלעמוד שם, ולעומת זאת בשערים אחרים יש אוירה סבירה מינוס.
נ.ב. אורן תתחיל לעשן
יש את הבריגדה
http://www.brigade-malcha.com/ |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 02/12/2010 : 21:51:58
|
| אני לא יודע איך הבריגדה מתנהלים בכדורסל מהסיבה שאני לא מגיעה למסחקים (לא סובל את "מגדל מכבי ביטר ירושלים") אבל עובדה שבכדורגל זה פשוט לא עובד. |
avanti livorno
|
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 08:51:36
|
מה לא עובד? זה שה"חברים מהבריגדה" הם בערך היחידים שמעודדים 90 דקות בכדורגל? זה שכל משחק יש תפאורה חדשה אבל אין אף אחד שירים אותה אז צריך לוותר לפעמים? זה ששני השירים שהובאו מהכדורסל בשנה האחרונה הפכו להכי מקפיצים וכל הקהל רק מחכה שיהיה אותם כדי לעודד טיפה? זה שהאנשים האלה נוסעים לאסוף את ציוד העידוד ולהביא אותו לאצטדיון בשעה שרוב האוהדים עוד בבית מנמנמים? |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 09:26:41
|
| מחזק את איתמר! הבריגדה עושים עבודה נפלאה! הדבר היחידי שאפשר לשפר זה שמתוך 200 אוהדים שמעודדים ביציע אלעד באים למשחקים אולי 20... צריך להגיע ל100 ויהיה שיפור. לפני משחקים לפרסם במשחקים של כדורסל! יותר מבד"כ! |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 11:16:40
|
| איתמר שלא תבין אותי לא נכון, אנשי הבריגדה עושים עבודה מדהימה עם התופים והדגלים ושלטי הגדר המושקעים אבל זה לא מספיק כדי להיתגבר על בעית הנימנום בכהל. עצוב מאוד לראות כהל שבעונה הרישונה יכל להישמע כמעת כמו שער 5 והיום נישמע כמו "גביע הטוטו" |
avanti livorno
|
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 13:05:08
|
מסכים עם ליברגל וברק. מארלי, אם תצליח להפיל את רוחם של עושי המלאכה הקדושה, עלולים לעוף קסאמים באוויר |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 13:42:22
|
| אני מת על הבריגדה ומעריך את תרומתם לעידוד. יחד עם זה, כאשר הבריגדה מביאים אולי 5 אנשים למשחקי החוץ בממוצע (וכן, אני יודע, חרא של שעות וכו') קשה לי לראות בהם, לפחות בשלב הזה, כארגון אולטראס של ממש או בפתרון למצב העידוד הלא-משהו העונה. וגם במשחקי הבית, לדעתי, ארגון אולטראס צריך להביא יותר אנשים מאשר אלו שבאים מהבריגדה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 15:09:02
|
| לא צריך ארגון מורכב ולא צריך בטיח. צריך שמי שעומד באמצע יעודד. זה לא איזו תורה מורכבת או מסובכת שהמציאו ארגונים חתרניים במדינות של הגוש הקומוניסטי לשעבר. מי שבאמצע מעודד ומי שלא רוצה לעודד שיעמוד או ישב במקום אחר. פשוט. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
נערך על ידי - שומר החומות ב-03/12/2010 15:09:46 |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 15:40:17
|
| אם לא צריך שום אירגון ושום כלום אז למה הכהלים של כרית שמונה /אשדוד/רמת גן בכלל לא נישמעים (שלא לדבר על תפאורה או רימוני עשן) ולאומת זאת את הפועל תל אביב או מכבי חיפה שומעים בכל הליגה??? סתם מקריות ? |
avanti livorno
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 15:44:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לא צריך ארגון מורכב ולא צריך בטיח. צריך שמי שעומד באמצע יעודד. זה לא איזו תורה מורכבת או מסובכת שהמציאו ארגונים חתרניים במדינות של הגוש הקומוניסטי לשעבר. מי שבאמצע מעודד ומי שלא רוצה לעודד שיעמוד או ישב במקום אחר. פשוט.
כל מילה. אולטראס שמולטראס. שאנשים יתחילו לשיר במקום לשחק אותה יועצים אירגוניים. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 17:46:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
אם לא צריך שום אירגון ושום כלום אז למה הכהלים של כרית שמונה /אשדוד/רמת גן בכלל לא נישמעים (שלא לדבר על תפאורה או רימוני עשן) ולאומת זאת את הפועל תל אביב או מכבי חיפה שומעים בכל הליגה??? סתם מקריות ?
א. כי אין להם קהל ב. כי המעט שיש לא מעודדים אין ספק שארגון אוהדים יכול לעזור, אבל זה לא יעזור אם חבר'ה לא יעודדו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 03/12/2010 : 18:07:56
|
| אני לא מבין את כל ההיתנגדות לאולטראס אבל בסדר הכי כל להיתלונן ולתלות את האשמה באחרים "שיבועו לעמצע לעודד" תמשיכו עם גישה כזאת ונמשיך להישמע כמו מכהלת בצפר יסודי. |
avanti livorno
|
 |
|
גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד  |
|