פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא
עמוד: מתוך 8

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  11:39:32  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר

זה נשמע לא טוב ואני לא רוצה לרשום כמו מי זה נשמע.
אנשים באים למשחק ורואים את היופי שבקבוצת המעודדים אז מה צריך להגיד להם או שתעודדו כל המשחק או שתשבו במקום אחר ואל תעודדו?
עם כל הכבוד האנשים שעמדו במתחם ולא עודדו כל המשחק לא הפריעו ולא תפסו מקום למי שרצה לעודד כל המשחק .

זה קשה מאד ליצור גוש מעודד כשהוא מלא אנשים שבאים בירוק, בוהים בריכוז ולא שרים. לא צריך להיפגע אלא להבין שבדיוק מהטעם הזה יש מקומות שונים באיצטדיון, כמו שלא עומדים כל המשחק ביציעים הצדדיים לא אמורים לבוא בשביל לשתוק לאמצע הגוש. לכל יציע או איזור יש את האופי שלו וטוב שכך.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  11:47:41  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבנר

1 ראיתי חולצות של בנק יהב !!!
2 אם רוצים לקפוץ מדרגה צריך לעשות מהלך אולי זמני שיבצע עליית מדרגה .
אם תהיה אוירה שתעלה אך מספר הצופים גם מכרטיסים יהיו רווחים לקבוצה.

50 ש"ח לחולצה של קבוצת כדורגל הוא מחיר סביר מאד.גם בהשוואה לקבוצות אחרות וגם לכשעצמו.(תבדוק!)
יש קפוצ'ונים?
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  13:28:45  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סתם שאלה, מה ההבדל בין עידוד עם אירגון אוהדים וללא?
אז יהיו חולצות עם כל מני סמלים מדליקים ואולי כמה שירים נגד המשטרה, אבל זה לא מה שירחיב את מעגל הגוש המעודד.
לפני 3-4 שנים שמכבי חיפה שחקה בגביע אופא, באו הרבה אנשים שלא מכירים את השירים אז הקבוצה החליטה להוציא 7000 ספרונים עם כל השירים של הקבוצה כך שמי שלא מכיר את השירים יוכל להצטרף ולא רק ללוות במחיאות כפיים.
עוד משהו זה להטריף את כל מי שמיסביב לעודד ולצעוק.
אם יש מישהו שמכיר מקום שיכולים להדפיס לנו 500,600 ספרונים במחיר סמלי אני יכול לרכז את כל השירים בקובץ במחשב.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  13:45:49  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

למרות שגם אני חוטא לא מעט, מסכים לגמריי.. היה קצת מתסכל היום לשמוע את עצמי חזק מדי ולא לשמוע הרבה אחרים.. אבל עדיין היה מחמם את הלב לראות כמות גדולה של אנשים..
אני חושב שאנשים שלא מגיעים הרבה, פחות מזוהים עדיין - ומקווה שעם הזמן זה יגיע!

היה כיף לראות את החברה הצעירים שלא הבנתי בדיוק מי הם (מכינה לירושלים?) שעמדו מאחורינו.. נקווה שהם יבואו יותר ואולי גם יעודדו

לחברה האלה קוראים "המכינה הירושלמית" ואני כאמור חלק מהם.
הבאתי אותם למשחק שיבואו ויראו מי זאת הפועל קטמון ומה כלכך מיוחד בקבוצה אחרי שהסברתי להם את כל הסיפור של ההקמה,על הערכים,האידיאולוגיה -המהפך הזה שקרה בירושלים והאקטיביות של האוהדים.כאמור החבר'ה האלה מאוד מגוונים- מכל קצוות הארץ וגם בדעותיהם הפוליטיות.
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  16:00:03  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי ממהרים לקפץ למסקנות- לכל היותר "הבעייה" של האהדה הינה בשני המשחקים האחרונים, לדעתי. מכאן ועד לטררם, יש הבדל גדול.
שנית, הקהל גדל וגדל וכך תחושת המשפחתיות שהוזכרה, הולכת ופוחתת. זה טבעי וזה טוב לדעתי. פתאום רואים היעדר סנכרון בין שירת "קהל עליון" (הרחוק מהתוף) לבין "קהל תחתון". על מה זה מצביע אם לא על גדילת הקהל? פתאום צריך לצעוק חזק יותר וליותר אנשים "אצבע", יש צורך לרדת להגרלת המחצית עם מגפון, אנשים חדשים שמגיים ודאי לא מכירים את השירים ולכן יש לבחון את התנהגות האהדה לאורך זמן רב יותר. ברור שזה מלחיץ שמא תתפשט אופוריה בקהל ובקרב השחקנים, אך לדעתי אנו רחוקים משם מאוד...
עצם העובדה שיש דיון שכזה בפורום, רק מראה עד כמה האופוריה היא בראשינו וכמה רגישות יש לעניין.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  16:25:36  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש את קבוצת הגיל של מעבר ל(נניח) 35-40. אלה, שאני בעוונותי נמנה אליהם - יש תחושה ש"לא מכבודם" לשיר. תחושה מובנת, אם כי אני כשלעצמי משתדל להתגבר ולהצטרף כאחרון הווחשים. ספרונים אם שירים - רעיון מצויין. אגב עידוד, הקהל שהכי עשה עלי רושם בזמן האחרון - זה השחור-לבן של פרטיזן בלגרד בכדורסל. הייתי מנסה ללמוד מהם דבר או שתיים.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  17:04:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא הלכתי רחוק אמרתי מה שאמרו לי.
ותראו גם שאנשים הסכימו עם רוב מה שאמרתי אחר כך אז לא צריך לצאת סתם נגד מה שאני אומר.

אמרתם את זה בגלל הסיגריות? זה לא כל כך הפריע לי אבל יותר הפריע למי שהזמנתי.
ועובדה שיש אופוריה וצריך להלחם בזה כי זה לא עשה טוב אף פעם! אז מה לא בסדר במה שאמרתי?

והקטע שקיללו את השחקן שלא מסר זה היה פשוט ביזיון

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-27/11/2010 17:06:56
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  17:06:47  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

יש את קבוצת הגיל של מעבר ל(נניח) 35-40. אלה, שאני בעוונותי נמנה אליהם - יש תחושה ש"לא מכבודם" לשיר. תחושה מובנת, אם כי אני כשלעצמי משתדל להתגבר ולהצטרף כאחרון הווחשים. ספרונים אם שירים - רעיון מצויין. אגב עידוד, הקהל שהכי עשה עלי רושם בזמן האחרון - זה השחור-לבן של פרטיזן בלגרד בכדורסל. הייתי מנסה ללמוד מהם דבר או שתיים.

הקטע הזה שאנשים אחרי גיל 30 לא בכבודם לעודד זה משהו מטריף ומעצבן במיוחד בארץ.
באירופה, כמעט כל אולטראס בנוי ברובו המוחלט אם לא כולו מאנשים בגיל 30-40.
נדיר מאוד למצוא ילדים בגילאים יותר נמוכים מ16-17 באולטראסים אירופאיים.

לגבי פרטיזן מסכים איתך במאה אחוז...
סוד ההצלחה שלהם הוא שהם מתקמים הכי באמצע שיכול ליהיות, במרכז כך שאיפו שלא תיהיה בהיכל אתה תיהיה ליידם.
עוד משהו זה שהם מפזרים את הגרעין הקשה כך שבמקום שהם ייתרכזו במקום אחד, "צצים" להם כל מיני משוגעים עם אבוקות ודגלים ביציעים שונים וזה גורם לאחרים מסביבם לעודד.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  19:51:29  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד רוצים חוויה משפחתית עם ינשוף, מצד שני רוצים ללמוד מהקהל הסרבי, אחד החמים והמטורפים באירופה. נו, זה לא עובד ביחד.
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  20:03:45  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ילוביץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

למרות שגם אני חוטא לא מעט, מסכים לגמריי.. היה קצת מתסכל היום לשמוע את עצמי חזק מדי ולא לשמוע הרבה אחרים.. אבל עדיין היה מחמם את הלב לראות כמות גדולה של אנשים..
אני חושב שאנשים שלא מגיעים הרבה, פחות מזוהים עדיין - ומקווה שעם הזמן זה יגיע!

היה כיף לראות את החברה הצעירים שלא הבנתי בדיוק מי הם (מכינה לירושלים?) שעמדו מאחורינו.. נקווה שהם יבואו יותר ואולי גם יעודדו

סחטיין על היוזמה.. יש מצב שהם יבואו שוב? (עם אדום אם אפשר:))

לחברה האלה קוראים "המכינה הירושלמית" ואני כאמור חלק מהם.
הבאתי אותם למשחק שיבואו ויראו מי זאת הפועל קטמון ומה כלכך מיוחד בקבוצה אחרי שהסברתי להם את כל הסיפור של ההקמה,על הערכים,האידיאולוגיה -המהפך הזה שקרה בירושלים והאקטיביות של האוהדים.כאמור החבר'ה האלה מאוד מגוונים- מכל קצוות הארץ וגם בדעותיהם הפוליטיות.

עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  21:41:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

בואו נפריד: האשכול הזה לא מיועד למי שרוצה חוויה משפחתית, בילוי של שישי אחה"צ או חוויית נוסטלגיה. אתם אחלה, אתם הכרחיים, רק שאני לא מדבר אליכם ובבקשה אל תשבו בתוך הגוש המעודד.
אני מדבר על אנשים שרוצים שיהיה עידוד חזק ומרשים והם רוצים וכשירים לעשות את זה. אני מסכים עם זהר, צריך לקום ארגון אוהדים רציני שיכול להניע את זה, אבל עד שהוא יקום, יש מה לעשות.
רעיון אפשרי אחד הוא לתחום איזור שמי שנמצא בו מעודד כל המשחק, לדוגמא. נראה לי שזה ייעשה נפלאות.

או להחזיר את הגוש המעודד לאיפה שהוא היה פעם ( יותר ימינה מאיפה שהוא עכשיו..)

רעיון רע.

לגבי הרעיון של בלאש, האמת היא שלא צריך לתחום ולא כלום. יש את ה 100-200 שיכולים לתת את השואו הזה בדיוק כמו שנותנים במשחקי חוץ שם בדרך כלל העידוד הרבה יותר טוב, אבל בגלל כל מיני שיקולי נוסטלגיה\נוחות\נאחס ושאר תנינים, לא מוכנים להתקרב כולם קרוב לתוף. אם יהיה גוש צפוף שברור שכולם מעודדים חזק 90 דקות זה יעבוד. הוא פשוט חייב להיות ב 5 שורות הראשונות וצפוף.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 28/11/2010 :  10:53:09  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת שהגוש המעודד צריך רענון ודחיפה..
אני לא חושב שהדרך לכך היא הפיכת אלה שאינם הגוש המעודד לכזה
אלה פשוט קול קורא לכל בניו האובדים של הגוש לחזור ולתת בראש!

אורן דף היקר אני ממש בעד אוהדים חדשים וזה באמת נחמד. אבל כשאתה נכנס למקום חדש (וזה טיפ לחיים) תשתדל להשתלב תחילה.. מניפסט התלונות שלך מתחילת הת'רד די מרגיז ומוגזם לטעמי. אף אחד לא יפסיק לעשן ביציע ואני חושב שרבים לא בעד "חוק חברתי" שכזה. בנוסף פורום זה חווה ימים קשים של ציד מכשפות לאוהדים טרמפיסטים- ממש לא צריך להעיר את הדוב הזה משנתו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 28/11/2010 :  11:39:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חוץ מזה שאתה בתור דוב מכניס לכאן פוליטיקות פנימיות - איזה דוב להעיר ואיזה לא, כל מילה בסלע.
עבור לתחילת הדף

ירושלים אדומה ירושלים אדומה מנותק

92 הודעות

נשלח - 30/11/2010 :  01:06:26  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים אדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אסור שהנושא הזה ירד. שכולם יקראו.
לי לא נותר אלא להסכים עם פותח האשכול, ולקוות שאיכשהו הגוש העליון יחזור לשיר ויתקרב למטה, לתופים.

ואורן. קללות וסיגריות זה חלק מכדורגל. משחק של הפועל ירושלים לא יהיה כמו הצגה בתיאטרון החאן.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 30/11/2010 :  02:19:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בסדר צודק הגזמתי עם זה פשוט מי שהזמנתי התלונן ובסוף ששאלתי אותו כנראה שהשד לא היה נורא כל כך
פשוט גם חבר'ה שהזמנתי פעם התלוננו על זה ועוד אחד שבוע שעבר אז העלתי את זה.
אמרתי שלי אישית זה לא מפריע

AVANTI KATAMON!
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם גבירותיי ורבותיי: מהפך מטריד נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07