| משתמש |
כל העיר 22 בספטמבר 2010  |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/09/2010 : 19:40:03
|
ציטוט: [i
עמיקם בחייך, עזוב אותנו. אנחנו אוהדי הםועל ירושלים, הפועל ירושלים זו הטרגדיה שלנו. אתה פורט לנו על מיתרי הרגש העמוקים ביותר אז די בבקשה, זה לא עניין שלך. אם אתה חושב שיהיה מישהו שיעודד אותך במשחק נגדם אתה טועה טעות.
יאללה הפועל! [/quote]
אז רון כבר היה מסוגל להבין שכמו ליוגי (מצופה שזה יהיה לכולנו) האיבה לקבוצה הנושאת את שמה של הפועל י-ם ,זה מתוך כאב וצער ותקווה שדברים יישתנו ,ולא מתוך שמחה .אבל הוא מעדיף להתעלם והעיסוק החוזר שלו בנושא שאיננו קשור אליו נעשה בחוסר חן וצניעות (שצריכה לרגש אותי רק כי הוא מדבר "לטובתנו" ובצורה מנומסת).
טוב-מיציתי(ממילא הדברים מעוותים)
[/quote] קלי - לא אמרתי שזה אמור לרגש אותך ויכול להיות שהוא כותב באופן תמוה משהו. מה שאני לא מבין למה הוא כל כך מכעיס אותך; זהו.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 25/09/2010 : 23:17:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ מה שאני לא מבין למה הוא כל כך מכעיס אותך; זהו..
זאת תסמונת פוסט טראומטית. כולנו סובלים מזה, אבל אצל כל אחד זה מתבטא אחרת :-) |
 |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 09:26:30
|
במחשבה שניה ושלישית, קלי צודק. אחווה זה דבר צבוע.
לא קמתם כקבוצת אוהדים כדי שיקומו אחריכם פטריות אחרי גשם. אחריכם המבול, בתוך תוככם. חשבתי לתומי כי בסופו של דבר קבוצות אוהדים זה הפתרון לכל תחלואי הניהול בכדורגל הישראלי. תנו ליציע את המושכות, תקבלו את הפועל ת"א כדורסל, שמנוהלת כרגע טוב יותר משכנתה הצהובה. הרי מה מרפי יותר מלתת לקביליו את הפועל ס.א.ד.ר שתטפל בה כבר במחזור השני? בדיוק לכבוד זה התכנסתם: להיות הפועל ירושלים, בלי קטמון ובלי תוספות. הפועל ירושלים, כמו הפועל ת"א כדורסל, כמו מכבי יפו. ומי פוגשת את המותג, הסמל וההקצבות מהעיריה? קביליו. אבל לא, חס ושלום לעודד קבוצה נגד הפועל ירושלים? ואני שואל את עצמי, מה אתה מתפלא? אילולא הגישה הזו, הפועל ירושלים היתה היום בליגת על, מינימום לאומית, כשאנשים יקרים כמו אורי שרצקי ואשר גולה מנהלים אותה. הקרע הפנימי הזה בתוככם, הוא משהו שאני לא אבין, אלא אם כן אחשוב כמו אוהד מכבי יפו, שיודע שאם אין הפועל ס.א.ד.ר, יש הפועל ירושלים! לפעמים, צריך לחשוב גם מהראש - בשביל זה הוא שם - ולא רק מהלב. אחרת בחיים לא יהיה איחוד, וילכו שתיים יחדיו בלתי אם נועדו.
אם לא הבנתם, אנחנו לא זקוקים לכם ביום שני ה-11.10, יש לנו די קהל משל עצמנו, אין תלונות. אתם אלה שזקוקים לנו. זו לא חובתכם, זו זכותכם. אין לי שום טענות קלי אתה צודק. |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 10:14:27
|
טוטח אדום בירושלים זה משהו מורכב. אל תשכח שהחיים של יפו היו פשוטים במובנים הבאים: לא הפעלתם מחאה נגד קבוצה קיימת כמו הפעול תל אביב וכמו סאדר לא התמודדתם על השאלה הגדולה - האם אתם מחכים לנפילה של קבוצת האם או איך שנקרא לזה הקמתם מאפס - כל הכבוד אבל זה שונה לגמרי. לכן - קשה לנו ואנחנו לא יודעים באמת האם לשמוח שסאדר ניצחו את קרית גת או לבכות. בניגוד ליפו - סאדר וקטמון דומות למשפחות של עולים יהודים מכל העולם שחלקן נשארו בארץ המוצא וחלקן עלו לארץ הקודש - ממש קריעת לב וכל מה שאמרת על לחשוב מהראש - הוא נכון עדיין הותרנו אחים בארץ המוצא וקשה לנו מאוד לעודד קבוצה נגדם. המחאה שלנו היא בדרך אחרת - התנתקנו מהם אנו מחפשים את הצלחתנו אנחנו מאמינים גדולים בעין הרע כך שאם נסתכל על אחרים אז מישהו יפגע בנו
וזו בערך תמצית הנפש הירושלמית החצויה.
ועוד משהו - בקרב הקטמונים יש דעות שונות ויש כאלה שנפשם חצויה ויש כאלה שחושבים שאתה צודק וכל משאת נפשנו היא לדאוג לסיום הסאגה הדוחה הזו שנקראת סאדר ולמרות שאני מאלה שנפשם איננה חצויה בכלל ואני בטוח שתקומת הפועל ירושלים היא בסיום הסאדר ועליית קטמון ( בדומה לאוסישקין ), אני לא יוצא במחולות כשסאדר מפסידה |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 12:54:06
|
אולי די כבר עם כל השטויות הללו סוף סוף יש מישהו שמייצג קבוצה של אנשים שתומכים בקטמון וברעיון שעומד מאחוריה ואתם קמים לכלותו? מספיק כבר עם הצביעות הזאת שרק אוהדי הפועל ירושלים מכירים את הסבל וכל האחרים לא. הגישה הזאת היא מה שגורם לכל שאר הקבוצות לעשות לקטמון דווקא. אם תפסיקו את הגישה הזאת ותחזרו להיות אוהדים רגילים שתומכים פיננסית בקבוצה שלהם ולא אידיאולוגים תראו שהבאז השלילי נגד קטמון יירד. עם כל הכבוד לכולנו אף אחד לא באמת מחזיק את קטמון פיננסית אלא אנשים כמו בני סיוון שאני מאוד מעריך ואשר ואורי שעובדים כמו מטורפים בשביל הקבוצה (את עומרי אני לא מכיר ואני בטוח שגם הוא עובד קשה) ועוד אחרים שעובדים בצניעות ובשקט. האוהדים צריכים להתרכז בשני דברים עיקריים הראשון לקנות מניה והשני לעודד את הקבוצה ולהתעסק בשאלת הקרן הקצרה של מירו - כישלון או אי הצלחה. זהו קבוצת כדורגל לא מועדון אידיאולוגי. די כבר עם הניכוס העצמי של המיסכנות. לפי התגובות אני מבין שטוטח זה רון עמיקם. אם זה נכון אז חשוב שתזכרו שדווקא עמיקם במעריב פרגן לקטמון אז רדו ממנו. דבר אחרון הפגרה נגמרה חוזרים לשחק כדורגל.
יאללה קטמון |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 14:09:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
טוטח אדום בירושלים זה משהו מורכב. אל תשכח שהחיים של יפו היו פשוטים במובנים הבאים: לא הפעלתם מחאה נגד קבוצה קיימת כמו הפעול תל אביב וכמו סאדר לא התמודדתם על השאלה הגדולה - האם אתם מחכים לנפילה של קבוצת האם או איך שנקרא לזה הקמתם מאפס - כל הכבוד אבל זה שונה לגמרי. לכן - קשה לנו ואנחנו לא יודעים באמת האם לשמוח שסאדר ניצחו את קרית גת או לבכות. בניגוד ליפו - סאדר וקטמון דומות למשפחות של עולים יהודים מכל העולם שחלקן נשארו בארץ המוצא וחלקן עלו לארץ הקודש - ממש קריעת לב וכל מה שאמרת על לחשוב מהראש - הוא נכון עדיין הותרנו אחים בארץ המוצא וקשה לנו מאוד לעודד קבוצה נגדם. המחאה שלנו היא בדרך אחרת - התנתקנו מהם אנו מחפשים את הצלחתנו אנחנו מאמינים גדולים בעין הרע כך שאם נסתכל על אחרים אז מישהו יפגע בנו
וזו בערך תמצית הנפש הירושלמית החצויה.
ועוד משהו - בקרב הקטמונים יש דעות שונות ויש כאלה שנפשם חצויה ויש כאלה שחושבים שאתה צודק וכל משאת נפשנו היא לדאוג לסיום הסאגה הדוחה הזו שנקראת סאדר ולמרות שאני מאלה שנפשם איננה חצויה בכלל ואני בטוח שתקומת הפועל ירושלים היא בסיום הסאדר ועליית קטמון ( בדומה לאוסישקין ), אני לא יוצא במחולות כשסאדר מפסידה
ממ.. מוות לחגים? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 20:32:38
|
תשעים אחוז מהכתיבה בפורום היא של אנשים שאומרים לאנשים אחרים מה מותר להם לכתוב, מתי, ואיך. לא נראה לי כל כך מוצלח
כמעט לכל אוהד בארץ יש אינטרס שסאדר תיכשל ותיעלם כבר, והפורום הזה הוא מקום לגיטימי להגיד את זה כמו בכל מקום אחר
הכי מוצלח שתיפול פצצה על סאדר ותהרוג את כל העסקנים, השחקנים (ששותקים על פרשת שי אהרון, ששנים רץ בשבילם להנהלה ולהפך), ושנים וחצי האוהדים. זו עמדתי המתונה והסובלנית
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 27/09/2010 : 21:01:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
תשעים אחוז מהכתיבה בפורום היא של אנשים שאומרים לאנשים אחרים מה מותר להם לכתוב, מתי, ואיך. לא נראה לי כל כך מוצלח
כמעט לכל אוהד בארץ יש אינטרס שסאדר תיכשל ותיעלם כבר, והפורום הזה הוא מקום לגיטימי להגיד את זה כמו בכל מקום אחר
הכי מוצלח שתיפול פצצה על סאדר ותהרוג את כל העסקנים, השחקנים (ששותקים על פרשת שי אהרון, ששנים רץ בשבילם להנהלה ולהפך), ושנים וחצי האוהדים. זו עמדתי המתונה והסובלנית
אתה בטוח שאתה סמולני? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 28/09/2010 : 11:11:28
|
אני סמולני רק בגלל שאני אוהב ערבים. מה לעשות, אין חוקים באהבה ואתה לא בוחר במי להתאהב. נפלתי
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 28/09/2010 : 15:04:39
|
טוטח. אני במקומך גם הייתי נעלב, ובצדק. אני לא רואה מה יכול להביא אותך לכתוב בפורום שלנו למעט תחושת סולידריות אמיתית. אתם לא צריכים אותנו ואנחנו לא צריכים אתכם, ובכ"ז חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה. להבדיל, לא נשכח את אותו משחק בוינטר, כשביקשתם להכנס ולעודד אותנו, מה שעלה לנו בהתנגשות עם היס"מ. אגב, אני קטמוני כמעט כמו ירון ולא מאמין כלל בעין הרע. טפו טפו טפו. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 28/09/2010 : 15:35:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה.
זה שאתה לא עשית את זה, לא אומר שזה לא קרה..
אה, עמיקם, מזל טוב.. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 28/09/2010 : 16:54:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
חבל שבמשחק הידידות בינינו אף אחד מאוהדי שתי הקבוצות (כולל אנוכי) לא חצה, ולו לרגע, לטריבונה השכנה כדי ללחוץ יד ולאחל הצלחה מכל הלב בעונה הקרובה.
אה, עמיקם, מזל טוב..
כנ"ל |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/09/2010 : 08:49:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
אה, עמיקם, מזל טוב..
אז כל הכבוד לכם. ומזל טוב לעמיקם על מה שזה לא יהיה. כנ"ל
אז כל הכבוד לכם. ומזל טוב לעמיקם על מה שזה לא יהיה. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 09:00:01
|
ובינתיים צרות אצל "אחותכם" ולמרבה הפלא מסתבר שלמר טוטח היקר(רון עמיקם),עליו הגנתם בחום, ממש לא בא שאוהד קבוצה אחרת יבלבל עם תובנות ויחטט בפצעים שלהם http://forum.maccabi-yafo.com/index.php?topic=8720.0 ...אז נאה דורש נאה מקיים,תשאיר לנו את ענייני הפילוג הפועל י-ם/קטמון ד"א -מכיוון שיפו נגד ס.א.ד.ר הוגדר אצל רון כמשחק עונה שלנו רק כדי שס.א.ד.ר לא תעלה וח"ח לא כאינטרס צר שלו,אני מניח ששבוע הבא יקרא לנו רון לעודד את קרית מלאכי נגד יפו מאותה סיבה (מלאכי מקום ראשון)
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-27/11/2010 09:01:10 |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 27/11/2010 : 09:20:01
|
| איזה שיעמום נהיה אחרי משחקים, יא אללה. והפעם צריך לחכות שבועיים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
כל העיר 22 בספטמבר 2010  |
|
|
|