פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

טדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  טדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם טדי נושא הבא
עמוד: מתוך 4

גיא ברוכים גיא ברוכים מנותק

58 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  20:30:44  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול להגיד למה טדי יותר טוב מהאוניברסיטה???

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  20:42:15  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
א. חווית הצפייה של האוהדים: גג נגד השמש והגשם, קירבה למגרש, חנייה נוחה וקרובה למגרש, אין עמוד תאורה שמסתיר חצי מגרש
ב. השפעה של הקהל: הקירבה למגרש מאפשרת לחץ אמיתי יותר על שחקני היריב והשופטים, גדר נורמלית לתלות עליה את התוף, יציע ממול שיוצר הד מטורף, אפשר לזרוק קונפטי
ג. המגרש רחב יותר, לכן לקבוצה טכנית כמו שלנו יהיה הרבה יותר קל לתקוף, יותר קשה להתגונן כשיש יותר שטח לרוץ עליו.

למרות כל היתרונות האלה, ואחרי שראיתי בליגה א' שחקנים שמגיעים לטדי ומצטלמים לפני שהם מתחילים את החימום, ואחר כך במשחק נותנים 300% מהיכולת שלהם כי בתור אוהדים הם לא מגיעים לטדי אז לנצח שם בתור שחקן זה הגשמת חלום מבחינתם, אני חושב שגבעת רם על כל חסרונותיו עדיף.
טדי הוא אצטדיון גדול, שמזוהה עם בית"ר, ואין לי שום זיקה אליו. תמיד נרגיש שם כאילו אנחנו מעט אוהדים כי רוב המושבים ריקים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  20:44:15  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גיא ברוכים

מישהו יכול להגיד למה טדי יותר טוב מהאוניברסיטה???

אליך קלי...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  20:57:48  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנות אוהבות את טדי
עבור לתחילת הדף

58 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  21:13:30  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל מצד שני גם אם נגזים ויגיעו בע"ה מעל 2000 אוהדים המגרש פשוט נראה ריק !!!
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  21:27:40  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טדי יותר טוב כי :
1. יגיע יותר קהל, זה מוכח. מה לעשות מעבר לקומץ והמעגל הראשון, הקהל הרחב מעדיף את טדי.טדי שווה מעל 1500 צופים במשחק עם שיווק נכון. גם באוניברסיטה 1000 איש נראה ריק, אין כאן פיתרון.
2. יותר השפעה של הקהל על המשחק.
3. פרט שולי, אבל קיים למי שמעניין אותו כדורגל - בטדי אשכרה רואים את המשחק ולא חיזיון מטושטש משני צידי עמוד ענק.
4. יותר מתאים לקבוצה טכנית כמונו מגרש משובח ורחב, זה יכול לתת יתרון ולהקשות על קבוצות אחרות בבונקר.

נערך על ידי - קראנקו ב-30/10/2010 21:29:27
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  21:28:42  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל למה לא גבעת רם: כי המגרש צר וקבוצות שמתגוננות נגדנו לא מאפשרות לקבוצה לפתח משחק טכני. קבוצה טכנית כמו שלנו זקוקה לטדי מבחינה מקצועית.
חוויית הצפייה בגבעת רם היא נוראית. אי אפשר לראות את המשחק. אני לא יודע איפה הרחבה והכל מתבהר לי בתקציר שעולה בשבת. לדעתי טדי כאיצטדיון שווה 500 צופים יותר מגבעת רם, מינימום: יש חנייה, יש שירותים מסודרים ויש תנאי צפייה מצויינים לצפייה. האם אני מרגיש בטדי בבית ? לא אבל גם בגבעת רם אני לא מרגיש בבית. עד שיהיה לנו אריצטדיון משלנו טדי הוא האופצייה המועדפת, בטח בליגות גבוהות יותר.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  21:47:45  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לכל מגרש יש את היתרונות והחסרונות שלו. אני זוכר את אחד המאמנים הקודמים שלנו (אולי מירו, לא בטוח) שאומר שקשה מאוד לשחק בטדי בגלל שזה מגרש גדול ולכן קל לקבוצה היריבה לעקוץ אותנו ברגע אחד של חוסר תשומת לב מצידנו. וגם ששחקנים יריבים נותנים שם הרבה יותר בגלל שעבורם זה חלום לשחק במגרש כזה.

אני אישית מעדיף את גבעת רם, גם בגלל ה"בבוניות" של טדי, וגם בגלל שיש לי יותר זכרונות רעים מטדי מאשר מגבעת רם. פחות קריטי לי לראות את המשחק בצורה טובה, או אפילו להשפיע עליו כקהל.

מה שכן, אם הצוות המקצועי חושב שיהיה לנו יותר קל בטדי, ואנחנו יכולים לעמוד בכך מבחינה כלכלית, אז אין סיבה לא לנסות שוב את טדי. במקרה הכי גרוע, אם לא נשיג שם תוצאות טובות, תמיד נוכל לחזור לגבעת רם.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  22:25:04  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין שאלה בכלל.טדי.
בגלל הקהל.בגלל המגרש.בגלל ההד.בגלל האצבע.למרות ביטר.
טדי.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:04:06  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד פעם -טדי-שמדי תעלו עוד ליגה לפחות(עדיף שתים אבל הרי אין סבלנות)ועז תגיעו ל600-700 מנוים(להזכירכם אין עדיין 400 )ואז תגיעו לטדי. תזכרו: צנעיות ושקט זה דברים שמעלים ליגות(יודע את זה על בשרי)ולא הטדי...ואל תדאגו אתם משפעים מספיק שומעים אותכם ורואים ...(מי שעוד רוצה לקנות מנייה שמעתי שיש עוד קצת)

אליה

נערך על ידי - אליה ב-30/10/2010 23:20:22
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:04:09  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מאוד לא אוהב את טדי. ואת יציע הכבוד, והמזרחי הריק
והמוטיבציה של השחקנים היריבים לנצח שם.
אני מאוד אוהב את גבעת רם, השכונתי והמתפרק, עם העצים והאבנים והנוף של הכנסת, ועם העובדה שהוא שלנו.
וגבעת רם נקי מתחושות מגעילות וחוויות שליליות. ולא רואים בו טוב, וזה חלק מהקסם בעיני.
הלוואי ולא נעבור לשם.
עבור לתחילת הדף

58 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:06:19  הצג פרופיל שלח ל- גיא ברוכים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם שומר החומות =]
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:09:23  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אותם אוהדים שלא רצו קבוצה בליגה ג' והצביעו איחוד 50% עם סאסי הם גם אלה שמובילים אותנו לאבדון פעם נוספת. נמאס. טדי יהרוג אותנו. לא אכפת לי שירותים. לא אכפת לי קהל גדול ומתרומם. רק תפסיקו להרוס אותנו.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:11:10  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק היחיד העונה שיכולתי לראות את מהלכי המשחק ולא לנחש, היה בגבעת זאב. זה אומר הכל לגבי חוויית המשחק בגבעת רם.
גם כלכלית אני חושב שטדי יתברר כעדיף והוא ימשוך הרבה קהל גם בימים גשומים.
כמובן שאם יתברר שטדי הוא אסון מקצועי, נוכל תמיד לחזור, אבל אני מאמין שגם מקצועית טדי עדיף, מכל הסיבות שהעלו כאן.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:13:12  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

עוד פעם -טדי-שמדי תעלו עוד ליגה לפחות(עדיף שתים אבל הרי אין סבלנות)ועז תגיעו ל600-700 מנוים(להזכירכם אין עדיין 400 )ועז תגיעו לטדי. תזכרו: צנעיות ושקט זה דברים שמעלים ליגות(יודע את זה על בשרי)ולא הטדי...ואל תדאגו אתם משפעים מספיק שומעים אותכם ורואים ...(מי שעוד רוצה לקנות מנייה שמעתי שיש עוד קצת)

חוץ מ אז (ולא עז) מסכים עם הכל.
הכניסו כאן עז מיותרת.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 30/10/2010 :  23:17:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אומר לכם כבר עכשיו טדי לא משתלם כלכלית.וגם עוד פעם אלפים לא יבואו.תתארו התסרית העגום כזה -שילמנו על טדי ולא עלינו(כך כבר היה)-גרעונות נוצרים בקלות ומתחסלים בקושי.ועוד תסרית כ1000 איש במשחק בגבעת רם -משחק עליה בטדי-ליגה א המזויינת מה תעדיפו?

אליה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם טדי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07