פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל העיר 22 בספטמבר 2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כל העיר 22 בספטמבר 2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  12:18:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא עמיקם מתייחס שם בצורה מאוד אדיבה לבחור שבא מבחוץ, ובסה"כ מבקש שלא ידרוך להם על הפצעים ויחכה כמה ימים עד שיירגעו. לגיטימי.
אבל באשכול אחר בפורום שלהם הוא כותב דברים כואבים, שאולי כדאי שנשים אליהם לב:

"המיזם הזה על סף קריסה!!!

איבדנו את התמימות, את השפיות, את הסובלנות והסבלנות.
איבדנו את הממון ואת התמיכה הציבורית
איבדנו את זה"

אני סקרן לדעת מה קרה. יפו עלתה לליגה א', היא עדיין בלתי מנוצחת אחרי 9 מחזורים, אבל עם 4 תוצאות תיקו רצופות. אני מבין שעבורם ליגה א' זו ממש לא המטרה, אלא רק עוד צעד בדרך לליגת העל. אבל משהו רע כנראה קורה שם מחוץ למגרש, וכדאי שגם אנחנו נהיה מודעים לזה, כדי שננסה להימנע מזה בעצמנו בעתיד. אם (טפו טפו טפו חמסה חמסה) נעלה לליגה א', זה כבר יהיה עולם אחר עבורנו וליגה הרבה יותר קשה. אולי מה שישחק לטובתנו זה שבכל זאת בילינו שנתיים בליגה הזו בגלגול הקודם, כך שהיא לא זרה לנו. אבל אם החבר עמיקם מוכן יהיה לשתף אותנו קצת בצרות שלהם, לאחר שיירגע, כדאי שנקבל אותו בסבר פנים יפות.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  12:58:33  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הו, יפו יפו, אני אמשיך לא להבין אותם.
אם יש לך מאמן מצליח (עופר ראובן), שדרס את הליגה ועלה בפור גדול עם כדורגל טוב, והוא גם בעל עבר כשחקן בליגת העל, ראה דברים ויודע דבר או שניים, למה להביא מאמן אחר, בונקריסט (בונקריסטים לא עולים ליגה, ע"ע מירו), ללא רקורד מוכח בעליות ליגה, ורק עם יותר פוזה של "מאמן יסודי ורציני" (בא לי להקיא כל פעם שאני שומע את הקלישאה הזאת, במדינה של חלטוריסטים שבקושי מעבירים יחידת אימון אחת של שעה וחצי ליום בכל הליגות המקצועניות שלה) ? כאן הטיפשות חוגגת, כי את הטעות של להביא מאמן רק לפי שם כבר אנחנו עשינו והם היו צריכים ללמוד ממנה.

מה שכן, קלי, בניגוד לרגיל, הפעם אני לא מת על הגישה שלך. זה נכון שמכבי יפו החדשה שונה מהישנה מהותית בגישה (החדשה יותר מזכירה את מכבי ת"א בגישה), אבל בוא רגע נהיה אנושיים - היה להם קל מאד להתנער מאיתנו, לא לתת קרדיט ולהתבשם בריח הצלחותיהם. והם לא, הם דאגו לפרגן ולתת קרדיט תמיד לקטמון. תמיד.
ותשים רגע בצד את זה שאוהד של קבוצה אחרת נכנס לפינה של הגדרות משחק עונה עבורנו או לא - עובדתית יש הרבה בדבריו. אם הסאסיונות עולים השנה אנחנו תקועים עם עוד שנתיים של פיצול. מינימום.
אז אני אאחל ליפואים בהצלחה, והיידה.

נערך על ידי - קראנקו ב-27/11/2010 13:00:13
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  13:22:24  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
מה שכן, קלי, בניגוד לרגיל, הפעם אני לא מת על הגישה שלך. זה נכון שמכבי יפו החדשה שונה מהישנה מהותית בגישה (החדשה יותר מזכירה את מכבי ת"א בגישה), אבל בוא רגע נהיה אנושיים - היה להם קל מאד להתנער מאיתנו, לא לתת קרדיט ולהתבשם בריח הצלחותיהם. והם לא, הם דאגו לפרגן ולתת קרדיט תמיד לקטמון. תמיד.
ותשים רגע בצד את זה שאוהד של קבוצה אחרת נכנס לפינה של הגדרות משחק עונה עבורנו או לא - עובדתית יש הרבה בדבריו. אם הסאסיונות עולים השנה אנחנו תקועים עם עוד שנתיים של פיצול. מינימום.
אז אני אאחל ליפואים בהצלחה, והיידה.

רק שאתה מוסיף בהרבה על הגישה שלי ,כי בדומה לך 1) אני מפרגן ליפו ואשמח בהצלחתה 2)אל תספר לאף אחד אבל אני מעדיף(מהסיבות הברורות) שהם יעלו(או קבוצה אחרת) ולא הפועל המקורית (מה שיקרב את האיחוד/השתלטות לטעמי).
ביקשתי ממנו בסך הכל בקשה צנועה (כפי שהוא ביקש ) ,שעניינים וויכוחים פנימיים שלנו ישאיר לנו וקצת טאקט לא לדבר בשמנו,נראה לי בקשה לגיטימית.מעבר לזה הוא יותר מאורח מכובד ורצוי.

לעניין עצמו -יפו תימדד אם וכאשר תיכשל.במובן הזה לטעמי יכולתה של קטמון לשרוד אחרי שנתיים של כישלון(אחד מהם צורב מאד) היא דבר מופלא שמלמד על עמוד שידרה לא פחות משנה מוצלחת(אם כי אוותר על ניסיון נוסף )

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  13:34:52  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, בכדורגל המקומי אין לנו עודף ידידים, ואם יש מישהו שתמך בנו וראה בנו בני ברית, אני אחרון שאחמיץ פנים. מכבי קביליו יפו היא קבוצת אוהדים, וגם זה נימוק להביע קצת סולידריות איתם. הם עושים טעויות, אבל אם נודה לאמת, אנו טעינו לא פחות.
הבעיה של עמיקם, ושל קביליו כולה, הייתה באיוש עמדת המאמן, את זה אני אמרתי לידיד שלי חבר עמותה ביפו ("בעל זכות" בלשונם) עוד ביום שהם הודיעו על החתמתו. שום דבר טוב לא יוכל לצאת ממישהו שבא מממלכת לוזון. אבל גם זה לא ממש סיבה להתחיל לזרות מלח על הפצעים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  15:48:29  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אתה נראה קצת רדוף בנושא הזה. בחיי שאני לא מבין למה.
הלוואי שיפו ייצלחו את המשבר הזה ושיהיה להם רק טוב.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  16:24:47  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

עלית עליי-בילדותי הוריי אימצו ילדה, והאחות המאומצת הזו התערבה כל הזמן בסכסוכים ביני לבין אחי האמיתי.מאז אני רדוף ואבססיבי בנושא

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 27/11/2010 :  16:30:06  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

עלית עליי-בילדותי הוריי אימצו ילדה, והאחות המאומצת הזו התערבה כל הזמן בסכסוכים ביני לבין אחי האמיתי.מאז אני רדוף ואבססיבי בנושא

בבקשה, ידעתי.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07