פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל העיר 22 בספטמבר 2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כל העיר 22 בספטמבר 2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  09:43:56  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

מי שאתה מדבר עליו לא בהנהלה ומעולם לא היה בהנהלה.
הוא נשיא כבוד.

תיקון מרשים ומנחם.הוא לא חבר הנהלה ,הוא נשיא... כבוד
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  10:38:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

יש מערכת קבלת החלטות ושם אין נגיעה לבעלי הון.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  11:51:11  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אז אם אני מבין אותך נכון עמיקם,זה שקבוצתך בעלת ניהול בסגנון דומה לשלנו הופכת אותך למומחה ובעל הבנה וזכות התערבות בסכסוך הפנימי שיש אצלנו,שהרי בכל קבוצות האוהדים הכל אותו דבר.
אני בכל זאת תוהה מה לך ולשאלות שפילגו אותנו ,האם אוהדים צריכים להילחם מבית או מבחוץ?מתי זה לגיטימי לעזוב?מה היחס הרגשי הנכון כאשר קבוצה שאהדת כל חייך ונושאת את השם שאליו אתה מחובר עדיין קיימת ויש בה שחקנים שהזדהית אתם?האם ובאילו תנאים צריכים לחזור/להתאחד/להשתלט וכו'?
אז צר לי -רמי מנדל,גרוסמן,חזי שוסטר ,דני מועלם וכו' יכולים לעצבן ולהטריף אותי בדעותיהם אבל כאוהדי הפועל אני בכל זאת מבין את המקום והיצריות שממנו הם מביעים דעה.
אתה?גם אם תכתוב בול מה שאני חושב ,תיראה לי כשכן שדוחף את אפו לסכסוך לא לו(מה עוד שאתה עושה את זה פעם אחר פעם אחר פעם)

תכלס, אני לא מבין בכלל את המקום שממנו בא רמי מנדל, בלי להכיר את הבנאדם באופן אישי ורק לקרוא אותו פה ושם כשמעלים לפורום, נראה שמדובר באיש הזוי שלא מחובר למציאות במיל. עם כל הכבוד לשאר הפיגורוט שהזכרת, יש דעות, ועל אחת כמה וכמה מעשים, שלא נמדדים רק בכמה דקות הפועל ירושלים יש לו\לה ברזומה. תכלס אם זה היה המדד, גם ויקטור יונה הוא מישהו שאתה יכול להבין את המקום והייצריות ממנו הוא בא...
לגבי טוטח, גם אני חושב שבמקרים מסויימים הוא מפספס את הפואנטה בדיוק בגלל שהוא לא עבר את החוויות שאתה או אני או כל אחד אחר שהזכרת לעיל עבר, ועדיין יש מקום גם לדיון בסקופ קצת יותר רחב. הרי אם הדיון "הפועל קטמון-סא.ד.ר" לא היה גולש מעבר לחוג המצומצם של 5000 (במקרה הטוב) אוהדי הפועל הירושלמים, אז שומדבר ממה שאתה רואה מסביבך לא היה קורה.

באופן כללי, לא רק בנושא הזה, יש זרם באוהדים שאומר שרק מי שהתקבל לקליקה העלק מיוחסת הזאת, רשאי לקחת חלק ולהביע דעה או ביקורת. לדעתי לא רק שזה אדיוטי, אלא גם שאם הקול הזה יהפוך להיות דומיננטי מדי, הוא יהפוך להיות חבל התלייה של הפועל קטמון ירושלים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  16:09:56  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אז אם אני מבין אותך נכון עמיקם,זה שקבוצתך בעלת ניהול בסגנון דומה לשלנו הופכת אותך למומחה ובעל הבנה וזכות התערבות בסכסוך הפנימי שיש אצלנו,שהרי בכל קבוצות האוהדים הכל אותו דבר.
אני בכל זאת תוהה מה לך ולשאלות שפילגו אותנו ,האם אוהדים צריכים להילחם מבית או מבחוץ?מתי זה לגיטימי לעזוב?מה היחס הרגשי הנכון כאשר קבוצה שאהדת כל חייך ונושאת את השם שאליו אתה מחובר עדיין קיימת ויש בה שחקנים שהזדהית אתם?האם ובאילו תנאים צריכים לחזור/להתאחד/להשתלט וכו'?
אז צר לי -רמי מנדל,גרוסמן,חזי שוסטר ,דני מועלם וכו' יכולים לעצבן ולהטריף אותי בדעותיהם אבל כאוהדי הפועל אני בכל זאת מבין את המקום והיצריות שממנו הם מביעים דעה.
אתה?גם אם תכתוב בול מה שאני חושב ,תיראה לי כשכן שדוחף את אפו לסכסוך לא לו(מה עוד שאתה עושה את זה פעם אחר פעם אחר פעם)

בחיי שאני לא מבין. טוטח הוא אוהד של קבוצה אחרת, אמנם, אבל עוקב מקרוב ובאהדה אחרינו מהיום הראשון. נכון שהמעורבות הרגשית שלו בענייננו לא דומה לשלנו, אבל בדיוק בגלל זה דעתו היא כל כך רלבנטית לפורום הזה.
אני תמיד שמח לקרוא את ההודעות שלנו חי ולראות שאנחנו לא חיים על פלנטה מבודדת אלא מעוררים עניין מחוץ למעגל הפנימי שלנו.
והסלידה שטוטח חש למקרא ההבל המודפס של מנדל הוא אותה תחושה שרובנו חשים ומאותן סיבות.
על מי זה מאיים ולמה?
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  16:36:22  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בחיי שהיותכם "בקבוצת אוהדים" טמטמה לכם את השכל וכל דיון הכי ספציפי ישר הופך לדיון פילוסופי שדורש פרספקטיבות רחבות ושאר זיוני מוח.
בוא ניקח את הדוגמא הספציפית - מנדל כתב בטורו שהוא שמח לאידנו כי אנחנו מסרבים לנסיונות איחוד, וטען כי סירבנו להצעה של דני קליין.
אז אם אוהד הפועל יכתוב שהוא מניח מנסיונו ש א)מנדל משקר ואינטרסנט ב)שאין טעם לאיחוד כי נכווינו מזה בקיץ ג)שדני קליין בעצמו הוא אדם נורא וכו' וכו',הייתי מבין.
מה בדיוק תרומתו של רון אוהד קבוצה אחרת לעניין?איזה פרספקטיבה וחוות דעת אחרת מלבד אוהדי הפועל צריך לנושא?ואיך לעזאזל זה קשור לקבוצת אוהדים?
אם אוהד הפועל יכתוב שהוא מת שהפועל ס.א.ד.ר תפסיד כי זה תורם למאבק ההשתלטות שלנו זה יתקבל בהבנה.אוהד יפו שכותב שהמשחק של יפו נגד ס.א.ד.ר זה משחק העונה "שלנו" זו שחצנות (קל וחומר כשהוא דוחף את זה בלי קשר לדיון על בוררות שי אהרון)

לא מפריע לכם ?לא נראה לכם התערבות ?סבבה. עדיין לא ראיתי מישהו ממכם הולך לדיון בפורום אוסישקין או יפו להביע את דעתו על כל ויכוח פנימי כנציגי קבוצות אוהדים.מי יודע אולי אלך לשם להגיד שככזה זה נורא שנשיא כבוד מעורב בפלילים.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-24/09/2010 16:55:42
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  17:08:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בחיי שהיותכם "בקבוצת אוהדים" טמטמה לכם את השכל וכל דיון הכי ספציפי ישר הופך לדיון פילוסופי שדורש פרספקטיבות רחבות ושאר זיוני מוח.
בוא ניקח את הדוגמא הספציפית - מנדל כתב בטורו שהוא שמח לאידנו כי אנחנו מסרבים לנסיונות איחוד, וטען כי סירבנו להצעה של דני קליין.
אז אם אוהד הפועל יכתוב שהוא מניח מנסיונו ש א)מנדל משקר ואינטרסנט ב)שאין טעם לאיחוד כי נכווינו מזה בקיץ ג)שדני קליין בעצמו הוא אדם נורא וכו' וכו',הייתי מבין.
מה בדיוק תרומתו של רון אוהד קבוצה אחרת לעניין?איזה פרספקטיבה וחוות דעת אחרת מלבד אוהדי הפועל צריך לנושא?ואיך לעזאזל זה קשור לקבוצת אוהדים?
אם אוהד הפועל יכתוב שהוא מת שהפועל ס.א.ד.ר תפסיד כי זה תורם למאבק ההשתלטות שלנו זה יתקבל בהבנה.אוהד יפו שכותב שהמשחק של יפו נגד ס.א.ד.ר זה משחק העונה "שלנו" זו שחצנות (קל וחומר כשהוא דוחף את זה בלי קשר לדיון על בוררות שי אהרון)

לא מפריע לכם ?לא נראה לכם התערבות ?סבבה. עדיין לא ראיתי מישהו ממכם הולך לדיון בפורום אוסישקין או יפו להביע את דעתו על כל ויכוח פנימי כנציגי קבוצות אוהדים.מי יודע אולי אלך לשם להגיד שככזה זה נורא שנשיא כבוד מעורב בפלילים.

אני אישית מסתפק בפורום הפועל קטמון ירושלים, אבל עדיין לא חושב שכל מי שנכנס לפורום צריך לעבור סלקטור. תכלס יש מקום להיכנס לפורום של יפו ולהגיד שזה מביך שנשיא הכבוד שלהם מעורב בפלילים. ואגב יש כמה אוהדים שלנו שאכן קוראים וכותבים בפורומים של קבוצות אחרות - יפו, אוסישקין, הפועל ת"א כדורגל, סא.ד.ר. ועוד...

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  21:33:40  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי דנינו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

טעות קלי. הקבוצות שלנו לא בעלות סגנון ניהול דומה, אלא הקונספט ההנהגתי וההצהרתי שלנו שווה לחלוטין. פה נגמר הדמיון. אתם ואנחנו מגיעים ממקום אחר לגמרי. הקבוצה שלכם נשלטת על ידי מי שלטעמכם ריסק את המועדון והקמתם אלטרנטיבה כדי להגשים לפחות לעצמכם את הרצונות הבסיסיים. אם קטמון תתפרק, הפועל ירושלים לא תתפרק בעקבותיה ולהיפך. אם מכבי קביליו יפו תתפרק, לא תקום מכבי יפו שלישית. אנחנו קמנו מחדש, המאבק שלנו הוא כלפי עצמנו בלבד (וזה מאבק לא קל. העדה שלנו לא פשוטה כלל ועיקר). לנו לא נתנו צ'אנס להקים אלטרנטיבה, אותנו העלימו, כמו שהמוסד מעלים אנשים.
ואני עדיין חושב ששותפות הגורל בינינו יוצרת מצב אבסורדי שיום לפני משחק העונה שלכם מול שיכון המזרח, יהיה לכם משחק עונה בחולון. בניגוד להפועל שאול, ס.א.ד.ר מסרבת להכנע. אנחנו נשמח לעזור להם להשתכנע.

מסכים עם טוטח שההנהלות שלנו לא אותו דבר!
לא רואה את שיינפלד משחק קלפים עם העולם התחתון...

גם אם הייתי משחק ומפסיד, מה היו עושים?

מצמידים לי מטען לאופניים?
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  21:46:29  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גלעד

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אני אישית מסתפק בפורום הפועל קטמון ירושלים, אבל עדיין לא חושב שכל מי שנכנס לפורום צריך לעבור סלקטור. תכלס יש מקום להיכנס לפורום של יפו ולהגיד שזה מביך שנשיא הכבוד שלהם מעורב בפלילים. ואגב יש כמה אוהדים שלנו שאכן קוראים וכותבים בפורומים של קבוצות אחרות - יפו, אוסישקין, הפועל ת"א כדורגל, סא.ד.ר. ועוד...

מהיכרותי עם קלי אני לא חושב שלכך הוא התכוון.הוא כן אומר שבמקום רגיש ואמוציונלי ,בדיון טעון כמו היחס למקורית ,כדאי ורצוי שאורחים בפורום הזה לא יחוו דעה.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  11:44:37  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוות לפגרה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  12:37:10  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת, לא מבין את קלי.. בא אחד, מביע את דעתו באופן מנומס וקלי מתפוצץ עליו. סך הכל הוא לטובתינו אז למה גם איתו צריך לריב? ומדובר על בן אדם אחד ולא על עדר. אני בעדו.
עכשיו שסיטי ינצחו את צ'לסי ושאבו דאבי יעופו כבר..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  13:26:01  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

מוות לפגרה.

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  15:55:05  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב שאף אחד לא נסחף :סלקטורים ,התפוצציות וכו'.לפחות טמפופו לא נסחף ודיבר לעניין
אני להבדיל ממכם מניח שרון עמיקם עיתונאי אינטיליגנט ולא כ"כ מסכן, ואם הדיאלוג הזה כבר חוזר המון פעמים לדוגמא

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

היידה יפו!

עמיקם בחייך, עזוב אותנו.
אנחנו אוהדי הםועל ירושלים, הפועל ירושלים זו הטרגדיה שלנו. אתה פורט לנו על מיתרי הרגש העמוקים ביותר אז די בבקשה, זה לא עניין שלך.
אם אתה חושב שיהיה מישהו שיעודד אותך במשחק נגדם אתה טועה טעות.

יאללה הפועל!

אז רון כבר היה מסוגל להבין שכמו ליוגי (מצופה שזה יהיה לכולנו) האיבה לקבוצה הנושאת את שמה של הפועל י-ם ,זה מתוך כאב וצער ותקווה שדברים יישתנו ,ולא מתוך שמחה .אבל הוא מעדיף להתעלם והעיסוק החוזר שלו בנושא שאיננו קשור אליו נעשה בחוסר חן וצניעות (שצריכה לרגש אותי רק כי הוא מדבר "לטובתנו" ובצורה מנומסת).

טוב-מיציתי(ממילא הדברים מעוותים)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-25/09/2010 16:00:07
עבור לתחילת הדף

רסקולניקוב רסקולניקוב מנותק

27 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  17:34:26  הצג פרופיל שלח ל- רסקולניקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

האמת, לא מבין את קלי.. בא אחד, מביע את דעתו באופן מנומס וקלי מתפוצץ עליו. סך הכל הוא לטובתינו אז למה גם איתו צריך לריב? ומדובר על בן אדם אחד ולא על עדר. אני בעדו.

מסכים עם יפתח.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  17:43:39  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמדומני, הוא כותב כאן כאוהד יפו ולא כעיתונאי רון עמיקם.
ואולי אני טועה כיוון שלא עקבתי אחרי הפורום כל הזמן.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  19:36:35  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

גם אם הייתי משחק ומפסיד, מה היו עושים?

מצמידים לי מטען לאופניים?

אולי במקום לחלק תירוצים, תלמד לחלק קלפים.

הנהלה עם סטנדרטים של ליגת-העל עאלק.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07