פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כל העיר 22 בספטמבר 2010

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כל העיר 22 בספטמבר 2010
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 22/09/2010 :  22:44:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כעס בקטמון- פנימה והחוצה:
http://www11.speedyshare.com/files/24368869/download/%D7%91%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F%20%D7%9B%D7%95%D7%A2%D7%A1%D7%99%D7%9D%20%D7%94%D7%97%D7%95%D7%A6%D7%94%20%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%94%200001.jpg

ברעם מנדל ועוד קצת
http://www13.speedyshare.com/files/24368938/download/%D7%91%D7%A8%D7%A2%D7%9D%20%D7%9E%D7%A0%D7%93%D7%9C%20%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93%200001.jpg

כפיר מלול מדבר:
http://www14.speedyshare.com/files/24368964/download/%D7%9B%D7%A4%D7%99%D7%A8%20%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9C%20%D7%9E%D7%93%D7%91%D7%A8%200001.jpg

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-22/09/2010 22:47:36

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/09/2010 :  23:37:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה ותיק.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  08:05:11  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

איחס, איחס ושוב פעם איחס.

אם ייצא לי פעם להתעמת רדיופונית עם רמי מנדל, אני אומר לו את המשפט הבא: "כשנהיה גדולים, מכבי יפו רוצה להיות כמו הפועל קטמון, בשום אופן לא כמו הפועל ירושלים".

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  08:51:11  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מייצג כאן רק את דעתי(כמו תמיד)
טוטח-ההתעסקות המתמדת שלך בענייני הקרע הפועל קטמון/הפועל י-ם שבהם אין לך מושג ושום רגש בליווי בדברי חנופה במקום להשאיר את זה לנו,אולי אצל חלק גורמת חיבור רב יותר "לאחות" המדומה,אצלי זה רק יוצר אנטיגוניזם.

נ.ב-תודה על הסריקה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-23/09/2010 08:54:11
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  09:47:41  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני דווקא בעד טוטח והוא צודק במיליון אחוז איחס מנדל היידה יפו היידה קטמון
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  09:52:01  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

קלי, בשבילי הפועל ירושלים היא הפועל קטמון ואין כאן שום חנופה. אוהדים קובעים מה הם, לא עסקנים.
ב-11.9 אנחנו משחקים מול קבוצה שנקראת בהתאחדות הפועל ירושלים, אתם קוראים לה הפועל ס.א.ד.ר (אתם!), אנחנו משחקים מול היורדת מהלאומית בראשותם של האחים סאסי.
מבחינתי, שיחקנו כבר נגד הפועל ירושלים, כרגע הפועל קטמון ירושלים, במשחק רעים.
אני מכיר טוב את הרקע, אני מבין את המהות, ואני בהחלט מתייצב מאחרי הרעיון. יכול להיות שבעונה הבאה נשחק נגד הפועל ירושלים האמיתית, אני מאוד מקווה שלא (הלוואי שתעלו...גם זה יילך קשה)
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  11:10:31  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על הסריקות. עושה כבר חשק על רהט.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  12:22:48  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

איחס, איחס ושוב פעם איחס.

אם ייצא לי פעם להתעמת רדיופונית עם רמי מנדל, אני אומר לו את המשפט הבא: "כשנהיה גדולים, מכבי יפו רוצה להיות כמו הפועל קטמון, בשום אופן לא כמו הפועל ירושלים".

אני מאמין שרוב האוהדים כאן שמחים לקרוא את התגובות של טוטח וההזדהות שלו היא אותנטית ומובנת. יש הרבה מהמשותף במאבק שלנו ושל קביליו והתמיכה ההדדית היא טבעית.
יכולים להיות אוהדי קטמון מצויינים שלא יאהבו ואפילו יסלדו מיפו מאיזושהי סיבה. זכותם. אבל כמו שאמרתי הקישור בין קבוצות אוהדים שהתארגנו כדי להחיות את קבוצותיהם לא צריך להפתיע אף אחד. בכל אופן, להאשים את עמיקם בצביעות וחנופה זה קצת מוזר. אין לו שום אינטרס לנהוג כך.
בכל אופן, אני אישית אשמח מאוד כשקביליו תביס את סאדר. שום צביטה בלב. עכשיו כששי אהרון איתנו אין אפילו אדם אחד שם שאפשר להזדהות איתו באופן אישי, ומבחינת האינטרס של הפועל י-ם, כולם כמעט יסכימו איזו תוצאה עדיפה.

ולגבי רמי מנדל - אין צורך להוסיף מילה. הטור שלו מדבר בעד עצמו. בניגוד לחיים ברעם, אני לא אשמח לראות אדם כזה בקירבנו. גם אחרי ה"איחוד".
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  12:49:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה חיים!!

אני רוצה להודות למנדל משני טעמים:
הראשון: אנחנו צריכים אותו, את דעותיו ואת הטור שלו. לעיתים הצלחה נמדדת בכמה שונאים אספת בדרך.
השני: זה מדד ה"מנדל", ככל שהטורים (כפל משמעות) שלו מקצינים ועולים כך הצלחתנו.

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  13:17:55  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעוונותי כי רבו יש לי היסטוריה של שנים רבות של ישיבה ביציעי הפועל במחיצת מנדל, פחות או יותר. לא כולם חייבים להסכים איתנו, ואם מנדל וחבריו יתעשתו, יימלכו בדעתם ויגיעו למסקנה הנכונה, אקבל אותם בשמחה.מכל מקום, זכות ההתבטאות החופשית בכל העיר חשובה לי מאוד ואני כותב שם בסגנון וברוח שלי.
אשר לטוטח, יש לקבל בשמחה רבה את ביטויי האהדה שלו לקטמון. אנחנו צומחים פחות או יותר במקביל ליפו, ויש לנו היסטוריה ארוכה של מאבקים ספורטיביים נגדם. הדברים שהוא כותב רק ממחישים עוד יותר את הצלחתנו בדעת הקהל החופשית והנקייה מכל אינטרסים.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  20:30:50  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנדל חמור, אבל עדיף על ניר גרוסמן.
מנדל לפחות לא מנסה להסתיר כלום, כותב את הדברים חד וחלק.
גרוסמן בראיונותיו- בשאלות ובין השורות רואים כמה הוא זבל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  21:12:37  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז אם אני מבין אותך נכון עמיקם,זה שקבוצתך בעלת ניהול בסגנון דומה לשלנו הופכת אותך למומחה ובעל הבנה וזכות התערבות בסכסוך הפנימי שיש אצלנו,שהרי בכל קבוצות האוהדים הכל אותו דבר.
אני בכל זאת תוהה מה לך ולשאלות שפילגו אותנו ,האם אוהדים צריכים להילחם מבית או מבחוץ?מתי זה לגיטימי לעזוב?מה היחס הרגשי הנכון כאשר קבוצה שאהדת כל חייך ונושאת את השם שאליו אתה מחובר עדיין קיימת ויש בה שחקנים שהזדהית אתם?האם ובאילו תנאים צריכים לחזור/להתאחד/להשתלט וכו'?
אז צר לי -רמי מנדל,גרוסמן,חזי שוסטר ,דני מועלם וכו' יכולים לעצבן ולהטריף אותי בדעותיהם אבל כאוהדי הפועל אני בכל זאת מבין את המקום והיצריות שממנו הם מביעים דעה.
אתה?גם אם תכתוב בול מה שאני חושב ,תיראה לי כשכן שדוחף את אפו לסכסוך לא לו(מה עוד שאתה עושה את זה פעם אחר פעם אחר פעם)

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-23/09/2010 21:23:08
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  21:40:53  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אז אם אני מבין אותך נכון עמיקם,זה שקבוצתך בעלת ניהול בסגנון דומה לשלנו הופכת אותך למומחה ובעל הבנה וזכות התערבות בסכסוך הפנימי שיש אצלנו,שהרי בכל קבוצות האוהדים הכל אותו דבר.
אני בכל זאת תוהה מה לך ולשאלות שפילגו אותנו ,האם אוהדים צריכים להילחם מבית או מבחוץ?מתי זה לגיטימי לעזוב?מה היחס הרגשי הנכון כאשר קבוצה שאהדת כל חייך ונושאת את השם שאליו אתה מחובר עדיין קיימת ויש בה שחקנים שהזדהית אתם?האם ובאילו תנאים צריכים לחזור/להתאחד/להשתלט וכו'?
אז צר לי -רמי מנדל,גרוסמן,חזי שוסטר ,דני מועלם וכו' יכולים לעצבן ולהטריף אותי בדעותיהם אבל כאוהדי הפועל אני בכל זאת מבין את המקום והיצריות שממנו הם מביעים דעה.
אתה?גם אם תכתוב בול מה שאני חושב ,תיראה לי כשכן שדוחף את אפו לסכסוך לא לו(מה עוד שאתה עושה את זה פעם אחר פעם אחר פעם)

טעות קלי. הקבוצות שלנו לא בעלות סגנון ניהול דומה, אלא הקונספט ההנהגתי וההצהרתי שלנו שווה לחלוטין. פה נגמר הדמיון. אתם ואנחנו מגיעים ממקום אחר לגמרי. הקבוצה שלכם נשלטת על ידי מי שלטעמכם ריסק את המועדון והקמתם אלטרנטיבה כדי להגשים לפחות לעצמכם את הרצונות הבסיסיים. אם קטמון תתפרק, הפועל ירושלים לא תתפרק בעקבותיה ולהיפך. אם מכבי קביליו יפו תתפרק, לא תקום מכבי יפו שלישית. אנחנו קמנו מחדש, המאבק שלנו הוא כלפי עצמנו בלבד (וזה מאבק לא קל. העדה שלנו לא פשוטה כלל ועיקר). לנו לא נתנו צ'אנס להקים אלטרנטיבה, אותנו העלימו, כמו שהמוסד מעלים אנשים.
ואני עדיין חושב ששותפות הגורל בינינו יוצרת מצב אבסורדי שיום לפני משחק העונה שלכם מול שיכון המזרח, יהיה לכם משחק עונה בחולון. בניגוד להפועל שאול, ס.א.ד.ר מסרבת להכנע. אנחנו נשמח לעזור להם להשתכנע.
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 23/09/2010 :  22:58:33  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

קלי קשישא, באמת שאני לא מצליח להבין מה אתה רוצה.
עמיקם לא אמר מעולם שהוא אוהד הפועל ירושלים וברור שהקשר הרגשי שלו למועדון הוא לא כמו הקשר שלך או שלי. יחד עם זאת כל מה שהוא אומר בהקשר של הפועל ירושלים זה שהוא מקבל את הטענה הבסיסית שהקימה את קטמון ולפיה "קטמון היא הפועל ירושלים". אתה יכול להתדיין על היחס לס.א.ד.ר והדיון הפנים "הפועל-ירושלמי" יכול להמשיך להתנהל. הדבר היחידי שעמיקם וחלק ניכר מאוהדי יפו מוכנים לעשות זה לגבות את הבקשה שלנו מהעולם כולו מאז הקמת הקבוצה - אנא הכירו בכך שאוהדים חשובים משם, ושהפועל קטמון ירושלים במהות שלה היא הרבה יותר הפועל ירושלים מאשר הפועל ס.א.ד.ר ירושלים.
כבר 4 שנים אנחנו מבקשים את ההכרה הזו (ולהתכחש לזה זו התממות), וכשיש מישהו שמוכן להכיר בזה אנחנו דוחים אותו בטענות של "מי שאל אותך".
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  03:35:39  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

טעות קלי. הקבוצות שלנו לא בעלות סגנון ניהול דומה, אלא הקונספט ההנהגתי וההצהרתי שלנו שווה לחלוטין. פה נגמר הדמיון. אתם ואנחנו מגיעים ממקום אחר לגמרי. הקבוצה שלכם נשלטת על ידי מי שלטעמכם ריסק את המועדון והקמתם אלטרנטיבה כדי להגשים לפחות לעצמכם את הרצונות הבסיסיים. אם קטמון תתפרק, הפועל ירושלים לא תתפרק בעקבותיה ולהיפך. אם מכבי קביליו יפו תתפרק, לא תקום מכבי יפו שלישית. אנחנו קמנו מחדש, המאבק שלנו הוא כלפי עצמנו בלבד (וזה מאבק לא קל. העדה שלנו לא פשוטה כלל ועיקר). לנו לא נתנו צ'אנס להקים אלטרנטיבה, אותנו העלימו, כמו שהמוסד מעלים אנשים.
ואני עדיין חושב ששותפות הגורל בינינו יוצרת מצב אבסורדי שיום לפני משחק העונה שלכם מול שיכון המזרח, יהיה לכם משחק עונה בחולון. בניגוד להפועל שאול, ס.א.ד.ר מסרבת להכנע. אנחנו נשמח לעזור להם להשתכנע.

מסכים עם טוטח שההנהלות שלנו לא אותו דבר!
לא רואה את שיינפלד משחק קלפים עם העולם התחתון...
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/09/2010 :  09:02:07  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מי שאתה מדבר עליו לא בהנהלה ומעולם לא היה בהנהלה.
הוא נשיא כבוד.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם כל העיר 22 בספטמבר 2010 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07