פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אחות קטנה נולדה לנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אחות קטנה נולדה לנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  14:59:27  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

ביזיון למנהלי הפורום שמסרבים לטפל בטרולים מאוסים
למה אתם מפחדים ממהם?
תעשו כבר את העבודה שלכם או שתתפטרו נקודה.

תגיד, איך לדעתך יעבוד שיתוף הפעולה בין שי לוורנר העונה? מי שוער יותר טוב - מוטי או ניצן? האם יש לנו ספסל מספיק עמוק? לא כדאי להביא עוד קשר אחורי? איך התרשמת ממשחקי האימון עד עכשיו?

אני שואל אותך כי מעולם לא התייחסת לשום עניין מקצועי תמיד רק דאגת להתסיס כך שלפעמים עולה הספק אם לא מדובר באיזשהו טרול שהסתנן לפורום רק כדי להציק.

ואם זה המצב, אז די ברור במי צריך לטפל.

וורנר צריך להויכח את עצמו לפני שהוא מקבל את המקום של שקד
מוטי שוער יותר בכיר אבל יש מאמן שנוכח באימונים ויודע מי בכושר יותר טוב
הספסל עמוק מאוד ואם לא היו בעיות של הרחקות ובוררויות אולי אפילו היו משחררים שחקנים
עדיין לא הייתי במשחק אימון העונה לפחות עד המשחק נגד יפו אחותנו

אני אוהד פסיבי בפורום שנהנה לקרוא ולהתעדכן
אתם הורסים את הפורום הזה כמו שהרסתם את הקודם ואף אחד לא פוצה פה.... אני לא יודע למה מפחדים ממכם אולי אתה יודע?

אני אישית מאד מפחד ממנו ומהחברים שלו, אני כבר מפחד להגיע למשחקים, מה אתה אומר? אולי אנחנו יכולים לעשות משהו?
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  15:02:43  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

דרעי
לאסלו צ'ה=קספר ויינברגר

כמה שהייתי רוצה שקספר ישוב וישיב את המאבק ההיסטורי בינו לבין שורף דקלים לחיים, אני חייב להגיד שההשוואה שלך מעליבה. קספר זה היה כותב שנון, חד, לץ, חריף, בעל עברית מדוייקת ומדוקדקת. ואוהד אמיתי.
כל השוואה בינו לבין השני מעליבה.

אבל ריגשת אותי עם השם הזה.

איכה, קספר?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  15:45:00  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצים לריב, להתווכח ולרדת על אנשים, אל תעשו את זה פה. בבקשה, אני מתחנן, תעזבו אותנו לנפשנו. תנו לדבר כדורגל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  15:53:33  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, האם אתה מתנגד לנוסחה שתציל את הפועל ירושלים וגם תעשה שינוי משמעותי בדרך שבה הכדורגל מתנהל בארץ? והאם היית מסתפק בהצלה מיידית של הפועל על ידי איש עסקים שבעוד עשר שנים יוריד אותה שוב לבור חדש, וחוזר חלילה, כך שגם את זיקנתנו נבלה ביללות ושנאה עצמית על כמה מר גורלנו?
השיטה של האוהדים טובה כי במידה ונפעיל אותה כמו שצריך הקבוצה גם תינצל וגם תחזיק מעמד. אני מאמין שהאינטרסים שלנו, של הילדים שלנו ושל הילדים שלהם בתור אוהדים תמיד יהיו זהים, ותמיד יהיו שונים משל בעלי הון שהעניין אצלם הוא כסף, פרסום ודלת פתוחה אצל ראש העיר ולא האהבה לקבוצה. אני מוכן לתת 5 שנים קשות בליגות נמוכות ובמגמת שיפור שאחריהן תהיה מערכת בנויה ויציבה (רמז: גם דרך התקנון) שאי אפשר יהיה לפרק אותה ולדרדר אותה כל כך מהר, לא מבפנים או מבחוץ.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  16:11:08  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלומי - תקן אותי אם אני טועה, אבל אני חושב שאתה בסביבות גיל 35. אתה רוצה להסביר למה אתה מעביר את זמנך בהתחנפות לשני ילדים בני עשרים?

גרטל - חבל. אתה שמונה רמות מעליהם. עזוב את השטויות האלה.

מדלולה - מה לעשות שאנשים מטבעם נרתעים מעימות (בסך הכל זאת תכונה חיובית). ולכן כשבא איזה בריון (וירטואלי במקרה הזה) מאוד קשה להיפטר ממנו. אגב, שים לב שעניין הפחד מאפיין גם את הקומץ - לא סתם הם מתחבאים מאחורי שמות המשתמש. אז אמנם הרבה אנשים יודעים פחות או יותר במי מדובר, אבל העובדה שלא יודעים בדיוק מי זה מי, עושה להם את החיים קלים יותר.

מה שמביא אותי להצעה - ניק'ים זה דבר נחמד, וחבל יהיה לוותר על האפשרות הזאת, אבל מכיוון שאני חושש שככה אי אפשר להמשיך, אני מציע לאפשר כתיבה בפורום רק תחת שם מלא. יש לי תחושה שזה קצת ירסן פה את האנשים.

נערך על ידי - מיכאל ב-29/08/2010 16:39:28
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  16:26:17  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

קלי, האם אתה מתנגד לנוסחה שתציל את הפועל ירושלים וגם תעשה שינוי משמעותי בדרך שבה הכדורגל מתנהל בארץ? והאם היית מסתפק בהצלה מיידית של הפועל על ידי איש עסקים שבעוד עשר שנים יוריד אותה שוב לבור חדש, וחוזר חלילה, כך שגם את זיקנתנו נבלה ביללות ושנאה עצמית על כמה מר גורלנו?
השיטה של האוהדים טובה כי במידה ונפעיל אותה כמו שצריך הקבוצה גם תינצל וגם תחזיק מעמד. אני מאמין שהאינטרסים שלנו, של הילדים שלנו ושל הילדים שלהם בתור אוהדים תמיד יהיו זהים, ותמיד יהיו שונים משל בעלי הון שהעניין אצלם הוא כסף, פרסום ודלת פתוחה אצל ראש העיר ולא האהבה לקבוצה. אני מוכן לתת 5 שנים קשות בליגות נמוכות ובמגמת שיפור שאחריהן תהיה מערכת בנויה ויציבה (רמז: גם דרך התקנון) שאי אפשר יהיה לפרק אותה ולדרדר אותה כל כך מהר, לא מבפנים או מבחוץ.

שומר-אמרתי כבר.יש ויכוח לגבי האם 300-400 איש שמשלמים כסף(מניה/בעל זכות/חבר עמותה או סתם מנוי כמו בכל קבוצה רגילה) ימציאו את הגלגל ויצליחו לגרום לספונסרים לשים ים כסף שבתוכו כספי האוהדים יהיו שוליים.
את הויכוח הזה לגבי הפועל י-ם עוד איכשהו ניתן להבין.
אבל פוזת ה-300 איש האלה מובילים מהפיכה בכדורגל הישראלי והעולמי ,וכל רגע "מאמצים" אחות שהואילה לרשום את קטמון באתרה-זה אני משאיר לחסידי "המותג" "והמיזם" נוסח ותיק.אנ י כרגע מסתפק לראות לאן התהליך הזה יוביל אותנו.
חלקכם אימצתם זהות של "אוהד קבוצת אוהדים" ואני כולה אוהד הפועל י-ם.שאר הקבוצות שיסלחו לי,אתייחס אליהם כרגיל.
אם תקום קבוצת אוהדים לבית"ר או למכבי סל אשנא אותם כמו את הקבוצות המקוריות.אם יקומו קבוצות אוהדים לקבוצות חביבות עלי,אחבב אותם .ואילו שאני אדיש אליהם,אישאר אדיש.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-29/08/2010 16:32:02
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  16:35:37  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבין שלא מעניין אותך קבוצות אחרות וכו'. השאלה שלי היא אחרת - האם אתה כרגע מאמין שיש דרך יותר טובה לפתור את הבעיות של הפועל לטווח הארוך מאשר קבוצת אוהדים מתפקדת? אני לא יותר אוהד של קבוצת אוהדים מאשר של הפועל ירושלים, וקבוצת אוהדים בעיני היא הדרך ולא המטרה, אבל אני באמת מאמין שקצת קשה להפריד בין הדברים האלה. אולי אני נאיבי או עיוור אבל אני לא רואה אופציה אחרת שמתקבלת על הדעת. אפילו לא בדמותו של יעקב שחר.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-29/08/2010 16:37:47
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  17:02:01  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע למה אתה מושך אותי לדיון המהותי ,באשכול פשוט שדן בנושא האם יש או אין לנו אחות.ואני אשכנזי שבקושי מסתדר בחיים האמיתיים עם האחות האחת שיש לי ,מוותר על עוד אחת.
הדיון המהותי כבר נטחן עד דק.אני אישית בתיאוריה בעד שלום עולמי,קבוצת אוהדים לגיטימית בליגת על, ושאני אחזור להיות בן 20 חתיך הורס עם עדת מעריצות.מעשית לא מאמין באף אחד מהדברים האלו.
רק שאין צורך לנהל את הויכוח כעת .פעם נגיע לליגה הלאומית בעזרת ה' ואז המציאות תכריע לכאן או לכאן.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  18:36:08  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נדמה לי שזה שורש העניין - האם המציאות תכריע לגבינו או שאנחנו נכריע לגבי המציאות.

אנא סלח לי על החפירה. זה באמת מאוד מעניין אותי כי אני מרגיש שאנחנו רואים דברים אחרת.

וזה שאמרת שהשאלה אם יש או אין אחות זה עניין פשוט מזכיר לי סרט תיעודי שראיתי פעם בקמבודיה, שבו ראיינו זקנה אחת שסיפרה בעצב איך לפני המלחמה היו לה 5 או 6 ילדים ולצערה אף אחד לא שרד...

דש לנמר.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  19:23:41  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

ביזיון למנהלי הפורום שמסרבים לטפל בטרולים מאוסים
למה אתם מפחדים ממהם?
תעשו כבר את העבודה שלכם או שתתפטרו נקודה.

תגיד, איך לדעתך יעבוד שיתוף הפעולה בין שי לוורנר העונה? מי שוער יותר טוב - מוטי או ניצן? האם יש לנו ספסל מספיק עמוק? לא כדאי להביא עוד קשר אחורי? איך התרשמת ממשחקי האימון עד עכשיו?

אני שואל אותך כי מעולם לא התייחסת לשום עניין מקצועי תמיד רק דאגת להתסיס כך שלפעמים עולה הספק אם לא מדובר באיזשהו טרול שהסתנן לפורום רק כדי להציק.

ואם זה המצב, אז די ברור במי צריך לטפל.

וורנר צריך להויכח את עצמו לפני שהוא מקבל את המקום של שקד
מוטי שוער יותר בכיר אבל יש מאמן שנוכח באימונים ויודע מי בכושר יותר טוב
הספסל עמוק מאוד ואם לא היו בעיות של הרחקות ובוררויות אולי אפילו היו משחררים שחקנים
עדיין לא הייתי במשחק אימון העונה לפחות עד המשחק נגד יפו אחותנו

אני אוהד פסיבי בפורום שנהנה לקרוא ולהתעדכן
אתם הורסים את הפורום הזה כמו שהרסתם את הקודם ואף אחד לא פוצה פה.... אני לא יודע למה מפחדים ממכם אולי אתה יודע?

אני אישית מאד מפחד ממנו ומהחברים שלו, אני כבר מפחד להגיע למשחקים, מה אתה אומר? אולי אנחנו יכולים לעשות משהו?

אוהד בפורום חשוף להעלבות אישיות שלא מתלווה אליהם שום תוכן ענייני!!! מצד מספר אנשים באופן מכוון ולאורך זמן...
מילא אם היו חילופי דברים בוטים מתוך ויכוח ענייני חם בין שני אנשים... אבל אין כזה
אז המינמום הוא להגן עליו בתור בן אדם... אבל זה לא צריך להיות התפקיד שלי... יש מנהל שצריך להפעיל סמכויות לטובת הפורום ואם הוא לא עושה את זה אולי הוא מפחד
מי שזה מצחיק אותו או לא מעניין אותו צריך לשתוק ולהמשיך לא להתערב כי אין מקום לציניות כלפי
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  20:51:27  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אישית אני גם סבור שאחת הסיבות שהפורום הזה לא תופס יותר תאוצה, כפי שראוי היה לו לתפוס, היא גישה דורסנית ופוגענית שלעיתים מתגנבת לה לחלק מההודעות...
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  21:15:39  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה לחשוב קטן? הלוואי שכל הקבוצות בארץ היו מתנהלות בסגנון כמו שלנו. יותר קהל במגרשים, יותר מימון, רמה גבוהה יותר. ראו ערך הליגה הגרמנית.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  22:33:14  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

שומר-אמרתי כבר.יש ויכוח לגבי האם 300-400 איש שמשלמים כסף(מניה/בעל זכות/חבר עמותה או סתם מנוי כמו בכל קבוצה רגילה) ימציאו את הגלגל ויצליחו לגרום לספונסרים לשים ים כסף שבתוכו כספי האוהדים יהיו שוליים.
את הויכוח הזה לגבי הפועל י-ם עוד איכשהו ניתן להבין.
אבל פוזת ה-300 איש האלה מובילים מהפיכה בכדורגל הישראלי והעולמי ,וכל רגע "מאמצים" אחות שהואילה לרשום את קטמון באתרה-זה אני משאיר לחסידי "המותג" "והמיזם" נוסח ותיק.אנ י כרגע מסתפק לראות לאן התהליך הזה יוביל אותנו.
חלקכם אימצתם זהות של "אוהד קבוצת אוהדים" ואני כולה אוהד הפועל י-ם.שאר הקבוצות שיסלחו לי,אתייחס אליהם כרגיל.
אם תקום קבוצת אוהדים לבית"ר או למכבי סל אשנא אותם כמו את הקבוצות המקוריות.אם יקומו קבוצות אוהדים לקבוצות חביבות עלי,אחבב אותם .ואילו שאני אדיש אליהם,אישאר אדיש.

קלי, שיחקת אותה. חזק ואמץ, כל מילה.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 30/08/2010 :  00:16:35  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

דרעי
לאסלו צ'ה=קספר ויינברגר

כמה שהייתי רוצה שקספר ישוב וישיב את המאבק ההיסטורי בינו לבין שורף דקלים לחיים, אני חייב להגיד שההשוואה שלך מעליבה. קספר זה היה כותב שנון, חד, לץ, חריף, בעל עברית מדוייקת ומדוקדקת. ואוהד אמיתי.
כל השוואה בינו לבין השני מעליבה.

אבל ריגשת אותי עם השם הזה.

איכה, קספר?

מקבל את ההערה. אני גם מתגעגע לקספר- היה לו סגנון כתיבה סוחף ביותר, ובנוסף צדק בכל מילה לגבי יאיר אסייג.
אם אני זוכר נכון הוא גם זה שהביא את ה"שורף, תמות" המקורי.
עבור לתחילת הדף

lili lili מנותק

57 הודעות

נשלח - 30/08/2010 :  00:55:15  הצג פרופיל שלח ל- lili הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מעניין. שמלכה, משעמם. "כל מילה קלי", פחחח

מתחת לכל גוף שוכנת מאסה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07