פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אחות קטנה נולדה לנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אחות קטנה נולדה לנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  03:38:30  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

בשביל שקבוצה תהיה קבוצת אוהדים גם צריכים להיות לה אוהדים. כמה אוהדים יש למ.ס עירוני גבעת חביבה האלה?

אוי, אוי השחצנות של הקהל שלנו.
אתה מבין שאותו דבר הקבוצות הגדולות בארץ יכולות להגיד עלייך, כן?
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  05:37:32  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועל כן יש להשעות, ולדעתי למחוק את המשתמש לאסלו צה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  06:35:13  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דרעי

ועל כן יש להשעות, ולדעתי למחוק את המשתמש לאסלו צה.

לאף אחד לא איכפת מה אתה חושב. אתה ושלל היוזרים שלך.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  11:54:23  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו לא שחצנות של קהל, זו שחצנות של איש מפגר אחד, אין ממה להתרגש.

ועם זאת, יש להשעות את המשתמש לאסלו צה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  12:01:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך אני אוהב את הנטייה שלנו להפוך כל דיון לוויכוח מגעיל, חסר טעם וחסר כל קשר לקבוצה או לנושא שעליו פתחו את הדיון. ממש כמו תיכוניסטים בחופש הגדול.
די לפגרה, תנו לנו כדורגל.
יפו עוד יומיים!!!

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  12:09:32  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רוצים אותו. הוא בלתי נסבל. הוא זן הקשור בגיא ליבמן ועמי גרינפלד. המשתמש לאסלו צה החוצה!
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  12:16:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, די.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  12:55:42  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביזיון למנהלי הפורום שמסרבים לטפל בטרולים מאוסים
למה אתם מפחדים ממהם?
תעשו כבר את העבודה שלכם או שתתפטרו נקודה.

נערך על ידי - מוקי ב-29/08/2010 12:56:44
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  12:58:59  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוקי יקר, אבקש להדגיש ולחדד את שאמרת:
בזיון למנהלי הפורום שמסרבים לטפל בגורמים מאוסים. כאלה שמלבים שנאה ומייצרים סכסוכים בינינו לבין מועדונים אחרים בליגה, ובעיקר מדברים על הליגה הגרמנית בפורום הרשמי של קבוצה בליגה ב' בישראל. מנהלים, למה אתם מפחדים מהם? תעשו כבר את העבודה שלכם או שתתפטרו נקודה.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  13:44:27  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

למה אתם מפחדים ממהם?

תגיד, איך לדעתך יעבוד שיתוף הפעולה בין שי לוורנר העונה? מי שוער יותר טוב - מוטי או ניצן? האם יש לנו ספסל מספיק עמוק? לא כדאי להביא עוד קשר אחורי? איך התרשמת ממשחקי האימון עד עכשיו?

אני שואל אותך כי מעולם לא התייחסת לשום עניין מקצועי תמיד רק דאגת להתסיס כך שלפעמים עולה הספק אם לא מדובר באיזשהו טרול שהסתנן לפורום רק כדי להציק.

ואם זה המצב, אז די ברור במי צריך לטפל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  13:48:57  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואם אפשר להחזיר את הדיון לתחילתו ,לפני שטס לויכוחים הרגילים.
כשאני כתבתי שאין לי אחות ,זה ממש לא היה כזלזול בגבעל אולגה כי בהתאם גם אוסישקין ,יפו או כל קבוצה עתידית איננה אחותי.מפני שאני אוהד הפועל י-ם בלבד ,ולא אוהד של "קבוצות אוהדים" .
כשקמה קטמון הייתה לה מטרה אחת בלבד-הצלה של הפועל י-ם .אח"כ החל הדיבור על קבוצת אוהדים מתוך הכרה(נשים לרגע את הויכוח בצד,אם זה נכון) שזה המתכון והמבנה הנכון ,להציל את הפועל י-ם גם לעתיד.עד כאן הכל בסדר. מפה ועד לרצון ושגעון הגדלות, להפיכה חברתית כללית ושינוי פני כל הכדורגל הישראלי(ולפי השומר -העולמי) ,המרחק גדול ודי מגוחך והאמת גם ממש לא מעניין.
החיפוש החוזר ונשנה לאחיות קטנות שממש לא קשורות אלינו, שלמדו מהאחות הגדולה קטמון ומכאן הופכות לקשורות אלינו הוא קשקוש והוא דווקא ההתנשאות.
תנו לי דרך קטמון שהפועל י-ם תחזור לקדמת הבמה ,ואז אולי(כנראה שגם אז לא) יעניין אותי אם קבוצות אחרות בבעלות בעלים פרטי,עירייה או האוהדים.אבל אפילו למטרה צנועה זו הדרך עוד ארוכה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-29/08/2010 13:53:33
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  14:04:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

עד כאן הכל בסדר. מפה ועד לרצון ושגעון הגדלות, להפיכה חברתית כללית ושינוי פני כל הכדורגל הישראלי(ולפי השומר -העולמי) ,המרחק גדול ודי מגוחך והאמת גם ממש לא מעניין.

לא כתגובה או מענה לטענה שהעלה קלי, אלא יותר להרחבת הידע - קישור לאתר האירופי של ארגון האוהדים. שימו לב לידיעות הרבות העוסקות בהתארגנות אוהדים כדי להציל/לסייע לקבוצות כדורגל כאלה או אחרות:
http://www.supporters-direct.org/home.asp?cat=eu

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  14:36:28  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מאוד לא יפה איך שאתם מדברים על האוהד לאסלו צה. בסך הכל, כמו האליל שלו, הוא לא רואה אף אחד ממטר ורוצה להיות מכבי ת"א/בית"ר ירושלים. אז תעזבו אותו במנוחה, לפני שלאליל יהיו טחורים.

ואז, לאסלו, רק פרוקטוליין.
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  14:47:39  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

למה אתם מפחדים ממהם?

תגיד, איך לדעתך יעבוד שיתוף הפעולה בין שי לוורנר העונה? מי שוער יותר טוב - מוטי או ניצן? האם יש לנו ספסל מספיק עמוק? לא כדאי להביא עוד קשר אחורי? איך התרשמת ממשחקי האימון עד עכשיו?

אני שואל אותך כי מעולם לא התייחסת לשום עניין מקצועי תמיד רק דאגת להתסיס כך שלפעמים עולה הספק אם לא מדובר באיזשהו טרול שהסתנן לפורום רק כדי להציק.

ואם זה המצב, אז די ברור במי צריך לטפל.

וורנר צריך להויכח את עצמו לפני שהוא מקבל את המקום של שקד
מוטי שוער יותר בכיר אבל יש מאמן שנוכח באימונים ויודע מי בכושר יותר טוב
הספסל עמוק מאוד ואם לא היו בעיות של הרחקות ובוררויות אולי אפילו היו משחררים שחקנים
עדיין לא הייתי במשחק אימון העונה לפחות עד המשחק נגד יפו אחותנו

אני אוהד פסיבי בפורום שנהנה לקרוא ולהתעדכן
אתם הורסים את הפורום הזה כמו שהרסתם את הקודם ואף אחד לא פוצה פה.... אני לא יודע למה מפחדים ממכם אולי אתה יודע?
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  14:48:04  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דרעי
לאסלו צ'ה=קספר ויינברגר
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07