פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אחות קטנה נולדה לנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אחות קטנה נולדה לנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 30/08/2010 :  01:36:13  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lili

לא מעניין. שמלכה, משעמם. "כל מילה קלי", פחחח

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/08/2010 :  16:15:27  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפתטיות שלכם מצחיקה אותי יותר מאשר כל דבר אחר. תמשיכו מצדי לזיין בשכל כמה שאתם רוצים. הרי במילא זה המקום היחיד שאתם יכולים לדבר ככה.

נתראה מחר במשחק נגד יפו. תשאלו מי אני, אני אשמח לראות מי עומד מאחורי היוזרים הכל כך שנונים שלכם. או שלא, כי אתם חבורה של ילדות קטנות שמתחבאות מאחורי מסך מחשב

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 30/08/2010 :  17:53:38  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

הפתטיות שלכם מצחיקה אותי יותר מאשר כל דבר אחר. תמשיכו מצדי לזיין בשכל כמה שאתם רוצים. הרי במילא זה המקום היחיד שאתם יכולים לדבר ככה.

נתראה מחר במשחק נגד יפו. תשאלו מי אני, אני אשמח לראות מי עומד מאחורי היוזרים הכל כך שנונים שלכם. או שלא, כי אתם חבורה של ילדות קטנות שמתחבאות מאחורי מסך מחשב

ואתה??
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07