| משתמש |
שירים חדשים לעונת 2010/11!  |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 23:23:52
|
| בסופו של דבר אף אחד לא שם זין על מה האנשים האלה אומרים. הם יכולים לבכות כמה שהם רוצים על גבי הפורום, אבל במגרש אין להם שום השפעה. כך שזה לא משנה לכאן או לכאן מה הם חושבים. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 00:16:37
|
| סליחה, אתה הבטחת לא להגיב לנו יותר. למה תמיד דווקא כשאני כותב פה אתה צריך לצאת מהטוסיק של דני קליין? לא מכובד. זה מעליב. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 00:35:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טמבלים. במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים. 98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע. שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ? ואיתמר, אם אתם רוצים שייכנס אפילו תו אחד, שמישהו קודם יירק על עידן טל בפעם הבאה שיגיע למלחה, וש"ירושלים של זהב" יסתיים כמו שצריך בשורה על הזבאלה מרחוב שטרן.
קראנקו, כידוע לך, אנשים בני שלושים ומשהו הם כבר לא כאלה מגניבים. אז בוא נדבר לעניין, העלבות אישיות לא יועילו. כנראה שיש כאן אנשים (כן, כן, חמישה, הבנו. טוב אולי יותר) שהחיבור הזה מפריע להם. זהות מה זהות, לא רוצה קשר עם החלאות הצהובות שבמקרה לובשות אדום ממלחה. עכשיו, אם מישהו החליט להגביר את שיתוף הפעולה, שיודיע לי על כך. כשאני שם 1000 ש"ח אני רוצה לדעת על מה אני שם אותם. עד עכשיו, מדי שנה, הייתי מאוד מרוצה ממה שעשו עם הכסף שלי. כשהיו נקודות חשובות באמת, הן עלו להצבעה. בשבילי להפוך ל"לקבוצה אחת מאוחדת" הוא דבר בלתי אפשרי עם קבוצה שלא מכירה בהיותה חלק ממועדון הפועל ירושלים. אם יש החלטה רשמית כזו, אנא יידע אותי בעניין.
קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי.
שלומי, הדור החדש הזה כבר נושק לשלושים, בחייאת רבאק. זה מתחיל להזכיר לי את המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה. אנחנו צריכים את הליברגלים האדומים האלה, שהם אוהדים אמיתיים ומסורים בכל מובן. יש להם ארגון אוהדים חדש במלחה, מסתבר, שמבקש לעשות טוב- ועם כל הכעס המוצדק על התנהלותה המבישה של מחלקת הכדורסל, עדיף לטפח את הילדים המצויינים האלה כמה שאפשר.
אתה יודע מה בלאש? סבבה. אני הולך איתך, שלושים זה כבר לא ילד. אוהדים מסורים ואמיתיים? תפדל. הם יותר חשובים מאיתנו, באמת. אבל עד כאן, עד "להפוך לקבוצה אחת מאוחדת". כי איך אומרים? את מה שאנחנו שכחנו מדני קליין והקהל על הכסאות הצהובים במלחה (לא מאחורי הסלים) הם לא ילמדו אף פעם.
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 00:42:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
בסופו של דבר אף אחד לא שם זין על מה האנשים האלה אומרים. הם יכולים לבכות כמה שהם רוצים על גבי הפורום, אבל במגרש אין להם שום השפעה. כך שזה לא משנה לכאן או לכאן מה הם חושבים.
לסלו צה, אתה יצור נאלח, תן קצת ריספקט לאנשים עם יותר ותק ביציע ממך.
ולנקודה עצמה, תעשו מה שאתם רוצים - תמשיכו לתמוך במוטציה הזו שנקראת בית"ר ירושלים בכדורסל, כבר מזמן אני לא מנסה להבין אתכם, אתם נראים לי סתם פתטים (כמו כל מי שממשיך להתעניין ב"ספורט" הזה.) רק אל תגידו שאנחנו נמצאים בתהליך של להפוך לקבוצה מאוחדת.
|
 |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 01:11:50
|
שאני הולך למשחקי כדורגל אני רואה הרבה מאוד פעמים אנשים עם חולצות וצעיפים של מחלקת הכדורסל,וכשאני הולך למלחה מלא אני רואה מלא אנשים עם חולצות,צעיפים של הפועל קטמון ובנוסף רוב שירי עידוד שיש במלחה הם תוצרת הפועל קטמון.למי שלא יודע אורי קוקיה שחקן "בית"ר מגדל" הוא אוהד הפועל ירושלים והוא היה גם חבר עמותה בהפועל קטמון.גם אני לא מסכים עם דברים שדני קליין עשה בשנים האחרונות כמו שיתופם של ארקדי וגומא אגייר..לדעתי עם שיתוף פעולה של שני הצדדים אפשר להסתדר.תראו את הפועל ומכבי תל אביב,מכבי חיפה יש שיתוף פעולה מלא של אוהדים בין הכדורגל לכדורסל.
בכל מקרה...כדורעף אימפריה השנה ליגה לאומית! |
נערך על ידי - fego7 ב-13/08/2010 01:12:38 |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 01:17:55
|
| לצד דברי ההבל והטמטום שנשפכים פה מכמה חברים, הייתי רוצה לחזק את הרעיון לחיבור מחודש בין מחלקת הכדורעף על קהלה החם והעצום לבינינו. אני חושבת שקשר חם בין המעופפים לאלו שעושים זאת על הדשא הירוק הינו ערובה להצלחה ולחיבוק חם ואוהב. (בלי אף מילה על הפועל ירושלים בפטאנק...) |
 |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 01:47:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
תגידי שוסטר, מה יהיה עלינו בעונה הקרובה?
זה הסכל שלנו כרגע: רכז- פרקינס, טורנס 2- לין גריר, בורשטיין, שארפ 3- אידסון, פניני, בלות'נטאל 4- הייסליפ, הנדריקס, כדיר 5- שחורציאניטיס, גרין, פוט (מושאל)
בתור אשת הכדורסל של הפורום - האם זה יספיק כדי להחזיר לנו את צלחת האליפות או לכל הפחות את גביע ווינר?
אני בכל מקרה חושב שכרגע עמדת הרכז היא הנקודה החלשה, דיוויד צריך לתת את הדעת בנושא. בטח שמצד שני בית"ר החזירו את וויל סולמון.
למה פה?
יש לך מבחר גדול לדבר על האלקטורת כמו השחקן ה 12,הלב הצהוב,שועלי האולטרס,GATE11 וכו'
אז בבקשה.
חוץ מזה מה שמטריד אותך זה קבוצת הכדורסל? לקבוצה שלך יש שבוע הבא מפגש עם מחזיקת הגביע הצרפתי וקלוד מקאללה.. שאפו
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 01:55:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי fego7
זה הסכל שלנו כרגע: רכז- פרקינס, טורנס 2- לין גריר, בורשטיין, שארפ 3- אידסון, פניני, בלות'נטאל 4- הייסליפ, הנדריקס, כדיר 5- שחורציאניטיס, גרין, פוט (מושאל)
בתור אשת הכדורסל של הפורום - האם זה יספיק כדי להחזיר לנו את צלחת האליפות או לכל הפחות את גביע ווינר?
אני בכל מקרה חושב שכרגע עמדת הרכז היא הנקודה החלשה, דיוויד צריך לתת את הדעת בנושא. בטח שמצד שני בית"ר החזירו את וויל סולמון.
למה פה?
יש לך מבחר גדול לדבר על האלקטורת כמו השחקן ה 12,הלב הצהוב,שועלי האולטרס,GATE11 וכו'
אז בבקשה.
חוץ מזה מה שמטריד אותך זה קבוצת הכדורסל? לקבוצה שלך יש שבוע הבא מפגש עם מחזיקת הגביע הצרפתי וקלוד מקאללה.. שאפו
אם אני צריך לענות לך באותו מטבע אז הייתי אומר שאתה צריך להיות מוטרד מהפיצוץ במשא ומתן עם משה מישאלוב. |
 |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 02:01:40
|
למה פה?
אז בבקשה.
אם אני צריך לענות לך באותו מטבע אז הייתי אומר שאתה צריך להיות מוטרד מהפיצוץ במשא ומתן עם משה מישאלוב.
לא מבין למה אתה מדבר על מכבי תל אביב,זה עושה לך כיף לעצבן סתם? זה פורום לאוהדי הפועל ירושלים.. אם בא לך לדון על הסגל של מכבי לעונה הקרובה כדי שתפנה לפורום אוהדי מכבי תל אביב או לפורום אוף טופיק פה למטה |
נערך על ידי - fego7 ב-13/08/2010 02:02:18 |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 02:56:24
|
ראשית, הייתי ממליצה להעביר את כל הנושא הזה לאוף טופיק, או לפחות לפורום משוב. ובכל אופן- לשאלתך יוגי, רצו להחתים את ראדוליצ'ה התחילו במו"מ והיה יקר מידי וברח לנו מהידיים(אני בטוחה שהיום במצב של השוק מכבי מתחרטים על המהלך הזה מאוד) רצו להחתים את שאראס ושוב אותו הסיפור..יקר לנו. מה היה אחריי..אהה..מילאן מאצ'באן..שוב..יקר..אחרי שבועות של דיבורים. גייסי קארול..יקר.. בו מקאלאב..יקר.. ג'אמונט גורדון..מאוד יקר.. וכן הלאה והלאה..היום עוד הרבה שמות שאתם מכירים ואני לא אלאה אתכם בזה..הבנתם ת'נקודה. בקיצור אני לא יודע איפה המחוייבות של ההנהלה הזאת כלפיי אוהדייה..איך בדיוק היא מצפה להגיע להישגים כשהם לא מוכנים להחתים שחקנים רציניים אלא רק כאלו שבמסגרת התקציב פר שחקן המגוחך שהם החליטו השנה (ד"א..לפני שנה הם יצאו בהכרזה שהמקסימום הוא מיליון דולר ולא יותר..השנה זה כבר חצי מיליון ולא מעבר..נשאלת השאלה למה מחיר המנויים עולה בזמן שההוצאות יורדות!)
לסיכום יש שחקן בשם פופס מנסה בונסו שכולם מכירים שפנוי ודורש כמיליון דולר אם יש שם מישהו בעל ראש והבנה מינמלית בכדורסל שיחתימו ת'בחור המדהים הזה לכמה שנים טובות..אין דברים כאלו..סנטר או לא..הבחור לוקח ריבאונדים במשחק אחד..מה שפישר ולאזמה לא לקחו ביחד..הוא חוסם אדיר ושחקן מדהים בהגנה ובהתקפה..שלא לדבר על אתלטיות שלא ראינו הרבה מאוד זמן..קדימה..למה מחכים! |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 07:45:20
|
שאני הולך למשחקי כדורגל אני רואה הרבה מאוד פעמים אנשים עם חולצות וצעיפים של מחלקת הכדורסל,וכשאני הולך למלחה מלא אני רואה מלא אנשים עם חולצות,צעיפים של הפועל קטמון ובנוסף רוב שירי עידוד שיש במלחה הם תוצרת הפועל קטמון.למי שלא יודע אורי קוקיה שחקן "בית"ר מגדל" הוא אוהד הפועל ירושלים והוא היה גם חבר עמותה בהפועל קטמון.גם אני לא מסכים עם דברים שדני קליין עשה בשנים האחרונות כמו שיתופם של ארקדי וגומא אגייר..לדעתי עם שיתוף פעולה של שני הצדדים אפשר להסתדר.תראו את הפועל ומכבי תל אביב,מכבי חיפה יש שיתוף פעולה מלא של אוהדים בין הכדורגל לכדורסל.
בכל מקרה...כדורעף אימפריה השנה ליגה לאומית!
https://www.katamonshop.com/amuta/
נא להעביר לאורי קוקיה בבקשה. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 08:58:04
|
כמו שנאמר כאן, אף אחד לא טוען שאין בעיות זהות במחלקת הכדורסל. אבל יש חבר'ה שחשוב להם לתקן, אין שום סיבה שיחטפו כל פעם מחדש תגובות ציניות מזלזלות. כולנו רוצים להגדיל את המחנה האדום בעיר. וגם קצת צניעות - נא לזכור שכולנו אוהדי קבוצה שהמייסד והספונסור הראשי שלה חולם על הקמת קבוצת ניהול חדשה למחלה . |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 10:16:36
|
אין כאן דיון, כולם צודקים. החיבור עם אוהדי קבוצת הכדורסל חשוב מאוד. מצד שני, הקבוצה עצמה מגעילה, והספורט משעמם. שכל אחד ינהג כרצונו. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 11:04:58
|
| מבלי להיכנס לויכוח החשוב והעקרוני יש הפועל כדורסל או אין, הקישור ליו-טיוב מפנה אותנו לזוג זייפנים ששרים כמו קרפדות. אולי תשקיעו, תביאו מישהוא שיודע לשיר, תצלמו איזה קליפ נחמד, קצת ביקיני ברקע, ותראו איך מספר הצפיות יעלה פלאים! |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 13/08/2010 : 11:08:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק. וגם קצת צניעות - נא לזכור שכולנו אוהדי קבוצה שהמייסד והספונסור הראשי שלה חולם על הקמת קבוצת ניהול חדשה למחלה.
העיקר שכולם התייחסו לפרובלמטיות הזאת בפוסט הזה.
|
 |
|
שירים חדשים לעונת 2010/11!  |
|
|
|