פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שירים חדשים לעונת 2010/11!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שירים חדשים לעונת 2010/11!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שירים חדשים לעונת 2010/11! נושא הבא
עמוד: מתוך 4

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  11:58:50  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.
וגם קצת צניעות - נא לזכור שכולנו אוהדי קבוצה שהמייסד והספונסור הראשי שלה חולם על הקמת קבוצת ניהול חדשה למחלה.

העיקר שכולם התייחסו לפרובלמטיות הזאת בפוסט הזה.

ואפשר גם להזכיר שאנחנו קבוצה שהשוער שלה היה עבריין מורשע עם עבר במחלה, ששחקן שלנו נישק את הסמל של המנורה בעודו חתום אצלנו, שאנחנו לא נמענים ממשחקי אימון מול נוער המחלה, שלא הייתה לנו בעיה להטיל קנסות על השחקנים ולא לשלם להם את מה שהובטח להם, וכו'.

אבל אין פלא, צביעות היא מהמאפיינים הבולטים של רוב האוהדים, כולל שלי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  12:39:37  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הדיון הכי מעייף ומטומטם שיש.
רחמים על מי שמשתתף בו.
ומה עם העובדות:
בני סיון מייסד? ספונסר ראשי?
מי נישק את סמל ביתר?
מה קורה לכם?

עזבו, חבל שהגבתי. אני חוזר לליגה הפלסטינית.

תשמרו על מהאר, שלא יתחיל לקרוא את כל הטמטומת הזאת

סאסי - אני מאמין לו!
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  13:29:56  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליברגל, כל הכבוד. אתה וחלק גדול מהבריגדה עושים רק טוב. אם תצליחו במשימה של החדרת הזהות האדומה ליציעי מלחה, אני מתחייב להגיע להרבה יותר משחקים משנה שעברה, למרות שאני פשוט לא אוהב כדורסל (או כדורעף, לצורך העניין). החלום שלי זה שנהיה כמו פנאתינייקוס, אולימפיאקוס ואלה שמנתנהלות כמו מועדון אחד גדול שכל האוהדים אוהדים את כל המחלקות. מהלכים כמו שליברגל מוביל יגרמו לאוהדי בית"ר להרגיש לא בנוח במלחה, וזה העיקר.
יאללה הפועל!

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

fego7 fego7 מנותק

70 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  14:29:51  הצג פרופיל שלח ל- fego7 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדיר

ליברגל, כל הכבוד. אתה וחלק גדול מהבריגדה עושים רק טוב. אם תצליחו במשימה של החדרת הזהות האדומה ליציעי מלחה, אני מתחייב להגיע להרבה יותר משחקים משנה שעברה, למרות שאני פשוט לא אוהב כדורסל (או כדורעף, לצורך העניין). החלום שלי זה שנהיה כמו פנאתינייקוס, אולימפיאקוס ואלה שמנתנהלות כמו מועדון אחד גדול שכל האוהדים אוהדים את כל המחלקות. מהלכים כמו שליברגל מוביל יגרמו לאוהדי בית"ר להרגיש לא בנוח במלחה, וזה העיקר.
יאללה הפועל!

כל מילה סלע
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  14:50:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רשאית, בניגוד לאח שלי איתמר אני ממעט לפקוד את מרגשי הכדורסל בשנים האחרונות, גם בגלל רתיעה מהכיוון שהקבוצה תפסה. אבל פעמםי הספורות שהייתי שם, שמתי לב שחלקים גדולים מן הקהל לא מרוצה מהתנהלות ההנהלה מול גיידמאק. מי כמונו יודע שתמיכה בקבוצה אינה בהכרח תמיכה בקו של ההנהלה שלה. שיתוף הפעולה עם הבריגדה מועיל לקטמון לא רק בזכות האוהדים שהוא מביא, אלא גם בזכות שהוא יוצק ערכים לאהודי הכדורסל ומייצר שם זהות חברתית, אנטי גזענית ואנטי בית"רית.
אני גם חושב שהכוח של קטמון הוא בהיותה קבוצה המבוססת על אהבה לערכים ולא רק על שנאה לבית"ר, שאם היא הופכת למניע העיקרי באידיאולוגיה עד לדרגה שכל מה שקשור במישהו שהיה בעבר קשור לבית"ר הוא פסול, הדיבורים על ערכים מאבדים מערכם.

חוץ מהשורה התחתונה היודעה נדמה לי לכלום: כקבוצה המבוססת על אוהדים, לקטמון אין זכות קיום בלי האוהדים של הכדורסל או גם של הכדורסל, שהם חלק גדול מאוד מגרעין האוהדים של הפועל ירושלים. אפשר לא לאהוב את זה, אבל זאת עובדה.
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  18:41:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אז קודם כל אני רוצה להגיד לכפויי הטובה פה, שאף אחד לא יגרש אותנו ואנחנו אוהדים של הפועל ירושלים והפועל קטמון ירושלים בפרט בדיוק כמוכם. אנחנו בעלי מניות, היינו שם כדי להשאיר את מירו או לקבוע את מחירי המנויים. היינו שם כדי לעודד ולגמור את הגרון בגשם השוטף בכפר יונה, או כמה וכמה פעמים בגבעות החול של תל שבע.
זה מדהים איך אנחנו נקלענו למצב הכי גרוע שיכול להיות. ארגון אוהדי הפועל ירושלים. הקמנו את הגוף כדי להעלות את רמת העידוד וכל מה שקשור לכך. אך יצא שאנחנו צריכים מול קומץ בכדורסל להגן על הכדורגל ומול קומץ בכדורגל להגן על הכדורסל.
סתם שתדעו שכשאתם מגיעים למשחק באיחור אופנתי של כמה דקות ומנתחים את מהלכיו של שקד בוהרון, אנחנו קמנו ב9 בבוקר כדי להכין תפאורה חדשה למשחק, להעמיס את האוטו של טוריה בעשרות אביזרי עידוד. הגענו למגרש 3 שעות לפני שריקת הפתיחה כדי לסדר את שלטי הספונסרים ונלחמנו ברוח כדי להציב דגל בגודל עשרות מטרים מול היציע רק כדי שאתם תסתכלו ותחייכו. אנחנו ארגון אוהדי הפועל ירושלים. בכדורגל וכדורסל. ואף אתי שוסטר או יוגי לא ישנו זאת. בדיוק כמו שזה מגעיל אותי תופעות בית"ריות במלחה זה מגעיל שאתי כותבת פה על הסגל של מכבי תל אביב. אתם יכולים לא לאהוב אותנו אבל זה לא אכפת לנו. אנחנו פה כבר המון שנים כדי שיהיה לכם דגלים לנופף בהם, כדי לתופף לכם מקצבים שירגשו את השחקנים כל פעם שהם עולים לדשא ולכתוב שירים חדשים שילהיבו אותכם.
אנחנו חוטפים אש מכל הצדדים בגלל שאנחנו מנסים לעשות טוב. כמה מכם יודעים על המהלך של הכנסת האוהדים לדירקטוריון הכדורסל או המהלך של החזרת הצבעים במלחה לאדום שחור? אני מניח שלא הרבה וטוב שכך. כי בטח הייתם מנסים להפיל אותם רק כי לא טוב לכם עם דני, שמצידו תרם אלפי שקלים כדי שהדגלים שאתם מנופפים בהם בגבעת רם יוכנו.
יש לכם מושג בכלל מזה להכין תפאורה? לעבוד שבועות שלמים על דגל שמשמש למשחק אחד ואז נקבר עמוק במכולה ואז לקבל תגובות כמו "מה הילדים האלה מהכדורסל באים לפה?"
אף אחד לא צריך את זכות ההצבעה שלכם כדי להביא שירים מהכדורסל לכדורגל. כל הציוד והשירים שמשותפים בשנים האחרונות כנראה לא הפריעו לכם כשזה היה מתחת לפני השטח, אבל פתאום כשאני מצהיר שהשנה זה יתחזק, רק על מנת שלכם יהיה יותר כיף במשחקים זה מפריע לכם.
אז תדעו שאנשים מההנהלות, כדורגל וכדורסל-תורמים לנו את הכספים בנדיבות רבה להכנת הציוד כשהם יודעים שזה הולך לשני ענפי הספורט.
אני אסיים בכך שיש בפורום הזה כמה אנשים מגעילים ווולגרים שלא שווים תגובה אפילו, ומנגד התייצבו כאן לא מעט אנשים מדהימים שחלקם עוזרים לנו בהכל.

פעם באה שתרימו דגל, תחייכו בידיעה שהוא אומנם משמש גם בכדורסל-אך הוא פרי עבודתם של אוהדי הפועל שעושים הכל מאהבה ורק מקבלים יריקות בפנים משני הצדדים.

שבת שלום ויאללה הפועל

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  18:44:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה ואני רק רוצה להבהיר:
בריגדה מלחה הוא ארגון אוהדי הפועל ירושלים. לא רק כדורסל ולא רק כדורגל.
את השם מלחה הוחלט להשאיר כדי להנציח את האולם המיתולוגי שבקרוב יוחלף ע"י הארנה המפלצתית. ואת זכרם של עדי ופפי שאני בטוח שכולכם נהנתם לראות רצים על הפרקט.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  18:51:23  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקטנה איתמר. אתם גדולים, באמת, אני מעריץ אותכם! ואני לא היחיד פה.
גם בכדורסל, מתגובות של אנשים, מעריכים אותכם מאוד. רק מחמאות אתם מקבלים.
שוב, בקטנה. ככה זה בירושלים, קהל של כמה אלפים פעילים, וכולם מסוכסכים עם כולם- כדורסל, קטמון, מקורית. זה המזל שלנו, מה נעשה. יהיה טוב
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  19:43:49  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו הפגרה המעיקה הזאת, כל שנה עולים אחד לשני על העצבים, מחפשים מה לעשות ואיך לריב.חבל.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  19:46:11  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל
אנחנו בעלי מניות, היינו שם כדי להשאיר את מירו או לקבוע את מחירי המנויים. היינו שם כדי לעודד ולגמור את הגרון בגשם השוטף בכפר יונה, או כמה וכמה פעמים בגבעות החול של תל שבע.
זה מדהים איך אנחנו נקלענו למצב הכי גרוע שיכול להיות. ארגון אוהדי הפועל ירושלים. הקמנו את הגוף כדי להעלות את רמת העידוד וכל מה שקשור לכך. אך יצא שאנחנו צריכים מול קומץ בכדורסל להגן על הכדורגל ומול קומץ בכדורגל להגן על הכדורסל.
סתם שתדעו שכשאתם מגיעים למשחק באיחור אופנתי של כמה דקות ומנתחים את מהלכיו של שקד בוהרון, אנחנו קמנו ב9 בבוקר כדי להכין תפאורה חדשה למשחק, להעמיס את האוטו של טוריה בעשרות אביזרי עידוד. הגענו למגרש 3 שעות לפני שריקת הפתיחה כדי לסדר את שלטי הספונסרים ונלחמנו ברוח כדי להציב דגל בגודל עשרות מטרים מול היציע רק כדי שאתם תסתכלו ותחייכו. אנחנו ארגון אוהדי הפועל ירושלים. בכדורגל וכדורסל. ואף אתי שוסטר או יוגי לא ישנו זאת. בדיוק כמו שזה מגעיל אותי תופעות בית"ריות במלחה זה מגעיל שאתי כותבת פה על הסגל של מכבי תל אביב. אתם יכולים לא לאהוב אותנו אבל זה לא אכפת לנו. אנחנו פה כבר המון שנים כדי שיהיה לכם דגלים לנופף בהם, כדי לתופף לכם מקצבים שירגשו את השחקנים כל פעם שהם עולים לדשא ולכתוב שירים חדשים שילהיבו אותכם.
אנחנו חוטפים אש מכל הצדדים בגלל שאנחנו מנסים לעשות טוב. כמה מכם יודעים על המהלך של הכנסת האוהדים לדירקטוריון הכדורסל או המהלך של החזרת הצבעים במלחה לאדום שחור? אני מניח שלא הרבה וטוב שכך. כי בטח הייתם מנסים להפיל אותם רק כי לא טוב לכם עם דני, שמצידו תרם אלפי שקלים כדי שהדגלים שאתם מנופפים בהם בגבעת רם יוכנו.
יש לכם מושג בכלל מזה להכין תפאורה? לעבוד שבועות שלמים על דגל שמשמש למשחק אחד ואז נקבר עמוק במכולה ואז לקבל תגובות כמו "מה הילדים האלה מהכדורסל באים לפה?"
אף אחד לא צריך את זכות ההצבעה שלכם כדי להביא שירים מהכדורסל לכדורגל. כל הציוד והשירים שמשותפים בשנים האחרונות כנראה לא הפריעו לכם כשזה היה מתחת לפני השטח, אבל פתאום כשאני מצהיר שהשנה זה יתחזק, רק על מנת שלכם יהיה יותר כיף במשחקים זה מפריע לכם.
אז תדעו שאנשים מההנהלות, כדורגל וכדורסל-תורמים לנו את הכספים בנדיבות רבה להכנת הציוד כשהם יודעים שזה הולך לשני ענפי הספורט.
אני אסיים בכך שיש בפורום הזה כמה אנשים מגעילים ווולגרים שלא שווים תגובה אפילו, ומנגד התייצבו כאן לא מעט אנשים מדהימים שחלקם עוזרים לנו בהכל.

פעם באה שתרימו דגל, תחייכו בידיעה שהוא אומנם משמש גם בכדורסל-אך הוא פרי עבודתם של אוהדי הפועל שעושים הכל מאהבה ורק מקבלים יריקות בפנים משני הצדדים.

שבת שלום ויאללה הפועל

תמשיכו בעבודה הגדולה. הרוב איתכם. תודה
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  20:19:52  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
If you can't stand the heat, stay out of the kitchen

אין שום בעיה עם העבודה שאתם עושים בגבעת רם או במלחה, תמשיכו לעשות מה שבא לכם ותקבלו את כל התמיכה שבעולם מאלה שאיתכם.

הבעייה הראשונה והיחידה היא שאתה בא לכאן ואומר "הוחלט" על מהלך משותף בין קטמון למגדל. מי החליט? אתה? הם? ארקדי? אשר גולה? ירוחם משל?

אין לבריגדה האדומה, או איך שלא תקראו לעצמכם שום קשר רשמי להפועל ירושלים בכדורגל. אם החלטתם לשיר את אותם השירים למגדל ולהפועל ירושלים בכדורגל זה עניינכם בלבד. אל תבואו לכאן ותגידו הוחלט, כי אם הוחלט והכסף של חברי העמותה מממן את זה אז אני מאוד רוצה לדעת על זה. ואם זה לא המצב, אז תכתוב את זה במקום אחר בבקשה.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  20:25:49  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת נוגע ללב מר זילברטל. כולנו מלאי התרגשות.
חזום בהחלט מדבר לעניין...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/08/2010 :  22:42:57  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

באמת נוגע ללב מר זילברטל. כולנו מלאי התרגשות.
חזום בהחלט מדבר לעניין...

מרגש התחכום שרץ פה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 14/08/2010 :  01:11:08  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דומני שהדיון הזה פספס את מטרתו ושאולי הגון הציני בדבריי האפיל על העיקר. אז הנה, עכשיו ברצינות, ואני מדבר פה רק בשם עצמי - לא בשם "גדודי חללי מגדל ירושלים", או "התנזים של משפחת כהן המורחבת" או בשם מה שאתה וחבריך נוטים להגדיר כ"אנשי אין הפועל כדורסל" או "חמישה נודניקים חסרי חיים שמחפשים להציק" - פשוט כי אין דבר כזה. לכל אחד מאיתנו יש דעה והשקפה שונה על הדברים, אז הנה הצד שלי:

איתמר היקר,

אין, ומעולם לא היתה לי שום בעיה עם מה שאתה מגדיר "הקהל של הכדורסל" שמגיע למשחקי קטמון. כל מי שבא לעודד את הקבוצה שלי ומתאים את עצמו פחות או יותר למסגרת שלה הוא תוספת מבורכת בעיני. ולא, אין לי שום שאיפה נסתרת לגרש את אוהדי קבוצת הכדורסל מהיציע.
אני גם מאוד מאוד מעריך את מי שמכין תפאורות ודגלים, מעודד, כותב שירים, מגיע מוקדם ויוצר אווירה ביציע. אני גם מעריך לא פחות את מי שדואג להעלאת קרנה של הקבוצה בתקשורת, מי שמושך בחוטים גם במקומות שרוב האנשים לא רואים, ומי שאת חובותיו לקבוצה סיים כבר לפני 10 שנים, ועכשיו הוא "סתם" אוהד שמרשה לעצמו להעביר ביקורת. ותתפלא, גם כאלה צריך לפעמים במועדון.

אז כל הכבוד לך שאתה מכין דגלים ודואג לשירים חדשים, באמת. סלח לי שלא דאגתי לארגן לוח הוקרה בכניסה למועדון. כשאני הלכתי אחרי הקבוצה שאז נקראה הפועל ירושלים בכדורסל לכל חור בארץ במשך 10 שנים, לא חשבתי שמגיע לי על זה פרס. עשיתי מה שרציתי ומה שהתאים לי. לא חשבתי שמישהו צריך להגיד לי תודה - בדיוק כשהם שהיום אני לא חושב שמישהו צריך להודות לי על זה שממש כמוך, מסכן אחד, קרעתי את הגרון בכפר יונה, טבעתי בבוץ בקריית מלאכי, חטפתי אבנים בנצרת ושלשול במזנון ברמלה.

וכך זה צריך להיות - כל אחד צריך לעשות מה שמתאים לו ומה שבא לו. זה לא הופך אותו או כל אחד אחר לאוהד טוב יותר או פחות. אז ברשותך, אני אמשיך לנופף בדגלים שאתה וחברייך ל"בריגדה" (או כל שם מגוחך אחר שתרצו לאמץ) מכינים, ואני אמשיך לשיר את השירים שלכם (את חלקם לפחות). כנראה שאני אמשיך לאחר מדי פעם למשחקים, אם זה בסדר מבחינתך, ואולי מדי פעם ארשה לעצמי להעביר ביקורת על דרך המשחק של הקבוצה או על אחד השחקנים.

אבל בעיקר, אני אמשיך מדי פעם להזכיר לך ולכל שאר החברים שלך ממלחה, שכשהבוס של בית"ר בא ושפך עליכם כסף אתם לא גירשתם אותו אלא הרמתם אותו על הכתפיים. ואני אמשיך להזכיר שכשהיו"ר שלכם השתין לכולנו על הראש - אתם בחרתם לפתוח את הפה ולדמיין שזה גשם. זו זכותכם - וזו זכותי.

אני לא חושב שאתה אוהד הפועל ירושלים בכדורגל פחות טוב בגלל זה, ואני לא חושב שאני אוהד הפועל ירושלים יותר טוב בגלל זה. אז אל תבוא ותטיף לי מוסר, אל תבקש ממני לקום ולמחוא כפיים כששכירי החרב של דני קליין וגאידמק באים לעשות אצלנו סיבוב דאווין עם הגביע שלהם, והכי הכי חשוב - אל תחליט בשמי שמהיום הקהל של הכדורגל והקהל של הכדורסל אחד הם, ושהכל טוב ויפה.

כי אין אחד, וגם לא יהיה, כי לכל אחד יש זכות לחשוב מה שהוא רוצה. להגיד את זה, ואפילו לצעוק את זה ביציע. אז הנה אני אומר את זה שוב: בעיני - אין הפועל ירושלים כדורסל. הקבוצה הזו חדלה מלהתקיים אי שם לפני כמה שנים. מי שממשיך לתמוך ביישות הזו, שיהיה לו בכיף. לי, זה לא מתאים, ואני מעדיף למקד את האנרגיות והזמן שעוד יש לי לאהדה בכדורגל. ואם, ממש כמו קבוצת הכדורגל יבוא יום והיא תקום מחדש בצורה שתתאים לי, יש מצב שאולי אפילו אני אחזור. וגם אז, שתדע, ממש לא אכפת לי מה תגיד עלי.

מקווה שעשכשיו הכל ברור יותר.

צום קל שיהיה.

נערך על ידי - אבו אדהם ב-14/08/2010 01:26:02
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 14/08/2010 :  02:53:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבו אדהם היקר,

אף אחד לא ביקש לוח הוקרה בכניסה למועדון או תודה כלשהי. בסך הכל ביקשתי להבהיר שאין לאף אחד זכות לסווג אותי כאוהד פחות טוב של הכדורגל בגלל שאני אוהד של הכדורסל-בדיוק כמו שאתה אמרת.

אבל אתה אל תבוא ותגיד שאני פתחתי תפה לגשם מחלציהם של הבית"רים המגעילים שהורסים לי את הכיף מקבוצת הכדורסל שלי, בפעם האחרונה שנתקלתי באחד כזה-כשגומא נכנס ליציע אלעד וניגש אליי לתת לי צ'יף אני יצאתי עליו והסברתי לו כמה אני שונא אותו ואת ההבדל בין בית"ר להפועל וגרמתי לכך שהוא יצא בבושת פנים מהאולם. בדיוק ככה הייתי שם לשיר שירי נאצה לגאידמק ולצעוק בוז לברק יצחקי שמשום מה יושב ביציע הכבוד. אז אל תשייך אותי לכל הקונפורמיסטים שבגללם נהרסת לי הקבוצה.

ובדיוק אותו דבר אני אעשה לבני סיוון, שלא איכפת לי כמה הוא תורם לקבוצה בדיוק כמו האוליגרכים בכדורסל הוא אוהד בית"ר שרוצה לקנות אותה ובעבר יצא כנגד קבוצתנו, ולא איכפת לי כמה בגלגול החדש שלה הוא אוהב אותה.

ואף אחד לא בא ואמר שמהיום הקהל הוא אחד. אבל אני כן בא ואומר שכבר כמה שנים שהגוש המעודד לפחות בחלקו ובעיקר אלה שהם מרימים אותו הוא אחד לכדורגל ולכדורסל-ולא בגלל שמתחברים אחד לשני, אלא בגלל שאנחנו אותם אנשים. בימי ראשון אני קופץ במלחה ובימי שישי בכסאות המעיקים שבגבעת רם. אז מבחינה זו כן-יש קהל שהוא אחד לכדורגל והכדורסל.

וזה בסדר מבחינתי שאתה מחרים את קבוצת הכדורסל ואומר שהיא לא קיימת כי זו הדרך שאתה בחרת, אבל אני בחרתי להשאר ולנסות לעשות שינוי. וזה מה שאני עושה בייחד עם עוד עשרות אנשים נהדרים ששמחים להשתייך לגוף הזה שנקרא "הבריגדה או איך שלא תקראו לו" שבכל פגישה עם דני קליין מנסה לגרום לשינוי. בדיוק כמו שכשבכדורגל נשברתי הלכתי והייתי חלק מהגוף המדהים הזה שאני כל יום מודה לאלוהים שאני משתייך אליו שנקרא "הפועל קטמון ירושלים".

ועם כל הכבוד לשיעמום של הפגרה, חלאס עם הוויכוחים.
יש משחק נגד יפו אז ללמוד תשירים

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שירים חדשים לעונת 2010/11! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07