| משתמש |
שירים חדשים לעונת 2010/11!  |
|
איתמר
167 הודעות |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 14:28:04
|
אבקש למחוק את האשכול ולהשעות את כותבו. מי החליט על הידוק היחסים עם בית"ר כדורסל? מה זה החלטנו לשיר את אותם שירים? אני לא זוכרת שהצבענו על כך. אגב, אין הפועל כדורסל, ולכן אבקש מכולנו להמנע מאיזכורם בפורום זה ובאופן זה.
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 14:29:16
|
קבוצה מאוחדת? זה גם אומר שגומא אגייאר וארקדי גאידמק ישקיעו כספים בקטמון? זה אומר שברק יצחקי ושאר לובשי צהוב יבואו לגבעת רם ויקבלו מחיאות כפיים?
זילברטל יקירי, אני הייתי שם את הצב שזוחל על הגריל עם תיבול קל, לא צריך אותו בגבעת רם. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 15:03:24
|
האם בנוסף הוחלט השנה להכניס גם את שני הלהיטים האלה ליציעי הכדורגל על מנת להגביר את שיתוף הפעולה בין המחלקות? השירים הם חלק מתהליך הפיכת קבוצת הכדורסל העירונית לערימת אשפה ספורטיבית נטולת זהות וייחוד - תהליך שזחל בקצב של טמרין רעמתי זהוב בשנים האחרונות. אתם מתבקשים לשנן, כי נשיר אותם כולם גם ביציעי מלחה, גם בגבעת רם, ואם ירצה השם גם בטדי:
http://www.youtube.com/watch?v=AxJ8XfAVN74 http://www.youtube.com/watch?v=1dhY6yZXbvE
בנוסף אציין שהשנה, בנוסף ל"ערב ערב מול כוכב" נכנסו למלחה רשמית גם כמה מיליוני שקלים של בית"ר.
נ.ב.: האם משלחת האוהדים לחילוץ הכבוד האבוד של אוהדי הפועל מתוך ישבנו של דני קליין כבר יצאה לדרכה?
|
 |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 15:07:51
|
נא לפרט לגבי הכספים הביתריים שנכנסו למגדל השנה.
שלכם, דם המכבים |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 15:09:06
|
טמבלים. במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים. 98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע. שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ? ואיתמר, אם אתם רוצים שייכנס אפילו תו אחד, שמישהו קודם יירק על עידן טל בפעם הבאה שיגיע למלחה, וש"ירושלים של זהב" יסתיים כמו שצריך בשורה על הזבאלה מרחוב שטרן.
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 15:46:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
טמבלים. במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים. 98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע. שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ?
אה, וגם: איתמר, אתם גדולים |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
fego7
70 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 16:35:16
|
| אולי במקום כל הזמן להגיד אין הפועל כדורסל הגיע הזמן לעשות משהו בנידון? |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 16:49:20
|
אין לכם מה לכתוב אז אל תכנסו .. מה יש לכם אני לא מבין, באו הבריגדה וניסו להכניס שירים לשפר את העידוד, ולפני שאתם מדברים על הפועל סל, תראו בקטמון גם לנו יש משקיע שהצהיר שהוא אוהד בית"ר ואף בילדותו שנא את הקבוצה שאנחנו אוהדים, אז שזה מגיע אלינו זה בסדר? עשו טובה ותפסיקו עם השטויות האלה...
ולנושא: אחלה שירים, אהבתי את ה1 ושתיים אחרונים, את האחרים קצת פחות אבל גם הם בסדר.
לדעתי ולדעת רבים אחרים גם בפורום הבריגדה חייבים להוסיף את החיים היפים של אחיונעם ניני. זה שיר שפשוט מולבש לעידוד ורק הפועל פתח תקווה משתמשים בו. ושפו על ההשקעה חברה!
|
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 19:16:07
|
טמבלים. במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים. 98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע. שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ? ואיתמר, אם אתם רוצים שייכנס אפילו תו אחד, שמישהו קודם יירק על עידן טל בפעם הבאה שיגיע למלחה, וש"ירושלים של זהב" יסתיים כמו שצריך בשורה על הזבאלה מרחוב שטרן.
קראנקו, כידוע לך, אנשים בני שלושים ומשהו הם כבר לא כאלה מגניבים. אז בוא נדבר לעניין, העלבות אישיות לא יועילו. כנראה שיש כאן אנשים (כן, כן, חמישה, הבנו. טוב אולי יותר) שהחיבור הזה מפריע להם. זהות מה זהות, לא רוצה קשר עם החלאות הצהובות שבמקרה לובשות אדום ממלחה. עכשיו, אם מישהו החליט להגביר את שיתוף הפעולה, שיודיע לי על כך. כשאני שם 1000 ש"ח אני רוצה לדעת על מה אני שם אותם. עד עכשיו, מדי שנה, הייתי מאוד מרוצה ממה שעשו עם הכסף שלי. כשהיו נקודות חשובות באמת, הן עלו להצבעה. בשבילי להפוך ל"לקבוצה אחת מאוחדת" הוא דבר בלתי אפשרי עם קבוצה שלא מכירה בהיותה חלק ממועדון הפועל ירושלים. אם יש החלטה רשמית כזו, אנא יידע אותי בעניין.
קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 20:22:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
קראנקו, כידוע לך, אנשים בני שלושים ומשהו הם כבר לא כאלה מגניבים. אז בוא נדבר לעניין, העלבות אישיות לא יועילו. כנראה שיש כאן אנשים (כן, כן, חמישה, הבנו. טוב אולי יותר) שהחיבור הזה מפריע להם. זהות מה זהות, לא רוצה קשר עם החלאות הצהובות שבמקרה לובשות אדום ממלחה. עכשיו, אם מישהו החליט להגביר את שיתוף הפעולה, שיודיע לי על כך. כשאני שם 1000 ש"ח אני רוצה לדעת על מה אני שם אותם. עד עכשיו, מדי שנה, הייתי מאוד מרוצה ממה שעשו עם הכסף שלי. כשהיו נקודות חשובות באמת, הן עלו להצבעה. בשבילי להפוך ל"לקבוצה אחת מאוחדת" הוא דבר בלתי אפשרי עם קבוצה שלא מכירה בהיותה חלק ממועדון הפועל ירושלים. אם יש החלטה רשמית כזו, אנא יידע אותי בעניין.
קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי.
אתה רוצה לדעת? אז רוב החבר'ה שרוב השבוע שלהם מתעסקים בקבוצה, שכותבים שירים, שמגיעים שעה לפני כל משחק, שמעודדים כל המשחק, שמוכרים כרטיסי הגרלה, ובעצם עושים כמעט הכל, הולכים קבוע גם לכדורסל, ומשתייכים לבריגדה. וסתם שתדע, אני לא ביניהם, אז אם אפשר במקום לרדת על כולם כל הזמן, לתת קצת פירגון לאנשים שעושים הכל כדי שכל שבוע תהיה תצוגת עידוד מדהימה שמתאימה לקבוצה שלנו? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 20:58:26
|
קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי.
שלומי, הדור החדש הזה כבר נושק לשלושים, בחייאת רבאק. זה מתחיל להזכיר לי את המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה. אנחנו צריכים את הליברגלים האדומים האלה, שהם אוהדים אמיתיים ומסורים בכל מובן. יש להם ארגון אוהדים חדש במלחה, מסתבר, שמבקש לעשות טוב- ועם כל הכעס המוצדק על התנהלותה המבישה של מחלקת הכדורסל, עדיף לטפח את הילדים המצויינים האלה כמה שאפשר. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-12/08/2010 20:59:31 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 21:54:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
טמבלים. במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים. 98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע. שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ?
אה, וגם: איתמר, אתם גדולים
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 22:08:06
|
כבר די קשה לי להבין מה רוצים אנשי "האין הפועל כדורסל". הביקורת שלהם בבסיסה מוצדקת וגם אני מדיר רגלי שנים רבות ממגרש הכדורסל ,אבל כעת זה כבר נראה אובססיה לשמה. אז אנחנו התייאשנו אבל בא דור צעיר ולא חו"ח מביא אלמנטים צהובים ממלחה לקטמון ,אלא מנסה להחדיר זהות אדומה מקטמון למלחה.גם זה לא טוב?? מקסימום ייכשלו בשינוי (כפי שסביר להניח) אבל על מה הביקורת? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 22:08:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
שלומי, הדור החדש הזה כבר נושק לשלושים, בחייאת רבאק. זה מתחיל להזכיר לי את המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה. אנחנו צריכים את הליברגלים האדומים האלה, שהם אוהדים אמיתיים ומסורים בכל מובן. יש להם ארגון אוהדים חדש במלחה, מסתבר, שמבקש לעשות טוב- ועם כל הכעס המוצדק על התנהלותה המבישה של מחלקת הכדורסל, עדיף לטפח את הילדים המצויינים האלה כמה שאפשר.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 12/08/2010 : 22:18:26
|
אני ממש לא מבין על מה ההתרגשות, חוץ משעמום הפגרה. גם אם הניסוח של ההודעה איתמר לא הכי מוצלח בעולם, עדיין בסה"כ מדובר כאן על הכנסת שירי עידוד...
אף אחד לא ביקש לעודד במשחקים של קטמון את דני קליין, מגדל או ארקדי. זה בסה"כ שירים מטופשים שנועדו קצת לגוון את רפרטואר שירי העידוד שלנו. ומכיוון שרוב הגוש המעודד שלנו מורכב מאנשים שהולכים גם לכדורסל, או לכל הפחות לפחות לא שונאים את מועדון הכדורסל, אין סיבה לא להכניס את השירים האלו. וכנ"ל הפוך.
אני חושב שבשלב הראשון הגדרת המטרה כ"לנסות להפוך לקבוצה אחת מאוחדת" היא לא מדוייקת. הכוונה היא קודם כל מבחינת העידוד. ובשביל זה לא צריך לכנס את חברי העמותה ולהצביע. המבחן של זה יהיה אם השירים יקלטו ביציע או לא, ואין סיבה שלפחות חלקם לא יקלטו ביציע.
וגם אם יש אנשים ששואפים לנסות ולהפוך את הקבוצה לקבוצה אחת מאוחדת, זה עדיין לא מחייב אף אחד מאנשי "בכדורסל אין הפועל" או "מגדל ירושלים" ללכת למשחקים של הכדורסל או לחבב את דני קליין. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
שירים חדשים לעונת 2010/11!  |
|
|
|