פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שירים חדשים לעונת 2010/11!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שירים חדשים לעונת 2010/11!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם שירים חדשים לעונת 2010/11! נושא הבא
עמוד: מתוך 4

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  14:08:50  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השנה הוחלט להגביר את שיתוף הפעולה בין האוהדים בכדורגל לכדורסל ולנסות להפוך לקבוצה אחת מאוחדת, תהליך שזחל בקצב של צב בשנים האחרונות.
נכתבו 3 שירים חדשים + 2 שנכנסו במהלך השנה שעברה.
אתם מתבקשים ללמוד ולשנן כי את כולם נשיר ביציעי מלחה ויציעי גבעת רם.:

http://www.youtube.com/watch?v=ayzpWv7A7CY

http://www.youtube.com/watch?v=IkIFiJN8QKY

http://www.youtube.com/watch?v=nkEWBM_1Z9U

http://www.youtube.com/watch?v=GHHItZlUmJQ

http://www.youtube.com/watch?v=6gwRGifo6W8

בנוסף אני אציין שהשנה "ערב ערב מול כוכב" נכנס ליציעי מלחה רשמית.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  14:28:04  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבקש למחוק את האשכול ולהשעות את כותבו. מי החליט על הידוק היחסים עם בית"ר כדורסל? מה זה החלטנו לשיר את אותם שירים? אני לא זוכרת שהצבענו על כך. אגב, אין הפועל כדורסל, ולכן אבקש מכולנו להמנע מאיזכורם בפורום זה ובאופן זה.

עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  14:29:16  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבוצה מאוחדת? זה גם אומר שגומא אגייאר וארקדי גאידמק ישקיעו כספים בקטמון? זה אומר שברק יצחקי ושאר לובשי צהוב יבואו לגבעת רם ויקבלו מחיאות כפיים?

זילברטל יקירי, אני הייתי שם את הצב שזוחל על הגריל עם תיבול קל, לא צריך אותו בגבעת רם.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  15:03:24  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם בנוסף הוחלט השנה להכניס גם את שני הלהיטים האלה ליציעי הכדורגל על מנת להגביר את שיתוף הפעולה בין המחלקות?
השירים הם חלק מתהליך הפיכת קבוצת הכדורסל העירונית לערימת אשפה ספורטיבית נטולת זהות וייחוד - תהליך שזחל בקצב של טמרין רעמתי זהוב בשנים האחרונות. אתם מתבקשים לשנן, כי נשיר אותם כולם גם ביציעי מלחה, גם בגבעת רם, ואם ירצה השם גם בטדי:

http://www.youtube.com/watch?v=AxJ8XfAVN74
http://www.youtube.com/watch?v=1dhY6yZXbvE

בנוסף אציין שהשנה, בנוסף ל"ערב ערב מול כוכב" נכנסו למלחה רשמית גם כמה מיליוני שקלים של בית"ר.

נ.ב.: האם משלחת האוהדים לחילוץ הכבוד האבוד של אוהדי הפועל מתוך ישבנו של דני קליין כבר יצאה לדרכה?
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  15:07:51  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נא לפרט לגבי הכספים הביתריים שנכנסו למגדל השנה.

שלכם,
דם המכבים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  15:09:06  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמבלים.
במקום לחזק את הנורמליים שנשארו במגדל, אתם משחקים אותה בדלנים מאאגניבים.
98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע.
שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ?
ואיתמר, אם אתם רוצים שייכנס אפילו תו אחד, שמישהו קודם יירק על עידן טל בפעם הבאה שיגיע למלחה, וש"ירושלים של זהב" יסתיים כמו שצריך בשורה על הזבאלה מרחוב שטרן.

עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  15:46:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.
98% כאן חושבים דברים דומים על המוטציה של קליין, אבל רק אתם בוחרים להרוס את התקווה האחרונה שנשארה שם, חבר'ה צעירים שלומדים כאן מה זה סמל וצבע.
שוסטר, בחייאת, אני ואת כבר יותר מ 20 שנה ביציע, לא הגיע הזמן שדור חדש ישתלט ויקבל פירגון והכוונה במקום נרגנות ?

אה, וגם:
איתמר, אתם גדולים

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

fego7 fego7 מנותק

70 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  16:35:16  הצג פרופיל שלח ל- fego7 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי במקום כל הזמן להגיד אין הפועל כדורסל הגיע הזמן לעשות משהו בנידון?
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  16:49:20  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לכם מה לכתוב אז אל תכנסו ..
מה יש לכם אני לא מבין, באו הבריגדה וניסו להכניס שירים לשפר את העידוד, ולפני שאתם מדברים על הפועל סל, תראו בקטמון גם לנו יש משקיע שהצהיר שהוא אוהד בית"ר ואף בילדותו שנא את הקבוצה שאנחנו אוהדים, אז שזה מגיע אלינו זה בסדר?
עשו טובה ותפסיקו עם השטויות האלה...

ולנושא: אחלה שירים, אהבתי את ה1 ושתיים אחרונים, את האחרים קצת פחות אבל גם הם בסדר.

לדעתי ולדעת רבים אחרים גם בפורום הבריגדה חייבים להוסיף את החיים היפים של אחיונעם ניני.
זה שיר שפשוט מולבש לעידוד ורק הפועל פתח תקווה משתמשים בו.
ושפו על ההשקעה חברה!
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  19:16:07  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.
ואיתמר, אם אתם רוצים שייכנס אפילו תו אחד, שמישהו קודם יירק על עידן טל בפעם הבאה שיגיע למלחה, וש"ירושלים של זהב" יסתיים כמו שצריך בשורה על הזבאלה מרחוב שטרן.

קראנקו, כידוע לך, אנשים בני שלושים ומשהו הם כבר לא כאלה מגניבים. אז בוא נדבר לעניין, העלבות אישיות לא יועילו. כנראה שיש כאן אנשים (כן, כן, חמישה, הבנו. טוב אולי יותר) שהחיבור הזה מפריע להם. זהות מה זהות, לא רוצה קשר עם החלאות הצהובות שבמקרה לובשות אדום ממלחה.
עכשיו, אם מישהו החליט להגביר את שיתוף הפעולה, שיודיע לי על כך. כשאני שם 1000 ש"ח אני רוצה לדעת על מה אני שם אותם. עד עכשיו, מדי שנה, הייתי מאוד מרוצה ממה שעשו עם הכסף שלי. כשהיו נקודות חשובות באמת, הן עלו להצבעה. בשבילי להפוך ל"לקבוצה אחת מאוחדת" הוא דבר בלתי אפשרי עם קבוצה שלא מכירה בהיותה חלק ממועדון הפועל ירושלים. אם יש החלטה רשמית כזו, אנא יידע אותי בעניין.

קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  20:22:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.

קראנקו, כידוע לך, אנשים בני שלושים ומשהו הם כבר לא כאלה מגניבים. אז בוא נדבר לעניין, העלבות אישיות לא יועילו. כנראה שיש כאן אנשים (כן, כן, חמישה, הבנו. טוב אולי יותר) שהחיבור הזה מפריע להם. זהות מה זהות, לא רוצה קשר עם החלאות הצהובות שבמקרה לובשות אדום ממלחה.
עכשיו, אם מישהו החליט להגביר את שיתוף הפעולה, שיודיע לי על כך. כשאני שם 1000 ש"ח אני רוצה לדעת על מה אני שם אותם. עד עכשיו, מדי שנה, הייתי מאוד מרוצה ממה שעשו עם הכסף שלי. כשהיו נקודות חשובות באמת, הן עלו להצבעה. בשבילי להפוך ל"לקבוצה אחת מאוחדת" הוא דבר בלתי אפשרי עם קבוצה שלא מכירה בהיותה חלק ממועדון הפועל ירושלים. אם יש החלטה רשמית כזו, אנא יידע אותי בעניין.

קראנקו, דור חדש כבר מזמן השתלט. תראה את הנציג החדש שלנו בהנהלה. תראה את השומר שהרים את התקנון. זה הדור החדש. ויבורך הדור הזה. אל תביא לי ילדים שלא יצאו מהתחת של דני קליין. הכוונה הם יקבלו בצינורות הביוב של גיסו של עמוס סאסי, לא אצלי.

אתה רוצה לדעת? אז רוב החבר'ה שרוב השבוע שלהם מתעסקים בקבוצה, שכותבים שירים, שמגיעים שעה לפני כל משחק, שמעודדים כל המשחק, שמוכרים כרטיסי הגרלה, ובעצם עושים כמעט הכל, הולכים קבוע גם לכדורסל, ומשתייכים לבריגדה. וסתם שתדע, אני לא ביניהם, אז אם אפשר במקום לרדת על כולם כל הזמן, לתת קצת פירגון לאנשים שעושים הכל כדי שכל שבוע תהיה תצוגת עידוד מדהימה שמתאימה לקבוצה שלנו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  20:58:26  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.

שלומי, הדור החדש הזה כבר נושק לשלושים, בחייאת רבאק. זה מתחיל להזכיר לי את המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה. אנחנו צריכים את הליברגלים האדומים האלה, שהם אוהדים אמיתיים ומסורים בכל מובן. יש להם ארגון אוהדים חדש במלחה, מסתבר, שמבקש לעשות טוב- ועם כל הכעס המוצדק על התנהלותה המבישה של מחלקת הכדורסל, עדיף לטפח את הילדים המצויינים האלה כמה שאפשר.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-12/08/2010 20:59:31
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  21:54:38  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.

אה, וגם:
איתמר, אתם גדולים

עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  22:08:06  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר די קשה לי להבין מה רוצים אנשי "האין הפועל כדורסל". הביקורת שלהם בבסיסה מוצדקת וגם אני מדיר רגלי שנים רבות ממגרש הכדורסל ,אבל כעת זה כבר נראה אובססיה לשמה.
אז אנחנו התייאשנו אבל בא דור צעיר ולא חו"ח מביא אלמנטים צהובים ממלחה לקטמון ,אלא מנסה להחדיר זהות אדומה מקטמון למלחה.גם זה לא טוב??
מקסימום ייכשלו בשינוי (כפי שסביר להניח) אבל על מה הביקורת?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  22:08:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טמבלים.

שלומי, הדור החדש הזה כבר נושק לשלושים, בחייאת רבאק. זה מתחיל להזכיר לי את המשמרת הצעירה של מפלגת העבודה. אנחנו צריכים את הליברגלים האדומים האלה, שהם אוהדים אמיתיים ומסורים בכל מובן. יש להם ארגון אוהדים חדש במלחה, מסתבר, שמבקש לעשות טוב- ועם כל הכעס המוצדק על התנהלותה המבישה של מחלקת הכדורסל, עדיף לטפח את הילדים המצויינים האלה כמה שאפשר.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/08/2010 :  22:18:26  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני ממש לא מבין על מה ההתרגשות, חוץ משעמום הפגרה. גם אם הניסוח של ההודעה איתמר לא הכי מוצלח בעולם, עדיין בסה"כ מדובר כאן על הכנסת שירי עידוד...

אף אחד לא ביקש לעודד במשחקים של קטמון את דני קליין, מגדל או ארקדי. זה בסה"כ שירים מטופשים שנועדו קצת לגוון את רפרטואר שירי העידוד שלנו. ומכיוון שרוב הגוש המעודד שלנו מורכב מאנשים שהולכים גם לכדורסל, או לכל הפחות לפחות לא שונאים את מועדון הכדורסל, אין סיבה לא להכניס את השירים האלו. וכנ"ל הפוך.

אני חושב שבשלב הראשון הגדרת המטרה כ"לנסות להפוך לקבוצה אחת מאוחדת" היא לא מדוייקת. הכוונה היא קודם כל מבחינת העידוד. ובשביל זה לא צריך לכנס את חברי העמותה ולהצביע. המבחן של זה יהיה אם השירים יקלטו ביציע או לא, ואין סיבה שלפחות חלקם לא יקלטו ביציע.

וגם אם יש אנשים ששואפים לנסות ולהפוך את הקבוצה לקבוצה אחת מאוחדת, זה עדיין לא מחייב אף אחד מאנשי "בכדורסל אין הפועל" או "מגדל ירושלים" ללכת למשחקים של הכדורסל או לחבב את דני קליין.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם שירים חדשים לעונת 2010/11! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07