| משתמש |
אימונים ומשחקי אימון  |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 22:45:52
|
אזור נחלשה בהשוואה לעונה שעברה. עזבו אותה משה אסולין, אוהב אהרון, שירן וקנין, רמי צבי, גארי שפורקין ומאור מרציאנו שנחת אצלנו, והם הביאו מאצלנו את אביב אלחדד שגם הישווה. אם זה נותן לכם אינדיקציה, אז יש לכם עוד במה להשתפר, כדי להיות מעל לליגה. מצד שני, יתכן ואזור תמצא את עצמה בסוף השבוע בליגה א'.
ולמי שתוהה, צדקת הדרך שלכם תנצח. אל תסתכלו לצדדים. העוצמה היא של אלה שהולכים קדימה. אין תחליף לקבוצה שהאוהדים שלה לקחו את גורלם בידם. לאחרים אין היכולות לעשות זאת ולכן הם מקנאים. הכסף שלכם הוא יציר כפיכם, לא כסף ציבורי ולא סחורה גנובה. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 22:58:21
|
ציטוט:
אתה רואה,לא צריך לבקש מהח'ברה פה פררטים נוספים,קיבלת הכל..
לא מדויק. הדיווח שלכם הוא אמנם טוב מבחינה עובדתית של מהלכי המשחק, ובודאי מבחינת התמונות (שאפו!), אבל לא נותן לי אינדיקציה איך נראתה הקבוצה, מי הצטיין, מי איכזב, מה כבר עובד טוב ומה לא. זה סוג המידע שבד"כ אפשר לקבל רק מאוהדי הקבוצה עצמם.
|
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 23:38:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט:
אתה רואה,לא צריך לבקש מהח'ברה פה פררטים נוספים,קיבלת הכל..
לא מדויק. הדיווח שלכם הוא אמנם טוב מבחינה עובדתית של מהלכי המשחק, ובודאי מבחינת התמונות (שאפו!), אבל לא נותן לי אינדיקציה איך נראתה הקבוצה, מי הצטיין, מי איכזב, מה כבר עובד טוב ומה לא. זה סוג המידע שבד"כ אפשר לקבל רק מאוהדי הקבוצה עצמם.
אז אוסיף לך,מהאר המגן הימני היה טוב עם פריצות סיליוניות על קו ימין,עוז צבאג היה דומיננטי ב 25 דקות הראשונות אחר כך די התעייף ונעלם,אורי וורנר מאוד חלוד,כנראה מכל מה שעבר הקיץ,יניב אברהמי היה סביר בקישור האחורי,ציון זקן ניסה ורצה אבל לא ממש בלט.שי אהרון הראה בפעולה אחת ענקית(בעיטה ממש לחיבורים שניתזה החוצה,איזה שחקן הוא יכול להיות.שני הגולים שהקבוצה חטפה היו די זהים וזדה יצטרך לתת את הדעת על זה במיקום הבלמים בכדורי העומק הללו.בחצי שעה האחרונה הוא ניסה לשחק 3-5-2 עם שלושה בלמים,עדי מרציאנו שנכנס כמחליף היה טוב מאוד וניקה כמעט כל כדור ברחבה.
|
אתר גולר,עולם הכדורגל הישראלי,סיקורים מהליגה הלאומית עד ליגה ג ומהליגה הלאומית לנוער. www.goler.co.il |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 23:46:02
|
| באתר של גולר יש חדשות בצד שמאל למעלה וכתוב שם ששרון סבג, חלוצה של מעלה אדומים סיכם אצלנו. |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 00:01:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
באתר של גולר יש חדשות בצד שמאל למעלה וכתוב שם ששרון סבג, חלוצה של מעלה אדומים סיכם אצלנו.
אכן כך,קרה היום בבוקר.. |
אתר גולר,עולם הכדורגל הישראלי,סיקורים מהליגה הלאומית עד ליגה ג ומהליגה הלאומית לנוער. www.goler.co.il |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 00:44:21
|
עוד חלוץ? לא נשמע לי סביר... בכל מקרה אם הוא בפנים - יחיא בחוץ, וחבל. אולי ליאור נערך לגרוע מכל - לא עומדים בעלויות של שי אהרון. טפו טפו טפו, חמסה חמסה. בכל מקרה, סאסי בן זונה. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 08:23:35
|
| שרון סבג כבר הזכרתי כאן עובד איתי בחברת חשמל .הוא אכן סיכם והוא ממש לא חלוץ.הוא קשר אחורי שיכול לשחק גם באמצע המגרש.הוא שחקן ממש טוב |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 08:24:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
עוד חלוץ? לא נשמע לי סביר... בכל מקרה אם הוא בפנים - יחיא בחוץ, וחבל. אולי ליאור נערך לגרוע מכל - לא עומדים בעלויות של שי אהרון. טפו טפו טפו, חמסה חמסה. בכל מקרה, סאסי בן זונה.
גם עם יחיא וגם עם שי אהרון יש בעיה בגלל הפועל ירושלים,זו כנראה אחת הסיבות שסבג צורף,חוץ מהעובדה שהוא שחקן עם המון נסיון בליגות הללו ויכול לתרום בלי קשר.. |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 08:28:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי סאריץ
שרון סבג כבר הזכרתי כאן עובד איתי בחברת חשמל .הוא אכן סיכם והוא ממש לא חלוץ.הוא קשר אחורי שיכול לשחק גם באמצע המגרש.הוא שחקן ממש טוב
לא מדוייק,במעלה אדומים הם שיחקו עם שלישייה התקפית,הוא,כפיר פרץ ויחיא..הוא משחק מתחת לחלוץ. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 08:55:45
|
ציטוט:
אז אוסיף לך,מהאר המגן הימני היה טוב עם פריצות סיליוניות על קו ימין,עוז צבאג היה דומיננטי ב 25 דקות הראשונות אחר כך די התעייף ונעלם,אורי וורנר מאוד חלוד,כנראה מכל מה שעבר הקיץ,יניב אברהמי היה סביר בקישור האחורי,ציון זקן ניסה ורצה אבל לא ממש בלט.שי אהרון הראה בפעולה אחת ענקית(בעיטה ממש לחיבורים שניתזה החוצה,איזה שחקן הוא יכול להיות.שני הגולים שהקבוצה חטפה היו די זהים וזדה יצטרך לתת את הדעת על זה במיקום הבלמים בכדורי העומק הללו.בחצי שעה האחרונה הוא ניסה לשחק 3-5-2 עם שלושה בלמים,עדי מרציאנו שנכנס כמחליף היה טוב מאוד וניקה כמעט כל כדור ברחבה.
תודה! זה בדיוק סוג המידע שמעניין אותי.
לגבי שרון סבג, הבחור אוטוטו בן 35, אז יכול להצטרף למושבת הותיקים שלנו עם גולה, אברהמי, אוחיון ומוטי מזרחי. עם זאת, הוא מבקיע 10-14 שערים כל עונה בשנים האחרונות.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-10/08/2010 09:02:12 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 14:25:24
|
| אם הואל לא עול כלכלי גדול מדי (ואני מניח שלא), וליאור רוצה אותו, וחושב שהוא יכול לתרום לעיבוי הסגל, אז אני לא רואה שום סיבה לא לצרף אותו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 10/08/2010 : 17:05:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
תחילת שבוע.נא לעדכן ביותר פרטים לגבי אימוני ומשחקי השבוע
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=713
אני צריך להגיד תודה לספק שלי, או שבאמת היה אמור להתקיים משחק מול גבעת זאב ביום חמישי?
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 14/08/2010 : 20:07:19
|
אפשר לעדכן לגבי אימוני/משחקי אימון השבוע? חוץ מזה יש אי בהירות.במקומון מדובר על משחק בחמישי מול כפר שלם של יאיר אסייאג ,ואילו בפרסום קודם באתר דובר על משחק מול עמישב.
תודה |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 14/08/2010 : 22:28:19
|
| המשחק מול עמישב בוטל בוודאות כי לעמישב אין מגרש לארח בו את קטמון.. |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 19/08/2010 : 14:04:02
|
אוהדי קטמון,לאלו שלא יכולים להגיע היום למשחק האימון בכפר שלם,סיקור און ליין מהמשחק באתר גולר,הצטרפו בשעה 17:30..
www.goler.co.il |
 |
|
אימונים ומשחקי אימון  |
|
|
|