| משתמש |
אימונים ומשחקי אימון  |
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 05/08/2010 : 18:02:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
קודם כל, זה מעודד שניצחנו משחק אימון. אם איני טועה, בשנה שעברה לא ניצחנו אף אחד... עם זאת, כמובן שזה לא אומר כלום, לא לטובה ולא לרעה. המשחקים האלה נועדו אך ורק לגיבוש והתוצאות שלהם די חסרות משמעות.
אם שנה שעברה לא ניצחנו אף אחד אולי זה לא כל כך טוב שניצחנו עכשיו |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 07/08/2010 : 17:07:35
|
| כנראה אנחנו מאוד גרועים בלדברר את עצמנו, אחרת אני לא מבין איך אפילו העיניים של החבר'ה מדאבל פס נפתחו עלינו. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/08/2010 : 18:08:37
|
ההרשמה לליגות הנמוכות אמורה היתה להסתיים ביום חמישי, אז יש לקוות ששיבוץ הליגות והמשחקים יקרה בקרוב. מישהו (ותיק?) יודע מתי זה צפוי?
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 07/08/2010 : 18:44:16
|
ההרשמה לליגות הנמוכות אמורה היתה להסתיים ביום חמישי, אז יש לקוות ששיבוץ הליגות והמשחקים יקרה בקרוב. מישהו (ותיק?) יודע מתי זה צפוי?
אכן המועד האחרון לרישום היה בחמישי האחרון - 5.8. אבל בהתאחדות הזו חל הכלל - כל מועד נידון לדחייה. סביר שיהיה עיכוב עד אשר תהיה תמונה ברורה וסופית של המחוז. רק לאחר מכן ניתן יהיה לבנות את לוח המשחקים. אני מניח שרק אחרי שהמחוזות בליגה א' ייסגרו ניתן יהיה לסגור את ליגה ב'. לכן - יש להתאזר בסבלנות, אלא אם כן פקידי התאחדות יפתיעו. בכל מקרה - ניתן לעקוב באתר של ההתאחדות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 07/08/2010 : 23:20:47
|
| אינני יודע מי ה"כתב" של האתר הזה (אותו חיבבתי עד אתמול) אבל במקרה הטוב מדובר בבורות עצומה, ובמקרה הפחות טוב, מדובר באידיוט אמיתי, אשר מתסמך על דעותיו הקדומות. אני מצדי בעד הפסקת כל שיתוף פעולה עם אותו אתר מכובד. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 00:29:07
|
אסכולות, הא? מדהים.
אבל מה אפשר לצפות מבחור שכותב "זאת" עם שלוש ת'. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 00:52:57
|
טוב לדעת שאנחנו קבוצת עתירת ממון, ושקבוצות האוהדים העשירות צצות לאחרונה כמו פטריות אחרי הגשם. אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשיםםם.
ולדעתי לא צריך להפסיק לשתף פעולה איתם, אלא לקחת אותם בפרופורציות הנכונות, ולגחך ולהשתעשע שהם כותבים שטויות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 07:06:29
|
| תחילת שבוע.נא לעדכן ביותר פרטים לגבי אימוני ומשחקי השבוע |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 13:07:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
תחילת שבוע.נא לעדכן ביותר פרטים לגבי אימוני ומשחקי השבוע
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=713 |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 13:57:22
|
טמקין
מישל דיין אמר ביום ששי שיש בקטמון 5 אחוז שתוקפים כל מי שיש לו איזה שהיא ביקורת על הקבוצה. ובכלל אנחנו לא אמורים להיות כאלה שכולם אוהבים אותם מה שמעיד על שנה קשה מאוד בליגה ב' כי כולן יתפסו אותנו םייבורטים ויעשו הכל להפריע לנו
מסקנות שלי 1. לא כולם יאהבו אותנו וזה בסדר 2. הדרך שלנו נכונה ולכן לא צריך להתרגש מכל אחד שכותב משהו 3. להתכונן ברצינות ובנחישות לשנה קשה מאוד עם יריבות שמתפתחות מולנו שנאה בסיסית בלי סיבה
אדום עולה
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/08/2010 : 14:18:53
|
| אני שוקל להוציא מחר אוטו למשחק באזור מי-ם וחזרה לי-ם. אם מישהו מעוניין להצטרף, הרשמה בפרטי. ולידיעת המתעניינים, תיתכן עצירה במחלף חמד. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 22:33:41
|
למעוניינים סיקור המשחק מול אזור היום ותמונות,כאן,תהנו..
http://www.goler.co.il/article/1406 |
אתר גולר,עולם הכדורגל הישראלי,סיקורים מהליגה הלאומית עד ליגה ג ומהליגה הלאומית לנוער. www.goler.co.il |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 22:34:15
|
2-2 היום נגד אזור. מתוך דאבל-פס: "הפועל אזור והפועל קטמון נפרדו בתיקו 2:2 במשחק אימון. שי אהרון בפנדל וכפיר מלול כבשו לקטמון. אזור הוליכה 0:1 והשוותה ל-2:2"
יש פרטים נוספים? איך נראתה הקבוצה? אזור נאבקה שנה שעברה מול יפו על העליה ממחוז דרום א' אבל סיימה בפיגור 10 נקודות, ואז הפסידה לעירוני רמלה מדרום ב' בפליי אוף על העליה.
עריכה: תודה על הסיקור המעולה באתר גולר. יופי של דיווח ואחלה תמונות.
|
נערך על ידי - רגל עץ ב-09/08/2010 22:37:16 |
 |
|
|
אתר גולר
20 הודעות |
נשלח - 09/08/2010 : 22:45:06
|
2-2 היום נגד אזור. מתוך דאבל-פס: "הפועל אזור והפועל קטמון נפרדו בתיקו 2:2 במשחק אימון. שי אהרון בפנדל וכפיר מלול כבשו לקטמון. אזור הוליכה 0:1 והשוותה ל-2:2"
יש פרטים נוספים? איך נראתה הקבוצה? אזור נאבקה שנה שעברה מול יפו על העליה ממחוז דרום א' אבל סיימה בפיגור 10 נקודות, ואז הפסידה לעירוני רמלה מדרום ב' בפליי אוף על העליה.
עריכה: תודה על הסיקור המעולה באתר גולר. יופי של דיווח ואחלה תמונות.
אתה רואה,לא צריך לבקש מהח'ברה פה פררטים נוספים,קיבלת הכל.. |
אתר גולר,עולם הכדורגל הישראלי,סיקורים מהליגה הלאומית עד ליגה ג ומהליגה הלאומית לנוער. www.goler.co.il |
 |
|
אימונים ומשחקי אימון  |
|