פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אימונים ומשחקי אימון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אימונים ומשחקי אימון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם אימונים ומשחקי אימון נושא הבא
עמוד: מתוך 4

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/08/2010 :  17:48:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתר גולר

אוהדי קטמון,לאלו שלא יכולים להגיע היום למשחק האימון בכפר שלם,סיקור און ליין מהמשחק באתר גולר,הצטרפו בשעה 17:30..

www.goler.co.il

איפה הסיקור? אני לא מצליח לאתר אותו...

עריכה: עכשיו זה עלה:
http://www.goler.co.il/article/1437

נערך על ידי - רגל עץ ב-19/08/2010 17:54:22
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 19/08/2010 :  19:35:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיקור מרשים בגולר וניצחנו 2-4 (שערים:וורנר 2, אוחיון, סבג). שי גם החמיץ פנדל. אני לא יודע באיזה שלב כפר שלם נמצאים בהכנות שלהם, אבל זה יפה לנצח קבוצה מליגה א'. מצד שני, המאמן שלהם הוא יאיר אסייג...

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  16:18:20  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו שהיה במשחקים יכול להסביר איפה כוכב השנה שעברה שקד בוארון ? הוא משחק בכלל ? כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  16:55:48  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

אמנם לא הייתי במשחקים אבל נדמה לי שוורנר, כמו יתר שחקני מבשרת, לא מעורב בבוררויות כי בני סיון סיכם עם מבשרת על השאלתם. לעומת זאת, אני לא יודע אם וורנר עדיין מחפש קבוצה בליגה הלאומית.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  17:11:20  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

אמנם לא הייתי במשחקים אבל נדמה לי שוורנר, כמו יתר שחקני מבשרת, לא מעורב בבוררויות כי בני סיון סיכם עם מבשרת על השאלתם. לעומת זאת, אני לא יודע אם וורנר עדיין מחפש קבוצה בליגה הלאומית.

אורי וורנר ויתר מושאלי מבשרת רשומים כבר בהתאחדות כשחקני הפועל קטמון ירושלים לעונת 2010/2011: http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=5981&SEASON_ID=12

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  17:43:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם ככה, איפה שקד בוארון ואיפה הגולים שלו?

דרך אגב, יש לי חבר תל-אביבי בן 7 (זה הגיל שהם עוד מסכימים להיות חברים שלי) שהיה במשחק נגד כפר שלם לפני שנתיים. זה היה המשחק הראשון של קטמון שהוא ראה, והפסדנו כזכור 4:0. מאז הוא היה בטוח שהוא המנחוס (אופס, בעצם, אני אמרתי לו את זה). הוא היה עכשו במשחק אימון (ואני לא), ודיווח שהיה משחק מעולה שלנו, שמחקנו את החרפה, ושהוא כבר לא מנחוס...

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  17:49:41  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אם ככה, איפה שקד בוארון ואיפה הגולים שלו?

דרך אגב, יש לי חבר תל-אביבי בן 7 (זה הגיל שהם עוד מסכימים להיות חברים שלי) שהיה במשחק נגד כפר שלם לפני שנתיים. זה היה המשחק הראשון של קטמון שהוא ראה, והפסדנו כזכור 4:0. מאז הוא היה בטוח שהוא המנחוס (אופס, בעצם, אני אמרתי לו את זה). הוא היה עכשו במשחק אימון (ואני לא), ודיווח שהיה משחק מעולה שלנו, שמחקנו את החרפה, ושהוא כבר לא מנחוס...
תיקון - הפסדנו 4-1. הובלנו משער יפה של ביטרן.

עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  19:36:55  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מישהו שהיה במשחקים יכול להסביר איפה כוכב השנה שעברה שקד בוארון ? הוא משחק בכלל ? כמו כן מה מצבו של מי שמסתמן ככוכב משחקי ההכנה אורי וורנר ? הוא סיים את הבוררות שלו ? הוא שחקן שלנו ?

האמת שראיתי עד כו שלושה משחקים ושקד באמת הרבה פחות מורגש על המגרש וגם באימונים.
מקווה שישתפר בהמשך כי לדעתי ליאור בונה אליו כקיצוני

נערך על ידי - חתול פלוס 2 ב-20/08/2010 19:37:39
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 20/08/2010 :  20:57:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יכול להיות שזה בגלל שהוא מבואס מהעיבוי שנעשה בעיקר בעמדת החלוץ העונה, למרות ששנה שעברה הוא היה המניה הבטוחה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אימונים ומשחקי אימון נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07