| משתמש |
חוקים ומוסכמות בסיסיים  |
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 10:42:44
|
אני מנהל הפורום, יש לי שמירה אישית של השבכ הטורקי |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 18:01:58
|
| מי המנהל? אני בטוח שהוא (או היא) כבר מזמן ראה את השאלה שלי, אז מדוע הוא לא עונה? |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 20:38:54
|
יוגי תלמד כללי פורומים בסיסיים. אין שום צורך להזדהות בשם האמיתי. אני מציע לך לקרוא את האשכול הזה ולהבכך שאתה היחידי שמנג'ס. רד מזה. לא טוב לך , תפתח פורום אוהדי קטמון אלטרנטיבי שבו מותר לקלל. אגב זו גם ההזדמנות להתוודות: כשאני עובר את השוער אני בועט לשער, קרי, אני לא אלי בן רימוז המקורי. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 01:10:57
|
מלבד מנהל הפורום אף אחד כאן לא יכול למחוק הודעות. לכן, האדם היחיד שיכול למחוק הודעות צריך להזדהות בשמו. למה הוא כל כך מפחד? אם הוא עושה כזאת עבודה גדולה אני רוצה ללחוץ לו יד ואם הוא עושה טעויות אני רוצה להגיד לו זאת בפניו. מה כל כך נורא? |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 01:11:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
יוגי תלמד כללי פורומים בסיסיים. אין שום צורך להזדהות בשם האמיתי. אני מציע לך לקרוא את האשכול הזה ולהבכך שאתה היחידי שמנג'ס. רד מזה. לא טוב לך , תפתח פורום אוהדי קטמון אלטרנטיבי שבו מותר לקלל. אגב זו גם ההזדמנות להתוודות: כשאני עובר את השוער אני בועט לשער, קרי, אני לא אלי בן רימוז המקורי.
מסכים איתך לחלוטין, למשתמש בפורום אין שום צורך לוותר על האנונימיות שלו ולחשוף את שמו. אך בכל הקשור למנהל, אדם הנושא תואר חשוב ועמו אחריות, סמכויות וכוח, אין זה מתבקש אך ורק בשם החברות בינינו שנדע מי מאתנו מחזיק באותן סמכויות, אלא זה מתבקש בגדר הדמוקרטיה והשקיפות שהחברים בפורום זה כל כך דוגלים בהם ומתעקשים עליהם בהזדמנויות רבות. אני קורא למנהל הפורום להציג את עצמו בפנינו, בשם ערכי קטמון. |
נערך על ידי - דרעי ב-13/06/2010 01:13:07 |
 |
|
|
אוהד בשם בדוי
2 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 02:52:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דרעי
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
יוגי תלמד כללי פורומים בסיסיים. אין שום צורך להזדהות בשם האמיתי. אני מציע לך לקרוא את האשכול הזה ולהבכך שאתה היחידי שמנג'ס. רד מזה. לא טוב לך , תפתח פורום אוהדי קטמון אלטרנטיבי שבו מותר לקלל. אגב זו גם ההזדמנות להתוודות: כשאני עובר את השוער אני בועט לשער, קרי, אני לא אלי בן רימוז המקורי.
מסכים איתך לחלוטין, למשתמש בפורום אין שום צורך לוותר על האנונימיות שלו ולחשוף את שמו. אך בכל הקשור למנהל, אדם הנושא תואר חשוב ועמו אחריות, סמכויות וכוח, אין זה מתבקש אך ורק בשם החברות בינינו שנדע מי מאתנו מחזיק באותן סמכויות, אלא זה מתבקש בגדר הדמוקרטיה והשקיפות שהחברים בפורום זה כל כך דוגלים בהם ומתעקשים עליהם בהזדמנויות רבות. אני קורא למנהל הפורום להציג את עצמו בפנינו, בשם ערכי קטמון.
וגם אם המנהל קורא פה אז אני מבקש ממך למחוק את כל המשתמשים שיש להם יותר משם משתמש אחד ומדברים עם עצמם בפורום. זה מביך. |
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 11:27:01
|
אני באמת לא מצליחה להבין מה העניין? אותה חבורה קנאית ולא חכמה במיוחד שכל הזמן מתהדרת בערכיה הרבים ובשקיפות הנדרשת ובחשיבות האינסופית של הפורום הזה כחלום ראווה וגו'.. אינה מצליחה לומר לנו מי הוא הסלקטור כאן?
אם הפורום הזה חשוב כפי שאתם טוענים, אז ראוי שמנהלו יעמוד ויציג את עצמו, כדי שנדע לאן לפנות ועם מי לדבר ולא רק. ואם הפורום הזה אינו חשוב לכם - כפי שעולה מתגובותיכם, אז הייתי יכולה רק לקוות שאלישע ועקנין ושאר דמויות עבר בלתי נשכחות יחזרו (לאן נעלם הרננדו פצוע? ואביתר ברעם?) כדי לבדר את אוהדי הפועל בפגרה. מידת הצביעות של חלק מאוהדי הפועל קטמון מצליחה באמת להוציא מן הדעת. מגעילים. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 12:26:52
|
נכון
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 12:53:11
|
| לפי דעתי אין מנהל לפורום. כולם יכולים למחוק הודעות של כולם, תחי האנרכיה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 13:06:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אתי שוסטר
אני באמת לא מצליחה להבין מה העניין? אותה חבורה קנאית ולא חכמה במיוחד שכל הזמן מתהדרת בערכיה הרבים ובשקיפות הנדרשת ובחשיבות האינסופית של הפורום הזה כחלום ראווה וגו'.. אינה מצליחה לומר לנו מי הוא הסלקטור כאן?
אם הפורום הזה חשוב כפי שאתם טוענים, אז ראוי שמנהלו יעמוד ויציג את עצמו, כדי שנדע לאן לפנות ועם מי לדבר ולא רק. ואם הפורום הזה אינו חשוב לכם - כפי שעולה מתגובותיכם, אז הייתי יכולה רק לקוות שאלישע ועקנין ושאר דמויות עבר בלתי נשכחות יחזרו (לאן נעלם הרננדו פצוע? ואביתר ברעם?) כדי לבדר את אוהדי הפועל בפגרה. מידת הצביעות של חלק מאוהדי הפועל קטמון מצליחה באמת להוציא מן הדעת. מגעילים.
סבבה, מגעילים. אז למה אתה כל כך רוצה לבלות בחברתנו? |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 13:18:06
|
וגם אם המנהל קורא פה אז אני מבקש ממך למחוק את כל המשתמשים שיש להם יותר משם משתמש אחד ומדברים עם עצמם בפורום. זה מביך. [/quote]
חתיכת טמבל. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 16:25:15
|
אל נעלמים: אלישע ועקנין שלומי גולנזר (= שלומי מלכה?) רמי מור קובי סיסו שבת מתנה שוקו נומדר אביתר ברעם
|
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 20:00:03
|
| אם יש לך עניין עם המנהל או עם הצוות המנהל אתה מוזמן לשלוח לו הודעה בפרטי. יש פה הרגשה משונה של רדיפה אחריו שאני לא מבין אותה. המנהל לא חייב לך שום דבר מעבר למה שכבר קיבלת: להזכירך, לפני שאביתר התגייס חיפשו כאן מנהל בנרות ואף אחד לא התנדב. הטענה עם חלון הראווה והצורך בשקיפות לא קשורה לכלום. חלאס לבזות רק בשביל לבזות. זה מעייף, באמת. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/06/2010 : 21:09:33
|
הפורום הזה הוא לא פורום פרטי כמו הפורום הקודם של משה ברעם, זה הפורום הרשמי של הקבוצה. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הדומיין עולה כסף, לא? אז מי משלם? אני מנחש שהקבוצה משלמת על כך, אין לי בעיה עם זה, כל קבוצה צריכה פורום רשמי אבל זה גם אומר שאני אתה וכולם משלמים על זה. פה נכנס הצורך בשקיפות.
|
 |
|
חוקים ומוסכמות בסיסיים  |
|