פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חוקים ומוסכמות בסיסיים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חוקים ומוסכמות בסיסיים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם חוקים ומוסכמות בסיסיים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  10:42:44  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מנהל הפורום,
יש לי שמירה אישית של השבכ הטורקי
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  13:41:27  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפילו עשו על מנהל הפורום מחזמר
http://www.youtube.com/watch?v=YfL-8-QB93Q

נערך על ידי - amos ב-12/06/2010 13:41:59
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  18:01:58  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי המנהל? אני בטוח שהוא (או היא) כבר מזמן ראה את השאלה שלי, אז מדוע הוא לא עונה?
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  20:38:54  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוגי
תלמד כללי פורומים בסיסיים. אין שום צורך להזדהות בשם האמיתי. אני מציע לך לקרוא את האשכול הזה ולהבכך שאתה היחידי שמנג'ס. רד מזה. לא טוב לך , תפתח פורום אוהדי קטמון אלטרנטיבי שבו מותר לקלל.
אגב זו גם ההזדמנות להתוודות: כשאני עובר את השוער אני בועט לשער, קרי, אני לא אלי בן רימוז המקורי.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  01:10:57  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מלבד מנהל הפורום אף אחד כאן לא יכול למחוק הודעות. לכן, האדם היחיד שיכול למחוק הודעות צריך להזדהות בשמו. למה הוא כל כך מפחד?
אם הוא עושה כזאת עבודה גדולה אני רוצה ללחוץ לו יד ואם הוא עושה טעויות אני רוצה להגיד לו זאת בפניו.
מה כל כך נורא?
עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  01:11:33  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

יוגי
תלמד כללי פורומים בסיסיים. אין שום צורך להזדהות בשם האמיתי. אני מציע לך לקרוא את האשכול הזה ולהבכך שאתה היחידי שמנג'ס. רד מזה. לא טוב לך , תפתח פורום אוהדי קטמון אלטרנטיבי שבו מותר לקלל.
אגב זו גם ההזדמנות להתוודות: כשאני עובר את השוער אני בועט לשער, קרי, אני לא אלי בן רימוז המקורי.

מסכים איתך לחלוטין, למשתמש בפורום אין שום צורך לוותר על האנונימיות שלו ולחשוף את שמו.
אך בכל הקשור למנהל, אדם הנושא תואר חשוב ועמו אחריות, סמכויות וכוח, אין זה מתבקש אך ורק בשם החברות בינינו שנדע מי מאתנו מחזיק באותן סמכויות, אלא זה מתבקש בגדר הדמוקרטיה והשקיפות שהחברים בפורום זה כל כך דוגלים בהם ומתעקשים עליהם בהזדמנויות רבות.
אני קורא למנהל הפורום להציג את עצמו בפנינו, בשם ערכי קטמון.

נערך על ידי - דרעי ב-13/06/2010 01:13:07
עבור לתחילת הדף

אוהד בשם בדוי אוהד בשם בדוי מנותק

2 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  02:52:36  הצג פרופיל שלח ל- אוהד בשם בדוי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דרעי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

יוגי

מסכים איתך לחלוטין, למשתמש בפורום אין שום צורך לוותר על האנונימיות שלו ולחשוף את שמו.
אך בכל הקשור למנהל, אדם הנושא תואר חשוב ועמו אחריות, סמכויות וכוח, אין זה מתבקש אך ורק בשם החברות בינינו שנדע מי מאתנו מחזיק באותן סמכויות, אלא זה מתבקש בגדר הדמוקרטיה והשקיפות שהחברים בפורום זה כל כך דוגלים בהם ומתעקשים עליהם בהזדמנויות רבות.
אני קורא למנהל הפורום להציג את עצמו בפנינו, בשם ערכי קטמון.

וגם אם המנהל קורא פה אז אני מבקש ממך למחוק את כל המשתמשים שיש להם יותר משם משתמש אחד ומדברים עם עצמם בפורום. זה מביך.
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  11:27:01  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת לא מצליחה להבין מה העניין? אותה חבורה קנאית ולא חכמה במיוחד שכל הזמן מתהדרת בערכיה הרבים ובשקיפות הנדרשת ובחשיבות האינסופית של הפורום הזה כחלום ראווה וגו'.. אינה מצליחה לומר לנו מי הוא הסלקטור כאן?

אם הפורום הזה חשוב כפי שאתם טוענים, אז ראוי שמנהלו יעמוד ויציג את עצמו, כדי שנדע לאן לפנות ועם מי לדבר ולא רק. ואם הפורום הזה אינו חשוב לכם - כפי שעולה מתגובותיכם, אז הייתי יכולה רק לקוות שאלישע ועקנין ושאר דמויות עבר בלתי נשכחות יחזרו (לאן נעלם הרננדו פצוע? ואביתר ברעם?) כדי לבדר את אוהדי הפועל בפגרה. מידת הצביעות של חלק מאוהדי הפועל קטמון מצליחה באמת להוציא מן הדעת. מגעילים.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  12:26:52  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  12:53:11  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי דעתי אין מנהל לפורום. כולם יכולים למחוק הודעות של כולם, תחי האנרכיה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  13:06:43  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

אני באמת לא מצליחה להבין מה העניין? אותה חבורה קנאית ולא חכמה במיוחד שכל הזמן מתהדרת בערכיה הרבים ובשקיפות הנדרשת ובחשיבות האינסופית של הפורום הזה כחלום ראווה וגו'.. אינה מצליחה לומר לנו מי הוא הסלקטור כאן?

אם הפורום הזה חשוב כפי שאתם טוענים, אז ראוי שמנהלו יעמוד ויציג את עצמו, כדי שנדע לאן לפנות ועם מי לדבר ולא רק. ואם הפורום הזה אינו חשוב לכם - כפי שעולה מתגובותיכם, אז הייתי יכולה רק לקוות שאלישע ועקנין ושאר דמויות עבר בלתי נשכחות יחזרו (לאן נעלם הרננדו פצוע? ואביתר ברעם?) כדי לבדר את אוהדי הפועל בפגרה. מידת הצביעות של חלק מאוהדי הפועל קטמון מצליחה באמת להוציא מן הדעת. מגעילים.

סבבה, מגעילים. אז למה אתה כל כך רוצה לבלות בחברתנו?
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  13:18:06  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

וגם אם המנהל קורא פה אז אני מבקש ממך למחוק את כל המשתמשים שיש להם יותר משם משתמש אחד ומדברים עם עצמם בפורום. זה מביך.
[/quote]

חתיכת טמבל.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  16:25:15  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל נעלמים:
אלישע ועקנין
שלומי גולנזר (= שלומי מלכה?)
רמי מור
קובי סיסו
שבת מתנה
שוקו נומדר
אביתר ברעם

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  20:00:03  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יש לך עניין עם המנהל או עם הצוות המנהל אתה מוזמן לשלוח לו הודעה בפרטי. יש פה הרגשה משונה של רדיפה אחריו שאני לא מבין אותה. המנהל לא חייב לך שום דבר מעבר למה שכבר קיבלת: להזכירך, לפני שאביתר התגייס חיפשו כאן מנהל בנרות ואף אחד לא התנדב. הטענה עם חלון הראווה והצורך בשקיפות לא קשורה לכלום. חלאס לבזות רק בשביל לבזות. זה מעייף, באמת.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 13/06/2010 :  21:09:33  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפורום הזה הוא לא פורום פרטי כמו הפורום הקודם של משה ברעם, זה הפורום הרשמי של הקבוצה. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הדומיין עולה כסף, לא? אז מי משלם? אני מנחש שהקבוצה משלמת על כך, אין לי בעיה עם זה, כל קבוצה צריכה פורום רשמי אבל זה גם אומר שאני אתה וכולם משלמים על זה. פה נכנס הצורך בשקיפות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חוקים ומוסכמות בסיסיים נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07