| משתמש |
חוקים ומוסכמות בסיסיים  |
|
katamon
439 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 13:23:13
|
שלום רב, בימים האחרונים נכתבו בפורום מספר הודעות בוטות וכאלה שדרשו "צדק" על הודעות שנערכו/נמחקו.
בפורום הזה יש כמה חוקים מאוד(!) בסיסיים.
1) אין לקלל קללות אישיות ובוטות. קללות שנועדו לפגוע אישית באוהד של הקבוצה בפורום יערכו במידת האפשר או יימחקו אם מדובר במשהו מוגזם.
שימו לב שאין אוהד אחד שהורחק מהפורום, ואין כוונה לעשות כן. היחיד שלא הורשה להיכנס למערכת הפורומים הוא האקר טורקי, יום אחרי המשט המפורסם.
2) הודעות שקשורות להפועל ירושלים מקומן בפורום הראשי. הודעות אחרות מקומן באוף-טופיק.
תודה, צוות האתר.
|
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 18:12:09
|
כתבתי את תגובתי בת'רד אחר לפני שראיתי כאן את התגובה...
בעניין ההאקר הטורקי - חבל. זה נראה לי כמו התנכלות גזענית. סתאאאאאאאם
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 19:59:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon
שלום רב, בימים האחרונים נכתבו בפורום מספר הודעות בוטות וכאלה שדרשו "צדק" על הודעות שנערכו/נמחקו.
1) אין לקלל קללות אישיות ובוטות. קללות שנועדו לפגוע אישית באוהד של הקבוצה בפורום יערכו במידת האפשר או יימחקו אם מדובר במשהו מוגזם.
שימו לב שאין אוהד אחד שהורחק מהפורום, ואין כוונה לעשות כן. היחיד שלא הורשה להיכנס למערכת הפורומים הוא האקר טורקי, יום אחרי המשט המפורסם.
2) הודעות שקשורות להפועל ירושלים מקומן בפורום הראשי. הודעות אחרות מקומן באוף-טופיק.
תודה, צוות האתר.
מי אתה? מי הסמיך אותך להחליט מה מותר ומה אסור? |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 20:25:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
תודה, צוות האתר.
מי אתה? מי הסמיך אותך להחליט מה מותר ומה אסור?
הוא מנהל הפורום, ככה זה מתנהל בדרך כלל. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 00:34:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
תודה, צוות האתר.
מי אתה? מי הסמיך אותך להחליט מה מותר ומה אסור?
הוא מנהל הפורום, ככה זה מתנהל בדרך כלל.
אין לו שם למנהל? |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 12:19:06
|
| יוגי, לך יש שם? |
נערך על ידי - מיכאל ב-11/06/2010 12:19:35 |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 14:08:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
יוגי, לך יש שם?
כן, הוא פחות חשוב כרגע כי אני לא מחליט מי יכול לכתוב כאן ואיך לכתוב כאן. מוזר לי שאדם ללא פנים וללא שם מקיים שלטון אבסולוטי בפורום.
אולי הוא מעולם לא היה במשחק של הפועל? אולי זה סתם אדם מבחוץ שלא מכיר לא את גולה ולא את אברהמי? רוצים תשובות! מי אתה מנהל הפורום! |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 14:15:16
|
יוגי, לך יש שם?
כן, הוא פחות חשוב כרגע כי אני לא מחליט מי יכול לכתוב כאן ואיך לכתוב כאן. מוזר לי שאדם ללא פנים וללא שם מקיים שלטון אבסולוטי בפורום.
אולי הוא מעולם לא היה במשחק של הפועל? אולי זה סתם אדם מבחוץ שלא מכיר לא את גולה ולא את אברהמי? רוצים תשובות! מי אתה מנהל הפורום!
אולי זה יוסי סאסי או ויקטור יונה? אולי זה מישהו שאת הזמן הפנוי שלו מבלה בלנסות לעשות רק רע לקבוצה. אולי זה בעצם דני מועלם שמנסה לפרק את קטמון כנקמה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 14:20:52
|
יוגי, לך יש שם?
לכל איש יש שם. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 14:54:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
יוגי, לך יש שם?
אולי הוא מעולם לא היה במשחק של הפועל? אולי זה סתם אדם מבחוץ שלא מכיר לא את גולה ולא את אברהמי? רוצים תשובות! מי אתה מנהל הפורום!
אולי זה יוסי סאסי או ויקטור יונה? אולי זה מישהו שאת הזמן הפנוי שלו מבלה בלנסות לעשות רק רע לקבוצה. אולי זה בעצם דני מועלם שמנסה לפרק את קטמון כנקמה?
אם זה לא ככה אז מה הבעיה להגיד מי זה מנהל הפורום? |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 15:00:04
|
| כי זאת עבודה כפויית טובה בטירוף. |
 |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 19:09:35
|
יוגי, לך יש שם?
האדם מבחוץ נראה לי דווקא אוהד שלא יודע מי מנהל הפורום שלנו.
|
יקומו לתחיה התנינים! |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 11/06/2010 : 19:58:08
|
בשביל לשמור כאן על חוקי התנהגות לא צריך להיות דוקא אוהד. למשל, יש בארץ כמה שופטים שלא רצחו אף אחד אף פעם, ובכל זאת יש להם את החוצפה לאכוף את החוקים גם על רוצחים.
|
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 00:04:35
|
אני עדיין לא מצליח להבין מה הבעיה.. באמת. למנהל יש תפקיד כל כך חשוב, למה שאנחנו לא נדע מי זה? |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 01:46:57
|
| מנהלי הפורום הם אנשים מבוקשים, חייבים לשמור על חייהם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 12/06/2010 : 07:04:23
|
לדעתי מגנים על מנהל הפורום מפני הטורקים.חו"ח ייצא משט של האקרים טורקים לעברו.
עלי לא עובד כל אמירות הסגפנות הזו.אני בטוח שמדובר באדם שמרוויח שכר מנהלים עצום,ושנוסע כל שני וחמישי לכנסים בין לאומיים של מנהלי פורומים. |
 |
|
חוקים ומוסכמות בסיסיים  |
|