פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פלוגת הסדרן יוצאת לדרך!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פלוגת הסדרן יוצאת לדרך!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם פלוגת הסדרן יוצאת לדרך! נושא הבא  

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  11:35:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נפתח קורס מאבטחים במיוחד בשביל אוהדי הפועל.
מי בא לעזור לקבוצה לחסוך עשרות אלפי שקלים?

http://www.katamon.co.il/news.asp?id=699

אגב, למיטב הבנתי, אוהדים שיוכשרו לתפקיד יוכלו לשמש כסדרנים בכל אירוע דומה שיתקיים.
בשל השינוי בחוק הספורט, יהיה ביקוש גבוה מאוד לסדרנים בתקופה הקרובה. בטוח תוכלו לעבוד באירועי ספורט נוספים. אחלה עבודה לסטודנטים..

אז מי מתנדב?
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=699

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  17:44:45  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם אפשר לפרט יותר מה יהיה התפקיד של הסדרנים במהלך העונה ומה היקף העבודה שלהם? האם הם מחויבים מראש לכל המשחקים?
חוצמזה - זה באמת אומר שלא יהיו יותר שוטרים ביציע? מדהים.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 17/06/2010 :  20:07:04  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אשמח לקבל עוד פרטים, לגבי הדרישות לקורס: האם מי שלא עשה צבא יכול להשתתף? אילו דרישות סף מבחינת מצב בריאותי צריך בשביל הקורס?

קשה לי להאמין שאני מתאים לדרישות, אבל אם כן, יש מצב שאני אוכל להשתתף.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 18/06/2010 :  08:50:19  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין יותר מדי פרטים - כולה סדרנים.
אנחנו מבטיחים שחווית הצפייה לא תיפגע (במקומות שבהם לא רואים את המשחק נביא סדרנים בשכר).
אנחנו מצפים לכ-20 מתנדבים, במידה והגיוס הזה ייכשל - זה פשוט יבוא על חשבון רכש ושחקנים.
בסך הכל צריך לתת את השעות של הקורס, אחר כך העבודה היא הכי פשוטה שיש.לעמוד על מסלול הריצה באונ' וכו'.

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם פלוגת הסדרן יוצאת לדרך! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07