פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חוקים ומוסכמות בסיסיים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חוקים ומוסכמות בסיסיים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חוקים ומוסכמות בסיסיים נושא הבא
עמוד: מתוך 4

katamon katamon מנותק

439 הודעות

נשלח - 10/06/2010 :  13:23:13  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של katamon שלח ל- katamon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום רב,
בימים האחרונים נכתבו בפורום מספר הודעות בוטות וכאלה שדרשו "צדק" על הודעות שנערכו/נמחקו.

בפורום הזה יש כמה חוקים מאוד(!) בסיסיים.

1) אין לקלל קללות אישיות ובוטות. קללות שנועדו לפגוע אישית באוהד של הקבוצה בפורום יערכו במידת האפשר או יימחקו אם מדובר במשהו מוגזם.

שימו לב שאין אוהד אחד שהורחק מהפורום, ואין כוונה לעשות כן. היחיד שלא הורשה להיכנס למערכת הפורומים הוא האקר טורקי, יום אחרי המשט המפורסם.

2) הודעות שקשורות להפועל ירושלים מקומן בפורום הראשי. הודעות אחרות מקומן באוף-טופיק.

תודה,
צוות האתר.

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 10/06/2010 :  18:12:09  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבתי את תגובתי בת'רד אחר לפני שראיתי כאן את התגובה...

בעניין ההאקר הטורקי - חבל. זה נראה לי כמו התנכלות גזענית. סתאאאאאאאם
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 10/06/2010 :  19:59:14  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon

שלום רב,
בימים האחרונים נכתבו בפורום מספר הודעות בוטות וכאלה שדרשו "צדק" על הודעות שנערכו/נמחקו.

1) אין לקלל קללות אישיות ובוטות. קללות שנועדו לפגוע אישית באוהד של הקבוצה בפורום יערכו במידת האפשר או יימחקו אם מדובר במשהו מוגזם.

שימו לב שאין אוהד אחד שהורחק מהפורום, ואין כוונה לעשות כן. היחיד שלא הורשה להיכנס למערכת הפורומים הוא האקר טורקי, יום אחרי המשט המפורסם.

2) הודעות שקשורות להפועל ירושלים מקומן בפורום הראשי. הודעות אחרות מקומן באוף-טופיק.

תודה,
צוות האתר.

מי אתה? מי הסמיך אותך להחליט מה מותר ומה אסור?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 10/06/2010 :  20:25:00  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:

שלום רב,

תודה,
צוות האתר.

הוא מנהל הפורום, ככה זה מתנהל בדרך כלל.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  00:34:37  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:

שלום רב,

תודה,
צוות האתר.

הוא מנהל הפורום, ככה זה מתנהל בדרך כלל.

אין לו שם למנהל?
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  12:19:06  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוגי, לך יש שם?

נערך על ידי - מיכאל ב-11/06/2010 12:19:35
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  14:08:51  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

יוגי, לך יש שם?

כן, הוא פחות חשוב כרגע כי אני לא מחליט מי יכול לכתוב כאן ואיך לכתוב כאן. מוזר לי שאדם ללא פנים וללא שם מקיים שלטון אבסולוטי בפורום.

אולי הוא מעולם לא היה במשחק של הפועל? אולי זה סתם אדם מבחוץ שלא מכיר לא את גולה ולא את אברהמי?
רוצים תשובות! מי אתה מנהל הפורום!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  14:15:16  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

יוגי, לך יש שם?

כן, הוא פחות חשוב כרגע כי אני לא מחליט מי יכול לכתוב כאן ואיך לכתוב כאן. מוזר לי שאדם ללא פנים וללא שם מקיים שלטון אבסולוטי בפורום.

אולי הוא מעולם לא היה במשחק של הפועל? אולי זה סתם אדם מבחוץ שלא מכיר לא את גולה ולא את אברהמי?

אולי זה יוסי סאסי או ויקטור יונה? אולי זה מישהו שאת הזמן הפנוי שלו מבלה בלנסות לעשות רק רע לקבוצה. אולי זה בעצם דני מועלם שמנסה לפרק את קטמון כנקמה?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  14:20:52  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

יוגי, לך יש שם?

לכל איש יש שם.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  14:54:22  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

יוגי, לך יש שם?

אולי זה יוסי סאסי או ויקטור יונה? אולי זה מישהו שאת הזמן הפנוי שלו מבלה בלנסות לעשות רק רע לקבוצה. אולי זה בעצם דני מועלם שמנסה לפרק את קטמון כנקמה?

אם זה לא ככה אז מה הבעיה להגיד מי זה מנהל הפורום?
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  15:00:04  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כי זאת עבודה כפויית טובה בטירוף.
עבור לתחילת הדף

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  19:09:35  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיכאל

יוגי, לך יש שם?

האדם מבחוץ נראה לי דווקא אוהד שלא יודע מי מנהל הפורום שלנו.

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 11/06/2010 :  19:58:08  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשביל לשמור כאן על חוקי התנהגות לא צריך להיות דוקא אוהד. למשל, יש בארץ כמה שופטים שלא רצחו אף אחד אף פעם, ובכל זאת יש להם את החוצפה לאכוף את החוקים גם על רוצחים.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  00:04:35  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עדיין לא מצליח להבין מה הבעיה.. באמת.
למנהל יש תפקיד כל כך חשוב, למה שאנחנו לא נדע מי זה?
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  01:46:57  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מנהלי הפורום הם אנשים מבוקשים, חייבים לשמור על חייהם

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 12/06/2010 :  07:04:23  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי מגנים על מנהל הפורום מפני הטורקים.חו"ח ייצא משט של האקרים טורקים לעברו.

עלי לא עובד כל אמירות הסגפנות הזו.אני בטוח שמדובר באדם שמרוויח שכר מנהלים עצום,ושנוסע כל שני וחמישי לכנסים בין לאומיים של מנהלי פורומים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם חוקים ומוסכמות בסיסיים נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07