| משתמש |
דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.  |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 13:24:04
|
בכס הוצגו הנושאים הבאים (מהזיכרון, אז מי שנכח מוזמן לתקן ולהרחיב) : 1.הצגת התקציב שהיה בשנת הכספים 2009 2.ספונסרים , יעדי התקציב לעונה הקרובה, מצב גיוס הכספים + הסבר על "קטמון כארד". 3.מגרשי אימונים 4.מחלקת הנוער תובב"א 5.מדיניות מול סאסי וענייני איחוד 6.גובה מחיר דמי החבר, מנוי למשחקים וכרטס כניסה. נערכה הצבעה ותערך בפירוט יותר באתר. 7.הגרלת הזוכים מתוך מחדשי החברות בחודש מאי. 8. הצטרפותו של אופיר קורץ לסיוע בניהול היומיומי-שוטף בהתנדבות.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-06/06/2010 13:25:06 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 13:31:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בכס הוצגו הנושאים הבאים (מהזיכרון, אז מי שנכח מוזמן לתקן ולהרחיב) : 16.גובה מחיר דמי החבר, מנוי למשחקים וכרטס כניסה. נערכה הצבעה ותערך בפירוט יותר באתר. 7.
למען הסדר הטוב - בנושא זה לא התקיימה הצבעה, אלא התקיים דיון שבו הושמעו כמה דיעות. סוכם שלחברי העמותה יוצגו באינטנרט 3 חלופות להצבעה. עיקר הוויכוח היה האם דמי החבר לעמותה יכללו גם כניסה למשחקי הבית, וזאת כיוון שהעונה הכניסה למשחקים תהיה בתשלום - 15-20 ש"ח. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 15:12:19
|
| מה זה "קטמון כארד" ? |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 16:24:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
בכס הוצגו הנושאים הבאים (מהזיכרון, אז מי שנכח מוזמן לתקן ולהרחיב) : 1.הצגת התקציב שהיה בשנת הכספים 2009 2.ספונסרים , יעדי התקציב לעונה הקרובה, מצב גיוס הכספים + הסבר על "קטמון כארד". 3.מגרשי אימונים 4.מחלקת הנוער תובב"א 5.מדיניות מול סאסי וענייני איחוד 6.גובה מחיר דמי החבר, מנוי למשחקים וכרטס כניסה. נערכה הצבעה ותערך בפירוט יותר באתר. 7.הגרלת הזוכים מתוך מחדשי החברות בחודש מאי. 8. הצטרפותו של אופיר קורץ לסיוע בניהול היומיומי-שוטף בהתנדבות.
אופיר קורץ ? לשעבר המנכ"ל של הסאדרים ? מעניין
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 17:06:06
|
פאוזה של הסתכלות אובייקטיבית - מה יש בהפועל סאדר ירושלים היום? חובות - המון ולא ברור כמה ולמי. בעלים - אחד סאסי אולי עוד אחד יונה אחרי העירעור. קבוצות נוער - ??? אני לא יודע מה המצב אבל משמועות כנראה שהם במצב יותר גרוע מהקבוצה הבוגרת אם זה בכלל אפשרי. נכסים - מגרש אחד בקריית יובל שלא ברור מה החזקה של עמותת הפועל סאדר ירושלים עליו. עוד אחד ביד המורה כנ"ל. מספר כרטיסי שחקן של שחקני בית, ביניהם רומן, מעודה, שי(?), אסף עזו, אח של אסף... ועוד כמה (ותיק יכול לתת את כל הרשימה) שיכולים לספק הכנסה שנתית של כמה עשרות או מאות אלפי שקלים על השאלה. השם - הפועל ירושלים קהל - הרוב המוחלט קרובי משפחה וחברים של הקבלנים או של שחקנים. ועוד כמה אנשים טובים שנשארו (ספורים ביותר) שחקני בית - המממ....
עכשיו לא משנה איך קוראים לתהליך - איחוד השתלטות או פירוק, צריך להחליט מתוך הרשימה הזאת על מה אנחנו לא מוותרים בכלל, מה אנחנו בחיים לא מוכנים לקחת בחבילה ועל מה אפשר להתפשר. ובסופו של דבר להחליט כמה מוכנים\אפשר לשלם על החבילה. פה נכנס שוב הדיון הפילוסופי של "מהיא קבוצת כדורגל" ולמרות שטחנו את זה הרבה בעונה הראשונה השניה והשלישית, כנראה שנמשיך גם ברביעית. אותי באמת מעניין להבין מה טמון במשפטים כמו לחזור הביתה שרבים משתמשים בו. מה זה "הבית". בעיניי רוב הדוברים פה הרבה יותר קרובים בדעתם ממה שנדמה ורק נכשלים בלהסכים על טרמינולוגיה.
אגב בסופו של דבר אם עניין האיחוד באמת יעמוד על הפרק מצד הסאסים (והוא לא עומד על הפרק כרגע מצידם), השאלה הזאת תהפוך מפילוסופית לפרקטית.
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 19:11:30
|
מאוד אובייקטיבי. מצד אחד לציין שיש המון חובות, מצד שני השאלות יכניסו מאות שקלים. או עשרות. תמשיך לזלזל. אה, הנה, זה מה שאתה עושה: המממ ליד שחקני הבית.
חוץ מזה יש שם התיחסות לשמועות ומצב לא ברור לגבי הנכסים. אז מה אתה בעצם מנסה לעשות כאן? דמגוגיה קוראים לזה. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 19:40:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מאוד אובייקטיבי. מצד אחד לציין שיש המון חובות, מצד שני השאלות יכניסו מאות שקלים. או עשרות. תמשיך לזלזל. אה, הנה, זה מה שאתה עושה: המממ ליד שחקני הבית.
חוץ מזה יש שם התיחסות לשמועות ומצב לא ברור לגבי הנכסים. אז מה אתה בעצם מנסה לעשות כאן? דמגוגיה קוראים לזה.
לגבי ההערה הראשונה - טעות דפוס שתיקנתי. תודה. לגבי שחקני הבית - ברצינות כמה שחקני בית נשארו בסאדר וישחקו בה בעונה הבאה? אפילו שי כנראה יהיה בכפ"ס או משהו. ממש לא מדובר בדמגוגיה. אם אתה חושב שהפירוט שלי לא מספיק או לא מאוזן, בוא תגיד מה כן. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 20:02:51
|
אני מציע להסתכל טוב במראה. מלבד קהל (שזה מאוד מאוד חשוב) מה עוד יש לנו? בית אין, תשתיות אין - המגרש במבט הוא לא שלנו, הוא של העייריה. אומנם אנחנו נשתמש בו אבל זה לא בית כמו קרית יובל. שחקני בית? אין לנו באמת, די אם נזכיר את דן רומן ורם סטי של הפועל. סה"כ עסקה עם סאדר זה עניין די אטרקטיבי במחיר הנקוב כמובן(0 חובות) .כרגע יש לנו רק את הכח של הקהל ורק על קהל אי אפשר לבנות קבוצת כדורגל.
|
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 20:31:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
אני מציע להסתכל טוב במראה. מלבד קהל (שזה מאוד מאוד חשוב) מה עוד יש לנו? בית אין, תשתיות אין - המגרש במבט הוא לא שלנו, הוא של העייריה. אומנם אנחנו נשתמש בו אבל זה לא בית כמו קרית יובל. שחקני בית? אין לנו באמת, די אם נזכיר את דן רומן ורם סטי של הפועל. סה"כ עסקה עם סאדר זה עניין די אטרקטיבי במחיר הנקוב כמובן(0 חובות) .כרגע יש לנו רק את הכח של הקהל ורק על קהל אי אפשר לבנות קבוצת כדורגל.
חשוב לציין גם את עניין הנוער, שלמרות שקבוצת הנערים זה דבר נפלא, בלי מחלקת נוער מסודרת (ויקח הרבה מאד זמן עד שתיהיה לנו כזאת אם בכלל) קשה מאד יהיה לקיים קבוצה. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 20:53:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
חשוב לציין גם את עניין הנוער, שלמרות שקבוצת הנערים זה דבר נפלא, בלי מחלקת נוער מסודרת (ויקח הרבה מאד זמן עד שתיהיה לנו כזאת אם בכלל) קשה מאד יהיה לקיים קבוצה.
גם נכון. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 23:37:11
|
כל מה שאמרתם הוא לא רללונטי מכיוון שזה מתנהל תחת הקבלנים. אני רוצה להאמין שאצלנו זה יראה אחרת, ואתם? הנכסים הם נכסים. מחלקת הנוער על מאות שחקניה היא נכס גם אם אתם לא מרוצים מחסן חסן שיש הטוענים שהוא דוגל בשיטת משחק איטלקית מידי. אפשר להחליף מאמן. לשתול דשא. להשקיע יותר בנוער. לא להשאיל את כל שחקני הבית. לעשות את זה יותר טוב. ואני באמת לא רוצה להיכנס לויכוח על הדמגוגיה שחוזרת על עצמה בקשר לקהל. ראינו שהפועל הצליחה בא קהל למשחק העלייה. יש קהל שרוצה לראות רק את קבוצת הכדורגל הפועל ירושלים. אולי אתם לא רוצים אותו. |
נערך על ידי - קובקוב ב-06/06/2010 23:43:00 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 07/06/2010 : 00:40:40
|
גלעד , בוא נדייק קצת יותר : חובות - המון ולא ברור כמה ולמי. יש סדר גודל. סביבות ה 6 מיליון, ובמצב שמסכמים עניינים מגיעה רשימה. ככלל, יש עורכי דין שידעו לנסח זאת כך שאתה לוקח גוף נקי. קבוצות נוער - ??? אני לא יודע מה המצב אבל משמועות כנראה שהם במצב יותר גרוע מהקבוצה הבוגרת אם זה בכלל אפשרי. עדיין, יש מאות ילדים ובני נוער, תשתית עם בעיות ועדיין תשתית שהייתה מהטובות בארץ ויכולה לחזור למצב הזה בטווח של 3-4 שנים. הרבה יותר ממה שיש לנו כרגע.
נכסים - מגרש אחד בקריית יובל שלא ברור מה החזקה של עמותת הפועל סאדר ירושלים עליו. עוד אחד ביד המורה כנ"ל. מספר כרטיסי שחקן של שחקני בית, ביניהם רומן, מעודה, שי(?), אסף עזו, אח של אסף... ועוד כמה (ותיק יכול לתת את כל הרשימה) שיכולים לספק הכנסה שנתית של כמה עשרות או מאות אלפי שקלים על השאלה.
המגרש שייך ל"שיכון עובדים", בקונסטלציה לא ברורה אולי הפועל זכאית עליו לפיצוי מסוים. עדיין, יש הבטחה שעומדת במבחן המציאות שהקבוצה לא תפונה משם. שחקני בית ? אני טוען שרובם בעייתים בגלל המקום הרקוב בו הם גדלו ונמצאים. ועדיין, הם שלנו, אני אוהב אותם יותר מכל שחקן אחר. ולא הייתי מזלזל ב 150- 250 אלף שקל בשנה מהשאלות. זה המון.
קהל - הרוב המוחלט קרובי משפחה וחברים של הקבלנים או של שחקנים. ועוד כמה אנשים טובים שנשארו (ספורים ביותר) .
הטעות הכי חמורה. אמנם במגרש נשארו בודדים, אבל בבית נשארו אלפים. הרבה מהם ,רחמנא ליצלן, לא "מתוחכמים" דיים כדי להפריד נשמה וגוף או לחיות אידאולוגיות כמונו. פשוט אוהדי כדורגל. תסתכל על מי מגיע לכנס, מי הגרעין של 100-120 פעילים. כמה שהוא נפלא, זה הזמן לפוצץ את הבלון - יש בעייה. לא יודע איך תקרא לזה, דמוגרפיה, ניתוח סוציו-אקונומי, הקהל שלך לא מאוזן. איפה ה"טיפוסים" ? איפה המשוגעים סטייל האחים גועל נפש ? אפשר להשתפך עד מחר על הקהילה, עובדה היא שהקהילה עדיין לא שלמה. סמינרים בחוג למגדר כבודם במקומם מונח, לי יותר חסרים התנינים, המוטי-דהוקים, המועלמים, שיגור ועוד. בחיים לא יהיה שלם לי בלי חבורת מחורעים על הגדר. וכוסואומו שיגידו לי "למה לקלל, תעודד את הקבוצה שלך".'זדיינו.
אני אסתדר בלי קריית היובל, אם 2 המועדונים יהפכו לאחד, ויתפסו את כל שעות האימון במגרש מבט אז היתד תיתקע ולא יהיה ספק מי בעל הבית, כמו בקריית היובל. לעומת זאת, אני לא אחיה בשלום אם עם הזמן נהפוך לקבוצה ששכחה שיש מי שנשאר מאחור כי הוא לא יודע לעשות אוננות עצמית בפורום, הוא רק יודע לקפוץ על הגדר ולשאול "כמה עשה הנוער". כמה שזה חסר לי. |
נערך על ידי - קראנקו ב-07/06/2010 00:43:41 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 07/06/2010 : 00:55:01
|
| אני אוהב אותך קראנקו. אתה יודע את זה? |
 |
|
|