| משתמש |
דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.  |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 11:23:38
|
אם נקבל התחייבות משפטית לשאת בכל חובות העבר של הקבוצה + יציאה מוחלטת של הסאסים והיונות מהתמונה בלי שם תנאי, אז למה לא? זו הרי המטרה שלנו. הצרה שזה לא יקרה. עדיין לא. הקשיש בתגובה מעלי צודק, זו תמימות לחשוב שסאסי יעמוד בתנאים האלו השנה. וכשזה כן יקרה (וזה יקרה רק כשנהיה הקבוצה האדומה הבכירה בעיר) זה כמובן לא יהיה "איחוד". לטעמי זו גם לא תהיה "השתלטות". יותר מתאים לומר שזו רכישה של נכסים שלנו שהשארנו מאחור (הישות הבירוקרטית/משפטית, מחלקת הנוער וכו) כרגע חייבים להתנהל מתוך הבנה ששנה הבאה אנחנו משחקים בליגה ב דרום. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 13:18:54
|
השאלה האם דיבורים עם סאסי ושות' כשלעצמם מזיקים או לא. אני אומר, כל עוד הם במסגרת הסביר, בלי להשקיע מאמצים מוגזמים במה שכבר התגלה בעבר כבזבוז זמן, דיבורים הם סבבה. דווקא אחרי נפילת השיחות של שנה שעברה אנחנו יצאנו מחוזקים, והם נשארו עם כל הבררה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 13:44:22
|
| לפעמים אני משפשף עיניים כשאני קורא חלק מההודעות כאן. ממש נלהבים "לחזור הביתה". אז פעם אחת אגיד גם אני איך נראה לי המצב בקבוצת הקבלנים. גילוי נאות (אח, תמיד רציתי להשתמש בביטוי הזה)-לא הייתי שם. טוב זה לא מדויק. עשיתי לי מנהג-הייתי בא למשק הבית הראשון כל שנה לבדוק האם השתנה משהו. ובאמת השתנה. כל שנה היה יותר גרוע! ראיתי קבלן אחד יורק על אוהד. ראיתי מישהו ( כנראה בן משפחה של אחד הקבלנים) בועט באוהד צעיר מאד. ראיתי שנאה מטורפת בין שני הבעלים ובינם ובין הקהל. ראיתי קהל קטן מאד שהולך ומתמעט כל שנה. חזרתי לביתי מייד וחיכיתי למשחק הראשון בשנה הבאה.....עכשיו אני אגיד לכם מה המצב של קבוצת הקבלנים היום: בקרית יובל אין מים בברזים. בקרית יובל אין דשא במגרש. 98% משחקני הבית ברחו בפאניקה לקבוצות אחרות. המגרש ביד-המורה הרוס. במשחק אחד העונה, לא היו להם חולצות להחליף במחצית המשחק אז הם עלו למחצית השנייה בחולצות מלוכלכות. עשרות מנכ"לים, יושבי ראש ועסקנים בלתי מזוהים בוחשים שם כל היום ושונאים כל אחד את השני שנאת מוות. זה המצב שם נכון להיום. אז על מה מדברים כל אלה שרוצים לרוץ מייד הביתה? אני מרגיש שסוף כל סוף אנחנו נושמים בקטמון אוויר נקי. אז למה לרוץ בחזרה לתוך צינור ביוב? שלא תבינו אותי לא נכון. גם אני בעד חזרה הביתה\ השתלטות\ התמזגות\התפרקות\ התנהלות.....אבל להשיג את זה חייבים לעמוד חזק. בלי בכי ובלי געגועים מזויפים לפח הזבל שהשארנו מאחור. בנחישות ובסבלנות. עד הניצחון. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 16:11:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן
לפעמים אני משפשף עיניים כשאני קורא חלק מההודעות כאן. ממש נלהבים "לחזור הביתה". אז פעם אחת אגיד גם אני איך נראה לי המצב בקבוצת הקבלנים. גילוי נאות (אח, תמיד רציתי להשתמש בביטוי הזה)-לא הייתי שם. טוב זה לא מדויק. עשיתי לי מנהג-הייתי בא למשק הבית הראשון כל שנה לבדוק האם השתנה משהו. ובאמת השתנה. כל שנה היה יותר גרוע! ראיתי קבלן אחד יורק על אוהד. ראיתי מישהו ( כנראה בן משפחה של אחד הקבלנים) בועט באוהד צעיר מאד. ראיתי שנאה מטורפת בין שני הבעלים ובינם ובין הקהל. ראיתי קהל קטן מאד שהולך ומתמעט כל שנה. חזרתי לביתי מייד וחיכיתי למשחק הראשון בשנה הבאה.....עכשיו אני אגיד לכם מה המצב של קבוצת הקבלנים היום: בקרית יובל אין מים בברזים. בקרית יובל אין דשא במגרש. 98% משחקני הבית ברחו בפאניקה לקבוצות אחרות. המגרש ביד-המורה הרוס. במשחק אחד העונה, לא היו להם חולצות להחליף במחצית המשחק אז הם עלו למחצית השנייה בחולצות מלוכלכות. עשרות מנכ"לים, יושבי ראש ועסקנים בלתי מזוהים בוחשים שם כל היום ושונאים כל אחד את השני שנאת מוות. זה המצב שם נכון להיום. אז על מה מדברים כל אלה שרוצים לרוץ מייד הביתה? אני מרגיש שסוף כל סוף אנחנו נושמים בקטמון אוויר נקי. אז למה לרוץ בחזרה לתוך צינור ביוב? שלא תבינו אותי לא נכון. גם אני בעד חזרה הביתה\ השתלטות\ התמזגות\התפרקות\ התנהלות.....אבל להשיג את זה חייבים לעמוד חזק. בלי בכי ובלי געגועים מזויפים לפח הזבל שהשארנו מאחור. בנחישות ובסבלנות. עד הניצחון.
אני לא מאמין, אשכרה ביבי נתניהו בעצמו כותב אצלנו בפורום!
פח זבל או חיריה, לא משנה. עדיין הפח זבל שלנו. בלי סאסי ויונה, זה היה התנאי. מבחינתי, עדיין. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 17:28:57
|
בטוח יש שיר כזה של מוקי:
כולם מדברים על איחוד אף אחד לא מדבר על כסף
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 19:01:21
|
זו תובנה קשה לעיכול
אבל אין בית לחזור אליו !!!!!!!!!!!!!!! |
ירון |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 19:29:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
זו תובנה קשה לעיכול
אבל אין בית לחזור אליו !!!!!!!!!!!!!!!
תובנה אישית שלך בלבד. וביום הנורא שהיא תהיה נחלת הכלל ,כדאי שמטרת הקמת קטמון(להציל את הפועל י-ם-זוכר?) תעודכן רשמית.ואז אנשים (כמוני) שלעולם לא ייראו בקטמון אלא בית זמני יידעו שהגיע זמנם ללכת. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 19:38:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
זו תובנה קשה לעיכול
תובנה אישית שלך בלבד. וביום הנורא שהיא תהיה נחלת הכלל ,כדאי שמטרת הקמת קטמון(להציל את הפועל י-ם-זוכר?) תעודכן רשמית.ואז אנשים (כמוני) שלעולם לא ייראו בקטמון אלא בית זמני יידעו שהגיע זמנם ללכת.
למה בכל פעם שנשמות טובות דואגות לאיזה פרסום של משפט או שניים בעיתון אנחנו נגררים וקופצים לפינות האיגרוף. הצהרות קיצוניות תמיד משכיחות את המשותף, ויש לנו הרבה מן המשותף!!!
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 21:32:46
|
זה נורא מצחיק אבל כולכם צודקים. אין לאן לחזור. הפועל סאדר היא ביוב רקוב, כל נסיונות האיחוד יתנפצו אל פני הכבוד של סאסי ולא יצא מזה כלום. אם כן יצא מזה משהו אז אנחנו נחזור הביתה. יכול להיות שהכי טוב לנו זה פירוק, או נפילה של סאדר לעוד ליגה , או פשיטת רגל של אחד הסאסיים, או התעוררות של המקורבים. מה שלא יהיה בסוף משהו יקרה. או שנעבור אותם בליגה, או שהם יתפרקו או שיהיה מו"מ מוצלח. עד אז אנחנו נאייבים, מנסים בכל קיץ את מזלנו וממשיכים בקידום קטמון על לחזרה הביתה. אני לא רואה ניגודים בין אלו שרק מחכים שהקבלנים יעופו כדיי שנחזור הביתה לאלו שאומרים שכל עוד הקבלנים שם רקוב ואין לאן לחזור. זה לא אותו דבר? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 21:54:55
|
זו תובנה קשה לעיכול
תובנה אישית שלך בלבד. וביום הנורא שהיא תהיה נחלת הכלל ,כדאי שמטרת הקמת קטמון(להציל את הפועל י-ם-זוכר?) תעודכן רשמית.ואז אנשים (כמוני) שלעולם לא ייראו בקטמון אלא בית זמני יידעו שהגיע זמנם ללכת.
קלי? אתה לא מרגיש כמו כולנו? הפועל קטמון = הפועל ירושלים. הצלנו את הפועל ירושלים עם הקבוצה שיש לנו כרגע. עצם העובדה שיש ילדים ביציע, מחלקת הנוער שמתפתחת (בה אני מקווה שלא תהיה שחיתות כמו בקודמת), האווירה החיובית. הנשים ביציע. העמותה בעלת הגוון הסוציאליסטי שעליו הוקמה "הפועל". הפועל ירושלים הוצלה על ידינו, והשם קטמון ישאר בשם הקבוצה לאות זיכרון למאבק. לא הגיע זמנך ללכת, הגיע זמנך לטפוח לעצמך על השכם, ולהגיד בקול "כל הכבוד לי"! |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 05/06/2010 : 23:00:22
|
סבלנות רבותי סבלנות. המטרות לא השתנו לפחות מבחינתי הוצאת הקבלנים אך לא בכל מחיר. אם הם יצאו ונגלה שנכנסנו לבור של חובות ? ברור שכל החלטה תצטרך לעבור אישור חברי העמותה אז בינתיים מי שיש לו את הסמכות וחושב שיש על מה לדבר - שידבר. אני אישית מאמין שבתום העונה הזאת או לפני כן ניתן יהיה לחזור לשם הפועל ירושלים כמעט חינם אין כסף. וגם אם לא על אף 46 שנות הפעל ים לא יפריע לי להמתין עד שיחזור השם. סך הכל אני מרגיש הזדהות עם השם קטמון כמעט באותה מידה. אז כמו שאמרתי סבלנות. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 00:04:02
|
| מצויין בידיעה בידיעות ירושלים שההסכם המוצע בין בני סיוון לסאסאים הוא על תשלום של 1.5 מיליון ש"ח לקבלנים שמצידם יכסו את החובות ויעבירו את זכויות הניהול לקטמון. ועדיין יוסי סאסי יישאר הבעלים. זו בדיחה. אנחנו לא רוצים זכויות ניהול אנחנו רוצים בעלות. כל הדיון הזה לא רלוונטי. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 00:34:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
זו תובנה קשה לעיכול
קלי? אתה לא מרגיש כמו כולנו? הפועל קטמון = הפועל ירושלים. הצלנו את הפועל ירושלים עם הקבוצה שיש לנו כרגע. עצם העובדה שיש ילדים ביציע, מחלקת הנוער שמתפתחת (בה אני מקווה שלא תהיה שחיתות כמו בקודמת), האווירה החיובית. הנשים ביציע. העמותה בעלת הגוון הסוציאליסטי שעליו הוקמה "הפועל". הפועל ירושלים הוצלה על ידינו, והשם קטמון ישאר בשם הקבוצה לאות זיכרון למאבק. לא הגיע זמנך ללכת, הגיע זמנך לטפוח לעצמך על השכם, ולהגיד בקול "כל הכבוד לי"!
ראשית שיהיה ברור.אף אחד לא סותר את העובדה שריאלית המטרה שהבעלים יעלמו לחלוטין, וכנ"ל החובות (אחרת מה השגנו?), היא מטרה שנשמעת דמיונית וכמעט בלתי אפשרית (כנראה שרק פירוק יוביל לזה ולא שום מו"מ). אבל כל עוד ישנה קבוצה אדומה נוספת שנקראת הפועל י-ם וכל עוד לשאלה הפשוטה לאנשים זרים-את מי אתה אוהד? אני עונה במגילות, ימשיך משהו מבחינתי להיות חסר.רק ביום שתהיה קבוצה אחת בלבד יגיע זמן הטפיחה על השכם וההכרה שניצחנו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
סאסי מת
22 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 01:27:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
מצויין בידיעה בידיעות ירושלים שההסכם המוצע בין בני סיוון לסאסאים הוא על תשלום של 1.5 מיליון ש"ח לקבלנים שמצידם יכסו את החובות ויעבירו את זכויות הניהול לקטמון. ועדיין יוסי סאסי יישאר הבעלים. זו בדיחה. אנחנו לא רוצים זכויות ניהול אנחנו רוצים בעלות. כל הדיון הזה לא רלוונטי.
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
מצויין בידיעה בידיעות ירושלים שההסכם המוצע בין בני סיוון לסאסאים הוא על תשלום של 1.5 מיליון ש"ח לקבלנים שמצידם יכסו את החובות ויעבירו את זכויות הניהול לקטמון. ועדיין יוסי סאסי יישאר הבעלים. זו בדיחה. אנחנו לא רוצים זכויות ניהול אנחנו רוצים בעלות. כל הדיון הזה לא רלוונטי.
אין שאלה חי או מת סאסי חייב להיות בחוץ. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 06/06/2010 : 09:20:59
|
| אז מה היה אתמול בכנס? אפשר דיווח? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.  |
|